Heinäkuun Huipennus

29.07.2020 18:00

Heinäkuun Huipennus

Vermo Areenan heinäkuun viidennet keskiviikkoravit tarjoavat jälleen taattua vauhtia, jännitystä, elämyksiä ja hienoja hevosia. Väkeä ja tunnelmaa on riittänyt tämän kesän raveissa mukavasti, joten kannattaa varmistaa paikka etukäteen ostamalla lippu verkkokaupasta - sen jälkeen voi keskittyä ravi-illan odotteluun.

Keskiviikon kattauksessa on kymmenen ravilähtöä, joita ennen ravataan B-ponien lähtö klo 17.40. Neljännessä lähdössä eli Derbyn Tammasuosikissa kilpailee Pelicansin Raviliiga-joukkueen kova tamma Piece Of Glory, lempinimeltään Irma. Raviliiga-hevosten omistus on jaettu tuhanteen osuuteen, joten faneja riittää. Raviliiga HIFK:n supertähti Mascate Match ei kilpaile tällä viikolla, mutta omistajaporukalla on kokous keskiviikkona. Toivotamme Piece Of Gloryn lämpimästi tervetulleeksi ”vieraspeliin” Vermo Areenalle!

Loppuillasta ravataan perinteiset Vermon lähdöt Voimaliiga ja TherMidas VET Tammatähti. Ensin mainitussa on mukana Por Nie Rock, joka ravasi viime Vermon-vierailullaan uuden Suomen ennätyksen ja sai siitä tuhannen euron bonuksen. Tammalähdössä nähdään mm. Norjasta Suomeen muuttanut Let’s Take A Selfie, joka juoksee toisen kilpailun uudessa kotimaassaan.

Ilta huipentuu monté- eli raviratsastuslähtöön, jossa kymmenen hevosta tavoittelee finaalipaikkaa Prix de Teivo -kilpailuun. Kotiradan edustus on vahva, sillä Pertti Puikkosen talliin siirtynyt Social Network voitti vastikään montélähdön ja tuore ykkössija on alla myös Moilasen perheen Grouse Manilla.

Molemmat ulkoterassit ja totohallin Street Bar Voltti palvelevat raviyleisöä. Tervetuloa nauttimaan kesäillasta Vermo Areenalle!

Pääsyliput ennakkoon Vermo Shopista

Vermo Areenalla ravataan toistaiseksi poikkeusjärjestelyin ja yleisömäärä katsomoalueella on rajoitettu 500 henkilöön. Yleisö- ja tallialueen välillä ei ole kulkua. Pääsyliput myydään ennakkoon verkkokaupassa, johon pääset sivun oikean reunan Vermo Shop -painikkeesta. Myös portilla myydään lippuja, mutta vain mikäli ennakkomyynnistä jää paikkoja jäljelle kokoontumisrajoitusten puitteissa. Nyt myynnissä myös autokatsomolippu, jolla pääsee kätevästi autolla etusuoran alussa sijaitsevaan autokatsomoon. Tällöin kaikkien autossa olevien henkilöiden tulee lisäksi ostaa erikseen pääsylippu. Ravit kuuluvat myös suorana radiosta 87,6 MHz Vermon alueella. Yleisön sisäänkäynti toistaiseksi vain Valjakkotien puolelta pääovista tai niiden vasemmalla puolella olevasta portista (talliportilla ei lipunmyyntiä). Huom. tallialueelle ei pääsyä yleisöalueelta.

Keskiviikkoravien pääsylippu

Vermon Areenan keskiviikkoravit klo 18-21 (ovet klo 16). Huippuraviurheilun lisäksi tarjolla turvavälit huomioiden yhdessäoloa, elämyksiä ja laadukkaat ravintolapalvelumme. Myös lapsille on mukavaa tekemistä esim. keppariareenalla. Yleisörajoitusten aikana myös lapset alle 16-v. tarvitsevat oman pääsylipun, he pääsevät alennusryhmien lipulla. Pääsylippu sisältää käsiohjelmamonisteen. Myös portilla myydään lippuja, mutta vain mikäli ennakkomyynnistä jää paikkoja jäljelle kokoontumisrajoitusten puitteissa.

  • Hinta 8 €/aikuinen - osta ennakkoon Vermo Shopista >>
  • Alennusryhmät 4 € (eläkeläiset, invalidit, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt, lapset alle 16-v.) - osta ennakkoon Vermo Shopista >>
  • Autokatsomolippu 5 €/auto - osta ennakkoon Vermo Shopista >>
  • Vermon kausikortilla vapaa sisäänpääsy (loppuvuoden kausikortti myynnissä hintaan 59/39 € - osta Vermo Shopista >>)
  • Hippoksen kausikortti, SHKL:n jäsenkortti, Vermo Areenan staff-kortti ja vapaalippu EIVÄT OLE VOIMASSA
  • Vermo Shopissa maksuvälineenä käy yleisten maksutapojen lisäksi myös Smartum saldo ja Eazybreak.
  • Vermossa maksu käteisellä / pankkikortilla. Vermossa pääsyliput voi maksaa myös Edenredin tai Smartumin virikesetelillä / saldolla.

KÄSIOHJELMAN NÄKÖISPAINOS

29.7.2020 Vermo

Selaa julkaisua

TOTO65-VARMAVALINNAT

Kierroksen ehdottomasti todennäköisin voittaja on toisen kohteen 7 HEPORIX. Mika Mäkelän valmentama ori on suorittanut tänä vuonna tasaisen hyvin ja on viihtynyt jatkuvasti kärkisijoilla. Heporix menee muutkin matkat, mutta tämä pikamatka on sille kaikkein mieluisin. Antti Teivaisen ajokki edennee seiskaradaltakin keulaan, ja sen jälkeen valjakon ohittaminen tulee olemaan pikamatkalla todella vaikeaa. Kun kaiken lisäksi Heporixin kovimmat vastustajat ovat sitä huonommilla lähtöpaikoilla, ei oriin tappio vaikuta ollenkaan todennäköiseltä. Myös toisena varmana toimivan päätöskohteen 3 CLUB NORD ELIT kohdalla ajatuksena on, että se juoksisi johtopaikalla. Club Nord Elitin kohdalla lähtönopeus kylläkin hieman vaihtelee, ja lisäksi eturivissä on pari starttirakettia. Tällä täydellä matkalla pitäisimme kuitenkin jopa todennäköisenä, että johtopaikka olisi haettavissa näiltä tarpeen vaatiessa myöhemminkin. Ei Club Nord Elit silti keulariippuvainen ole, hyvänä päivänään se voi kyllä voittaa muiltakin juoksupaikoilta. Mikkelin arkinen sijoitus johtuu siitä, että Club Nord Elit jäi ysiradalta huonoihin juoksuasemiin, ja vapaa kirilatukin löytyi kovassa lopetuksessa turhan myöhään. Suorituksesta sinällään ei löytynyt moitteen sijaa.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 6,1,7 + 3,4,2 (5)
T65-2: 7 (9,11)
T65-3: 5 + 16,11,13,3,10 (4,9)
T65-4: 3,11 (6,9)
T65-5: 2,7,11,5,6,1 (4,9)
T65-6: 3 (7,4)

