Ajankohtaista

Voimaliigan vahvin haluaa teräsmieheksi

to 23. kesäkuuta 2022 13.40.00

Kari Savolaisen valmentama Morris voitti Kivikylä Voimaliigan kesäkuun alussa. Tommi Kylliäisen ajama ori hakee keskiviikkona ykköstä Karanor Teräsmiesliigassa.

Morriksen tehtävä on nyt erilainen, mitä Voimaliigassa. Silloin ori paineli keulasta ykköseksi ja piti kovat ykkösluokan hevoset takanaan. Teräsmiesliigassa Morris starttaa 40 metrin takamatkalta. Kovakuntoiset Bean Fighter, Heros du Monde, Love’n Cash ja Picardie pinkovat perusmatkalta karkuun.

Tuplaa voittosumma keräsi jälleen hienon osallistujajoukon. Lähtö päättää Toto65-kierroksen. Voitokkaat Last Gunslinger, Remember My Name, Klarizza, Arc Angel ja Stoneisle Texas lähtevät ykkösjahtiin haastavilta lähtöpaikoilta.

Amatööriohjastajien SM-liiga -lähtö kokosi hyvät kuskit ja hevoset taistelemaan voitosta. My Match, Mickey The Artist, Moonlight Magical ja Maze Match ovat viime starteissa menestyneet hienosti. Kotiradan Veijo Heiskasen valmentama BWT Falcon tekee toisen starttinsa Suomessa. Kyösti Blomerus ohjastaa.

Tammojen enintään kymppitonnin ryhmässä on luvassa tiukka taistelu kilpasiskojen kesken. Mandi More ja Mei Tai ovat latoneet ykkösiä viime kilpailuissa. Like Di Serafino voitti keskiviikkona. Tämä tammakolmikko starttaa takarivistä.