Ajankohtaista

Vihjeitä ja linkkejä Finlandia-viikonloppuun

pe 29. huhtikuuta 2022 14.23.00

Vermo Areenan kevään kohokohta on käsillä. Finlandia-viikonlopun kisat sisältävät kaikkiaan 23 hevoslähtöä ja kaksi ponilähtöä lauantain ja sunnuntain aikana. Tästä artikkelista löydät vihjeitä ja hyödyllisiä linkkejä viikonlopun spekulaatioihin.

Lauantai 30.4.

3vihjaajat Reijo Suomalainen, Tapio Lehtoranta ja Nina Pettersson-Perklén yksimielisiä varmoista

Finlandia-viikonloppu käynnistyy lauantaina, jolloin Toto75-pelissä on jackpotia 40 000 euroa. Yhdelle ainoalle täysosumalla on takuupotti 150 000 euroa. Kierros huipentuu Arvid Åvallin Tammaderbyn Finaaliin klo 18.10.

Reijo Suomalainen kuuluu Tammatähdessä kilpailevan Club Nord Elitin kasvattajiin ja omistajiin sekä on tamman valmentaja. Suomalainen rastaa tammansa varmaksi, samoin tekevät myös muut 3vihjaajat. Kakkoskohteen Salam Aleikum on kolmikon toinen yhteinen varma.

Tapio Lehtoranta on saanut nauttia Magical Princessin uskomattomasta menosta. Syyskuussa tamma voitti Suuren Suomalaisen Derbyn, ja ykkössija tuli myös Tammaderbyn karsinnassa. Lauantaina nähdään, onko Derbyvoittaja myös Tammaderbyn sankaritar.

Nina Pettersson-Perklén pyörittää Vermossa ja Siuntiossa valmennustalleja, joissa hevosia on lähes 50. Vermon Suurkimpan omistama Bolt Kronos starttaa Toto75-pelin kuutoskohteessa. Se on kilpaillut Suomessa kolme kertaa. Kunto on vahvasti menossa ylöspäin, viimeksi tuli kakkossija.

Lähtökohtaisissa peleissä on myös bonusta tarjolla. Lähtöjen 6,7 ja 8 voittajapelissä on bonusrahaa 2 000 euroa. Lähtöjen 10 ja 11 kaksarissa on bonusrahaa 2 000 euroa.

Sunnuntai 1.5.

3vihjaajat Ruotsista ja Kouvolasta – Parvelan Retu tunnetaan kaikkialla

Finlandia-sunnuntain loistavatasoiset Toto75-kohteet saavat vihjaajikseen kovanluokan ammattilaiset. Anders Malmrot ja Thomas Hedlund Ruotsista sekä Arto Hytönen Kouvolasta ovat rakentaneet 75-rivit.

Anders Malmrot on Ruotsin pääraviradan Solvallan urheilujohtaja. Elitloppet-viikonloppu työllistä miestä nyt kovasti. Hän saa ilon kutsua Finlandia-Ajon voittajan Elitloppetiin.

Thomas Hedlund työskentelee Stall Zetin talous- ja hallintoasioiden parissa. Daniel Redén on Stall Zetin toimitusjohtaja. Hedlund muistetaan myös Travrondenin toimittajana, joten vihjaaminen on tuttua puuhaa hänelle.

Arto Hytönen on Kouvolan toiminnanjohtaja. Suomen seuraava kansainvälinen suurtapahtuma Kymi Grand Prix ajetaan kesäkuussa. Hytönen katsastaa ja kokoaa parhaillaan hevosia Kouvolan hienoon kilpailuun.

Malmrotin toiveissa on saada Parvelan Retu Elitkampeniin. Koko vihjaajakolmikko laittaa Parvelan Retun varmaksi. Hedlund luottaa oman tallin kolmikkoon Versace Face, Epimetheus ja Brambling.

Hytönen uskoo suomalaismenestykseen Kivikylä Voimaliigassa ja rastaa Unique Creationin varmaksi.

Sunnuntain Toto75-pelissä on jackpotia 70 000 euroa. Yhdelle täysosumalle on luvassa 210 000 euron takuupotti. Bonusrahakohde on Finlandia-Ajo. Lähdön 12 voittajapelissä on 10 000 euron bonus. Ruotsin ATG pelaa sunnuntaina V75-pelin omaan pooliin.

Linkkejä:

Veikkauksen hevoskohtaiset vihjeet lauantain 30.4. T75-lähtöihin

Veikkauksen hevoskohtaiset vihjeet sunnuntain 1.5. T75-lähtöihin

Videovihjeet lauantain T75-kierrokselle

Videovihjeet sunnuntain T75-kierrokselle

Hevosurheilun ennakkojuttu Arvid Åvallin Tammaderbyn Magical Princessistä

Iltalehden juttu Finlandia-Ajon Majestic Manista eli orpovarsa Taistosta

IS Ravien ennakkojuttu Arvid Åvallin Tammaderbystä, An-Dorrasta ja Magical Princessistä

IS Ravien ennakkojuttu Finlandia-Ajon Cokstilesta

IS Ravien ennakkojuttu Finlandia-Ajon Next Directionista

IS Ravien ennakkojuttu Finlandia-Ajon Willow Pridestä

MT Ravinetin ennakkojuttu Finlandia-Ajon Next Directionista

MT Ravinetin ennakkojuttu Finlandia-Ajon Stoletheshow’sta

MT Ravinetin ennakkojuttu Roni Paldanin Greta Sisusta

MT Ravinetin haastattelussa Veijo Heiskanen