Ajankohtaista

Vermo Areenan terassi avoinna keskiviikosta lauantaihin – Tallitupa palvelee jokaisena arkipäivänä

to 1. heinäkuuta 2021 14.29.00

Vermo Areenan ravintolapalvelut ovat vauhdissa myös kesälomakaudella. Uutuutena katsomoalueen terassi ja Street Bar Voltti ovat auki myös ravi- ja muiden tapahtumien ulkopuolella. Aukioloajat ovat kesällä keskiviikosta lauantaihin klo 16.30-23 (keittiö klo 22).

Keittiömestarin grilli on kuumana ja tarjolla on mm. savustettuja ribsejä, grillimakkaraa ja burgereita. Street Bar Voltissa ja terassilla on A-oikeudet. Tällä viikolla terassilla pystyy seuraamaan myös EM-jalkapalloa. Puolivälieräottelut Sveitsi – Espanja pe 2.7. klo 19 ja Belgia – Italia pe klo 22 näytetään terassin vieressä olevalta 60 neliömetrin kokoiselta jättinäytöltä. Myös keskiviikkona 7.7. klo 22 alkava välieräottelu näytetään ravien jälkeen, ja terassin palvelut ovat avoinna ottelun loppuun saakka.

Lisäksi kolmena heinäkuun lauantaina terassin äärellä järjestetään lauantaitanssit live-esiintyjien kera. Lauantaina 3.7. tanssittajana on Marita Taavitsainen ja Koivu-orkesteri. Tansseista voi lukea lisää täältä.

Tallialueen puolella toimiva Tallitupa on avoinna arkisin klo 10-16.30. Kesäkauden ajan 15.8. saakka lounasbuffet on tauolla, mutta sen sijaan tarjolla on runsas grillimenu. Listalla on mm. lämpimiä leipiä, salaatteja, burgereita ja muita grilliherkkuja.