Ajankohtaista

Vihjeitä ja olosuhdetietoja Kuumaan Keskiviikkoon

ke 7. lokakuuta 2020 11.35.00

Kuukauden ensimmäinen keskiviikko tietää perinteisesti Kuumaa Keskiviikkoa, jolloin Vermo Areenan raveissa pelillinen mielenkiinto on huipussaan. Toto65-pelissä on jaossa 65 000 euron jackpot, jonka myötä potti voi olla jopa 230 000 euroa. Urheilullisesti ilta on jälleen täysipainoinen ja sisältää yhdeksän mielenkiintoista lähtöä. Jo ennen ravilähtöjä klo 17.20 ajettavassa koelähdössä nähdään kolminkertaisen ravikuningattaren I.P. Vipotiinan ja viisinkertaisen ravikuninkaan Vieskerin jälkeläinen, 3-vuotias tamma I.P. Silkki.

Kuuman Keskiviikon kisat päästään ajamaan hyvissä olosuhteissa, kuten ratamestari Juha Keskimaunu oheisessa videohaastattelussa kertoo. Keskimaunun osaksi kasvattama Saaga S on myös kolminkertainen ravikuningatar ja videolla kuullaan myös asiaa Saagasta ja tamman esikoisvarsasta.

Viikon 3vihjaajina ovat suomenhevosten Valtra Sisusarjan avainhevosten valmentajat Antti Kinnunen, Teemu Okkolin ja Jussi Suominen. Okkolinilla on lisäksi kylmäveritammojen lähdön ennakkosuosikki Vuaran Suvetar, jonka hän rastaakin varmaksi.

3vihjaa:

Ratamestarin videohaastattelu: