EM-ravit - kisat käyntiin klo 16!

11.10.2019 16:00

EM-ravit - kisat käyntiin klo 16!

EM-ravit alkavat: Derby-revanssi, Monté, Knockout Race, Salamakypärät, Kansainvälinen Naisajajaottelu, Valtra Sisusarja. Ravit alkavat klo 16. Tervetuloa!

Tapahtuman omille sivuille pääsee TÄSTÄ LINKISTÄ >>

KÄSIOHJELMAN NÄKÖISPAINOS

TOTO65-VARMAVALINNAT

Toto65-vihjesysteemien läpivarmaksi valikoituu lopulta neljännessä kohteessa selkeänä suosikkinamme matkaan starttaava numero 4 ENON VILPPI. Jari Aution valmennettava tekee todella vahvaa kautta ja nähdyn perusteella vasta 7-vuotiaalla oriilla on mielenkiintoinen tulevaisuus edessään. Vaikka laukka pilasikin pelin viimeksi Teivossa, mitenkään erityisen epävarmasta menijästä ei ole kyse. Tuota epäonnistumista edeltäneissä kuudessa startissa ravi maistui, eikä epäonnistumisriskiä ole perusteltua liioitella. Vaikka 9 ARONIN MUISTO saakin Henri Bollströmin rattailleen, uskomme Enon Vilpin hallitsevan tapahtumia lähdöstä maaliin. Pienen systeemin apuvarmaksi kohoaa toisena kohteena ravattavan montélähdön selkeä suosikki 2 NITRO DIABLO. Pia Huusarin valmennettava tuskin ehtii kiihdytyksessä nopeimpien kyytiin, mutta uskomme Janita Antti-Roikon jyräävän ruunan kanssa viimeistään maalisuoralla mukaan voittomatsiin.  Avauskohteen pelaamme numeroilla 1 BEAT OF LOVE ja 2 LILY’S STAR, joiden uskomme juoksevan piikki-selkä -asetelmassa.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 1,2 (4,8) 
T65-2: 2 + 8,3 (6,4)
T65-3: 8,7 + 2,3,1 (6,5)
T65-4: 4 (9,2)
T65-5: 10,3,9 + 4,11,2,6 (7,8)
T65-6: 8,11 + 5,12,3,13 (2,16)

Pieni systeemi 24 riviä, panos 1 euro, hinta 24 euroa
Suuri systeemi 1260 riviä, panos 0,1 euroa, hinta 129,60 euroa

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

Lähtö 1        

RANKING 
A) 1,9,3
SEABISCUIT – MR HOT SHOT – GRAINFIELD ACE

Knockout Rase tarjoaa kolme sähäkkää alkuerää, joista jokaisesta voittaja pääsee finaaliin. Vihjeen saa ensimmäisessä alkuerässä sisäradalta keulat puolustava 1 SEABISQUIT. Emma Väreen ajokki saa sääntöjen mukaan ensimmäisen karsinnan voittajana finaaliin uloimman radan mutta tämä tuskin nousee ylitsepääsemättömäksi esteeksi voiton suhteen.

Lähtö 2    

RANKING 
A) 6,2,8,4 
B) 9,5,3,1,7,10
POETRY IN MOTION – SUNNIE – MR NICE WAY – HOLA ALEJANDRO

Kansainvälisessä Naisajajaottelussa tarjoamme neljälle valjakolle asemat parhaasta A-ryhmästä. Rankingin kärkeen kipuava 6 POETRY IN MOTION on saanut tauon jälkeen kaksi starttia kroppaansa ja kuntokäyrä tuntuu osoittavan positiiviseen suuntaan. Valmentaja Risto Airaksinen on startin alla luottavainen niin kärryille istuvan Louise Medelbergin, kuin hevosenkin suhteen. 2 SUNNIE sai vihdoinkin voiton arvoisen onnistumisen palattuaan viimeksi Forssassa yli kuukauden mittaiselta paussilta. Startti kropassa tamma terävöitynee entisestään, kuski on lähdön parhaimmistoa ja lähtöpaikka paras mahdollinen. 8 MR NICE WAY on haastavalta lähtöpaikalta juoksunkulun armoillakin. Miia Salminen kuitenkin tuntee ajokkinsa ja uskomme ruunan pystyvän osallistumaan totomatsiin. 4 HOLA ALEJANDRO tekee tasapaksusta taulusta huolimatta hyvää kautta ja Riita Nylundin ajokki kannattaa huomioida aikaisessa vaiheessa pelejä suunniteltaessa.

