Ajankohtaista

Weekend Festival rantautuu Vermo Areenalle kesällä 2023

to 8. joulukuuta 2022 09.00.00

Musiikkitapahtuma Weekend Festival avaa elokuussa 2023 Vermo Areenan suurten konserttien ja festivaalien tarjonnan. All Things Liven järjestämä Weekend Festival järjestettiin ensi kerran Espoon Luukissa 2012 ja nyt se palaa jälleen Espooseen. Tapahtuma järjestetään Vermo Areenalla elokuun ensimmäisenä viikonloppuna 4.-5.8.

”Vermon toiminta laajenee raviurheilusta muiden suurten tapahtumien areenaksi, joten tämä on luonnollinen suuntaus”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä toteaa. ”Tulemme huolehtimaan vastuullisuudesta Weekendin tuotantotiimin ja viranomaisten kanssa. Etenkin hevoset sekä lähialueen ympäristö ovat meille tärkeitä, joten varmistamme yhdessä, että kaikki sujuu. Usealla muulla raviradalla on vuosien saatossa ollut konsertteja tai festivaaleja, ja kokemukset sieltä ovat olleet hyviä”, Häyhä jatkaa.

Festivaalien ja suurten konserttien järjestäjä All Things Live vastaa Weekend Festivalin toteutuksesta ja järjestelyistä. ”Tuomme vuoden parhaat bileet takaisin pääkaupunkiseudulle ja Vermon tapahtumapuisto tarjoaa festivaalille niin kulkuyhteyksien kuin majoitusmahdollisuuksien puolesta loistavat puitteet”, Weekend Festivalin markkinointipäällikkö Atro Anttila tunnelmoi. "Teemme Vermon ja viranomaisten kanssa tiivistä yhteistyötä ja huomioimme tapahtuma-alueen ympäristön järjestelyissämme", Anttila jatkaa.

Vermossa ei järjestetä raveja Weekend-tapahtumaviikonloppua edeltävänä keskiviikkona, joten festivaalin valmistelut voivat alkaa normaalia aikaisemmin. Festivaalialuetta ei viedä myöskään tallialueelle tai kaviouralle, joten senkin puolesta järjestelyt ovat odotettua helpommat. Harjoitusolosuhteet pidetään yllä mahdollisimman pitkään ennen festivaalia ja avataan mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen.

Täältä voit käydä katsomassa tarkemmin hevosiin ja ympäristöön liittyvistä erityistoimenpiteistä.
 

Lisätietoa (yksityishenkilöt ja yritykset):

Heli Hannula
projektikoordinaattori, Vermo Areena
+358 50 594 1266
heli.hannula@vermo.fi

Asiakaspalvelu, All Things Live / Weekend Festival
info@wknd.fi

Lisätietoa (media):

Heikki Häyhä
Toimitusjohtaja, Vermo Areena
+358 44 301 8363
heikki.hayha@vermo.fi

Manna Fransas
Tiedottaja, Weekend Festival
+358 50 350 4139
manna.fransas@n2.fi tai media@wknd.fi