Helsinki-Ajo & Kolmivuotispokaali kesäillassa

19.08.2020 18:00

Helsinki-Ajo & Kolmivuotispokaali kesäillassa

Kahden suurkilpailun ilta: Helsinki-Ajon voittajalle suora kutsu TherMidas VET Finlandia-Ajoon 4.9.2020. SE-hevonen Next Direction lähtee suosikkina Helsinki-Ajoon, lähtöön 9, joka starttaa n. klo 20.50. Kolmivuotispokaalissa (lähtö 7, n. klo 20.10) ikäluokan ykköstamma An-Dorra haastaa oriit.

Ravintola Ravilla aukeaa tänä keskiviikkona, tervetuloa herkuttelemaan! Tsekkaa illan menu alla. Myös ulkoterassi ja totohallin Street Bar Voltti palvelevat raviyleisöä. Terassilta on hyvät näkymät uudelle jättiscreenille.

Elokuisessa illassa näkyy yhteistyökumppanina Krafft, jonka vauhdikkaat Krafft Family Meeting - Amazing Horse Race tandem-lähdöt avaavat kaviouran tapahtumat jo klo 17. Ponien Helsinki-Ajo on puolestaan vuorossa klo 17.40.

Tervetuloa nauttimaan ravitunnelmasta Vermo Areenalle!

Ravintola Ravillan menu 19.8.

Alkupalat

Mozzarellatikut, yrttisalaattia ja paprikachutney 9,50 €
Caesarsalaatti jokiravuilla 9,50 / 19,00 €

Savuporotartar saaristolaisleivällä 10,50 €

**********

Pääruoat

Wieninleike, perunamuusi 24,50 €
Turska tempura, ranskalaiset perunat, hernepyre, tartarkastike 24,50 €

Kasvishampurilainen, bataattiranskalaiset, coleslaw 19,50 €

**********

Jälkiruoat

Legendaariset Vermon letut, vaniljajäätelö + punaisia marjoja 9,50 €

Suklaamousse, tuoreita marjoja 8,50 €

Pääsyliput ennakkoon Vermo Shopista

Vermo Areenalla ravataan toistaiseksi poikkeusjärjestelyin ja katsomoalueelle otetaan rajoitetusti yleisöä*. Yleisö- ja tallialueen välillä ei ole kulkua. Pääsyliput kannattaa ostaa ennakkoon verkkokaupasta, johon pääset sivun oikean reunan Vermo Shop -painikkeesta. Myös portilla myydään lippuja. Nyt myynnissä on lisäksi autokatsomolippu, jolla pääsee kätevästi autolla etusuoran alussa sijaitsevaan autokatsomoon. Tällöin kaikkien autossa olevien henkilöiden tulee lisäksi ostaa erikseen pääsylippu. Ravit kuuluvat myös suorana radiosta 87,6 MHz Vermon alueella. Yleisön sisäänkäynti toistaiseksi vain Valjakkotien puolelta pääovista tai niiden vasemmalla puolella olevasta portista (talliportilla ei lipunmyyntiä). Huom. tallialueelle ei pääsyä yleisöalueelta.

Keskiviikkoravien pääsylippu

Vermon Areenan keskiviikkoravit 19.8. klo 17-21.30 (ovet klo 16). Huippuraviurheilun lisäksi tarjolla turvavälit huomioiden yhdessäoloa, elämyksiä ja laadukkaat ravintolapalvelumme. Myös lapsille on mukavaa tekemistä esim. keppariareenalla. Poikkeusolojen aikana myös lapset alle 18-v. tarvitsevat oman pääsylipun, he pääsevät alennusryhmien lipulla. Pääsylippu sisältää käsiohjelmamonisteen. Myös portilla myydään lippuja, suosittelemme ostamaan liput ennakkoon jonojen välttämiseksi ja turvavälien toteutumiseksi. Oikeus alennukseen osoitettava pyydettäessä.

  • Hinta 8 €/aikuinen - osta ennakkoon Vermo Shopista >>
  • Alennusryhmät 4 € (eläkeläiset, invalidit, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt, lapset alle 18-v.) - osta ennakkoon Vermo Shopista >>
  • Autokatsomolippu 5 €/auto - osta ennakkoon Vermo Shopista >>
  • Vermon kausikortilla vapaa sisäänpääsy (loppuvuoden kausikortti myynnissä hintaan 44/33 € - osta Vermo Shopista >>)
  • Hippoksen kausikortti, SHKL:n jäsenkortti, Vermo Areenan staff-kortti ja vapaalippu EIVÄT OLE VOIMASSA
  • Vermo Shopissa maksuvälineenä käy yleisten maksutapojen lisäksi myös Smartum saldo ja Eazybreak.
  • Vermossa maksu käteisellä / pankkikortilla. Vermossa pääsyliput voi maksaa myös Edenredin tai Smartumin virikesetelillä / saldolla.