Lähtö 3 | Troikka    

RANKING 
A) 8,5 
B) 3,6,9,4 
C) 10,11,2,1
BWT DANGER – DELIGHTFUL MOMENT – MIDSUMMER LOVE – GEREMI BOKO

Ravien ensimmäisessä troikkalähdössä kaksi valjakkoa saa asemat A-ryhmästä ja sen myötä troikan yläriviltä. Suosikkimme 8 BWT DANGER debytoi Jeroen van Craenin valmennuksesta ja sopivassa porukassa siltä on lupa odottaa mailille haastavasta lähtöpaikasta huolimatta menestystä. Tuomas Korvenojan valmennusajan viimeisissä starteissa juoksunkulut estivät menestyksen. Derbykarsinnassa ruuna jäi pussiin ja viimeksi paikka johtavan rinnalla oli liikaa. Aika näyttää, kuinka Santtu Raitala lähtee tätä starttia hankalalta lähtöpaikalta ajamaan. Taustalle peruuttelemalla voittaminen lienee vaikeaa. Eiköhän Bwt Danger saa täydet saumat taistella kärkisijoista. Myös kovaa avaava kolmatta peräkkäistä voittoa hakeva numero 5 DELIGHTFUL MOMENT huomioidaan ylärivillä. Isto Kuisma panostaa suojattinsa kanssa varmasti kiihdytykseen ja keulasta olisi lyhin matka maaliin. B-ryhmän hevoset voisivat olla missä tahansa järjestyksessä, tasaisesta nelikosta on kyse. 

Lähtö 4 | T65-1

RANKING 
A) 1,2 
B) 4,9,8,3,6,5 C) 7 
BEAT OF LOVE – LILY’S STAR – FIKA – L DEES MAGGIESBEST

Toto65-kierroksen avauskohteessa kaksi valjakkoa erottuu muusta porukasta edukseen, ja ne ansaitsevat paikkansa kirkkaimmissa parrasvaloissa. Varmaa on, että kiihdytyksestä tulee napakka mutta keulahevosen nimeä on täysin varauksetta vaikea lähteä julistamaan. Rankingin kärkipaikan valtaa komean tolppaputken saattelemana starttiviivalle saapuva numero 1 BEAT OF LOVE.  Anna Sulinin valmennettava on tehnyt kesätauon jälkeen startista toiseen vahvaa työtä ja tulosrivistön kertomalla tavalla kunto on kiviaitaa. Mikäli Hannu Torvinen pystyy ajokkinsa kanssa pitämään sisäradalta keulat, eikä alkukiihdytys karkaa täysin lapasesta, on Beat Of Love tiukasti vahvasti kiinni lähdön ykkösrahoissa. Seppo Markkula lataa kuitenkin varmasti suosikin rinnalta starttaavalla numerolla 2 LILY’S STAR alkuun, eikä ole täysin poissuljettua, että ykköshaastaja pystyisi alussa ohittamaan Beat Of Loven. Toisaalta myös paikka johtavan takana tarjoaisi varmasti kelpo saumat taistella voitosta. B-ryhmän käynnistävät numerot 4 FIKA ja 9 L DEES MAGGIESBEST tavoittelevat todennäköisesti paikkaa 3. sisällä. Koska tauluaan paremmassa vireessä kilpaileva L Dees Maggiesbest jäi viimeksi voimia tallella pussiin, saattaa Mika Forss toki ottaa ajokkinsa kanssa myös asemat toiselta radalta. 8 ICE WINE on saanut tauon jälkeen muutaman startin kroppaansa ja Leo Mönttisen valmennettava on selkeästi viime sijoituksia paremmassa kunnossa. Juoksunkulut eivät ole kuitenkaan suosineet ja paikka on tälläkin kerralla haastava.

Lähtö 5 | T65-2

RANKING 
A) 2 
B) 8,3 
C) 6,4,1,7,5
NITRO DIABLO – SPECIAL ENVOY U.S. – I’M JUST A SUND – RED FINGER

Toisena Toto65-kohteena ravattavassa montélähdössä suosikkina starttaava 2 NITRO DIABLO valtaa yksin parhaan A-ryhmän. Pia Huusarin valmennettava tuskin ehtii auton takaa alussa nopeimpien kyytiin, mutta se tulee juoksunsa sitten rehdisti perille saakka ja uskomme Janita Antti-Roikon jyräävän ruunan kanssa viimeistään maalisuoralla vahvasti mukaan voittomatsiin. Toissakerralla täällä Vermossa Lord Ivar kiri montélähdössä porukan hänniltä viimeiset 700 metriä vahvasti 12,3-kyytiä, edelle jäi vain lähdön voittanut Magnifico S. Turussa ruuna voitti hieman raskaissa olosuhteissa ravatun Montén Pohjoismaiden mestaruuden vahvan esityksen päätteeksi. B-ryhmässä ja samalla myös suuremmassa vihjesysteemissä huomioidaan kaksi haastajaa. 8 SPECIAL ENVOY U.S. on hyvä hevonen tähän lähtöön ja Tapio Perttusen valmennettava on syytä huomioida suoraan tauoltakin aikaisessa vaiheessa pelejä suunniteltaessa. Ruunalla on Norjan uraltaan kokemusta montésta. 3 I’M JUST A SUND parantaa starttien myötä ja pystyy tässä taistelemaan ainakin totosijoista.

