Ajankohtaista

Viljami Härmälä, Seppo Palmroos ja Kari Linna keskiviikon 3vihjaajat

ke 16. maaliskuuta 2022 10.17.00

Keskiviikkona saadaan nauttia hienosta urheilusta. Ravit alkavat tuntia normaalia myöhemmin eli klo 19. Viljami Härmälä, Seppo Palmroos ja Kari Linna tekivät tipsit Toto65-kohteisiin. Toto65-kierros starttaa neljännestä lähdöstä, tänään klo 20.02.

Härmälät ja Hoss-kasvatit kuuluvat yhteen. Viljami ja hänen vanhempansa Hanna ja Hannu Härmälä ovat tehneet kasvatustyötä jo vuosikymmenten ajan. Target Hoss ja Up-Date Hoss ovat voittaneet Suur-Hollolan. Target Hoss on voittanut myös Kriteriumin ja Derbyn. Avauskohteessa kilpaileva Goldiivo Hoss on Viljamin valmentama ja yhdessä huippuhiihtäjien kanssa omistama.

Seppo Palmroos on pitkän linjan omistaja ja kasvattaja ja tuttu Vermon tallialueelta. 3-vuotias Luciano Bryne on Palmroosin ja hänen perheensä uusin lupaus, joka kävi Suomen voittojen jälkeen kilpailemassa myös Ruotsissa.

Kari Linna on raviurheilun monitoimija. Hän on myös innokas omistaja. Target Hossissa hän oli osaomistajana ja sai nauttia sen suurista voitoista. Kivikylä Voimaliigassa kilpaileva Don Williams on yksi Linnan kimppahevosista.

3vihjaa-kolmikko löysi kolme yhteistä ykkössuosikkia keskiviikon Jackpot-kierrokselle. Avauskohteen 4 Hertus, vitoskohteen 4 Quandary Tile ja päätöskohteen 6 Knows Best, tähän kolmikkoon vihjaajat uskovat.