Ajankohtaista

Vermo Areenan ravintolatoimintaan muutoksia

to 13. elokuuta 2020 09.00.00

Vermon Ravirata Oy ja Sunborn Catering Oy ovat sopineet ravintolaliiketoiminnan luovuttamisesta Vermon Ravirata Oy:lle. Vermon ravintola- ja kahvilatilat ovat olleet vuokrattuina Sunborn Cateringille, mutta muutosten myötä vuokrasuhde päättyy ja ravintolatoiminta siirtyy raviratayhtiön vastuulle 20.8.2020 alkaen.

 

”Muutos tehtiin hyvässä yhteisymmärryksessä”, Sunborn Catering Oy:n toimitusjohtaja Riikka Arola kertoo. ”Sunbornin liiketoiminta keskittyy jatkossa yrityksen strategian mukaisesti olemassa olevien tapahtumatalojen Logomon ja Kulttuuritalon ravintola- ja cateringpalvelujen pyörittämiseen sekä konsertti- ja festivaalituotantoon.”

 

Vermon kannalta edessä on suuri muutos, sillä ravintolatoiminta on iso osa liiketoimintaa ja tapahtumatuotantoa. Jo pidemmän aikaa Vermon ravintolapalvelut ovat olleet ulkopuolisen toimijan vastuulla.

 

”Suunnittelemme uudistuksia ravintolamaailmaan ja tarkoitus on investoida lisää etenkin Street Bar Voltin kehittämiseen lähitulevaisuudessa”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä paljastaa. ”Pitkällä tähtäimellä tavoitteena on jokapäiväinen ravintolatoiminta. Se on osa Vermon strategiaa, jonka kulmakivenä on ravit, mutta myös muiden tapahtumien ja liiketoimintojen rooli kasvaa entisestään.”

 

Vermo Areenan ravintolapalveluihin kuuluvat mm. 550-paikkainen katsomoravintola Ravilla, kaksi vuotta sitten valmistuneet Street Bar Voltti ja uusi ulkoterassi sekä aitiot, jotka tarjoavat hyvät puitteet sekä yksityis- että yritysasiakkaille.

 

Lisäksi tallialueella toimii arkipäivisin avoinna oleva lounaskahvio, joka palvelee ravipäivinä tallialueella erityisesti ravien kilpailijoita. Lounaskahvila Vermon Tallituvan toiminta on yksityisen yrittäjän vastuulla, eivätkä Vermon ja Sunborn Cateringin muutokset vaikuta tallikahvion toimintaan.