Lähtö 6 | T65-3, T4-1

RANKING 
A) 8,7 
B) 2,3,1 
C) 6,5,4
KAPTAH – JOLLY ROY – ZOGO MATCH – RONALDO MALIBU

Kolmantena Toto65-kohteena ravattavassa ja samalla Toto4-kierroksen käynnistävässä Derbyrevanssissa kaksi valjakkoa saa asemat A-ryhmästä. Lähdön ideasuosikiksi kohoava 8 KAPTAH. Harri Koivusen valmennettava selvitti hyvän reissun päätteeksi tiensä Derbyn finaaliin ja nappasi sieltä kunniakkaasti vitosrahat. Karsinnassa Kaptah matkasi 2. sisällä, mistä Olli Koivunen käänteli ajokkinsa loppukaarteessa 2. ulos. Maalisuoralle tultaessa matka jatkui vapaalle radalle ja kiri kantoi Peanutsin voittamassa lähdössä kolmosrahoille, mikä riitti sitten finaalipaikkaan. Tuossa Derbyfinaalissa Kaptah teki haastavista asemista sen, minkä pystyi. Se kiri taustalta viimeiset 600 metriä 11,1-kyytiä nousten rahoille. Nyt ruunalla on yhden poisjäännin jälkeen tuore startti kropassa ja odotamme siltä tässä vahvaa suoritusta. 7 JOLLY ROY pilasi kauden päätähtäimen eli Derbyn haparoimalla heti alkumatkasta, ravisävel ei vain finaalissa löytynyt ja hevonen hylättiin väärästä askellajista. Alla olevassa Lappeen Kavioliigastartissa esitys oli kivikovassa porukassa sijoitusta parempi, ja myös valmentaja Timo Korvenheimo oli esitykseen tyytyväinen. Tässä sopivantuntuisessa tehtävässä Tapio Perttusen ajokki on oikeastaan velvoitettu menestymään. Hyviltä paikoilta starttaavat numerot 2 ZOGO MATCH, 3 RONALDO MALIBU ja 1 SAHARA SANDSTORM muodostavat hyvän haastajakolmikon.

Lähtö 7 | T65-4, T4-2, Troikka    

RANKING 
A) 4 
B) 9,2,5,3 
C) 8,1,6,7
ENON VILPPI – ARONIN MUISTO – SÄHKÖÄIJÄ – NIEMEN EMIL

Neljännessä Toto65-kohteessa numero 4 ENON VILPPI starttaa alla olevasta epäonnistumisesta huolimatta matkaan suosikkinamme ja Jari Aution suojatti saa kunnian toimia myös niin T-pelien tukipilarina kuin troikkapiikkinäkin. Ennen Teivon starttia Enon Vilppi kulki kuudessa edellisessä startissa ravia ja pidemmän tarkastelun 20 startin otoksesta löytyy vain kolme laukkastarttia. Jari Aution valmennettava tekee todella vahvaa kautta ja nähdyn perusteella vasta 7-vuotiaalla oriilla on mielenkiintoinen tulevaisuus edessään. Epäonnistumisriskiä ei ole perusteltua liioitella ja keulasta Enon Vilpin ohittaminen ei tule olemaan helppoa. Peruskyvykäs 9 ARONIN MUISTO saa Henri Bollströmin rattailleen, ja luonnollisesti tämän kaksikon yhteistyötä seurataan suurella mielenkiinnolla. 2 SÄHKÖÄIJÄ on todella kyvykäs menijä ja ravin maistuessa Tapio Perttusen ajokki taistelee varmasti voitosta. Kohtalaisen suureksi arvioimamme laukkariski pudottaa Satu Juntusen valmennettavan kuitenkin rankingissa vasta kolmossijalle. Numerot 5 NIEMEN EMIL ja 3 LARSMAN saavat myös asemat B-ryhmästä. Kaksikko tavoittelee onnistuessaan ainakin rahasijaa mutta totoon venyminen vaatinee nappisuoritusta.

Lähtö 8 | T65-5, T4-3, PD-1

RANKING 
A) 10 
B) 3,9,4,11,2,6 
C) 7,8,1,5
SMILEY MATCH – HIGHSCORE LUCA – QUATTRO TILLY – QVIDJA’S FIRST

Viidentenä Toto65-lähtönä ravattavassa ja samalla Päivän Duon käynnistävässä koitoksessa suosikkina starttaava numero 10 SMILEY MATCH saa ansaitsemaansa roolia vihjeissä. Se toimii Päivän Duo -suosituksen piikkinä ja kapeamman Toto4-vihjesysteemin apuvarmana. Christa Packalenin valmennettava on tottunut viime aikoina takarivin lähtöpaikkoihin ja kymppirata tarjoaakin sille tuoreimpiin startteihin nähden astetta paremmat asemat. Tuttu kuski rattailla on etu ja tamma saanee takarivistäkin mahdollisuuden. Haastajaporukan käynnistävä 3 HIGHSCORE LUCA on ollut parissa tuoreimmassa kisassa noita edeltäneitä startteja terävämpi ja ruuna vaikuttaa kilpailevan ainakin jonkinlaisessa nousuvireessä. Aika näyttää, pääseekö Olli-Pekka Holopainen ajokkinsa kanssa keulaan. 9 QUATTRO TILLY sai viimeksi Porissa surkeasta lähtöpaikasta huolimatta hyvän reissun. Jari Kinnunen tarjosi suojatilleen nätin reissun sisäradalla. Viimeisellä takasuoralla Kinnunen nosti ajokkinsa toiselle radalle, minkä jälkeen Quattro Tilly tuli hyvällä tyylillä sisään. 4 QVIDJA’S FIRST epäonnistui Teivossa. Nyt Pekka Korven valmennettavalla on uusi mahdollisuus näyttää osaamistaan.

Lähtö 9 | T65-6, T4-4, PD-2, Troikka    

RANKING 
A) 8,11 B) 5,12,3,13 C) 2,6,10,4,1,7,9
VILIVIIMA – VILJU – LENNON RAPINA – SIPORIN SANTTU

Perjantain ravit päättävässä Valtra Sisusarjassa suosikkikaksikko on onnistuessaan varmastikin vahvoilla. Rankingin kärkeen kipuava 8 VILIVIIMA malttoi viimeksi ravata ja tuloksena oli vakuuttava voitto. Teemu Okkolinin suojatti ravasi tuossa lähdössä valtaosan matkasta toista rataa ilman vetoapu, mistä se runttasi maalisuoralla varmaan voittoon keulassa juosseen Ukkosen Jymyn laukattua voittotaistelusta. ”Kyvykäs mutta epävarma” -kategoriaan lukeutuvan Viliviiman kohdalla sen paremmin voitto kuin hylkäyskään ei tulisi yllätyksenä. Tauolta palaava 11 VILJU on voittanut tänä vuonna jo 11 kertaa ja vaikka Olli-Pekka Hämäläinen kommentoikin 7 Oikein -lehdessä suojattiaan varsin maltilliseen sävyyn, vaikea Henri Bollströmin ajokkia on tällä ruunalle hyvin sopivalla 3100 metrin matkalla peleissä sivuuttaa. B-ryhmästäkin löytyy ihan kelpo haastajia. 5 LENNON RAPINA palasi Lappeessa vahvalla suorituksella voittokantaan yhden laukkastartin jälkeen. Mika Forss istuu tällä kerralla Ari-Matti Konstin valmennettavan rattaille. Numeron 12 SIPORIN SANTTU kyvyt riittävät näissä sarjoissa aina, kun ravi vain maistuu ja juoksut onnistuvat. Kolmatta peräkkäistä voittoa tavoitteleva 3 KEVININ TÄHTI kohtaa kovia mutta on toki paalulta mahdollinen menestyjäkandidaatti. 13 RUPELTAJA on pelimielessä haastava tapaus. Laukkariski on konkreettinen mutta kyvyt ovat toisaalta tämän hetkistä voittosummaa kovempaa kaliiberia.

TOTO4-VIHJEET 

T4-1: 8,7,2,3,1 (6,5)
T4-2: 4 (9,2)
T4-3: 10 + 3,9 (4,11)
T4-4: 8,11 + 5,12,3,13 (2,16)

Pieni systeemi 10 riviä, panos 1 euroa, hinta 10 euroa
Suuri systeemi 90 riviä, panos 0,2 euroa, hinta 18 euroa

TROIKKA LÄHTÖ 3 

5,8
3,5,6,8
3,4,5,6,8,9

24 yhdistelmää, panos 0,5 euroa, hinta 12 euroa

TROIKKA LÄHTÖ 7 

4
2,9
2,3,5,9

8 yhdistelmää, panos 3 euroa, hinta 24 euroa

TROIKKA LÄHTÖ 9 

8,11
5,8,11,12
3,5,8,11,12,13

24 yhdistelmää, panos 0,5 euroa, hinta 12 euroa

PÄIVÄN DUO L8-L9

10 
8,11

2 yhdistelmää

Vihjeet Jani Lahikainen

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT 

Ari Moilanen

L3/9 SAHARA HOT MAMA: Tamma palasi Turussa pikku paussilta. Saatiin hyvä reissu ja hevonen kiri neljänneksi. Parempaankin sijaan olisi ollut mahdollisuuksia. Aivan täyttä puristusta ei irronnut lopussa.