*Järjestäjä pidättää oikeuden jakaa yleisön tarvittaessa erillisiin sektoreihin ja rajoittaa kulkua sektoreiden välillä voimassa olevien yleisörajoitusten puitteissa.

KÄSIOHJELMAN NÄKÖISPAINOS

19.8.2020 Vermo

Selaa julkaisua

TOTO65-VARMAVALINNAT

Kierroksen avainohjastajasta ei ole pienintäkään epäselvyyttä, sillä Iikka Nurmonen ohjastaa vihjesysteemien jokaista kolmea tukipilaria. Näistä varmimmalta voittajalta vaikuttaa päätöskohteen 2 NEXT DIRECTION. Helsinki-ajon voittajalle on luvattu kutsu Finlandia-ajoon, mutta Next Direction ei sellaista kylläkään enää tarvitse, sillä ruuna on jo kutsunsa hankkinut todella vakuuttavan St Michelin voiton jälkeen. Myös 4 LE GROS BILL on tämän lähdön hevosista jo kutsun saanut. 3 JUSTICE ÅS, 5 LEXUS DREAM ja 8 SOBEL CONWAY ovat hevosia, joilla ennen lähtörata-arvontaa oli realistista lähteä tavoittelemaan Helsinki-ajon voittoa ja varmaa kutsua Finlandia-ajoon, mutta kyllä näiltä lähtöpaikoilta Next Directionin keulavoitto on väkisinkin lähellä. Kolmannen kohteen 7 JE SUIS JUSTINE on kohonnut niin hienoon iskuun, että on tukevasti kiinni jo kolmannessa peräkkäisessä Vermon voitossaan. Tamma on ollut niin vakuuttava, että johtopaikka voi hyvinkin olla tällä matkalla suosiolla tarjolla. Ainakaan keulasta Je Suis Justine ei tätä viime starttien kaltaisena häviäisi. Viidentenä kohteena ajettavassa Voimaliigassa Iikka Nurmosen oma valmennettava 14 BETTER BOSS on voitossa kiinni 40 metrin takamatkasta huolimatta. Kyseessä on todella väkivahva menijä, jolla voi tarpeen vaatiessa tehdä jo ajoissa ratkaisuja.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 6,1,10,3 + 9,5,7 (2,4)
T65-2: 4,5,7,10,14 + 6,13,12 (2,16)
T65-3: 7 (9,6)
T65-4: 8,4,5,12,11,3,9,10,1 + 7,6,2
T65-5: 14 (10,6)
T65-6: 2 (4,3)

Pieni systeemi 180 riviä, hinta 18 euroa.
Suuri systeemi 672 riviä, hinta 67,20 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Lähtö 1.

RANKING
A) 3 B) 6-4-2-1-5-7
INDIGO SISU – COLTRANE FRIDO – AURA RIVER – BEE COMBO

Ravi-ilta käynnistyy kaksivuotislähdöllä, missä voimasuhteiden arvioiminen on haastavaa. 3 INDIGO SISU on jo ehtinyt kilpailla, ja uran aloitus Lahdessa sujui sen verran mallikkaasti, että Olli Henttosen valmennettava kohoaa lähdön A-hevoseksi. Indigo Steel hyökkäsi kuudennelta sijalta 500 jäljellä ja kiri hyvin kakkoseksi, vaikka mutkitteli loppusuoralla. Olennaiseen keskittyessään Antti Teivaisen ajokki riittänee nytkin aivan kärkeen. 6 COLTRANE FRIDO tulee Markku Niemisen laatutallista ja on jo pelkästään sen perusteella mielenkiintoinen aloittelija. Coltrane Fridon vanhemmat veljet ovat Glamour Frido, Harmi’s Frido sekä Bobby Blue Frido, joten senkin perusteella hevoseen kohdistuu odotusarvoa. 4 AURA RIVER on Indigo Sisun ohella lähdön toinen jo kilpailemaan ehtinyt. Aura River pysyi Lahdessa koko ajan hännillä, mutta todennäköisesti startti vei eteenpäin. Aura Riverin tyyli oli Lahdessa aika ajoin hapuilevaa, ja on täysin mahdollista, että kengitys-/varustepuolelle on tehty muutoksia. 2 BEE COMBO ja 1 BETSY COMBO ovat Pekka Korven tallin osallistujat tähän 2-vuotislähtöön. Koelähdössä Betsy Combo oli ennen Bee Comboa maalissa, mutta Bee Combo on kuitenkin Pekka Korven valinta ajokiksi tähän lähtöön. Tanja Goman-Niemisen valmentamat 5 PIXIE DUST ja 7 MAS FOR YOU jäävät rankingin hännille, mutta ei niidenkään menestys yllättäisi kyllä millään tavoin. Kaksikko suoritti koelähtönsä kuukausi sitten Forssassa 25,0-ajalla, ja molempien kohdalla tuohon aikaan jäi kyllä selvästi ilmaa. Goman-Nieminen tunnetaan Edwina Ordenin valmentajana, joten näyttöjä menestymisestä varsalähdöissä löytyy.

Lähtö 2.

RANKING
A) 3-2-6 B) 1-8-4-7 C) 9-5-10
MR BIG MONEY – PIECE OF HERO – FUSCUS H.L. – CALLELA SOCRATES

Toisessa lähdössä suosikiksi nostetaan epävarma 3 MR BIG MONEY. Laukkoja on tullut itse asiassa niin paljon, että viimeksi oli haettava vauhtia jopa koelähdön kautta. Ruunan iskukyky on kuitenkin sitä luokkaa, että ravilla se olisi vaikea voitettava. Heinäkuun alussa Porissa Mr Big Money kiersi ykköseksi ensimmäisen puolikkaan pahasta laukasta huolimatta. Viimeiset 1500 metriä sujuivat silloin peräti 12,8-kyytiä. Seinäjoella 31. päivä viime kuuta loppukaarteen laukka vei vähintään kaksarisijoituksen. 2 PIECE OF HERO on oikein kehityskelpoinen 3-vuotias. Uran neljä kilpailua on tuonut kolme kaksarisijoitusta. Teivon epäonnistuminen johtui pahasta alkulaukasta, mikä tuli puhtaasti kanssakilpailijan häiriöstä. 6 FUSCUS H.L. nostetaan kolmantena hevosena mukaan A-ryhmään. Viime vuonna hyvin pärjännyt ruuna ei ole vielä tänä vuonna yltänyt kärkisijoille, mutta nyt tehtävä on ainakin totosijaa ajatellen sopiva. 1 CALLELA SOCRATES on aloittanut uransa kolmella totosijalla. Loistavista alkuasetelmista totoputki voi hyvinkin saada jatkoa, mutta ei se kuitenkaan täysin varmaa ole. 8 ANGRY BEAT on sekin nakutellut viime aikoina jatkuvasti totosijoja, mutta voltin viitosrata ja kuskin heikkeneminen on otettava huomioon. Vastuskaan ei ole ainakaan viime startteja helpompi, mieluummin päinvastoin. 4 PETIS MONDON on epävarma, mutta se omaa ihan mukavat vauhtivarat. 7 ZIGGO K.A. voitti Loviisassa keulasta, mutta vastus on nyt merkittävästi laadukkaampi.

Lähtö 3.

RANKING
A) 2-4-3-5 B) 1-6-7
MORISON – TUVIKER – IIKORI – JULMIN

Vaikka illan kovimmassa kylmäverilähdössä on mukana vain seitsemän kilpailijaa, ei lähtö ole helppo vihjattava. Varsinkaan totosijaa ajatellen mukana ei ole yhtään statistia. Voitosta puhuttaessa A-ryhmään nostetaan neljä hevosta. 2 MORISON hakee tosissaan paluuta voittokantaan. Vaikka viime starteista ei ole tullut kaksarisijoituksia, kilpailee Siru Juutisen valmennettava kelpo vireessä. Viimeksi Teivossa Morison jäi lopulta jopa rahoitta 1300 metrin kirillä 6. ulkoa, mutta saa silti suorituksestaan ihan puhtaat paperit. Tämänkertainen keskipitkä matka on Morisonille ehdottomasti plussaa. Myös väkivahva 4 TUVIKER hyötyy näistä tavallista pitemmistä matkoista. Tuviker on saanut tänä vuonna selvästi lisää vauhtia, ja Tiia Paavolan valmennettava kilpailee ihan huippuvireessä. 3 IIKORI on parhaimmillaan keulasta, ja tässä lähdössä mielipaikalle pääseminen vaikuttaa varmalta. Niinpä Markus Porokan suojatille on annettava tauosta huolimatta hyvät voittosaumat. Olihan Iikori toukokuussa Joensuussakin suoraan pitkältä tauolta hyvä ja hävisi vain kuninkuusravien päälähdöissä juosseille Piskon Poudalle sekä Pauhikselle. Neljäntenä A-ryhmään nostetaan nousuvireiseltä vaikuttava 5 JULMIN. Se tuikkasi viimeksi Teivossa loppumetrit 3. ulkoa oikein positiivisesti. Pieni lähtö suosii Julminia, koska sillä ajettaneen edelleen passiivisella taktiikalla. 1 LILIN JYTKY voi saada nappireissun 2. sisällä. Mikäli Iikori vetää perille asti, nostaa se myös Lilin Jytkyn osakkeita.

