Ajankohtaista

Vermossa ahkerasti kilpaileva Tutun Impi Toto65-pelin aloittavassa Tammatähdessä

pe 3. helmikuuta 2023 13.41.00

Ensi keskiviikon Toto65-kierros aloitetaan kylmäveristen Tammatähdellä. Antti Ala-Rantalan valmentama Tutun Impi on tuttu näky Vermossa.

Tutun Impi kilpaili viime vuonna 29 kertaa, joista peräti 10 starttia Vermossa. Myös tämä kausi on alkanut tutuissa ympyröissä. Esa Holopainen ajoi Tutun Impin ykköseksi tammikuun Tammatähdessä. Holopainen on ajanut vuodenvaihteen molemmin puolin kolme starttia tammalla Vermossa ja voittanut kaikki.

Tutun Impi ja kolme kova Hulluduunari, M.A. Piste ja Kleppe Spödå lähtevät 40 metrin takamatkalta jahtaamaan paalulta starttaavaa tammanelikkoa. Hulluduunari, M.A. Piste ja Kleppe Spödå kohtasivat keskiviikkona, Ala-Rantalan Kleppe Spödå voitti, Hulluduunari oli kakkonen ja M.A. Piste viides.

Toto65-kakkonen on tasainen koitos. Ainakin Ray Boy, Morris Match, Jacques Hyneman ja Super Topaz ovat viime starteissa esittäneet hyvää kuntoa.

Rannan Pomo on Toto65-kolmosessa erilaisen tehtävän edessä, mitä viime keskiviikon startissa, jossa tuli keulasta voitto. Mika Mäkelän tallin ruuna starttaa 40 merin takamatkalta. Villieläin kävi syksyllä Rannan Pomon kanssa kovia matseja. Nyt Kaisa Toivosen Villieläin palaa parin kuukauden tauolta. Petri Mäkisen Viulan Voitto on lähdön kolmas voitokas menijä.

Toto65-nelonen on enintään 4500 euroa voittaneiden lämminveristen ryhmä. Suosikkeja löytyy myös tästä kohteesta useita. Super Clue, Richard Halm, Perfect Pleasure, Big Fireman, Game Set Match ja Bigwig Swamp ovat vireessä.

Lämminveristen ykkössarja on 65-vitonen. Global Winner aloittaa Suomessa, sillä on syksyltä hienot esitykset Solvallasta. Matias Salon valmennettava saa vastaansa monta talven menestyjää Credit To Loven johdolla.

Toto65-pelin päätöskohteessa hienokuntoinen Divine Striker pääsee matkaan paalulta. Takamatkalla on kova viisikko jahtaamassa Cathy Johanssonin ruunaa.

Ravien käsiohjelmaan voi tutustua tästä linkistä.

Tutun Impi hakee vuoden toista Vermon voittoaan keskiviikon Tammatähdessä (kuva: Pekka Salonen).