L4/4 FIKA: Jäätiin Teivossa kuolemanpaikalle. Hevonen taipui vähän päätössatasella. Aivan rehdisti se tuli kuitenkin perille.

L4/8 ICE WINE: Juoksut ei ole täysin onnistuneet. Lähtöpaikka vaikeuttaa tehtävää paljon. Syksyn myötä tämä jossain vaiheessa pärjää.

L9/6 TOHTORI: Olisi viimeksi jääty toiselle ilman vetoapua. En halunnut ajaa siltä paikalta ja käänsin sisälle. Saatiin vapaata vasta loppusuoran alussa. Ruuna kiri asiallisesti, mutta kärkikolmikko oli jo karussa. Kunto on mallillaan. Hevonen menee matkankin. Voltin kakkosen ei pitäisi haitata.

Timo Korvenheimo

L6/1 SAHARA SANDSTORM: Teivossa tuli hyppy alkuun. Kaverit rinnalla laukkasivat ja paikasta tuli turhan ahdas. Ruuna ei selvittänyt tilannetta ravilla. Ajettiin sitten taustalla kahden ja puolen kierroksen hiitti ennen keskeyttämistä. Kaikki on hevosella hyvällä mallilla. Matka passaa mainiosti. Lähtöpaikka miellyttää. Ei tämä pysty keulapaikkaa pitämään, mutta asemat lienee jossain lähellä kärkeä.

L6/7 JOLLY ROY: Lappeen esitys oli oikein hyvä. Hetken ori kiersi kolmatta rataa ja loppumatkan toista. Porukka oli hirmuinen. Ei suoritusta voi kuin kehua. Hevonen tuntuu tosi hyvältä kotona. En ylläty mistään sijoituksesta Vermossa.

L8/11 AMBRIEL: Tamma kilpailee tasaisen hyvässä kunnossa. Jos tuossa mentäisiin oikein urku auki, olisi se tälle paras vaihtoehto. Tuolloin näistäkin asetelmista olisi sauma nousta kärkikamppailuun. Olisi voitto silti tuollakin visiolla tiukassa.

Janita Antti-Roiko

L3/12 CLASSIC VALLEY: Kokeillaan välillä kärrylähtöä. Lähtöpaikka on äärettömän huono. Ei minulla ole minkäänlaisia odotuksia näistä asetelmista.

L4/7 GISELE DE VELUWE: Kuten tilastoista näkyy, tällä on ajettu tosi vähän volttilähtöjä. Tamma käy voltissa aivan liian kuumana. Lähtörata on tälläkin hankala. Sairaustaukoa oli alla ennen Forssan starttia. Hevonen on nyt terve ja ravi kävi sinänsä hyvin paluukilpailussa. Toki tauolla on aina omat vaikutuksensa.

L5/2 NITRO DIABLO: Valmentajan mukaan hevosella pitäisi olla kaikki kunnossa. Lähtöpaikka on mainio. Hyvinhän tämä on mennyt montea. Ilman muuta voitosta lähdetään ajamaan. Juoksunkululla on tietenkin oma merkityksensä.

Antti Ojanperä

L6/2 ZOGO MATCH: Ruuna jäi Oulussa vähän painamaan keulapaikalla. Ei suoritus muutenkaan ollut täydellinen ja kurkustakin löytyi hieman sanomista. Hevosta vähän lääkittiin. Muuten se oli ihan ok. Suht hyvällä mallilla ruunan pitäisi olla. Lähtöpaikka puoltaa ja nostaa toiveita. Selkäjuoksua haetaan näillä näkymin.

L9/3 KEVININ TÄHTI: Hevonen on ollut asiallinen viime kilpailuissa. Pitkä matka sopii sille oikein hyvin. Ori lähtee rauhallisesti ja saa sitten pikkuhiljaa koneen käyntiin. Se pystyy pitämään vauhtia yllä ja menee parempaan suuntaan koko ajan.

Risto Airaksinen

L2/6 POETRY IN MOTION: Hyvät juoksut on tamma tehnyt meiltä käsin. Viimeksi se polki päätöstuhannen kolmatta rataa ja suoritti mallikkaasti. Oikein toimiva hevonen kuskin kannalta. Louise Medelberg on ajanut aiemminkin valmennettavillani ja pärjännyt mainiosti. Voitto löytyy Solvallastakin. Tällä kertaa riisutaan vain etukengät. Meillä on sekä hyvä hevonen, että ohjastaja tähän lähtöön.
 

Lähtö 1 
Knockout Race 220m karsinnat ja finaali

Karsinta I
SEABISCUIT: Johti koko spurtin ja piti ykköseksi. 
PENSION KILLER: Eteni kalkkiviivoilla aivan voittajan kupeelle.
APRIL SISU: Jäi selityksittä kolmanneksi.