Lähtö 4. | Toto65-1

RANKING
A) 6-1-10-3 B) 9-5-7-2-4-12-8 C) 11
PROMPTUS – CROSSOVER – PITERAQ – WERNER ORS

Toto65-kierroksen avauskohteessa A-ryhmään erottuu neljä hevosta. 6 PROMPTUS epäonnistui viime keskiviikkona, mutta sen startin saa unohtaa, sillä kokematon ohjastaja ei ollut kiihdytysvaiheessa hereillä ja ensimmäisen takasuoran ohjastajien sekoilut johtivat lopulta kolarointiin sekä pitkäksi asti jatkuneeseen laukkaan. Ari Moilasen opastuksella Promptus pääsee liikkeelle merkittävästi viime starttia ripeämmin. Edes keulapaikalle kaasuttaminen ei ole poissuljettu ajatus, mutta sisäpuolellakin on niin nopeita avaajia, että yksinkertaista tämä ei tule olemaan. Kiihdytysvaihe tullee ratkaisemaan Promptuksen osalta paljon, fyysinen vire riittää kyllä menestykseen. 1 CROSSOVER kohdalla totoputki katkesi viimeisimmässä Vermon kilpailussa, mutta ykkösradalta ruuna on kuitenkin ehdottomasti vaarallinen. 10 PITERAQ on aloittanut Suomen uransa tosi lupaavasti. Ensiksi Mikkelissä Piteraq tykitti 2. ulkoa loppusuoralla hallittuun voittoon. Viimeksi Teivossa Muscle Hillin poika ajautui takarivistä johtavan rinnalle, mutta taisteli silti tiukasti 75-lähdön voitosta. Ylikova avaus on mahdollinen, ja silloin Piteraq olisi lähdön todennäköisin voittaja. 3 WERNER ORS on lähdön neljäs A-hevonen. Viimeksi Seinäjoella Tito C.A.:ta vastaan keulasta ajaminen ei ollut onnistunut ratkaisu, mutta ruuna jatkaa edelleen tauluaan vaarallisempana. 9 YANK MATCH on vaikea arvioitava, sillä sen hyvän ja huonon suorituksen ero on valtava. Ori on joka tapauksessa hyvä haastaja, ja Suuressa Toto65-vihjesysteemissä se kyllä huomioidaan. Samoin Suuressa systeemissä huomioidaan kolmesta viime startistaan kaksi voittanut 5 SCARLET COLLECTION sekä viime keskiviikkona heti alussa pitkäksi laukannut 7 LOVEYA FASHION.

Lähtö 5. | Toto65-2

RANKING
A) 4-5-7-10-14 B) 6-13-12-2-16 C) 15-8-1-11-9-3
SÄFÖÖRI – SITKU – IERIKKA – RIINAN KIRMA

Toto65-kierroksen ainoassa kylmäverilähdössä A-ryhmään nostetaan viisi hevosta. Lahjakas 4-vuotias 4 SÄFÖÖRI kohoaa rankingin ykköshevoseksi. Se on kilpaillut urallaan vasta kolmesti, mutta silti meriittilistalta löytyy jo kovia saavutuksia; Rengasliike Paussu –lähdön 2 500 euron arvoinen kakkossija sekä Pikkuprinssin viides sija. Nyt haussa on tiukasti uran avausvoitto. Täysin varauksetta vasta kolme kertaa kilpailleeseen 4-vuotiaaseen suomenhevoseen ei voi kuitenkaan luottaa. Edellistä kaksi vuotta vanhempi 5 SITKU on sekin aloittanut tänä vuonna uransa mallikkaasti. Viisi kilpailua on tuonut kaksi voittoa sekä kaksi kakkossijaa, ja viime kilpailujen perusteella kehityskäyrä osoittaa edelleen koko ajan ylöspäin. Sitkun tallikaveri 7 IERIKKA on sekin kelpo aloittelija, mutta hyppy on ollut turhan herkässä. Ravilla kaikki on mahdollista, mutta laukkaan tässä lähdössä ei taida olla varaa. 10 RIINAN KIRMA on ollut tämän kauden useassa kilpailussaan eräänlainen tipsihevonen, mutta onnistumisia ei ole vain tullut, vaikka suoritustaso on ollut koko ajan positiivinen. Nyt on Antti Teivaisen vuoro yrittää onnistumista. 14 VIETÄVÄN PATUKKA ei aiemman uransa perusteella mahtuisi mukaan A-ryhmään, mutta koelähtötulos 27,9 pitkän tauon jälkeen saa mielenkiinnon heräämään. Josko nykyinen valmentaja Hemmi Florin on löytänyt tammasta uusia vaihteita. 6 ELEVIS ja 13 LAARENI ovat pilanneet juoksujaan laukkoihin. Ravilla kummallakin on sanansa sanottavana, eikä ainakaan totosija tulisi yllätyksenä. Myös 12 MAISTERI JUTILA mahtuu mukaan Suureen Toto65-systeemiin.

