Aika jonka sain -elokuva katsomoravintola Ravillassa - peruttu!

14.03.2020 19:00

Aika jonka sain -elokuva katsomoravintola Ravillassa - peruttu!

Tuukka Temosen elokuva Aika jonka sain esitetään Vermo Areenan katsomoravintola Ravillassa lauantaina 14.3. klo 19.00. Näytös järjestetään lauantain tasokkaiden ravien jälkeen. Elokuvalippu maksaa 10 euroa.

Elokuva alkaa klo 19. Väliajalla haastateltavana ja tavattavana ovat ohjaaja Tuukka Temonen sekä pääosanäyttelijä Olga Temonen. A-oikeuksin varustettu ravintola palvelee illan ajan, ja myynnissä on juotavaa sekä leffapurtavaa.

Tuukka Temosen ohjaama 13.3. ensi-iltaan tuleva elokuva kertoo uskomattoman, tositapahtumiin pohjautuvan suomalaisen naisen selviytymistarinan. Jaana on ravintoloitsija ja kahden lapsen äiti, jonka vapaa aika menee ratsastuksen parissa. Jaana elää yhdessä karismaattisen, mutta äkkipikaisen miesystävänsä Markon kanssa. Jaanan elämä muuttuu kertaheitolla, kun hän halvaantuu vakavassa onnettomuudessa. Lisätietoa elokuvasta voit lukea tästä linkistä.

Lauantaina 14.3. ennen elokuvailtaa järjestetään mielenkiintoiset ravit, joiden kohokohtina ovat tammojen perinteinen Espoon Palkinto sekä uutena kisana Graceful Swamp Memorial, joka on perustettu viime syksynä menehtyneen huippuravuri Graceful Swampin eli Sämpylän kunniaksi.

Elokuvalipun hinta on 10 €/hlö ja halutessaan voi ostaa Vermon verkkokaupasta etukäteen myös ruokailun. Etukäteen on varattavissa:

Cheese burgeri jonka sain 19,90€ (+elokuvalippu 10€)
- rotukarjan 160 gramman pihvi, montery Jack-juustoa, marinoitua punasipulia, tomaattia ja chipotlemajoneesia, tarjoillaan ranskanperunoiden kera

Vege burgeri jonka sain 19,90€ (+elokuvalippu 10€)
- Halloumi-Punajuuri-pihvi, marinoitua punasipulia, tomaattia ja chipotlemajoneesia, tarjoillaan ranskanperunoiden kera

Grande Poppers combo jonka sain 19,90€ (+elokuvalippu 10€)
- sipulirenkaat
- juusto täytteiset jalopenot
- mozzarella tikut
- nachot
- salsaa
- cipotlemajoneesia
- sopii kahdelle!

Elokuvaliput ovat myynnissä Vermon verkkokaupassa tai suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ >>

Elokuvan virallinen traileri: