Ajankohtaista

Vermon ilmoittautumispäivä muuttuu keskiviikoksi

pe 18. marraskuuta 2022 14.00.00

Vermon ravirata on päättänyt siirtää keskiviikkoravien ilmoittautumisajankohtaa. Nykyisin ravien ilmoittautuminen päättyy torstaina kello 9, mutta vuoden 2023 ensimmäisistä raveista alkaen uusi ajankohta on keskiviikkoisin kello 9. Syynä tähän on se, että ravien lähtölistoja julkaisevan 7 oikein -lehden ilmestymispäivä siirtyy keskiviikosta torstaihin.

”Tällä päätöksellä ajatellaan kokonaisuutta”, Vermon raviradan toimitusjohtaja Heikki Häyhä alleviivaa. ”7 oikein -lehteä julkaiseva Hevosurheilu oli tilanteessa muutospaineen edessä. Teimme päätöksen oman ilmopäivämme muutoksesta yhteistyöhengessä. Toki ajatusta pyöriteltiin ensin tarkoin oman organisaation sisällä, jotta saamme yhdistettyä ilmoittautumiset ja ravit sulavasti samalle päivälle.”

Itse pääosanesittäjille tilanteesta ei koidu suurta muutosta.

”Ainoat konkreettiset asiat ovat päivää aikaisemmin ilmoittaminen, ja siitä johtuen edelliskeskiviikon startin luokittelu niin sanotuksi välistartiksi. Siitä tulee ilmovaiheessa 150 miinuspistettä. Toisaalta, tänä päivänä karsittuja on listoilla sen verran vähän, että tästä ei pitäisi tulla kilpailijoille suurta harmia. Näin on käynyt ilmi, kun olen jutellut eri toimijoiden kanssa”, Heikki Häyhä kertoo ja jatkaa: ”Positiivisena puolena näen sen, että saamme keskiviikkoraveihin tarjolle jo seuraavan keskiviikon käsiohjelman.”

Uusi ilmoittautumisajankohta on käytössä ensimmäisen kerran keskiviikon 4.1.2023 raveissa, joihin ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 28.12.2022.

Lisätietoja:

Heikki Häyhä, toimitusjohtaja

p. 044-301 8363