Lähtö 6. | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 7 B) 9-6-4-1-2-3-12-11-5 C) 10-8
JE SUIS JUSTINE – EXIT FASTBACK – TREASURE OF PIRATE – DONT PRESS SEND

Ensimmäinen Toto65-kierroksen kolmesta tukipilarista löytyy Toto4-pelin avauskohteesta. 7 JE SUIS JUSTINE on kohonnut hirmuiskuun. Viime keskiviikkona Tapio Pösön valmennettava eteni johtopaikalle vajaat 1600 jäljellä ja irrotteli kirivaiheessa ylivoimaiseen voittoon, vaikkei vastus ollut millään muotoa väheksyttävä. Je Suis Justine ei ole avannut viime aikoina kovinkaan rivakasti. On kuitenkin täysin mahdollista, että hurjien viime starttien perusteella tamma ansaitsee tässä keskipitkällä matkalla kanssakilpailijoidensa kunnioitusta ja pääsee lopulta marssimaan suosiolla johtopaikalle. Ainakin silloin tamman tappioon olisi todella vaikea uskoa. Je Suis Justine voi toki voittaa muiltakin juoksupaikoilta. 9 EXIT FASTBACK on hevosena ehdoton ykkösvastustaja, mutta sekin joutuu lähtemään liikkeelle takarivistä. Markku Niemisen suojatilla on allaan Turun Kasvattajakruunu-alkuerän kakkossija vain Marschall Matchille häviten. 6 TREASURE OF PIRATE saanee onnistuneen juoksun joko keulassa tai sitten Je Suis Justinen takana 2. sisällä. Kun alla on kuukauden starttiväli, voi suosikin selkä hyvinkin kelvata. 4 DONT PRESS SEND kilpailee suoritusvarmassa vireessä, mutta suosikin kukistamisen ei pitäisi onnistua. Viimeksi Lahdessa Dont Press Send suuntasi 5. ulkoa Chapitre Unin sekä Quick Diablon vanavedessä viimeisellä takasuoralla 3. radalle ja kiri kolmanneksi edellä mainitulle kaksikolle riittämättä. 1 TWINQUIT hyötyy keskipitkästä matkasta, mutta ykkösradan lähtöpaikkaansa ruuna tuskin pystyy hyödyntämään. 2 TULIP FACE, 3 GOLD ARROW WEB, 12 REDEMPTION, 11 HIDALGO BOKO ja 5 LAPTOP ALLEY ovat kaikki täysin realistisia totohevosia, mutta voitto olisi jokaisen kohdalla iso yllätys.

Lähtö 7. | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 8-4-5-12-11-3-9-10-1 B) 7-6-2
AN-DORRA – YOLO SAVOY – CORE CATCHER – MASK OFF

Illan ensimmäisenä troikkalähtönä ajettava Kolmivuotispokaali on äärimmäisen hankala pelipähkinä. Lähtö on kauttaaltaan laadukas, eikä voitto tulisi yhdenkään osallistujan kohdalla yllätyksenä. A-ryhmään nostetaan poikkeuksellisesti peräti yhdeksän hevosta, koska näistä asemista koko tämä yhdeksikkö omaa hyvät voittosaumat – marginaalit tullevat olemaan pieniä. Eikä tosiaan B-ryhmään jäävä kolmikkokaan ole lainkaan ulkona kuvioista. 8 AN-DORRA on helppo nostaa ykkösrankiksi, vaikka tänä vuonna toistaiseksi pelkästään tammalähtöjä kolunnut Reino Palomäen valmennettava kohtaa nyt myös oriita ja ruunia. Viime kaudella An-Dorra riitti kyllä niillekin, eikä tilanne vaikuttaisi tämän kauden suoritusten perusteella muuttuneen. Kasiradan lähtöpaikka tähän tasaisen tasokkaaseen lähtöön tekee kuitenkin sen, ettei voiton nappaaminen tule olemaan mitenkään yksinkertaista. An-Dorra on siis helppo nostaa rankingin ykköshevoseksi, mutta muiden A-hevosten järjestykseen asettaminen on kutakuinkin arpapeliä. 4 YOLO SAVOY ja 5 CORE CATCHER ovat nopeita avaajia, jotka keulapaikoille päästessään omaisivat hyvät menestyssaumat. Yolo Savoy jäänee tässä peleissä selvästi aliarvostetuksi. 12 MASK OFF on kulkenut viime starteissaan hienosti, mutta piippuhyllyn lähtöpaikalta homma ei todellakaan tule olemaan helppoa. 11 ARCIE’S ARSENAL on esittänyt viime starteissaan oikein hyvää kirikykyä. 3 LOVESTORY, 9 BELIEVER, 10 STAR TOWN KEMP ja 1 STONECAPES THOR ovat kaikki hevosia, joiden pelaamiseen löytyy täydet perusteet. Vaikeaa on, mutta samalla todella mielenkiintoista!