Karsinta II. 
WESTCOAST VICTORIA: Voitti eränsä aivan pystyyn ja meni nolla-nollaa. 
POCKET MATT: Ei hätyytellyt finaalipaikkaa.
GRAINFIELD ACE: Laukkasi heti auton irrottua.

Karsinta III. 
MR HOT SHOT: Hankki heti yliotteen kahden hevosen karsinnassa ja voitti varmalla tavalla. 
BEAUTY ERIN: Ei pystynyt esittämään haastetta voittajalle.
CARLOS LA RENTA: Poissa.

Finaali
WESTCOAST VICTORIA: Dominoi myös finaalia helposti. Paransi vielä hitusen kovaa aikaansakin.
SEABISCUIT: Ei pystynyt haastamaan voittajaa. Selvä kakkonen kuitenkin.
MR HOT SHOT: Finaali. Kohtasi kaksi nopeampaa finaalissa.

Lähtö 2 
Väliajat 17,0-18,5-17,0-13,0

POETRY IN MOTION: Täräytti keulaan ja irtosi lopussa ylivoimavoittoon. 
SUNNIE: Matkasi 3. sisällä. Tuli asiallisesti perille. 
MR NICE WAY: Avasi ulkoa vauhdilla. Pudotti johtavan kantaan 1. kaarteen alussa. Nousi toiselle viim. kaarteessa. Tasapaksu lopussa. 
ATHLETIC STYLE: Matkasi 2.-3. ulkona. Käänteli 3. radalle 850 jäljellä. Tasainen kiri. 
SILENT WANDERER: Kiersi alun 3. rataa, kunnes eteni toiselle ilman vetoapua 600 juostuna. Taipui loppukurvissa.
CASINO DE FRANCE: Juoksi 4.-3. ulkona. Nousi viim. takasuoralla selässä 3. radalle. Käänteli viim. kaarteen lopussa 4. radalle. Tuli tasaisesti perille. 
OLIVIER: Nousi 4. sisältä viim. takasuoralla 3. ulos. Vaisu loppu. 
HOLA ALEJANDRO: Sai toisella radalla selän eteen 600 juostuna. Oli viim. takasuoran lopussa pussissa. Pääsi nousemaan vapaalle 350 jäljellä, mutta laukkasi samassa.
BARTHOLOMEW: Laukka 1. kaarteessa. Hylättiin.
NAT KING: Poissa.

Lähtö 3 
Väliajat 07,0-11,5-15,0

MIDSUMMER LOVE: Eteni 1. kaarteessa keulaan. Sai tiukkaa prässiä ja avaus venähti hurjaksi. Jatkoi etusuoralla 2. sisällä. Nousi viim. takasuoralla toiselle ja painui keulaan puoli kierrosta ennen maalia. Vakuuttava voitto. 
BWT DANGER: Hyökkäsi 2. ulkoa puoli kierrosta ennen maalia. Kiri kantoi kelpo kakkoseksi. Viim. 500 m 13,0. 
GEREMI BOKO: Matkasi 3. sisällä. Eteni 300 jäljellä toiseksi ja suoritti kohtalaisesti. 
SAHARA HOT MAMA: Juoksi 5. sisällä. Kohtalaisesti perille. 
SIGN OF SECRET: Taivalsi toista rataa ilman vetoapua. Kesti aivan kohtalaisesti.
GLINT MATCH: Matkasi 4. sisällä. Kohosi maalisuoralla toiselle. Tasapaksu. 
SANNI SKY: Juoksi 3. ulkona. Pudotti 800 jäljellä sisälle. Nousi jälleen toiselle suoran lopussa. Tasapaksu. 
DELIGHTFUL MOMENT: Eteni johtavan rinnalle ja prässäsi tätä rajusti. Avaus venyi hurjavauhtiseksi. Pääsi johtopaikalle etusuoralla. Menetti asemansa puoli kierrosta ennen maalia ja taipui.
CLASSIC VALLEY: Matkasi hännillä. Ei pystynyt parannuksiin. 
EVIL EYES: Juoksi hännillä. Ei vakuuttanut lainkaan. 
ROCKING ROYAL LELA: Laukkasi 1. kaarteessa ja putosi taustalle.
CEYLON DREAM: Laukka 1. kaarteeseen. Hylättiin.

