Ajankohtaista

Vermolle positiivinen tulos viime vuonna – hallitus jatkaa entisellä kokoonpanolla

ma 10. kesäkuuta 2019 15.00.00

Vermon Ravirata Oy:n yhtiökokous pidettiin keskiviikkona 5.6.2019. Kokouksessa käsiteltiin vuoden 2018 tilinpäätös ja toimintakertomus sekä myönnettiin vastuuvapaus hallitukselle ja toimitusjohtajalle.

Hallituksen jäsenistä erovuoroisia olivat Matti Karlsson, Jouni MontoHarri Peipinen ja Marjo Saastamoinen. Kaikki kolme valittiin yksimielisesti myös 3- vuotiselle jatkokaudelle. Vermon raviradan hallituksen muodostavat edellä mainittujen lisäksi puheenjohtaja Juha Lyytinen, varapuheenjohtaja Jyrki Ojanen sekä Hannu-Pekka Korpi, Mika Rantala ja Mikko Salminen.

Vermon tulos tilikaudelta 2018 oli +83 972 euroa.  Liikevaihto oli 1,089 miljoonaa euroa. Palkintorahoja hevosenomistajille maksettiin yhteensä 4,235 miljoonaa euroa ja investointeja tehtiin 239 592 eurolla.

”Investoimme erityisesti totohallin asiakasviihtyisyyden parantamiseen, voittajapodiumiin, ulkoterassiin sekä tallialueen kunnostukseen ja palveluihin. Niistä on tullut paljon kiitosta”, Vermon Ravirata Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Lyytinen selvittää.

”Viime vuoden tulos saatiin pidettyä kovalla työllä positiivisena, mistä kiitos koko henkilökunnalle.  Positiivista virettä toi myös Raviliiga-hevosemme Mascate Match, joka on tuonut uutta yleisöä ravien ja hevosenomistamisen pariin. Yhteistyö Salatut Elämät -sarjan kanssa toi paljon valtakunnallista näkyvyyttä”, Lyytinen jatkaa.

Lokakuussa yhtiön toimitusjohtaja yllättäen irtisanoutui. Marraskuussa alkoi uuden toimitusjohtajan rekrytointi ja tammikuun lopussa 2019 Vermon toimitusjohtajana aloitti Heikki Häyhä. Helmikuussa uutena kilpailupäällikkönä aloitti Miika Lähdeniemi. Huhtikuussa yrityksen ilme uudistettiin ja lanseerattiin Vermo Areena -brändi, jolla korostetaan Vermon monipuolisia mahdollisuuksia tapahtuma-areenana.

”Olemme myös päivittämässä strategiaamme, jossa keskeisenä on laadukkaan ravitoiminnan lisäksi Vermo Areenan hyödyntäminen tapahtumakeskuksena niin suurelle yleisölle kuin yritysasiakkaille”, toimitusjohtaja Heikki Häyhä tiivistää.