Lähtö 8. | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 14 B) 10-6-1-16-12-15-8-4-5-13-9 C) 3-11-7-2
BETTER BOSS – ARCTIC LOVER – PRODIGY SHARK – Q-REX OAK

Duo-pelin avauskohteesta löytyy Toto65-vihjesysteemien toinen Varma. Vaikka 14 BETTER BOSS lähtee liikkeelle 40 metrin takamatkalta, on se etukäteen stayer-matkalla ylivoimainen voittajasuosikki. Suur-Hollola-ajo oli oiva osoitus hevosen kapasiteetista, sillä hieman aiemmin tilaa saadessaan välierän voittanut ruuna olisi kirinyt finaalissa kakkoseksi vain Elian Webille häviten. Viimekertainen Seinäjoen keulavoitto kävi lähinnä hyvästä hiitistä. Better Boss on väkivahva hevonen, jolla voi tehdä tarpeen vaatiessa jo ajoissa ratkaisuja. Iikka Nurmonen on myös sellainen kuski, joka noita tarvittavia ratkaisuja osaa tehdä. Suosikin jälkeen tulee sitten varsin tasaista. 10 ARCTIC LOVER olkoon kakkosrankkaus. Viimekertainen Seinäjoen yllätysvoitto tuli nappireissulla 3. sisältä, mutta kyllä Arctic Lover osaa kaiken ollessa kohdallaan kiertää ulkokauttakin. 6 PRODIGY SHARK hävisi viimeksi Vermon pitkällä matkalla johtopaikalta vain Por Nie Rockille. 1 Q-REX OAK seuraili samassa lähdössä 2. sisältä kolmanneksi, pääsemättä edes tulemaan lopussa täysin vapaasti. Tämä kaksikko omaa taas paalulta täydet totosaumat. Prodigy Shark tähdännee nytkin alussa keulapaikalle. Jatkossa ainakin Better Bossin selän luulisi kelpaavan, mikäli sellainen tilanne tulisi eteen. 16 POR NIE ROCK on kilpaillut läpi kesän loistovireessä. Ruunalta on jälleen lupa odottaa kovaa loppukiriä. Kuudentoista hevosen lähdössä se ei silti automaattisesti tarkoita menestystä, näistä asetelmista tarvitaan vähän tuuriakin. Myös 12 ULK DELLE SELVE, 15 JUGADOR ja 8 THE DUDE ovat kaikki hevosia, joiden kohdalla totosija ei tulisi minkäänlaisena yllätyksenä.

Lähtö 9. | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 2 B) 4-3-5-8-1-10-9-6-7
NEXT DIRECTION – LE GROS BILL – JUSTICE ÅS – LEXUS DREAM

Toto65-kierros päättyy todella laadukkaaseen Helsinki-ajoon, missä voittajalle on luvassa lisäpalkintona kutsu Finlandia-ajoon. A-hevoseksi kohoava 2 NEXT DIRECTION ei kylläkään tätä lisäpalkintoa tarvitse, sillä häikäisevän St Michelin keulavoiton jälkeen ruuna on jo luonnollisesti kutsun saanut. Tällä kertaa samanlaisia varustevirityksiä kuin viimeksi Mikkelissä ei oteta käyttöön, ja muutenkaan tähän lähtöön hevosta tuskin on matsattu ihan samalla tavalla. Ihan samanlaista kanuunasuoritusta tuskin on siten luvassa. Siitä huolimatta Next Directionin keulavoitosta pitää näiltä lähtöpaikoilta lähteä ilman muuta liikkeelle. Next Direction on Toto65-vihjesysteemien kolmas tukipilari.  4 LE GROS BILL on myös jo kutsuttu Finlandia-ajoon. Teivon Suurmestaruusajossa Le Gros Bill sai huseerata johtopaikalla mielin määrin, minkä jälkeen tilanne oli loppuun asti täysin kontrollissa. Le Gros Bill on ollut läpi kauden mainio, mutta Next Directionin ulkopuolelta sen voittaminen on todella haastavaa. 3 JUSTICE ÅS on kilpaillut Suomessa vasta kolmesti, mutta niiden juoksujen perusteella ruunasta tulee olemaan vielä paljon iloa Suomen avoimiin lähtöihin. 5 LEXUS DREAM oli Teivon Suurmestaruusajossa hyvä kolmas 600 metrin kirillä 2. ulkoa. Pikamatka sopii mainiosti, mutta asetelmat ovat kuitenkin sellaiset, että voittaminen on perin haastavaa. 8 SOBEL CONWAY oli lähtörata-arvonnan suurin häviäjä. Toisenlaisella arvontatuurilla ruuna olisi ollut realistinen voitontavoittelija, mutta kasiradan lähtöpaikalta tämän lähdön voittaminen edellyttää kyllä melkoista urotekoa. 1 EXPRESS DUO tähtää tosissaan Next Directionin selkään, mistä voisi otella totosijoista. 10 THAI PROFIT on voittanut tänä vuonna peräti kymmenen kertaa, mutta nyt tehtävä vaikuttaa kärkisijoja ajatellen liian vaikealta.

