Ajankohtaista

Vuoden 2023 kilpailupäivät kalenterissa - lapset ilmaiseksi raveihin

ti 20. joulukuuta 2022 14.47.00

Vermo Areenan vuoden 2023 ravipäivät on julkaistu ja löytyvät nyt nettisivujen tapahtumakalenterista. Järjestämme 54 totoravitapahtumaa sekä kahdet poni- ja/tai paikallisravit. Myös Uudenmaan hevosseurojen paikallisravit ovat tutulla paikallaan toukokuussa.

Keskiviikkoravien lippukäytäntöjä on päivitetty, ja alle 18-vuotiaat pääsevät veloituksetta sisään vuonna 2023. Myös ovelta ostettava lippu on jatkossa saman hintainen kuin VermoShopista hankittu. Edullisimmin pääsyliput ja käsiohjelman saa edelleen Vermon mobiilisovelluksella, jonka voi ladata Google Play- tai App Store -kaupoista. Lauantairavien ja suurtapahtumien (Finlandia-Ajo ja Derby) lippuhinnat julkaistaan myöhemmin.

Keskiviikkoravien lippujen hinnat 2023 (mobiilisovellus / Vermo Shop, ovelta)

  • Pääsylippu aikuinen 8 / 10 €
  • Pääsylippu alennusryhmät 4 / 5 € - eläkeläiset, SHKL-kortti, opiskelijat, invalidit, työttömät, varushenkilöt
  • Urheilukortilla ja Cityshopparilla sisäänpääsy kaksi yhden hinnalla
  • Autokatsomolippu 5 €/auto - pääsylippu ostettava erikseen, autokatsomoon vapaa pääsy inva-kortilla
  • Vapaa sisäänpääsy: Vermon kausikortilla ja vapaalipuilla, Team Vermon osakkaat, Hippoksen kausikortilla sekä alle 18-vuotiaat ja ravinuorten jäsenet
  • Käsiohjelma 3 € (mobiilisovelluksella maksaessa 2,50 €)

Vuonna 2023 keskiviikkoravien ilmoittamispäivä muuttuu edeltävään keskiviikkoon ja normaalitilanteessa seuraavan keskiviikon käsiohjelma on ostettavissa jo edellisen keskiviikon raveissa.

Vermon kausikortti on joulutarjouksessa 75 € (ovh. 120 €) vielä keskiviikkona 21.12. Kausikortilla on vapaa sisäänpääsy kaikkiin ravitapahtumiin, myös Finlandia-Ajoon ja Derbyyn. Kausikortit ovat myynnissä VermoShopissa (sivun oikeassa laidassa) ja ravien aikana katsomon keskikerroksen info-pisteellä.

Vermon ravikalenterin pdf-muodossa voi ladata tästä linkistä >>

Koko Suomen ravikalenteri ensi vuodelle löytyy täältä.