Ajankohtaista

Vermon Ravikoulu etsii työntekijää

ti 8. maaliskuuta 2022 17.00.00

Vermon Ravikoulun toiminta on alkanut vuodenvaihteen jälkeen uudistuneena. Positiivisen vastaanoton myötä haemme nyt lisätyöntekijää Vermon Ravikoululle.

Työtehtävinä ovat hevostallin arkeen kuuluvat normaalit tallityöt, hevosten ja ponien hoitaminen, kurssien ohjaaminen ja ravikoulun asiakaspalvelu. Vermon Ravikoulu tarjoaa kursseja ja elämyksiä kaikille hevosista tai poneista kiinnostuneille lähtötasosta riippumatta. Niinpä tarjontaamme kuuluu monenlaisia palveluita aina alkeiskursseista ja ajokokeiluista osaamista syventäviin jatkokursseihin.

Tässä työssä pääsee opastamaan uusia ihmisiä uljaan lajin saloihin. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta hevosista ja/tai poneista, asiakaspalveluasennetta ja intoa opettaa hevos- ja poniasioita kädestä pitäen ja omaa esimerkkiä näyttäen. Tehtävään kuuluu säännöllisesti ilta- ja viikonlopputöitä.

Vermon Ravikoulun vahvuuteen kuuluu seitsemän hevosta ja kolme ponia, joiden päivittäisestä hyvinvoinnista uusi työntekijä pääsee vastaamaan yhdessä Ravikoulun muun reippaan tiimin kanssa. Tukena on myös koko Vermo Areenan organisaatio.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 31.3.2022 mennessä sähköpostitse vilma.lepisto(at)vermo.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vermon Ravikoulun vetäjä Vilma Lepistö, puh. 050 322 3395

Tutustu Vermon Ravikoulun toimintaan:

Ravikoulun nettisivut

Vermon Ravikoulu Facebookissa

Vermon Ravikoulu Instagramissa