Ajankohtaista

Viisi jaettavan sarjan lähtöä ja hienotasoinen kylmäveriryhmä Toto65-kohteina, 5-vuotiaat V.G. Voiton johdolla

pe 14. lokakuuta 2022 08.13.00

Tasokkaat Toto65-kohteet vauhdittavat myös lokakuun kolmatta keskiviikkoa. Jaettavan sarjan lähtöjä ajetaan viisi. Kylmäveristen ryhmässä nähdään viime viikkojen menestyjiä.

Ennen 65-kohteita saadaan ihastella maan parhaiden 5-vuotiaiden suomenhevosten vauhtia. Seppo Suurosen valmentama Derbyvoittaja V.G. Voitto hakee kauden yhdeksättä ykköstä Ari Moilasen ajamana.

Jaettavan sarjan lähdöllä aloitetaan 65-kierros. Viime keskiviikkona voittanut Tuomas Korvenojan Salty Dog ja varmakuntoinen Mr Stahl kuuluvat suosikkeihin.

Kylmäveristen enintään 25 000 euroa voittaneiden ryhmä on 65-kakkonen. Rannan Pomo ja Villieläin ottivat viimeksi yhteen Voimaeläincupin finaalissa Turussa. Rannan Pomo piti 20 metriä takamatkalta lähteneen Villieläin-ruunan takanaan.

Jaettavalla sarjalla jatketaan kolmoskohteessa. Hertus, Black Revenge, Qiulius On Stage ja Strong Caviar pääsevät matkaan eturivin lähtöpaikoilta.

Ivory Donut, Cameron Wake ja Eventful Swamp ovat loistolähtöradoilla 65-pelin neloskohteessa. Voitokas Idealas Class tulee Liettuasta. Viimekertainen yritys Vermossa päättyi laukkaan.

Vitoskohde on tasainen koitos. Go West Young Man starttaa nelosradalta. Capo viiletti keskiviikkona 12,6-tuloksen maililla. BWT Caesar, Ashley Face ja Harmonie Merite ovat takarivissä.

Toto65-pelin päätöskohde on viides Jaettavan sarjan lähtö ja hieno sekä arvoituksellinen pelikohde. Solvallassa viimeksi vakuuttavasti voittanut Lukaku di Quattro ja hienoja juoksuja Etelä-Ruotsissa tehnyt Piccadilly ovat siirtyneet Suomeen valmennukseen. It’s Raining Men jahtaa kolmatta peräkkäistä Vermon voittoa.  Tapio Mäki-Tulokkaan tallin Rahajamatach ja Ray Boy ovat tottuneet voittamaan.