Lähtö 10.

RANKING
A) 2-1-7 B) 11-5-4-6-3-8 C) 10-9
BEACH GIRL – CLUB NORD YANKEE – ESSIE GONZALES – HEELYS ANDORRA

Keskiviikkoilta päättyy enintään 10 000 euroa tienanneiden lämminveritammojen ryhmäajoon. 2 BEACH GIRL ja 1 CLUB NORD YANKEE juossevat piikki-selkä –asetelmassa. Lähtökohtaisesti Club Nord Yankee juoksee keulassa, ellei sitten Forssan tiistainen välistartti Pilvenmäki Specialin karsintalähdössä tai tosi tiheä starttirytmi saa Jarmo Saarelaa toisiin ajatuksiin. Beach Girl on suorittanut läpi kesän erittäin suoritusvarmasti. Viime keskiviikon kakkossijassaan Harri Koivusen valmennettava tuli keulavoittajan takana pussissa hyvävoimaisena maaliin. 7 ESSIE GONZALES kohoaa kolmantena hevosena mukaan A-ryhmään, mutta juoksunkulullisten asioiden vuoksi etulyöntiasema on edellä mainitulla kaksikolla. Essie Gonzalesin viimekertainen alkulaukka tuli yllätyksenä, sillä Riihimäellä lähdön uusintakaan ei tuonut alkuun epävarmuutta. Autolähdössä laukka olisi vielä hurjasti viime kertaakin suurempi yllätys. 11 HEELYS ANDORRA hävisi viimeksi vain tallikaverilleen Night Guardille. Kunto on kohdallaan, mutta näistä asetelmista totosija on riittävä tavoite – voitto olisi jo yllätys. Nousuvireinen 5 SHE WILL BE onnistui jo lauantaina Ylivieskassa nappaamaan kauden avausvoittonsa. Nyt tehtävä on kuitenkin niin paljon kovempi, että toinen peräkkäinen voitto tulisi yllätyksenä. Myös 4 EYES ON ALLEY kohdalla kauden kolmas voitto yllättäisi, mutta juoksun luontuessa totosija ei ole kuitenkaan mahdottomuus. Eyes On Alley ei ole alkumetreillä kovinkaan nopea.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 7 (9,6)
T4-2: 8,4,5,12,11,3,9,10,1,7,6,2
T4-3: 14 + 10,6,1,16,12,15,8 (4,5)
T4-4: 2 (4,3)

Pieni systeemi 12 riviä, hinta 2,40 euroa.
Suuri systeemi 96 riviä, hinta 19,20 euroa.

PÄIVÄN DUO | L8-L9

14
2

Yhteensä 1 yhdistelmä.

TROIKKA | LÄHTÖ 7

8,4
8,4,5,12,11,3,9,10,1
8,4,5,12,11,3,9,10,1

Yhteensä 112 yhdistelmää, hinta 56 euroa.

TROIKKA | LÄHTÖ 9

2
4,3
kaikki

Yhteensä 16 yhdistelmää, hinta 8 euroa.

Vihjeet Jouni Toroska
 

Ponilähtö

Lähtö 1

Väliajat 175-180-145
PIXIE DUST: Otti alun rauhassa, mutta jäi kuitenkin 250 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Löi loppukaarteessa painetta ja puristi loppusuoralla vakuuttavaan voittoon, vaikka ajautuikin loppusuoralla jonkin verran ulospäin. Viim. 700 m 14,2. 
MAS FOR YOU: Pääsi 200 juostuna pudottamaan kuolemanpaikalta johtavan kantaan. Nousi 250 ennen maalia toiseen ulos. Lähti pian kiriin 3. radalle ja oli hyvä kakkonen. Viim. 400 m 13,9. 
COLTRANE FRIDO: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Tuli aivan mukavasti maaliin asti, vaikka jäikin päätössatasella kolmanneksi. 
BETSY COMBO: Tuli 3. sisältä tasaisesti sisään asti. 
BEE COMBO: Matkasi 4. sisällä. Tuli sieltä asiallisesti perille saakka. 
AURA RIVER: Sai nopeasti paikan toisesta ulkoa. Putosi loppukaarteessa kärjen kyydistä ja oli vain tasainen. 
INDIGO SISU: Otti sata juostuna pahan laukan ja mahdollisuudet sulivat samassa. 

