Ajankohtaista

Yleisöä jälleen raveihin - lipunmyynti aukeaa to 3.6.

ke 2. kesäkuuta 2021 17.00.00

Rajoitettu määrä katsojia pääsee keskiviikon 9.6. raveihin etusuoran ulkoalueelle. Tapahtumaan voi osallistua yli 50 henkilöä, jos alueella on käytettävissä useita katsomolohkoja. Ensi vaiheessa myyntiin tulee kaksi katsomolohkoa (2 x 50 hlöä). Lipun hinta on 10 euroa/hlö (alennuskortit, kausikortit tai vapaaliput eivät ole voimassa). Alueella on vesipisteet, ulko-wc:t ja käsidesiä tarjolla. Portit aukeavat ke 9.6. klo 17. 

Lipunmyynti alkaa torstaina 3.6. klo 12 Vermo Shopissa kohdasta Keskiviikkoravit 2021 sekä Vermo Areenan mobiilisovelluksessa. Vermo Shopiin pääsee tämän sivun oikeasta reunasta ja myyntisivulle suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ. Mobiilisovelluksen voi ladata Google Play- tai App Store -kaupasta. Aluksi myynnissä on vain keskiviikon 9.6. pääsyliput.

Eri katsomolohkoihin kulku tapahtuu Vermon pääovien (Valjakkotie 1) vasemman puoleisesta portista. Lohko 1 on pääkatsomon edusta, lohko 2 etusuoran alun viheralue. Liput myydään ennakkoon ostojärjestyksessä ja katsomolohkot täytetään saapumisjärjestyksessä. Molempiin lohkoihin mahtuu enintään 50 henkilöä. Ensin täytetään lohko 1. Katsomoalueelle voi ajaa myös omalla autolla, jolloin kaikilla autossa olevilla tulee olla maksettu pääsylippu. Katsomon parkkialue on normaalisti käytössä. Lippuja myydään paikan päällä vain, mikäli niitä jää ennakkomyynnistä ja alueen henkilörajoitus mahdollistaa sisäänpääsyn.

Voimassa olevista rajoituksista johtuen katsomon sisätilat on suljettu ja ravintolapalveluja ei toistaiseksi voida järjestää. Omien eväiden tuominen alueelle on sallittua (pois lukien alkoholijuomat). Alueella ei ole totopelipisteitä, pelaaminen tapahtuu omilla mobiililaitteilla. Yleisön kulku alueelle vain Valjakkotien puolelta, tallialueelle ei ole pääsyä.

Oikeus muutoksiin pidätetään. Muutoksista tiedotetaan vermo.fi-nettisivuilla sekä sosiaalisen median kanavissamme.