Lähtö 4 
Väliajat 09,0-12,5-13,5-14,5

SPIRIT SQUAD: Täräytti keulaan ennen 1. kaarretta. Vauhti oli reipasta. Hallitsi tyylikkäästi kisaa. 
BEAT OF LOVE: Matkasi johtavan takana. Oli pitkään pussissa. Sai tilaa 100 jäljellä. Kuitenkin aseeton ykkössijan suhteen hienon voittajan dominoidessa.
FIKA: Nousi 4. sisältä 550 jäljellä 2. ulos. Oli viim. kaarteen lopussa hetken pussissa. Pääsi kääntämään vapaalle 250 ennen maalia ja pinkoi asiallisesti perille. 
L DEES MAGGIESBEST: Lähti 3. ulkoa loppumatkasta selässä 3. radalle. Pudotti viim. kurvissa takaisin toiselle. Polki tasaisesti perille. 
ICE WINE: Pakitteli hännille 5. sisälle. Nousi 900 jäljellä 4. ulos. Käänteli loppumatkasta selissä 3. radalle ja nousi 250 ennen maalia 5. radalle. Kohtalainen kiri. 
LILY'S STAR: Taipui toiselta ilman vetoapua. Kesti kuitenkin suhteellisen hyvin.
M.T.LARA CROFT: Hyökkäsi 2. ulkoa 500 jäljellä. Kiri ei vakuuttanut. 
BLOWMYWHISTLE: Nihkeää 3. sisältä. 
GISELE DE VELUWE: Laukkasi jo ennen lähtölinjaa. Hylättiin.

Lähtö 5 
Väliajat 14,5-18,0-16,0-12,5

SOCIAL NETWORK: Nappireissu 2. sisällä. Kiri kovassa lopetuksessa kalkkiviivoilla ykköseksi. 
I'M JUST A SUND: Avasi keulaan. Sai vetää toisen puolikkaan tosi maltillista. Kiristi tempoa loppua kohden. Näytti pitkään voittajalta, mutta kangistui hieman lopussa. 
NITRO DIABLO: Lähti 3. ulkoa viim. takasuoralla selässä 3. radalle. Polki asiallisesti perille reippaassa lopetuksessa. 
STAY ALERT: Nousi 3. sisältä viim. takasuoran alussa 2. ulos. Pudotti sisälle 400 jäljellä. Mukavasti perille. 
RED FINGER: Kohosi 3. sisältä 1. takasuoralla toiselle ilman vetoapua. Taipui viim. kaarteessa. Laukkasi loppusuoralla ja hylättiin.
TO BE OR NOT TO BE: Kiersi 1. kaarteen 3. rataa. Juoksi 2. ulkona, mistä hyökkäsi 3. radalle 950 jäljellä. Laukkasi loppukaarteeseen. Hylättiin.
SPECIAL ENVOY U.S.: Laukkasi jo ennen lähtölinjaa. Hylättiin.
DOOLITTLE LADAY: Poissa.

Lähtö 6 
Väliajat 12,5-14,5-14,5-16,5

SAHARA SANDSTORM: Iski 3. ulkoa 1700 jäljellä 3. radalle ja eteni 200 metriä myöhemmin toiselle ilman vetoapua. Prässäsi johtavaa viim. takasuoralla ja painui keulaan 400 ennen maalia. Oikein vakuuttava. 
ZOGO MATCH: Juoksi johtavan takana. Oli viim. takasuoran lopussa vailla väylää. Nousi toiselle 400 ennen maalia. Käänteli loppukaarteessa selässä 3. radalle ja edelleen neljännelle 200 ennen maalia. Asiallisesti perille. 
RONALDO MALIBU: Juoksi 3. sisällä. Nousi jatkossa 3. ulos. Käänteli 550 jäljellä 3. radalle ja teki mukavan kirin. 
JOLLY ROY: Alkumatka toista ilman vetoapua. Sai selän eteen 1500 jäljellä. Tasaisesti perille. Ei täysin vakuuttanut. 
HUDSON WEB: Avasi keulaan ja veti joukkoa suht reippaalla tahdilla. Sai prässiä viim. takasuoralla, menetti asemansa 400 jäljellä ja taipui lopussa ulos kärkimatsista.
KAPTAH: Matkasi 4. ulkona. Ei pystynyt lopussa parannuksiin. 
ALMOST ONE YEAR: Juoksi 4.-3. sisällä. Oli viim. takasuoralla vaikeuksissa. Vastus oli kova, mutta ei vakuuttanutkaan. 
COUNT FORTE: Juoksi 2.-3. ulkona. Oli varhain vaikeuksissa ja pudotti sisälle 1200 jäljellä. Oikein vaisu. Luultavasti kaikki ei kunnossa. 

