Ajankohtaista

Viime viikkojen voittoravurit kohtaavat Toto65-pelin päätöskohteessa keskiviikkona

ti 29. marraskuuta 2022 14.06.00

Vermossa ravataan tällä viikolla kahdesti. Marraskuun puolella ajetaan keskiviikon Toto65-ravit. Joulukuun ensimmäisenä lauantaina on vuorossa oikea superlauantai yhdessä Rovaniemen kanssa.

Toto65-kierros käynnistyy lämminveristen ryhmällä, jossa Teemu Jurvasen Chase hakee jo kauden kuudetta voittoa Arto Laaksosen ajamana. Ainakin Where Is My Mind ja Gambler Hoss ovat kovia vastustajia.

Kylmäveristen Jaettavan sarjan lähtöjä ajetaan kolme, joista kaksi on 65-pelissä. Kovakuntoiset Siirin Farssi, Franselmi ja Villivisa ovat 65-pelin kakkoskohteen kuumimpia nimiä.

Kolmoskohteen Napolean Fortis on syksyn myötä löytänyt voitokkaan vireen. Ville Tonttilan ruuna pääsee mainiolta kakkospaikalta jahtaamaan toista peräkkäistä ykköstä. Callela Alfa on nähty ikäluokkakisojen karsinnoissa ja kuuluu myös suosikkeihin. Brigantti, Skype ja Dybala metsästävät uran avausvoittoa.

T65-pelin neloskohde on vauhdikas mailin ryhmäajo. It’s Raining Men palasi viimeksi voittokantaan Lappeessa. Stonecapes Picasso ja Credit To Love ovat kovia haastajia eturivin paikoilta. Sahara True Lies ja M.T.Master Don joutuvat lähtemään voittojahtiin takarivin uloimmilta paikoilta.

Kolmas jaettavan sarjan lähtö juostaan 65-vitosena. Tasoa löytyy. Tuttu taistelupari Villieläin-Rannan Pomo saa pistellä parastaan, kun vastassa ovat Helmen Humu, Vekraus ja kumppanit.

Keskiviikko huipentuu hienotasoiseen lämminveristen ryhmään. Olavi Nisosen Royal Date on löytänyt voittovireen, ja kolmas peräkkäinen ykkönen on ihan mahdollinen. Salty Dog, Hertus, Callela Kickoff ja Chestnut Sala ovat hyvässä vireessä ja voittotaistossa.

Villieläin - Rannan Pomo -ottelu on päättynyt kerran edellisen ja kuudesti jälkimmäisen eduksi (kuva: Pekka Salonen).