Ajankohtaista

Vermon tuplaraviviikko alkaa keskiviikon Voimaliigalla

pe 22. tammikuuta 2021 15.10.00

Ensi viikolla Vermossa ravataan kahdesti. Keskiviikon kisojen jälkeen päästellään lauantaina kylmäveristen Kavioliiga-osakilpailun ryydittämä Toto75-kierros. Neljä TalviCup-finaalia vauhdittaa myös lauantaita.

Kivikylä Voimaliiga on keskiviikon ykkössarja. Timo Korvenheimo uskoi Sahara Sandstormin menestykseen tämän viikon keskiviikkona lujasti, ja voitto tuli komean kirin päätteeksi. Tapio Perttusen ajama Sahara Sandstorm (kuva) on Voimaliigan suosikki.

Voimadaami Selene Lune ei pystynyt vastaamaan Sahara Sandstormin loppuvetoon, mutta nyt tammalla on lyhyt starttiväli, ja se voi pistää suosikin koville. Paalulta starttaavista Borgmester ja Q-Rex Oak ovat tuttuja menestyjiä pitkiltä matkoilta ja vaarallisia. Marja Haakanan valmentama Ornstein on uusi hevonen Ruotsista. Ready Cashin poika on tottunut juoksemaan pitkä matkoja entisessä kotimaassaan.

Illan erikoisuus nähdään lämminveristen enintään 12 500 voittaneiden ryhmässä. Kuskeilla saa olla enintään 100 starttia ajettuna viime vuonna. Motivated Match saa kärryilleen Miia Salmisen, ja valjakko lähtee matkaan suosikkina.

Keskiviikon ravikattaus sisältää yhdeksän lähtöä. Ensimmäisen lähtö starttaa klo 18.07. Toto65-kierros pyörähtää käyntiin lähdöstä neljä klo 19.10.