Pieni systeemi 36 riviä, hinta 3,60 euroa.
Suuri systeemi 432 riviä, hinta 43,20 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Lähtö 1.

RANKING
A) 3 B) 1-4-7-12-10-8-2-9-5-6-11
LOVE’N CASH – LEX LOYALTY – POR NIE BLUES – EASY COME EASY GO

Avauskohteen suosikkia 3 LOVE’N CASH on vaikea arvioida, sillä se on juossut koelähtönsä Ranskassa, ja siitäkin on aikaa jo viisi ja puoli kuukautta. Hevosen suku on kuitenkin kohdallaan, ja kun ori tulee osaavista käsistäkin, on rankingin ykköseksi nostaminen silti oikeastaan itsestään selvyys. 1 LEX LOYALTY oli uran avauskilpailussaan Turussa 3. sisältä positiivinen neljäs. Lähtöasetelmatkin ovat Anne Kankaan valmennettavan puolella. 4 POR NIE BLUES pilasi uran kaksi ensimmäistä kilpailua pahoihin laukkoihin, mutta viimekertainen Teivon suoritus oli lupauksia herättävä. Valmentaja Markku Nieminen jatkaa tamman ohjissa. 7 EASY COME EASY GO aloitti uransa jo 2-vuotiaana Forssan kolmossijalla. Helmikuussa Lahdessa Easy Come Easy Go taipui johtopaikalta seitsemänneksi, mutta eiköhän tamma pysty nyt parempaan. 12 PLATONIC jaksoi perjantaina Turussa 2. radalta ilman selkää vain kohtuullisesti. Uran avauskilpailunsa kakkossijassa Porissa Pekka Korven suojatti tuli päätöskierroksen johtopaikalta 14,6-vauhdilla. 10 MAYTHEFORCEBWITHU kärsi uran avauskilpailussaan varusteongelmista. Ilman muuta rahkeita on selvästi parempaan suoritukseen, eikä totosija saa tulla yllätyksenä.

Lähtö 2.

RANKING
A) 9 B) 4-1-3-11-10-5-7-6-2-8-12
UKKOHERRA – METSÄRINTEEN RAMBO – ELEVIS – PALOPÄÄLLIKKÖ

Toisessa lähdössä vihjeiden A-hevoseksi kohoava 9 UKKOHERRA on laukannut tämän vuoden jokaisessa kolmessa kilpailussaan. Siitä huolimatta kauden avauskilpailusta Mikkelissä irtosi lopulta ylivoimainen voitto. Myös muissa kilpailuissa suoritukset ovat olleet laukkaa lukuun ottamatta mallikkaita. Ukkoherra on fyysisesti vahva 5-vuotias, ja ravilla sillä on hyvät saumat jyrätä ykköseksi. 4 METSÄRINTEEN RAMBO kohdalla nykyvireen arvioiminen on tosin vaikeaa, sillä se on kilpaillut viimeksi joulukuussa. Neljävuotiskausi sujui lupaavissa merkeissä, sillä kuusi kilpailua toi kolme voittoa sekä yhden kakkossijan. Selvää kehitystä pitää kuitenkin olla tapahtunut, mikäli Metsärinteen Rambo aikoo kukistaa ravia kulkevan ikätoverinsa. 1 ELEVIS on pilannut juoksujaan laukkoihin, mutta kunto on kelpo tolalla. Perjantaina Turussa Elevis kamppaili 2. radalta ilman selkää vielä tiukasti sijoituksista kolmen parhaan joukossa, ennen kuin alkoi laukkailla loppukaarteessa. 3 PALOPÄÄLLIKKÖ on suorittanut tämän kauden starteissaan ihan mukavasti. Lähtöpaikkakin on hyvä. 11 LARKKO ja 10 USVATTAVA ovat takarivin lähtöpaikoiltakin varteenotettavia totohevosia.  

Lähtö 3.

RANKING
A) 9-2-5-6-10 B) 3-1-4-8-11 C) 7-12
EXIT FASTBACK – STONECAPES RAIN – DAISY NASH – BELIEVE YOUR DREAM

Myös kolmannen lähdön ykkösrankkaus lähtee liikkeelle takarivistä. 9 EXIT FASTBACK on hevonen, jonka kapasiteettia Markku Nieminen kehui ennen kauden avausta. Vielä ei ole tullut kunnon onnistumista, mutta ori olisi todennäköisesti voittanut viimeksi Teivossa, mikäli olisi löytänyt vapaat väylät keulavoittajan takaa 2. sisältä. Niin paineissaan Exit Fastback maalilinjan ylitti. Myöskään 2 STONECAPES RAIN ei ole onnistunut viime starteissa parhaalla mahdollisella tavalla, mutta onnistuminen suorastaan roikkuu ilmassa, kuten vanha sanonta kuuluu. Viime Teivon startissaan Stonecapes Rain teki ensimmäisen kaarteen laukkansa jälkeen lähdön kovimman juoksun, vaikkei ehtinytkään kuin neljänneksi. Hannu Torvisen ajamana laukkaa tuskin tarvitsee pelätä. 5 DAISY NASH on suorittanut läpi kauden tasaisen hyvin. Daisy Nash on nopea avaaja, jolla ajetaan mieluummin selästä kuin keulasta. 6 BELIEVE YOUR DREAM sijoittui Seinäjoella Kasvattajakruunu-alkuerässä takarivin lähtöpaikalta neljänneksi 800 metrin kirillä 4. ulkoa. Mikäli Believe Your Dream onnistuisi etenemään johtopaikalle, olisivat sen voitto-osakkeet korkeimmillaan. Myös elämänsä iskuun kohonnut 10 JE SUIS JUSTINE pitää nostaa takarivin lähtöpaikasta huolimatta mukaan A-ryhmään. Sen verran tulisesti Tapio Pösön valmennettava viime Vermon startissaan loppusuoraa latoi. 3 DON’T PRESS SEND on sitten hyvä haastaja.

