Ajankohtaista

Vermon Konttitori suljettu tältä vuodelta

to 19. elokuuta 2021 10.18.00

Koronavirustilanteesta johtuen yleisötilaisuuksiin liittyvät rajoitukset ovat jälleen tiukentuneet pääkaupunkiseudulla. Etelä-Suomen Aluehallintoviraston mukaan yksittäinen kirpputoritapahtuma on yleisötilaisuus, jolloin täytyy noudattaa alueen kokoontumisrajoitusta ja THL:n ja OKM:n ohjeita.

 

Kirpputoritoiminta ei ole yleisötilaisuus silloin, kun yrityksen toimialana on kirpputorin järjestäminen. Jotta kirpputoritoiminta voitaisiin lukea jatkuvaluonteiseksi, on yrityksen toimiala oltava kirpputorin järjestäminen. Vermon tapauksessa näin ei ole.

 

Tästä johtuen joudumme sulkemaan Vermon Konttitorin tältä vuodelta. Aluehallintoviraston määrittelemät rajoitukset ovat voimassa 12.9. saakka ja alkuperäisen suunnitelman mukaan sen jälkeen olisi enää yksi konttitori 19.9., mutta sekään ei toteudu.

 

”Päätös on harmillinen, mutta meidän täytyy toimia vastuullisesti ja noudattaa ohjeistuksia”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä kommentoi.

 

”Konttitoria on ollut mahtavaa pitää tärkeiden yhteistyökumppaneidemme kanssa. Toivomme lämpimästi, että ensi keväästä alkaen voimme jälleen nauttia Konttitorin pitämisestä huolettomampina. Tänäkin kesänä tunnelma on ollut joka kerta mainio. Suuret kiitokset kaikille osallistujille”, Häyhä jatkaa.