Ajankohtaista

Vermo Areenan vuosi huipentuu uudenvuodenaattona Espoon kaupungin kanssa järjestettävään laser- ja rumpuesitykseen

ti 15. marraskuuta 2022 12.00.00

Uudenvuodenaattona 31.12.2022 Vermo Areena ja Espoon kaupunki yhdistävät kaupunkien asukkaat nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta.

”Vermossa on ohjelmaa koko päivän ajan perheen pienimmistä aikuisväestöön. Markkinat ja ravit starttaavat päivän, joka huipentuu illan erityisohjelmaan sekä kolmeen laservalo- ja rumpuesitykseen”, kertoo Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä.
Espoon 50v juhlavuodelle tulee näyttävä päätös. ”Olemme innoissamme juhlimassa uuttavuotta yhdessä Vermo Areenan kanssa. Uusivuosi Espoossa -tapahtumaa tehdään kaiken ikäisille”, toteaa Espoon projektipäällikkö Lea Rintala
Iltaa kohden juhlat kiihtyvät ja palvelut suunnataan enemmän aikaisväestölle. ”ShowDj Miika & Rauhattomat nostattavat tunnelmaa yötä kohti mentäessä ja luvassa on mm. Suomen suurin uudenvuoden karaoke”, tunnelmoi Vermon uudenvuoden projektipäällikkö Mico Mansner. 

Ravintolapaikat koko päiväksi ovat myynnissä tästä hetkestä alkaen (paikkoja on rajoitetusti). Muuten koko päivän kestävässä ilmaistapahtumassa on tilaa kaikille. ”Alueella on paljon ruoka- ja juomatarjontaa sekä monipuolisesti muita palveluita. Myös sisälle mahtuu tuhansia ihmisiä esimerkiksi lämmittelemään päivän aikana ja viettämään railakasta uudenvuodeniltaa”, jatkaa Häyhä.

Lämpimästi tervetuloa Espoon kaupungin ja Vermo Areenan yhdessä järjestämään juhlavuoden huipentumaan!

Lisätietoa:
www.vermo.fi/uusivuosi 

Heikki Häyhä
toimitusjohtaja, Vermo Areena
+358 44 301 8363
heikki.hayha@vermo.fi

Lea Rintala
projektipäällikkö, Espoon kaupunki
+358 46 877 1952
lea.rintala@espoo.fi

Mico Mansner
projektipäällikkö, Vermo Areena
+358 40 554 446 85
mico.mansner@vermo.fi

Kuvat: Robert Sjöblom