Lähtö 4. | Toto65-1

RANKING
A) 6-1-7 B) 3-4-2-5
SHE RAINS – CLUB NORD YANKEE – PIECE OF GLORY – GALWAY GIRL

Toto65-kierroksen käynnistävä Derbyn Tammasuosikki ei ole ollenkaan helppo pelilähtö, vaikkei viivalla ole kuin seitsemän hevosta. 6 SHE RAINS on kahden viime startin perusteella löytänyt taas ongelmien jälkeen kuntonsa ja lähtee jahtaamaan tiukasti kauden avausvoittoaan. She Rains on nopea avaaja, mutta sisäpuolellakin on pari sen verran nopeaa avaajaa, että saa nähdä millä taktiikalla Jukka Torvinen lähtee lähtöä ajamaan. 1 CLUB NORD YANKEE on kohentanut viime starteissa merkittävästi profiiliaan ja on osoittanut kuuluvansa ikäluokkansa tammojen kärkikastiin. Vaikka nyt mennään keskipitkällä matkalla, voi Jarmo Saarela hyvinkin haluta ajaa nopealla avaajalla ykkösradalta keulasta. Koko matkan johto on viime kilpailujen perusteella täysin mahdollinen vaihtoehto. Myös 7 PIECE OF GLORY kelpuutetaan mukaan A-ryhmään. Se oli viimeksi Lahdessa 4-vuotiaiden tammojen Suur-Hollolan Best Princessissä muuten hyvä kolmas, mutta laukkasi heti maalilinjan leikattuaan. 3 GALWAY GIRL oli samaisessa Best Princessissä pikkupettymys, sillä helpompien lähtöjen voitot tulivat niin ilmavalla tyylillä. Galway Girliä ei ole vielä syytä sivuuttaa pelejä suunnitellessa, vaikka se viimeksi kahdeksanneksi jäikin. 4 SAHARA TRUE LIES on porukan selvästi rahakkain. Matkakin on plussaa. Sahara True Lies on kuitenkin jonkin verran tasavauhtinen, ja tässä ei välttämättä löydy johtavan rinnalle tempon pitäjää, ellei Sahara True Lies itse siihen hommaan lähde. Myös 2 DONNA LEONORA olisi parhaimmillaan reippaalla matkavauhdilla. 5 ARCTIC EMMA ei ole mielimatkallaan, joten voitto yllättäisi.

Lähtö 5. | Toto65-2

RANKING
A) 7 B) 9-11-5-8-3-10-1-2 C) 12-6
HEPORIX – MERRAN JYSKE – RÅGER – DIORI

Toisesta Toto65-kohteesta löytyy koko ravi-illan todennäköisin voittaja. 7 HEPORIX on suorittanut kaiken aikaa mainiosti, ja pikamatkalla muu kuin Mika Mäkelän valmennettavan keulavoitto olisivat yllättäviä vaihtoehtoja. Kaiken lisäksi yhtä lukuun ottamatta kaikki muut kovimmat vastustajat on arvottu vielä huonommille lähtöpaikoillekin. 9 MERRAN JYSKE taivalsi perjantaina Turussa viimeiset puolitoista kierrosta johtavan rinnalla, mistä puristus ei aivan riittänyt suosikkina totoon asti. Selkäjuoksu sopii paremmin, ja hyvän selkäjuoksun jälkeen Jussi Miettisen ajokilla on hyvät saumat otella ainakin kakkossijasta. Kenkien riisuminen toisi vielä yhden lisävaihteen. 11 RÅGER sairastui viime kesänä vakavasti, ja sen jälkeen suoritukset olivat pitkään kaukana parhaasta. Tämän kesän molemmat kilpailusuoritukset ovat kuitenkin ilahduttaneet, sillä nyt oikea tyyli on taas löytynyt. Råger on hyvä hevonen, joten eiköhän se tällä hetkellä jatka nousuvireessä. Lähtöasetelmat eivät tee kuitenkaan hommasta turhan helppoa. 5 DIORI omaa Mopoheikin poisjäännin myötä loistosaumat nappireissuun Heporixin takana 2. sisällä. Sieltä kakkossijaan on täydet mahdollisuudet. 8 VENNELMON VARMA oli viimeksi pitkällä matkalla johtavan rinnalta rehti kolmas. Kunto on nousussa ja totosija taas tähtäimessä, mutta tamma joutunee nytkin taivaltamaan toisen radan vetojuhtana. 3 ANTIN ONNI ei ole vielä taukonsa jälkeen häikäissyt, mutta startit vienevät hiljalleen eteenpäin.

Lähtö 6. | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 5 B) 16-11-13-3-10-4-9-12-7 C) 8-6-14-1
ESSIE GONZALES – CROSSFIRE ANNIE – CHAPITRE UN – SUEJEDI

Toto4-avauksessa takamatkaltakin tulee kovia hevosia, mutta The Breezen poisjäännin myötä 5 ESSIE GONZALES valtaa yksin A-ryhmän. Se on aloittanut Aripekka Pakkasen käsistä lupaavasti. Ensiksi Riihimäellä tamma voitti sopivan lähdön keulapaikalta pintakaasulla. Viime perjantaina Turussa Essie Gonzalesin oli tyytyminen kakkossijaan, mutta tammaa ei todellakaan voi moittia, sillä se kiri 2. ulkoa sekunnin hitaalla radalla viimeiset 600 metriä 12,4-vauhdilla. Lähdön voittanut Stardust Comery on voittanut uran kaikki neljä kilpailuaan. Se kumpi edellä mainitusta kaksikosta pääsee johtopaikalle, on voiton suhteen etulyöntiasemassa. 16 CROSSFIRE ANNIE on todella voitokas hevonen, ja tämäkin kausi käynnistyi neljällä tyylikkäällä voitolla. Viimeksi Lappeenrannassa tamma joutui kuitenkin tyytymään johtopaikalta neljänteen sijaan. Väliajat olivat 15,0-14,5-(15,5)-15,5. 11 CHAPITRE UN toivoo reipasta matkavauhtia, jolloin se vauhtikestävyys pääsee oikeuksiinsa. 13 SUEJEDI oli viimeksi Lappeenrannassa Cartivet Meetingin karsintalähdössä varsin hyvä kolmas 900 metrin kirillä 5. ulkoa. On myös noteerattava, että se kukisti keulassa juosseen Crossfire Annien. 3 BURNOUT ja 10 FLASHDANCE SISU huomioidaan revityksessä. 4 MAX MILI parantaa kaiken aikaa, mutta vastus on nyt hurjasti aiempaa kovempi.

