Espoo-päivä & Ponien PM-ravit - tapahtuma etäyleisölle

28.08.2021 12:00

Espoo-päivä & Ponien PM-ravit - tapahtuma etäyleisölle

Vermossa lauantaina 28.8. ravattavat ponien Pohjoismaiden mestaruudet muuttavat muotoaan. A-ponien Pohjoismaiden mestaruus ajetaan Suomi-Ruotsi-maaotteluna. B-ponien Pohjoismaiden mestaruus ratkotaan Suomen, Ruotsin ja Tanskan kesken.

Vermo Areenalla 28.8. ravattavat Pohjoismaiden mestaruudet muuttavat muotoaan. A-ponien Pohjoismaiden mestaruutta ei jaeta tänä vuonna, sillä osallistujia tulee vain Suomesta ja Ruotsista. Lähtö ajetaan Suomi-Ruotsi-maaotteluna samalla palkinnolla. Lähtöön on molemmilla mailla kuuden ponin kiintiö. Kiintiöistä mahdollisesti vapautuvia paikkoja voidaan täyttää ilmoittautuneiden joukosta.

A-ponien PM-karsinnasta suoran finaalipaikan saaneet saavat paikan Suomi-Ruotsi-maaottelussa. Muut Suomen edustajat valitaan ilmoittautuneista maanantaina 23.8.

B-ponien Pohjoismaiden mestaruus jaetaan Suomen, Ruotsin ja Tanskan kesken. Norjan joukkue ei osallistu tämän vuoden PM-kilpailuihin.

Ilmoittautuminen B-ponien Pohjoismaiden mestaruuteen ja A-ponien Suomi-Ruotsi-maaotteluun päättyy maanantaina 23.8. klo 10. Myös jo finaalipaikan saaneet ponit tulee ilmoittaa Heppa-järjestelmän kautta tai raviradalle. Suomen Hippoksen Raviurheilupalvelut-osasto valitsee loput edustajat ilmoittautuneista kauden kilpailutulosten perusteella. Valinnoista tiedotetaan maanantaina 23.8. Lähtöradat arvotaan tiistaina 24.8. Muiden sarjojen ilmoittaminen päättyy tiistaina 24.8. klo 10.

Espoo-päivän 28.8. poniravit ajetaan Vermo Areenalla klo 12 alkaen. Tapahtumaan ei pääkaupunkiseudun kokoontumisrajoitusten takia pääse yleisöä, tallialueelle pääsevät vain kilpailijat. Raveja voi seurata Vermo Areenan Facebook- ja YouTube-lähetyksistä.

KÄSIOHJELMAN NÄKÖISPAINOS

28.8.2021 Vermo

Selaa julkaisua