Ajankohtaista

Vermon Ravirata Oy:n yhtiökokous ja hallitusvaaliin ennakkoilmoittautuminen

su 26. heinäkuuta 2020 16.05.00

Koronavirustilanteen takia Vermon Ravirata Oy:n yhtiökokous on siirretty keskiviikolle 9.9. Syksyn kokouksessa valitaan hallituksen jäsen yhden erovuoroisen tilalle.


Vermon Ravirata Oy:n hallinnossa muutetaan käytäntöä, jolla yhtiön hallitukseen nimitetään jäseniä. Viime yhtiökokouksessa perustettu hallinnointi- ja nimitysvaliokunta toimii vaalivaliokuntana, joka esittelee ja arvioi jäsenehdokkaat. Ehdollepano ei kuitenkaan sido yhtiökokouksen henkilöesityksiä ja valintaa.

 
Käytännössä ehdokasesitykset tulee esittää hallituksen puheenjohtajalle 30 päivää ennen yhtiökokousta. Hallinnointi- ja nimitysvaliokunta laatii ehdotuksista yhtiökokoukselle esittelyn ja ehdollepanon.

 

Tänä vuonna ehdokasesitykset tulee lähettää juha.lyytinen@vermo.fi  / puh. 0456187230 sunnuntaihin 9.8.2020 mennessä. Hallinnointi- ja nimitysvaliokuntaan kuuluvat Jorma Ojapelto, Mikko Salminen, Erkki Ala-Risku, Birgitta Mangström, Jyrki Ojanen, Jenny Peipinen ja Juha Lyytinen.

 

Vermon hallituksen ja osakkaiden välinen strategiakokous pidetään viikko ennen yhtiökokousta tiistaina 1.9. klo 17.00 Vermossa. Kaikki osakkaat ovat tervetulleita kokoukseen suuntamaan ja kehittämään Vermon strategiaa lähivuosille. Ilmoittautumiset strategiakokoukseen maanantaihin 31.8. klo 12 mennessä Juha Lyytiselle.