Lähtö 7. | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 3,11 B) 6-9-12-4-5-2 C) 8-10
MINECRAFT – KNOWS EVERYTHING – GABRIELLA LA RENTA – ANDY VELVET

Illan ensimmäisessä troikkalähdössä Pica-Pica Oakin poisjäännin jälkeen ykkösvihjeeksi nouseva numero 3 MINECRAFT ei ole starttiraketti, mutta paikka valmiiksi toisella radalla on selkeä etu. Minecraft kohtaa nyt selvästi aiempaa tiukemman vastuksen, mutta lähtöpaikka on hyvä ja kehityskäyrä vahvasti nousujohteinen. Suosikin kaveriksi A-ryhmään kipuava 11 KNOWS EVERYTHING on napannut heinäkuussa kaksi tyylipuhdasta keulavoittoa. Nyt tiedossa on haastavampi juoksunkulku. Haastajaporukan käynnistävän numeron 6 GABRIELLA LA RENTA kohdalla kiihdytysvaihe ratkaisee kaiken. Mikäli tamma pääsee keulaan tai kärjen taakse sisäradalle, on totosijaan täydet mahdollisuudet. Porissa paikka johtavan rinnalla oli kovan avauksen jälkeen tasokkaassa lähdössä ymmärrettävästi liikaa. 7 HOCUSPOCUS AVENGER on pilannut viime starttinsa laukkoihin, mutta kunto on edelleen kohdallaan. Myös suoritusvarma 9 ANDY VELVET, piippuhyllyn paikalle arvottu 12 TZUBODAI sekä Mikkelissä 2. sisältä voittanut 4 HADES ovat kaikki ihan realistisia voitontavoittelijoita.

Lähtö 8. | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 2-7-11-5-6-1 B) 4-9-10-8-3
PRODIGY SHARK – SAHARA SANDSTORM – POR NIE ROCK – Q-REX OAK

Duo-peli käynnistyy lämminveristen Voimaliigalla. A-ryhmään nousee kaikkiaan kuusi hevosta, joiden keskinäiseen järjestykseen rankkaaminen ei ole todellakaan helppo juttu. 2 PRODIGY SHARK olkoon ykkösrankkaus. Se laukkasi toissakerralla Turussa johtavan takaa tiukassa tilanteessa ensimmäiseen kaarteeseen mentäessä, mutta muuten kovakuntoinen ruuna on viihtynyt jatkuvasti kärkisijoilla. Prodigy Shark vaikuttaa lähdön todennäköisimmältä keulahevoselta. 7 SAHARA SANDSTORM on tuore Suur-Hollola-ajon finalisti. Vahva vääntäjä viihtyy näillä pitkillä matkoilla. 11 POR NIE ROCK toivoo reipasta matkavauhtia, jolloin se on loppukirissä vaarallinen. Vaikka Por Nie Rock jäi viimeksi Turussa suosikkina kuuden hevosen lähdössä viidenneksi, ei asiasta tarvitse huolestua. Rauhallinen tempo oli nimittäin pahoin vastaan. 5 Q-REX OAK on Markku Niemisen tallin toinen kova valttikortti tähän lähtöön. Q-Rex Oak on vauhtikestävä hevonen, jolle matka on plussaa. Viime Vermon startissaan Revenuen poika joutui kirimään niin vaikeista asetelmista, ettei aivan ehtinyt totoon, vaikka tuli loppua vahvasti. 6 DON CORLEONE TROT kiri Teivon tauoltapaluussaan tilaa saatuaan lupaavasti. Tapio Perttusen suojattiin on syytä suhtautua vakavasti. Myös 1 THE RECTOR kelpuutetaan mukaan A-ryhmään. Sen kirivaihe ei mennyt Mikkelin pitkällä matkalla 4. sisältä sujuvasti. 4 DONATO HYRDEHÖJ ja 9 BWT ANGRYMAN kärkkyvät suosikkien epäonnea.

Lähtö 9. | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 3 B) 7-4-5-9-6-11-10-1-2-8-12
CLUB NORD ELIT – HER ROYAL HIGHNESS – FREE ME – ICE WINE

Tammatähdessä A-hevoseksi kohoaa keulapsyykillä 3 CLUB NORD ELIT. Ulkopuolellakin on pari tosi nopeaa avaajaa, mutta jotenkin tuntuisi, että niiltäkin voisi olla tällä täydellä matkalla keulapaikka haettavissa, mikäli ne alussa Club Nord Elitin ohittavat. Ei Club Nord Elit toki keulariippuvainen ole, mutta sieltä tamma on parhaimmillaan todella sitkeä. Taulussa näkyvä Lahden Suur-Hollola-ajon alkuerän voitto tuli johtavan rinnalta. Vaikka alla on heikompia sijoituksia, on vire kohdallaan. Suur-Hollola-ajon välierässä tammalta odotettiin toki parempaakin, mutta kahdessa viime startissa lähtöpaikat ovat tehneet sen, että juoksut eivät ole luontuneet lainkaan. Viimeksi Joensuussa vastuskin oli paljon tämänkertaista kovempi. 7 HER ROYAL HIGHNESS on löytänyt suvantovaiheen jälkeen vireensä ja on Club Nord Elitin ykkösvastustaja. Juoksunkululliset asiat puhuvat kuitenkin ainakin etukäteen Club Nord Elitin puolesta. 4 FREE ME ja 5 ICE WINE ovat oikein nopeita avaajia. Ei olisi mikään maailman suurin ihme, vaikka ne pääsisivät alussa Club Nord Elitin etupuolelle. Sen sijaan kovan avauksen jälkeen Club Nord Elitille täydellä matkalla vastaaminen ei tunnu etukäteen houkuttelevalta vaihtoehdolta. 9 LILY’S STAR kirivaihe ei mennyt Mikkelin tammalähdössä 3. ulkoa sujuvasti. Kunto on kohdallaan, mutta takarivistä kaksarisijoitus edellyttää nappionnistumista. 6 DREAM GIRL haastoi kesäkuussa Vermossa niinkin kovan hevosen kuin kautensa avanneen Staro Miamin. Toinen kova kauden avaaja Peanuts jäi sillä kertaa jopa taakse.

