Ajankohtaista

Voimaliiga, Tuplaa voittosumma ja Jaettava sarja keskiviikkona

ti 14. helmikuuta 2023 10.57.00

Vermon tiivis ravikausi jatkuu keskiviikkona. Illan suurin ykkönen 4000 euroa maksetaan kylmäveristen Tuplaa voittosumma -lähdössä.

Antti Veteläisen Beris voitti Ari Moilasen ajamana Teivossa viime maanantaina ja lähtee suosikkina tuplaamaan voittosummaansa. Lähtö on odotetun kovatasoinen. Pirttilän Muru, Karmi, Ukko-Mooses, Ulvin Elvis ja Sälähdys ovat usein vierailleet voittajaseremonioissa. 4-vuotias Hovilan Hertta on kilpaillut vasta kolme kertaa, mutta näyttänyt hyvää osaamista.

Kivikylä Voimaliiga juostaan 65-pelin neloskohteena. Way To Go, Morris, Sahara Sandstorm ja Hazelhem Hermes jaksavat mainiosti kolmen kilometrin matkan. Quick Diablon pikkusisko Queen Diablo voitti keskiviikkona. Myös isoveli on osittanut nousukuntoa.

Jaettavan sarjan lähtöjä ajetaan neljä, joista kolme on 65-kohteina. Mr Stahl on voittanut Santtu Raitalan ajamana kolme kertaa, joista kaksi viimeisintä Vermossa. Ville Mäkelän suojatti hakee 65-avauksessa kolmatta Vermon voittoa.

Toinen Jaettava sarja on 65-kolmonen. Rude Box ja Eli Wallach valtasivat sisimmät lähtöradat. Keskiviikkona voittokantaan palannut Citadella Evo lähtee kasikaistalta.

Toto65-pelin päätöskohteena juostava kolmas jaettava sarja on todella tasokas. Kiikku’s Trooper, Hertus, Hila’s Elton ja Caviar Creation ovat viihtyneet viime viikkoina voittajaesittelyissä.

Neljäs jaettava sarja ajetaan illan 10. lähtönä. Kratos di Quattro on syksyn voittostarttien jälkeen laukkaillut. Conrads Lill Babs aloittaa kilpailemisen Suomessa Emma Väreen valmennuksesta. Gyro Gearloose on varmassa kunnossa ja mahdollinen menestyjä.

Viime keskiviikkona voittanut Citadella Evo yrittää samaa tulevan keskiviikon Jaettavassa sarjassa Antti Teivaisen ajamana (kuva: Pekka Salonen).