Ajankohtaista

Vermo mukaan Breeders Course -kilpailusarjaan – ilmoita yksivuotiaasi mukaan!

pe 15. marraskuuta 2019 12.56.00

Breeders Course on kilpailusarja 2- ja 3-vuotiaille Euroopassa syntyneille lämminverisille. Kaksivuotissarjassa on yksi finaali ja kolmivuotiaille järjestetään kaksi finaalia, joihin karsintalähtöjä ajetaan eri puolilla Eurooppaa. Tähän asti lähtöjä on ajettu mm. Ruotsissa, Hollannissa ja Italiassa.

Mikäli suomalaisvarsoja ilmoitetaan riittävästi mukaan, vuonna 2021 myös Vermo saa kunnian järjestää oman kolmivuotiskarsinnan. Kevään 2021 Breeders Coursen kolmivuotisfinaali ajetaan Elitloppet-sunnuntaina Ruotsin pääradalla Solvallassa miljoonan kruunun ykköspalkinnolla.

”Breeders Coursen organisaation kanssa on sovittu, että jos suomalaishevosia maksetaan riittävästi mukaan, saamme järjestää oman kolmivuotiskarsinnan”, Vermon kilpailupäällikkö Miika Lähdeniemi kertoo. ”Toivottavasti suomalaiset hevosenomistajat innostuvat tästä, jotta pääsemme mukaan entistä tiiviimpään kansainväliseen yhteistyöhön.”

Hevosen voi maksaa sekä 2- että 3-vuotissarjaan tai vaihtoehtoisesti jompaankumpaan. Vuonna 2018 syntyneestä ikäluokasta ensimmäinen, 50 euron suuruinen maksuerä suoritetaan 30.11.2019 mennessä. Kolmivuotissarjassa seuraavat maksuerät erääntyvät 31.10.2020 (200 euroa) ja 31.1.2021 (400 euroa).

Lisätiedot ja tilinumero löytyvät tästä linkistä.

Englanninkieliset sivut ja kilpailun viralliset säännöt löytyvät Breeders Coursen sivuilta: https://www.breederscourse.com/