Lähtö 10.

RANKING
A) 8-2-3 B) 9-1-6-5-7 C) 4-10
TROT KRONOS – NITRO DIABLO – POPE – D.D.’S HITMAN

Keskiviikkoilta päättyy montén Prix de Teivo –karsintaan. A-ryhmään erottuu selkeästi kolme hevosta. 8 TROT KRONOS sijoittui Mikkelin SM-finaalissa hienosti kakkoseksi. Sunbeam tykitti tilaa saatuaan ylivertaista kyytiä, mutta muun porukan Trot Kronos kukisti oikein varmasti. Trot Kronos ei lähde lujaa, mutta se on vahva lopuntulija. 2 NITRO DIABLO sijoittui SM-finaalissa 4. ulkoa kolmanneksi ja 3 POPE 2. ulkoa neljänneksi. Molempien suoritus oli oikein hyvä, ja muutenkin molemmat ovat esiintyneet montélähdöissä jatkuvasti edukseen. Varsinkin Nitro Diablo on todella varma suorittaja. Molempien kohdalla lähtöpaikkakin on mainio, joskaan montélähdöissä lähtöpaikkojen merkitys ei ole ollenkaan niin iso kuin kärrylähdöissä. 9 D.D.’S HITMAN on selkeä nelosrankkaus. Sekin suoritti SM-finaalissa positiivisesti, vaikka 5. sisältä taustalle jäikin. Tällä kertaa Jenni Kaija hyppää luokkahevosen ratsaille. 1 SOCIAL NETWORK sijoittui SM-finaalissa 4. sisältä kuudenneksi. Ruuna pystyy hyödyntämään hyvän lähtöpaikkansa, mutta voitto olisi yllätys. 6 TARGET KRONOS on vauhdikas, mutta puristuksen riittämisestä loppuun asti ei ole minkäänlaisia takeita.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 5 + 16,11,13,3,10 (4,9)
T4-2: 3,11 + 6,7,9,12,4 (5,2)
T4-3: 2,7,11,5,6,1 (4,9)
T4-4: 3 (7,4)

Pieni systeemi 12 riviä, hinta 2,40 euroa.
Suuri systeemi 252 riviä, hinta 50,40 euroa.

PÄIVÄN DUO | L8-L9

2,7,11,5,6,1
3

Yhteensä 6 yhdistelmää.

TROIKKA | LÄHTÖ 7

3
11,6,7,9,12,4
11,6,7,9,12,4

Yhteensä 30 yhdistelmää, hinta 15 euroa.

TROIKKA | LÄHTÖ 9

3
7,4,5,9,6
7,4,5,9,6,11,10,1

Yhteensä 35 yhdistelmää, hinta 17,50 euroa.

Vihjeet Jouni Toroska

Ponilähtö

Lähtö  1. 


Väliajat 175-185-155-155

PLATONIC: Juuttui ensimmäisen takasuoran alussa toisen radan vetojuhdaksi. Ajoi eteenpäin ja pääsi 950 juostuna etenemään kärkipaikalle asti. Hallitsi siitä vaivattomasti maaliin asti. 
EASY COME EASY GO: Eteni heti kärkipaikalle. Luopui paikastaan 900 juostuna ja jatkoi johtavan kannassa. Oli sieltä lopussa varmasti toinen. 
POR NIE BLUES: Jäi toisesta ulkoa kierros juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Tuli siitä rehdisti maaliin asti. Viim. 700 m 15,7. 
MAYTHEFORCEBWITHU: Juoksi 3.-2. ulkona. Lähti 300 ennen maalia kiriin ja tuli tasaisesti. 
ALBINO ICEMAN: Seuraili 4.-3. sisältä tasaisesti. 
MOUNTAIN TITANIUM: Sai 250 juostuna pudottamaan johtavan kantaan. Jäi kierros juostuna 3. sisälle. Nousi viimeisen takasuoran lopulla 3. ulos. Lähti 300 ennen maalia kiriin ulkoradoille ja tuli tasaisesti. 
KEISARI SUURI: Otti 4. sisällä 550 juostuna laukan ja jäi 6. sisälle. Menetti loppukaarteessa hieman asemiaan, mistä selvittyään tuli lopun asiallisesti. 
SEE VET SIGN: Laukkasi lähdössä ja jäi selvästi. Kulki jatkossa mukavasti maaliin asti. 
CASHMAN GO: Juoksi 4.-3. ulkona. Ravi oli pitkään vähän kateissa ja tuli lopun aika vaisusti. 
LEX LOYALTY: Lähti tasaisesti ja otti 350 juostuna 4. sijalla laukan. Jäi taustalle. Lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3. radalle. Laukkaili loppusuoran alussa hylkäykseen. 
QUEEN DIABLO: Otti keskijoukoissa 250 juostuna laukan ja jäi aivan taustalle. Laukkaili 5. sisällä hylkäykseen kierrosta myöhemmin. 
LOVE'N CASH: Poissa.

Lähtö  2. 


