Ajankohtaista

Vermon kilpailupuolen tehtävät täytetään toistaiseksi olemassa olevilla henkilöresursseilla

ti 29. marraskuuta 2022 11.00.00

Vermon kilpailupäällikön tehtävään ei ole valittu vielä uutta henkilöä, vaan työtehtävä hoidetaan toistaiseksi organisaation sisäisillä ratkaisuilla.

”Ratkaisu ei ole lopullinen, vaan eri toimintamalleja mietitään seuraavien kuukausien aikana. On ensiarvoisen tärkeää löytää tehtävään sopiva henkilö, joka voi sitoutua toimintaan pitkäksi aikaa”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä toteaa. ”Mietinnässä on joukko ihmisiä, jotka ovat esittäneet kiinnostuksen työtehtävään. Sen lisäksi mietitään, voiko asioita tehdä tulevaisuudessa jotenkin eri tavalla kuin tähän mennessä. Näin saamme paljon vaihtoehtoja pöydälle, joista valitaan paras mahdollinen Vermon ja raviurheilun tulevaisuuden kannalta”, Häyhä jatkaa.

Vt. kilpailupäällikön tehtävän ottaa toistaiseksi vastuulleen Vermon kilpailuosastolla pitkään eri tehtävissä työskennellyt Jarkko Korhonen.

”Kilpailupuolen työtehtävät ovat tulleet tutuksi jo vuosien ajan, ja olen aikaisemminkin sijaistanut kilpailupäällikön tehtävissä. Ravien järjestäminen ja kilpailupuolen kehittäminen ovat parasta osaamisalaani. Sydän sykkii raviurheilulle. Laji ja toimijat ovat tulleet tutuksi pitkän toimihenkilö- ja tuomariuran aikana”, vt. kilpailupäällikkö Jarkko Korhonen kertoo.

Korhonen ottaa vastuulleen myös Team Vermon tiedottajan tehtävät.

Lisätietoa:

Heikki Häyhä
toimitusjohtaja, Vermo Areena
heikki.hayha@vermo.fi

+358 44 301 8363

Jarkko Korhonen
vt. kilpailupäällikkö, Vermo Areena
jarkko.korhonen@vermo.fi

+358 45 7881 6203