Ajankohtaista

Vermo Areenan ravit toistaiseksi vain ulkotapahtumana – Talven Ihmemaa avautuu sunnuntaina 2.1.

to 23. joulukuuta 2021 19.21.00

Etelä-Suomen Aluehallintovirasto antoi torstai-iltapäivänä uudet määräykset, joiden mukaan sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet on kielletty 17.1. saakka ja koronapassia ei voi ottaa käyttöön rajoitusten vaihtoehtona. Vermo Areenan ravitapahtumiin tämä vaikuttaa siten, että katsomoravintola Ravilla on toistaiseksi suljettu ja raveihin voidaan ottaa yleisöä ainoastaan ulkoalueelle.

Keskiviikon 29.12. raveista alkaen yleisö pääsee seuraamaan raveja ulkoalueelta, minkä lisäksi WC-tilat ovat käytettävissä. Ravintolapalveluita ja totomyyntiä ei kuitenkaan valitettavasti pystytä järjestämään nykyisten rajoitusten puitteissa. Ravit alkavat keskiviikkona 29.12. poikkeuksellisesti klo 17, seuraavina keskiviikkoina jälleen normaaliin tapaan klo 18.

Lauantaina 1.1. ravivuosi alkaa Kavioliiga-raveilla, joita yleisö voi tulla seuraamaan keskiviikkojen tapaan ulkoalueelta. Vermo Areenan laajalla ulkoalueella yleisö pystyy ongelmitta noudattamaan turvaväleihin ja muita terveysturvallisuuteen liittyviä viranomaisohjeistuksia.

Hevosenomistajat pääsevät tapaamaan ravipäivänä kilpailevia hevosiaan tallialueelle näyttämällä Oma Talliin myöhemmin ladattavaa lippua. Kulku tallialueelle on ainoastaan talliportin kautta. Tallialue on suljettu kaikilta muilta paitsi kilpailijoilta, toimihenkilöiltä ja kilpailevien hevosten omistajilta. Tallitupa palvelee ravintolarajoitusten mukaan klo 20 saakka.

”Uusien rajoitusten myötä joudumme perumaan ensi keskiviikolle suunnitellun yhteistyökumppaneiden ja Uudenmaan Upein -finalistien tilaisuuden”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä pahoittelee. ”Haluamme kuitenkin tarjota mahdollisuuden seurata raveja ulkokatsomosta käsin.”

Aluehallintoviraston uudet rajoitukset sisällä järjestettävien yleisötilaisuuksien kieltämisestä ovat voimassa 17.1. saakka. Uudet käytännöt ovat näin voimassa ravitapahtumissa keskiviikkoina 29.12., 5.1. ja 12.1. sekä Kavioliiga-raveissa 1.1.

Talven Ihmemaa aukeaa 2.1.

Vermo Areenan ulkotiloihin viime talvena ensimmäistä kertaa rakennettu Talven Ihmemaa toteutuu myös tänä vuonna. Talven Ihmemaa aukeaa sunnuntaina 2.1. klo 10. Tarkemmat aukioloajat päivitetään osoitteeseen www.talvenihmemaa.fi.

Talven Ihmemaa järjestetään Vermo Areenan ulkotiloissa, joissa eri toimintapisteet saadaan toteutettua terveysturvallisesti laajalla alueella. Talven Ihmemaa tarjoaa talvisia aktiviteetteja lumimaailmassa sekä lapsille että aikuisille.

”Keskustelimme tänään Aluehallintoviraston kanssa ravitapahtumien lisäksi myös Talven Ihmemaasta, joka vertautuu esimerkiksi laskettelukeskuksiin. Se pystytään järjestämään ulkotiloissa siten, että terveysturvallisuuteen liittyvät ohjeistukset toteutuvat”, Heikki Häyhä kertoo.

Mahdolliset tiedustelut sähköpostitse vermo(at)vermo.fi.