Väliajat 270-290-310-295

UKKOHERRA: Juuttui nopeasti kuolemanpaikalle. Painui siitä 600 juostuna kärkeen. Hallitsi loppumatkaa varmoin ottein. 
PASSIO: Sai ensimmäisen takasuoran lopulla paikan 3. ulkoa. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Tuli hyvin sisään asti ja ehti lopussa voittaneen tuntumaan. 
USVATTAVA: Juoksi 3.-2. ulkona. Lähti 1200 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Puristi siitä rehdisti sisään asti. 
LARKKO: Jäi 600 juostuna toisesta ulkoa toisen radan vetojuhdaksi. Sai puolimatkassa vetoavun eteensä. Lähti toisesta ulkoa päätössatasella kiriin ja oli tasainen neljäs. 
UNNAN VEITIKKA: Juoksi 3.-4. sisällä. Nousi kierros juostuna 4. ulos. Lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3. radalle. Pudotti loppusuoralle tultaessa sisäradalle ja tuli aivan juosten maaliin asti. 
ELEVIS: Otti 200 juostuna johtavan kannassa laukan ja putosi 6. sisälle. Nousi puolimatkassa 6. ulos. Lähti päätöspuolikkaan alussa kiriin ulkoradoille ja tuli hyvin maaliin asti. Viim. 500 m 26,5. 
PIETTOLAN ELMA: Laukkasi lähdössä ja jäi selvästi. Lähti lauman hänniltä 5. ulkoa 1100 ennen maalia kiriin 3. radalle. Tuli rehdisti maaliin asti. Viim. 1900 m 29,8. 
MYLVERIN REPEKKA: Juoksi 4.-5. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran lopussa selkään 3. radalle. Oli kirissään tasainen. 
VAUHTIPOKU: Sai nopeasti paikan johtavan kannasta. Jäi ensimmäisen takasuoran lopussa 3. sisälle. Oli siellä pitkään vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi vasta lauman hännillä loppusuoran alussa, minkä jälkeen tuli lopun sijoitustaan paremmin. 
VAPPU VALKIA: Juoksi 3.-4. sisällä. Nousi viimeisellä takasuoralla toiselle ja seuraili lopussa aivan maksimaaliseen sijoitukseen. 
PALOPÄÄLLIKKÖ: Juuttui 3. radan kiertäjäksi. Pääsi vasta 750 juostuna pudottamaan aivan lauman hännille sisäradalle. Seuraili jatkossa lähinnä tasaisesti. 
METSÄRINTEEN RAMBO: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Jäi 550 juostuna johtavan kantaan. Taipui sieltä selvästi viimeisen takasuoran lopussa ja oli vaisu. 

Lähtö  3. 


Väliajat 145-165-155-115

JE SUIS JUSTINE: Juuttui 250 juostuna 3. sisähevosen kupeelle toisen radan vetojuhdaksi. Eteni 600 juostuna kärkihevosen kupeelle. Löi loppukaarteessa painetta ja liukui lopussa vahvasti ylivoimaiseen voittoon. Viim. 700 m 11,9. 
EXIT FASTBACK: Sai nopeasti paikan toisesta ulkoa. Lähti 550 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Tuli kirinsä rehdisti sisään asti ja ehti lopussa niukasti toiseksi. Viim. 600 m 12,2. 
BELIEVE YOUR DREAM: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai vetää avausringin sopuisasti. Loppukaarteessa vauhti kiihtyi merkittävästi. Jäi loppusuoralla alakynteen, mutta oli silti loppuun asti taistossa toisista rahoista. 
DONT PRESS SEND: Juoksi 3. sisällä. Nousi loppusuoran alussa toiselle radalle. Siirtyi päätössatasella kiriin ja tuli lopun aivan juosten. 
HOMEHILL'S HUGO: Seuraili johtavan kannasta tasaisesti. 
HURRY SUNDOWN: Juoksi 4. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran lopulla toiselle radalle ja loppusuoralle tultaessa edelleen kiriin ulkoradoille. Tuli aivan juosten sisään. Viim. 500 m 11,5. 
MASTER AS: Juoksi 3. ulkona. Lähti päätöspuolikkaan alussa selkään 3. radalle. Kirin terä katkesi loppusuoran alussa ja tyytyi lopussa seurailuun. 
HERE I GO AGAIN S: Matkasi 5. sisällä. Otti sieltä lopussa maksimit. 
BLUES BROTHER: Ei vain riittänyt 4. ulkoa lainkaan. 
STONECAPES RAIN: Poissa.
DAISY NASH: Poissa.
DAUNTLESS GIRL: Poissa.

Lähtö  4. 


Väliajat 110-150-160-135

PIECE OF GLORY: Matkasi alun harvan jonon viimeisenä 7. sisällä. Nousi 800 juostuna taustalta toiselle radalle. Sai 1500 ennen maalia paikan toisesta ulkoa. Lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3. radalle. Jyräsi päätössatasella eleettömästi varmaan voittoon. Viim. 700 m 11,8.
SHE RAINS: Nousi sisäradan jonosta kierros juostuna 3. ulos. Lähti 550 ennen maalia selkään 3. radalle. Siirtyi loppusuoralla vapaalle radalle ja oli hyvä kakkonen. 
SAHARA TRUE LIES: Sai 300 juostuna kärkipaikan ilmaiseksi haltuunsa. Sai jatkossa vetää varsin sopuisasti. Oli lopussa vähän tasainen ja piti niukasti kolmanneksi. 
DONNA LEONORA: Juoksi 5.-4. sisällä. Löysi vapaan radan 250 ennen maalia ja tuli aivan juosten maaliin asti. Viim. 700 m 11,9. 
GALWAY GIRL: Juoksi 3. sisällä. Sai loppukaarteen alussa paikan johtavan kannasta. Jäi sinne lopussa täysin vaille kiritilaa.
ARCTIC EMMA: Eteni nopeasti kärkipaikalle. Jäi 300 juostuna 3. sisäpariin. Nousi loppukaarteen alussa toisen radan vetojuhdaksi. Taipui siitä päätössatasella hieman. 
CLUB NORD YANKEE: Piti alussa keulan. Luopui pian paikastaan ja jatkoi 3. sisällä. Nousi kuitenkin 1500 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Taipui siitä loppukaarteen alussa selvästi ja oli varsin vaisu.

Lähtö  5. 


