Ajankohtaista

Vermo Areenan uusi kilpailupäällikkö on valittu ja samalla työnkuva muuttuu

ti 31. tammikuuta 2023 14.59.00

Vermon tiimi saa uuden kovanluokan vahvistuksen, kun ravialalla monipuolisissa tehtävissä työskennellyt Iivari Ingves aloittaa Vermon ravitoiminnasta vastaavana henkilönä.

Ingves on toiminut muun muassa Forssan seudun Hippos ry:n kilpailusihteerinä sekä hallituksen jäsenenä, Turun Hippos ry:n sekä Ravitoimittajat ry:n hallituksen jäsenenä, Hevosurheilulehden toimittajana ja TotoTV:n haastattelijana sekä kommentaattorina. Ingves oli vahvasti mukana Forssan Kuninkuusravien menestyksekkäissä järjestelyissä vuonna 2022.

”Olen todella innoissani Vermon kilpailupäällikön paikasta. Kyseessä on merkittävä virka koko ravikentässä ja on hienoa päästä osaksi Vermon asiantuntevaa ja osaavaa tiimiä. Odotan tulevaa suurella mielenkiinnolla”, Ingves iloitsee.

Kilpailupäällikön työtehtävä muuttuu merkittävästi aikaisemmasta. Kilpailupäällikön vastuulla on ravitapahtuma kokonaisuudessaan ja ravitapahtumien kehittäminen. Jokainen tapahtuma sisältää paljon ennakkotyötä, itse tapahtuman ja jälkitoimenpiteet - kokonaisuus on laaja.

”Ravitapahtuman suunnittelu lähtee liikkeelle sarjatarjonnan miettimisellä, mutta sen lisäksi on paljon muuta. Myynti ja markkinointi, ennakkotarinoiden rakentaminen hevosten ja mielenkiintoisten toimijoiden ja taustajoukkojen ympärille, nettisivu- ja somesisällön luominen, asiakaspolun rakentaminen sekä erilaiset palvelut, kuten elämys- ja ravintolapalvelut sekä toto”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä kertoo. ”Iivari ottaa vastuun useasta ravitapahtuman osa-alueesta ja lisäksi seuraa aktiivisesti tapahtuman onnistumista eri mittareilla sekä vie kanssamme kehitystä oikeaan suuntaan.”

Ingves aloittaa tehtävässä virallisesti 1.3.2023 alkaen, mutta on vahvuudessa jo helmikuussa muutamana ravipäivänä. Jarkko Korhonen toimii vt. kilpailupäällikkönä helmikuun loppuun ja jatkaa sen jälkeen Vermon tiimissä kilpailukoordinaattorina.

”Kevään aikana Vermossa ajetaan useita kovatasoisia raveja ja kansainvälinen Finlandia-Ajokin tulee eteen jo toukokuun alussa. Vaikka lähikuukaudet Iivaria myös perehdytetään uuteen monipuoliseen työnkuvaan, pääsee hän välittömästi mukaan Vermon vauhdikkaaseen kevääseen”, Häyhä jatkaa.

Iivari Ingves aloittaa Vermo Areenan kilpailupäällikkönä maaliskuun alussa (kuva: Tapio Tuomela).

Lisätietoa:

Iivari Ingves
kilpailupäällikkö 1.3. alkaen, Vermo Areena

+358 40 913 9109

Heikki Häyhä
toimitusjohtaja, Vermo Areena

+358 44 301 8363