Ajankohtaista

Vermon Ravikoulu etsii työntekijää ja uutta hevosta

ma 28. maaliskuuta 2022 19.40.00

Vermon Ravikoulun työntekijän paikkaa voi hakea 31.3. saakka. Lisäksi Ravikoululle etsitään 1-2 hevosta mieluiten leasing-sopimuksella.

 

Opetus- ja elämyspalveluita tarjoamaan tulevien hevosten tulee olla kilttejä ja hyvin toimivia. Plussaa on, jos hevosella voi esitellä asiakkaille montén eli raviratsastuksen saloja.

 

Uuden työntekijän tehtävinä taas ovat hevostallin arkeen kuuluvat normaalit tallityöt, hevosten ja ponien hoitaminen, kurssien ohjaaminen ja ravikoulun asiakaspalvelu. Vermon Ravikoulu tarjoaa kursseja ja elämyksiä kaikille hevosista tai poneista kiinnostuneille lähtötasosta riippumatta. Niinpä tarjontaamme kuuluu monenlaisia palveluita aina alkeiskursseista ja ajokokeiluista osaamista syventäviin jatkokursseihin.

 

Tässä työssä pääsee opastamaan uusia ihmisiä uljaan lajin saloihin. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta hevosista ja/tai poneista, asiakaspalveluasennetta ja intoa opettaa hevos- ja poniasioita kädestä pitäen ja omaa esimerkkiä näyttäen. Tehtävään kuuluu säännöllisesti ilta- ja viikonlopputöitä.

 

Vermon Ravikoulun vahvuuteen kuuluu seitsemän hevosta ja kolme ponia, joiden päivittäisestä hyvinvoinnista uusi työntekijä pääsee vastaamaan yhdessä Ravikoulun muun reippaan tiimin kanssa. Tukena on myös koko Vermo Areenan organisaatio.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 31.3.2022 mennessä sähköpostitse vilma.lepisto(at)vermo.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Vermon Ravikoulun vetäjä Vilma Lepistö, puh. 050 322 3395

 

Tutustu Vermon Ravikoulun toimintaan:

Ravikoulun nettisivut

Vermon Ravikoulu Facebookissa

Vermon Ravikoulu Instagramissa