Ajankohtaista

Vermon Ravikoulu yhteistyökumppaneineen mahdollistaa ravi- ja poniharrastuksen pääkaupunkiseudulla

to 3. helmikuuta 2022 11.00.00

Matalan kynnyksen harrastusmahdollisuuksia ja elämyksiä tarjoava Vermon Ravikoulu on aloittanut uudistuneen toimintansa tammikuussa. Samalla Vermon Ravikoulun pääyhteistyökumppaneiksi on vahvistettu Krafft Suomi, Hevari sekä Finntack. Yhteistyökumppaneilla on tärkeä rooli Ravikoulun toiminnassa, jonka keskiössä ovat hevoset ja ponit.

Vermon Ravikoululla asuu seitsemän hevosta ja kolme ponia, joiden kanssa kuka tahansa lähtötasosta riippumatta voi tutustua raviurheilun maailmaan. Ravikoulun henkilökunta opastaa lajin saloihin erilaisilla kursseilla, leireillä ja yksityistunneilla. Lisäksi palveluihin kuuluvat mm. ponisynttärit, polttariajelut sekä Amazing Horse Race eli omalla porukalla tandemkärryillä ajettava ravilähtö Vermon ravipäivänä oheispalveluiden kera.

Hevosten ja ponien hyvinvointi on kaiken toiminnan lähtökohta. Yhteistyökumppaneiden kanssa panostetaan nelijalkaisten työtovereiden hyvinvointiin monin eri tavoin. Krafft Suomen kanssa toteutetaan jokaiselle hevoselle ja ponille oma ruokavalio.

”Meille on erittäin tärkeää hevosten hyvinvointi ja niiden yksilölliset tarpeet”, Sirkku Korkiamäki Krafft Suomelta korostaa. ”Olemmekin aloittaneet yhteistyömme tutustumalla ravikoulun upeisiin hevosiin ja rakentaneet heille kullekin yksilöllisen ruokintasuunnitelman. Ruokintaa tarkistetaan säännöllisin väliajoin ja seuraamme yhdessä Vermon Ravikoulun henkilökunnan kanssa hevosten hyvinvointia ruokinnan näkökulmasta.”

Hevari ja Finntack ovat hevosvarusteiden erikoisosaajia, joiden kautta Ravikoululle toimitetaan tarvittavat varusteet ja kärryt. Finntackilla on useana päivänä viikossa auki oleva myymälä Vermo Areenalla.

”Pitkä yhteistyö vermolaisten kanssa on tietysti isossa roolissa, mutta haluamme erityisesti olla mukana ravikoulun toiminnassa, sillä nimenomaan ravikoulu on reitti raviurheiluun monelle uudelle harrastajalle”, Outi Luomaa Finntackilta sanoo.

”Lisäksi Vermon Ravikoulun tekemä nuorisotyö on meille arvokas ja sydäntä lähellä oleva asia. Aika aloittaa uutta ei ole helpoin, mutta yhteistyökumppanina Finntack toivottavasti voi osaltaan tarjota tukea alkuun ja rokata kimpassa tulevaisuudessakin.”

Hevari puolestaan myy myös tarvikkeitaan tallialueella ravipäivinä.

”Olemme iloisia, että saamme toimittaa Ravikoululle muun muassa kärryjä, treenivaatteita ja muuta hevostavaraa”, Ari Kiikonen Hevarilta sanoo. ”Pidän Ravikoulua erittäin positiivisena asiana ja arvostan, että Vermo otti ja järjesti asian. Yhteistyötä ja kauppaa on mukava tehdä.”

Vermon Ravikoulun vetäjä Vilma Lepistö on tyytyväinen, kun hevosalan merkittävät tekijät ovat mukana tukemassa hevosten ja ponien arkea.

”Ravikoulun toiminta on alkanut tammikuussa vauhdikkaasti ja kursseille sekä yksityistunneille on ollut kysyntää”, Lepistö kertoo. ”Kaikki palvelut toteutetaan asiakkaan oman kiinnostuksen ja taitotason mukaan. Myöhemmin keväällä järjestämme avoimet ovet Ravikoululla, mutta jo nyt kannattaa tutustua tarjontaan nettisivujen ja sosiaalisen median kanavien kautta.”

Tästä linkistä tutustumaan Vermon Ravikoulun palveluihin!