Ajankohtaista

Vermon yhtiökokous valitsi kolme uutta jäsentä hallitukseen

pe 1. heinäkuuta 2022 10.30.00

Vermon yhtiökokouksessa ke 29.6. päätettiin yhteensä kuudesta hallituspaikasta. Neljä jäsentä oli erovuorossa, jonka lisäksi kaksi jäsentä oli eronnut hallituksesta kesäkuun aikana.

Vermon hallinnointi- ja nimitysvaliokunta oli valmistellut yhtiökokoukselle esityksen hallitusjäsenistä. Yhtiökokous oli yksimielinen valiokunnan esityksen suhteen. Erovuorossa olevista hallituksen jäsenistä valittiin uudelleen Marjo Saastamoinen, Matti Karlsson sekä Harri Peipinen.

Uusiksi hallituksen jäseniksi valittiin Suvi Louhelainen, Eero Erkkilä sekä Pertti Koskenniemi.

“Vermo Areenalla on tehty viime vuosina tärkeitä uudistuksia ja suunta on mielestäni oikea. Tulevat vuodet eivät talouden näkökulmasta tule olemaan helpoimpia”, toteaa Suvi Louhelainen. “Vermon hallituksessa on liiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta erinomainen paletti erilaisia osaamisia ja hallituksen jäsenillä monipuolista tapahtumakehittämisessä tarvittavaa kokemusta. On ilo aloittaa yhteistyö hallituksessa ja osaavan operatiivisen johdon kanssa”.

Eero Erkkilä paikasta Vermo hallituksessa: “On hienoa saada mahdollisuus tuoda omaa osaamista ja näkemystä Vermon sekä suomalaisen raviurheilun hyväksi. Vermossa on mielestäni hurjasti potentiaalia ja uskon, että pystymme yhdessä Vermo-tiimin kanssa kehittämään Vermo Areenasta tulevaisuuden tapahtuma-areenaa unohtamatta lajimme tärkeintä eli hevosta. Hallitustyöskentelyssä oma fokukseni tulee olemaan laadukkaan asiakaskokemuksen kehittämisessä, myynti- ja markkinointitoimintojen uudistamisessa ja Vermon tilojen käyttöasteen tehostamisessa.”

”Olen innoissani jäsenyydestäni Vermon hallituksessa”, kertoo Pertti Koskenniemi. “Kyseessä on vastuullinen näköalapaikka Suomen suurimmalla raviradalla, jolla on keskeinen merkitys koko maan hevostaloudelle. Pääkaupunkiseudulla toimivalla raviradalla ja tapahtuma-areenalla on suuret mahdollisuudet koko lajin markkinoinnissa. Vermon kehittyminen tapahtuma-areenaksi avaa uusia liiketoimintamalleja.”
 

Lisätietoa:

Mikko Salminen
puheenjohtaja, Vermon Ravirata Oy
+358 40 558 5427

Heikki Häyhä
toimitusjohtaja, Vermon Ravirata Oy
heikki.hayha@vermo.fi
+358 44 301 8363

Tästä linkistä pääset katsomaan Vermo Areenan koko hallituksen ja valiokuntien kokoonpanon >>>

         

Suvi Louhelainen
(kuva Heidi Lammi)

    

Eero Erkkilä       

Pertti Koskenniemi