Väliajat 235-245-220

DIORI: Lähti hyvin ja sai 150 juostuna paikan johtavan kannasta. Nousi loppusuoran alussa toiselle radalle ja oli lopussa selvä voittaja. Viim. 400 m 21,0. 
HEPORIX: Lähti lujaa matkaan ja painui 200 juostuna kärkeen. Sai vetää varsin sopuisasti. Jäi päätössatasella selityksittä toiseksi. 
RÅGER: Matkasi 4. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran lopulla selkään 3. radalle. Tuli kirinsä rehdisti sisään asti. Viim. 700 m 23,8. 
VENNELMON VARMA: Juuttui 250 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Putosi siitä loppusuoran alussa voittotaistosta, mutta säilytti silti oman vauhtinsa. 
VILOX: Juoksi 4. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran lopussa 3. ulos. Kirikaista pysyi jatkossa pitkään kiinni, mutta jossiteltavaa ei tainnut silti juurikaan jäädä. 
HULLUDUUNARI: Juoksi 5.-4. sisällä. Jäi loppusuoran alussa vaille kiritilaa. Löysi vapaan radan päätössatasella ja tuli tasaisesti. 
MERRAN JYSKE: Juoksi 3. ulkona. Lähti 600 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Eteni hyvin, mutta otti 150 ennen maalia kärjen kupeelta 3. radalta laukan, mihin menetti melko todennäköisesti toiset rahat ja noin 23,7 ajan. 
LORUTYTTÖ: Juoksi 5. ulkona. Oli sieltä lopussa tasainen. Viim. 700 m 24,4. 
ANTIN ONNI: Seuraili 3. sisältä maksimisijoitukseen. 
PONUTELLA: Juoksi toisessa ulkona. Otti siellä 350 ennen maalia laukan ja jäi selvästi. Tuli lopun vielä aivan juosten. 
B. RIITU: Lähti rauhassa matkaan ja jäi 5. sisälle. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä 4. ulos. Laukkaili siellä 250 ennen maalia hylkäykseen asti. 
MOPOHEIKKI: Poissa.

Lähtö  6. 


Väliajat 165-180-140-160

CROSSFIRE ANNIE: Lähti 6. ulkoa 1200 ennen maalia selkiin 3.-4. radalle. Jäi 400 ennen maalia vapaalle radalle. Puristi viime metreillä vahvasti niukkaan voittoon. Viim. 1000 m 14,2.
GOLD ARROW WEB: Sai ensimmäisen takasuoran alussa paikan 3. ulkoa. Oli siellä viimeisellä takasuoralla vailla kiritilaa. Löysi vapaan radan loppusuoralle tultaessa ja ehti lopussa lähes voittoon asti. Viim. 400 m 14,3. 
FLASHDANCE SISU: Matkasi 4. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran alussa vetämättömästä selästä toiselle radalle ja lähes samassa kiriin 3.-4. radalle. Tuli mukavasti maaliin asti. Viim. 700 m 13,3. 
WHAT A FEELING: Juuttui ensimmäisen takasuoran puolivälissä toisen radan vetojuhdaksi. Painui loppusuoran alussa kärkeen ja oli lopussa aivan hyvä neljäs. 
MAX MILI: Nousi 3. sisältä ensimmäisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos. Oli sieltä lopussa tasainen viides. 
CHAPITRE UN: Juoksi 4. ulkona. Lähti sieltä 1350 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Kirin terä katkesi loppukaarteen alussa, mutta ei silti kokonaan luovuttanut. 
BURNOUT: Eteni nopeasti kärkipaikalle. Sai vetää oikein sopuisasti. Antoi loppusuoralle tultaessa selvästi periksi. Kesti silti vielä viimeiselle rahasijalle. 
VIRGIN ELISABET: Seuraili 3. sisältä aivan maksimaaliseen sijoitukseen. 
FINGERBORG: Juoksi johtavan kannassa. Taipui sieltä selvästi loppukaarteen alussa ja oli aika vaisu. 
BEARWAY: Otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä.
ZIGGO K.A.: Oli heikko 6. ulkoa. 
ESSIE GONZALES: Laukkasi sata juostuna pitkäksi.
SUEJEDI: Juoksi 5. ulkona. Lähti kierros juostuna selkään 3. radalle. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä 4. radalle. Otti 400 ennen vahvasta noususta laukan, mikä jatkui pitkäksi. Tuli lopun hylättynä vielä hyvin ja olisi ilman muuta voittanut ilman laukkaansa. 
THE BREEZE: Poissa.
SUMMITIE: Poissa.
BATT MATCH: Poissa.

Lähtö  7. 


Väliajat 110-160-160-115

KNOWS EVERYTHING: Kiertyi 250 juostuna 3. radan kautta kuolemanpaikalle. Ajoi ensimmäisellä takasuoralla eteenpäin ja sai puolikas juostuna sopuisasti kärkipaikan haltuunsa. Sääti vauhdin sopivaksi ja vastaili lopussa varmaan voittoon. 
MINECRAFT: Sai ensimmäisen takasuoran puolivälissä paikan toisesta ulkoa. Kiertyi siitä päätösringin alkaessa toisen radan vetojuhdaksi. Tuli oikein rehdisti sisään asti. Viim. 700 m 11,6. 
GABRIELLA LA RENTA: Juoksi 2.-3. sisällä. Sai edetä sujuvasti ja oli tasainen kolmas. 
TZUBODAI: otti alussa pienen laukan ja jäi 6. sisälle. Nousi päätösringin alkaessa 6. ulos. Lähti viimeisen takasuoran puolivälissä selkään 3. radalle. Siirtyi 300 ennen maalia vapaalle radalle ja tuli mukavasti maaliin asti. Viim. 1000 m 13,2.
ANDY VELVET: Juoksi 5. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Lähti loppukaarteessa kiriin ulkoradoille ja tuli lopun aivan hyvin. Viim. 400 m 11,5. 
BELLA BLOOM: Juoksi 4. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Tuli kirinsä aivan hyvin maaliin asti. 
HADES: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Luopui paikastaan 450 juostuna ja jatkoi johtavan kannassa. Nousi loppukaarteen alussa toiseen ulos. Tuli lopun vain tasaisesti. 
KIIKKU'S MIKAEL: Oli 4. sisältä vaisu.
MISS UNIVERSE: Matkasi pääosin toisessa ulkona, mistä putosi loppukaarteessa kärjen kyydistä ja oli aika vaisu. 
FIREMAKER: Ei vain riittänyt 3. ulkoa lainkaan. 
PICA-PICA OAK: Poissa.
HOCUSPOCUS AVENGER: Poissa.

Lähtö  8. 


