Ajankohtaista

Voitokkaat tammat aloittavat keskiviikon Toto65-kierroksen

ti 1. helmikuuta 2022 17.03.00

Hienon Kavioliiga-lauantain jälkeen jatketaan keskiviikon Toto65-raveilla. Karanor Teräsmiesliiga juostaan 65-pelin neloskohteena ja troikkalähtönä. Tammat aloittavat illan kierroksen.

Avauskohde on enintään 7 500 euroa tienanneille tammoille. Voittoja näkyy valtaosalla hevosista. Beak’s Ydra, Quandary Tile, Sofie Halm, Ypäjä Oriente, Youyou ja Moonlight Magical ovat saaneet usein kääntyä voittajaesittelyyn. Quandary Tilen voittoputki katkesi lauantaina, mutta tamma oli tosi hyvä kakkonen.

Karanor Teräsmiesliiga on yksi kierroksen herkkukohteista. 12 valjakkoa tavoittelee 3 500 euron ykköstä kolmen kilometrin matkalla. Paalulla on kova nelikko Lapland Royal, Amadeus Possible, Moniman ja Whodouthinkuare. Amadeus Possible kiri lauantaina kymppitonnin ykköseen TalviCupin finaalissa.

Kotiradan Morris Match on voittanut tällä kaudella jo kolme kertaa. Ari Hartikaisen ajama ruuna lähtee jahtaamaan menestystä 20 metrin takamatkalta. Knockout Ses on noussut hyvään kuntoon. Forssassa ruunalla voiton ajanut Santtu Raitala istuu jälleen kärryillä.

Vermon ilta alkaa vauhdikkaasti, kun kovan luokan lämminveriset kisaavat montélähdön voitosta. Valiant Dream, Virosta Suomeen palaava Ange Karlann ja Nitro Diablo ovat sisimmillä lähtöradoilla. Van Kronos on totuttu näkemään kärkitaistelussa avoimen luokan montélähdöissä.

Keskiviikon kisat alkavat klo 18. Yleisöalueelle on vapaa sisäänpääsy klo 17 alkaen. Katsomon keskikerroksen Street Bar Voltti palvelee klo 21 asti enint. 50 hlön asiakasmäärällä kerrallaan. Totopelipisteet on suljettu. Muuten yleisöalueella on vain ulkotilat käytössä.

Tuore oriiden ja ruunien TalviCup-voittaja Amadeus Possible (1) nähdään heti keskiviikkona Vermo Areenalla, nyt kierrosta pidemmällä matkalla Karanor Teräsmiesliigassa (kuva: Pekka Salonen).