Lähtö 7 
Väliajat 20,0-22,5-22,5

SÄHKÖÄIJÄ: Hyökkäsi 3. ulkoa 3. radalle 750 jäljellä. Eteni 2. ulos, mistä lähti jälleen 3. radalle 450 ennen maalia. Polki vahvasti perille asti. 
LARSMAN: Juoksi 4.-3. ulkona. Nousi viim. kaarteessa selässä 3. radalle. Runttasi mainiosti loppua. Viim. 600 m 21,2. 
RANKKARI: Taivalsi reippaassa vauhdissa toisella ilman vetoapua. Painui keulaan 250 ennen maalia. Taipui hieman, mutta teki varsin sitkeän esityksen. 
ARONIN MUISTO: Juoksi 5. ulkona. Tehtävä oli haastava vauhtimaililla. 
SATIININ SAKU: Pudotti 2. ulkoa viim. takasuoralla 2. sisälle. Kohtalainen. 
LORUTYTTÖ: Matkasi takajoukoissa. Laukkasi viim. takasuoralla. Lopetti vielä juosten.
NIEMEN EEMIL: Täräytti keulaan. Vauhti oli varsin reipasta alkumatkasta. Taipui loppukaarteessa.
VALPPAUS: Matkasi hännillä sisärataa. Ei vakuuttanut. 
ENON VILPPI: Lähti varoen. Laukkasi kuitenkin ennen 1. kaarretta menettäen pelin.

Lähtö 8 
Väliajat 14,5-17,0-16,5-13,0

SMILEY MATCH: Koki häiriötä lähtökiihdytyksessä. Hyökkäsi 4. ulkoa 1200 jäljellä ja eteni toiselle ilman vetoapua kierros ennen maalia. Runttasi väkevästi perille asti ja puristi ykköseksi. 
HIGHSCORE LUCA: Eteni johtopaikalle 300 juostuna. Vastasi hienosti maaliin saakka häviten täpärästi. 
QVIDJA'S FIRST: Juoksi 2.-3. ulkona. Hyökkäsi 600 jäljellä 3. radalle. Kelpo esitys. Viim. 600 m 13,2. 
AMBRIEL: Matkasi 3. sisällä. Oli umpipussissa, kunnes sai vapaata 100 ennen maalia. Terävästi loppumetrit.
STONEISLE MUSTANG: Eteni 1. kaarteen lopussa toiselle ilman vetoapua. Jatkoi 2. ulkona kierros jäljellä. Asiallisesti perille. 
BROWN RECLUSE: Juoksupaikka 3.-4. ulkona. Käänteli viim. takasuoralla selässä 3. radalle. Asiallinen kiri. 
YEEZUZ: Lähtölaukka. Juoksi sitten 5. sisällä. Nousi etusuoralla 6. ulos. Käänteli viim. takasuoralla selissä 3. radalle. Edelleen 4. radalle loppukaarteessa. Kelpo esitys. 
EDWARD SISU: Juoksi 5. ulkona. Jatkoi viim. takasuoralla 3. ulkona. Oli loppukaarteessa hetken pussissa. Tuli kohtalaisesti. 
HIGH FLYING: Oli johtavan takana teknisessä pussissa loppukaarteessa. Ei vakuuttanut maalisuoralla. 
ZINGARO DEI VENTI: Juoksupaikka 4. sisällä. Vaisu. 
QUATTRO TILLY: Poissa.

Lähtö 9 
Väliajat 34,0-32,0-29,0-30,0-27,0

KEVININ TÄHTI: Sai toisella radalla selän eteen 1950 jäljellä. Polki mallikkaasti perille ja puristi lopussa ykköseksi. 
LAYLA: Veti joukkoa. Tsemppaili asiallisesti ja hävisi lopussa täpärästi. 
RALLIN MUISTO: Juoksi 2.-3. ulkona. Lähti 3. radalle kierros jäljellä. Punnersi aivan hyvin perille. 
SIPORIN SANTTU: Lähti 4. ulkoa kierros jäljellä selässä 3. radalle. Käänteli viim. takasuoralla 4. radalle ja eteni johtavan rinnalle. Laukkasi 250 jäljellä. Lopetti vielä vauhdikkaasti. Laukkaan paloi todennäköisesti voitto. 
VILJU: Juoksupaikka 4.-5. ulkona. Nousi 800 jäljellä selissä 3. radalle. Ei ollut tauolta vielä parhaimmillaan. 
KIPINÄ ROLS: Juoksi 3. sisällä. Nousi 950 jäljellä 3. ulos. Pudotti jälleen sisälle 450 ennen maalia. Tasapaksu. 
TINON VALO: Matkasi hännillä. Myös pysyi siellä. 
USKO EEVERTTI: Laukkasi lähtösuoran lopussa lyhyesti. Juoksupaikka 2. sisällä. Taipui pahoin viim. takasuoralla. 
KOPSAHOVIN HUMMA: Laukka lähtökiihdytykseen. Hylättiin liioista laukoista.
LENNON RAPINA: Laukkasi 1. takasuoralla. Hylättiin.
TOHTORI: Laukka lähtökiihdytykseen. Hylättiin.
VILIVIIMA: Kierteli alkumatkasta 3. rataa. Pääsi etenemään toiselle ilman vetoapua 1950 jäljellä. Prässäsi viim. takasuoralla johtavaa ja oli saamassa otteen, kun ravi katosi puoli kierrosta ennen maalia. Hylättiin.
RUPELTAJA: Poissa.