Väliajat 185-200-195-115

POR NIE ROCK: Juoksi 3. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran lopulla kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Jyräsi lopussa varmaan voittoon. Pudotti loppusuoralla hieman kyseenalaisesti toiselle radalle ja esti muiden kirit. Toki kirijöitä ei juurikaan ollut. Viim. 700 m 11,3.
PRODIGY SHARK: Eteni 250 juostuna kärkeen. Sai säätää matkavauhdin todella maltilliseksi. Tuli hyvin sisään asti, vaikka ei lopussa paremmalleen mitään voinutkaan. 
Q-REX OAK: Sai 300 juostuna paikan johtavan kannasta. Oli sieltä lopussa kunnon mahdollisuutta saamatta kolmas.
CLUB NORD STAR: Pudotti toiselta radalta ilman vetoapua puolikas juostuna 3. sisäparin. Löysi 3. sisältä vapaan radan vasta päätössatasella ja voimia saattoi jäädä. 
SAHARA SANDSTORM: Matkasi toisessa ulkona. Eteni 1850 ennen maalia 3. radan kautta kuolemanpaikalle. Putosi siitä loppusuoran alussa voittotaistosta, mutta esityksessä ei ollut silti moittimista. 
THE RECTOR: Juoksi 4. sisällä. Nousi loppukaarteen alussa 3. ulos. Siirtyi 350 ennen maalia kiriin ulkoradoille ja tuli lopun aivan hyvin. 
DON CORLEONE TROT: Nousi 5. sisältä 1900 ennen maalia 4. ulos. Lähti päätöspuolikkaan alussa kiriin. Oli kirissään lähinnä tasainen. 
BWT ANGRYMAN: Juuttui ensimmäisen takasuoran puolivälissä toisen radan vetojuhdaksi. Sai 1800 ennen maalia vetoavun eteensä. Seuraili jatkossa toisesta ulkoa maksimaaliseen sijoitukseen. 
L DEES MAGGIESBEST: Oli lauman hänniltä kirivaiheessa vailla virtaa. 
VELOCE VALD: Oli 5. sisältä rehellisen riittämätön. 
DONATO HYRDEHÖJ: Kiihdytti heti kärkipaikalle, missä laukkasi jo sata juostuna pitkäksi. 

Lähtö  9. 


Väliajat 105-135-135-125

DREAM GIRL: Juoksi 4.-5. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3. radalle. Siirtyi loppusuoran alussa vapaalle radalle ja tuli vahvasti maaliin asti. Ehti lopussa varmaan voittoon. Viim. 700 m 11,2. 
CLUB NORD ELIT: Eteni 350 juostuna kärkipaikalle. Veti tasaisen reipasta tahtia ja tuli hienosti maaliin asti. 
GOLDA PARIS: Juoksi 3. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran lopussa kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Tuli kirinsä mukavasti maaliin saakka. Viim. 700 m 12,5. 
ICE WINE: Lähti aivan omaa vauhtiaan kärkipaikalle. Luopui paikastaan 350 juostuna. Nousi päätössatasella toisella ja tuli asiallisesti. 
FREE ME: Juuttui ensimmäisen takasuoran alussa toisen radan vetojuhdaksi. Sai 750 juostuna vetoavun eteensä. Jäi toiseen ulos päätöspuolikaan alussa vaille kiritilaa. Nousi loppusuoran puolivälissä ulos ja tuli lopun hieman sijoitustaan paremmin. 
LET'S TAKE A SELFIE: Juoksi 3. sisällä. Kirikaista pysyi lähes loppuun asti kiinni.
HER ROYAL HIGHNESS: Lähti 1600 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni 1350 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Putosi siitä päätössatasella hieman. 
REAL RED: Juoksi 5. sisällä. Nousi 300 ennen maalia toiselle. Siirtyi loppusuoralla ulommas ja tuli aivan juosten. Viim. 400 m 11,8. 
MILLSTONE'S VIVID: Matkasi 6. sisällä. Nousi viimeisellä takasuoralla toiselle radalle. Lähti loppukaarteessa kiriin ja tuli asiallisesti sisään. 
COCKTAIL PRINCESS: Juoksi 3.-4. ulkona. Oli ratkaisumetreillä tasainen. 
M.T.LARA CROFT: Otti 4. sisältä aivan maksimit. 
LILY'S STAR: Poissa.

Lähtö  10. 


Väliajat 120-150-110-145

POPE: Painui ensimmäisen takasuoran alussa kuolemanpaikalta kärkeen. Sai jatkossa pitkään painetta, mutta otti silti lopussa hallitun voiton. 
TROT KRONOS: Juoksi 5. ulkona. Lähti sieltä 800 ennen maalia kiriin. Tuli vahvasti sisään asti ja jyräsi lopussa toiseksi. Viim. 1000 m 12,6. 
NITRO DIABLO: Juoksi 4. ulkona. Lähti 1600 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Eteni päätösringin alkaessa kärkihevosen kupeelle. Tuli siitä vahvasti maaliin asti. 
TARGET KRONOS: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Luopui paikastaan 350 juostuna. Tuli johtavan kannasta asiallisesti sisään asti, vaikka putosikin päätössatasella neljänneksi. 
SOCIAL NETWORK: Seuraili 3. sisältä tasaisesti sisään asti. 
FORDALUVACHOCOLATE: Matkasi pääosin toisessa ulkona, mistä seuraili lopussa tasaisesti.
SPECIAL ENVOY U.S.: Matkasi 4. sisällä. Menetti viimeisen takasuoran alussa hieman asemiaan väsyneen takana. Löysi vapaan radan 650 ennen maalia, minkä jälkeen tuli lopun asiallisesti. Viim. 600 m 14,3. 
GROUSE MAN: Myöhästyi lähdössä ja jäi heti aivan lauman hännille. Oli sieltä jatkossa vain tasainen. 
D.D.'S HITMAN: Oli 3. ulkoa kirivaiheessa aika vaisu. O
BEAN COKTAIL: Eteni ensimmäisen takasuoran alussa 3. radan kautta kuolemanpaikalle. Jäi päätösringin alkaessa toiseen ulos. Pudotti viimeisen takasuoran alussa vähän ahtaan oloisesti sisäradalle, missä taipui jatkossa pahoin ja oli melko heikko.