Info & löydä perille

Mitä Vermo on?

Ravirata

Vermon jokaviikkoiset keskiviikko-ravit on raviurheilussa käsite. Jännittävien ravilähtöjen pariin sukelletaan aina keskiviikkoisin klo 18 alkaen. Vuonna 2019 Vermossa ravataan satunnaisemmin myös muina päivinä, kuten maanantaisin ja lauantaisin. Raviviikon lauantaiset pääravit järjestetään Vermossa seitsemän kertaa, kohokohtina Finlandia-Ajo toukokuussa ja Suuri Suomalainen Derby elokuussa. Tänä vuonna Vermo isännöi ensimmäistä kertaa EM-raveja. Kaksipäiväinen ravijuhla ja kansainvälistä tunnelmaa on luvassa lokakuun toisena viikonloppuna! Katso tarkemmat ravipäivät ja muut tapahtumat tapahtumakalenterista >>

Vermo Areena

Paitsi Suomen pääravirata Vermo on myös erilaisten tapahtumien järjestämispaikka - niin pienempien kokousten kuin suurempien messujen. Keskeinen sijainti ja hyvät julkiset liikenneyhteydet mahdollistavat Vermon hyvän saavutettavuuden. Ravirata-alueen infrastruktuuri, tilavat pysäköintitilat ja katsomorakennuksen ravintolapalvelut ja erilaiset kokoustilat taipuvat monenlaiseen tilaisuuteen. Vermossa on järjestetty mm. konsertteja, konttitoreja, näyttelyitä, sotilasvalatilaisuus. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Vermo Areenan sivuilta voit tutustua palvelutarjontaamme. Ota yhteyttä, niin muokkaamme tapahtuman juuri sinun tarpeisiisi. Tutustu eri palveluihin ja tee tarjouspyyntö >>

Missä Vermo on?

Vermoon on helppo tulla omalla autolla, bussilla tai junalla. Kehä I:ltä tultaessa viitoitus radalle alkaa Leppävaaran Sellolta. Paikoitustilaa on n. 550 autolle. Käyntiosoite: Valjakkotie, 02600 Espoo

Vermon GPS-paikkakoordinaatit:

EURIF-FIN (~WGS84)

60°12'54.6"N 24°50'15.5"E

Julkisilla Vermoon

Vermoon pääsee kätevästi julkisilla liikennevälineillä monesta suunnasta. Bussit, lähijunat ja tulevaisuudessa myös pikaraitiotie tuovat kävelyetäisyydelle Vermosta. Liikennevälineissä käyvät HSL:n liput (AB-vyöhykelippu).

Bussit

  • Elielinaukiolta (laituri 22) bussi 235 sekä Kampista bussi 39 Pitäjänmäentielle
  • Hernesaaresta Kampin kautta bussi 14 ja Kalasatamasta bussi 59 Pajamäkeen
  • Merihaasta Hakaniemen ja Töölön kautta bussi 502 Perkkaalle
  • Tapiolasta bussi 113 Perkkaalle

Ilmainen bussikuljetus Talista

Bussi nro 7 noutaa Vermoon tulijat Talin siirtolapuutarhan pysäkiltä (Pitäjänmäentiellä ennen Pajamäen risteystä kaupungista tultaessa) ja palaa samalle pysäkille (Pitäjänmäentien vastakkaiselle puolelle).

Bussi kiertää Pitäjänmäen kautta Turuntietä pitkin Kehä I ja ottaa matkalla kyytiin kaikilta pysäkeiltä (Talin siirtolapuutarha - Takkatie - Pitäjänmäen asema - Henrikintie - Vermo (Mäkkylän as.) - Kalkkipellonmäki - Puustellinmäki - Kehä I - Leppävaaran asema, laituri 24 - Komentajankatu - Perkkaankuja - Vermon ravirata). Paluu samaa reittiä ja viimeinen Vermosta lähtevä bussi jatkaa Talin pysäkiltä Helsingin keskustaan, Elielinaukiolle.

Keskiviikkona Talista: klo 16.30, 17.15 ja 18.00. Vermosta: 15 minuuttia viimeisen lähdön jälkeen ja tämä bussi jatkaa Helsinkiin asti.

Lauantaina Talista: klo 12.00, 12.45 ja 13.30. Vermosta: 15 minuuttia viimeisen lähdön jälkeen ja tämä bussi jatkaa Helsinkiin asti. Huom. Suurtapahtumissamme lauantaisin (Finlandia ja Derby) poikkeava aikataulu.

Junalla

A-junat Helsingin rautatieasemalta Mäkkylän asemalle (AB-vyöhykelippu).

Keskiviikkona / arkipäivinä Helsingin rautatieasemalta n. 10 min välein.

Lauantaina Helsingin rautatieasemalta n. 30 min välein.