Ajankohtaista

Voitokkaasti jälleen aloittanut Ranch Kelly juoksee keskiviikon Tammatähdessä

pe 15. helmikuuta 2019 09.52.00

Vuoden 2018 hevonen, Suur-Hollolan sankaritar, Suomen mestari ja Pariisin valloittaja Ranch Kelly ilahduttaa vermolaisyleisöä keskiviikkona. Anne Luttisen silmäterä aloitti kauden 2019 torstaina Jokimaalla voitokkaasti. Nyt on vuorossa Vermo, ja ensimmäinen isompi tähtäin lienee Espoon Palkinnossa lauantaina 2. maaliskuuta.

Ranch Kelly nähdään illan kahdeksantena lähtönä ajettavassa Tammatähdessä. Vastus on hyvää luokkaa. Stoneisle Ocean teki erinomaisen viime kauden ja menestyi myös Ruotsissa. Bosses Lily juoksee toisen kilpailun pitkän tauon jälkeen. Callela Eliza valloitti tammikuussa Tammatähden.

Seuraava Kuuma Keskiviikko 6.3., Jackpot kasvaa

Kuukauden ensimmäinen keskiviikko tunnetaan nyt Kuumana Keskiviikkona, jossa pelataan Jackpotista. Toto64-pelin Jackpotiin on rahaa ropissut jo kahtena keskiviikkona. Ensin tupsahti reilu 60 000 euroa ja sitten potti kasvoi lähes 73 000 eurolla. Maaliskuun ensimmäisestä keskiviikosta on tulossa todella tulikuuma. Jackpotsumma on jo nyt yli 133 000 euroa. Onko lisää Jackpotia tulossa vielä kahtena keskiviikkona.