Lähtö 2

Väliajat 185-175-175-140
PIECE OF HERO: Kiihdytti nopeasti kärkipaikalle. Sai vetää pitkään varsin sopuisasti. Vastaili lopussa varmaan voittoon, vaikka näytti loppusuoran alussa jäävän alakynteen. 
FUSCUS H.L.: Juoksi 3. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran alussa toisen radan vetojuhdaksi. Tuli siitä rehdisti ja oli loppuun asti voittotaistossa. Viim. 700 m 12,7. 
ANGRY BEAT: Juoksi 7. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran alussa 3. ulos. Lähti loppusuoralla kiriin ja tuli hienosti maaliin asti. Viim. 1000 m 12,9. 
CALLELA SOCRATES: Matkasi johtavan kannassa. Ei saanut johtavan kannasta täyttä mahdollisuutta. 
PETIS MONDON: Haparoi hieman lähdössä ja jäi matkasi 5. sisällä. Nousi 800 ennen maalia toiselle radalle. Sai pian paikan toisesta ulkoa. Lähti loppusuoran alussa kiriin 3. radalle ja tuli lopun asiallisesti. 
MR BIG MONEY: Otti pahan lähtölaukan ja jäi selvästi. Teki jatkossa taustalta hyvän esityksen. 
ZIGGO K.A.: Otti 150 juostuna pahan laukan ja jäi paljon. Kulki jatkossa taustalla hyvin. 
VICTOR HOLLOW: Seuraili 4.-3. sisältä maksimisijoitukseen. 
M.T.LARISSA: Seuraili 6. sisältä maksimisijoitukseen. 
ROCKING ROYAL LELA: Poissa.

Lähtö 3

Väliajat 280-280-280-235
MORISON: Laukkasi 50 juostuna ja jäi 5. sisälle. Nousi pian toiseen ulos. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Painui loppusuoralla vastustamattomaan voittoon. Viim. 800 m 23,4. 
JULMIN: Matkasi 4. sisällä. Nousi kierros juostuna 3. ulos. Lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3. radalle. Nousi loppusuoralla 4. radalle ja tuli hyvin maaliin asti. 
TUVIKER: Otti laukan ja jäi selvästi. Otti 250 juostuna uuden laukan. Haparoi pian kolmannen kerran. Matkasi jatkossa pääjoukon hännillä. Nousi 1050 ennen maalia 4. ulos. Teki sieltä vahvan 750 metrin kirin. Viim. 500 m 21,8. 
HOLARI: Otti pahan lähtölaukan ja jäi selvästi. Sai kierros juostuna paikan 3. sisältä. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos, minne jäi lopussa täysin vaille kiritilaa. 
HANSLANKARI: Nousi 300 juostuna 3. sisältä toisen radan vetojuhdaksi. Tuli siitä hyvin maaliin asti. 
LILIN JYTKY: Haparoi hieman alussa, mutta sai silti paikan johtavan kannasta. Jäi lopussa rintaman taakse täysin vaille kiritilaa. 
IIKORI: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai vetää varsin sopuisaa tahtia, mutta oli silti lopussa aika saamaton.

 

Lähtö 4

Väliajat 080-110-120
CROSSOVER: Sai alun kovassa avauksessa pidettyä kärkipaikan. Tahti pysyi tasaisen reippaana, mistä huolimatta otti lopussa hallitun voiton. 
PITERAQ: Juoksi 3. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Tuli kirinsä oikein rehdisti maaliin asti. Viim. 700 m 10,8.
CASIMIR TOF: Matkasi 5. ulkona. Lähti 800 ennen maalia kiriin 3. radalle. Tuli umpirehdisti sisään asti ja oli oikein hyvä kolmas. Viim. 800 m 10,4. 
PROMPTUS: Lähti oikein hyvin, mutta juuttui 300 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Oli sitä loppuun asti tototaistossa ja oli oikein hyvä. 
WERNER ORS: Matkasi johtavan kannassa. Oli sieltä lopussa tasainen viides. 
SPILL THE BEANS: Seuraili toisesta ulkoa tasaisesti sisään asti. 
BENOBI ZET: Matkasi 5. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran lopussa toiselle ja pian kiriin 3. radalle. Tuli aivan juosten maaliin asti. Viim. 700 m 11,7. 
BASSWOOD GROVE: Juoksi 4. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Tuli asiallisesti, vaikka ei aivan riittänytkään. 
YANK MATCH: Seuraili 3. sisältä maksimaaliseen sijoitukseen. 
WESTCOAST SKIPPER: Laukkasi lähdössä pitkäksi. 
SCARLET COLLECTION: Lähti erittäin kovaa ja oli lähellä päästä jo kärkeen asti. Otti kuitenkin 250 juostuna kärkihevosen kupeelta laukan, mikä jatkui pitkäksi. Suoritti hylättynä jatkossa vailla suurempaa virtaa. 
LOVEYA FASHION: Laukkasi 200 juostuna ja jäi hännille, missä laukkaili jatkossa hylkäykseen asti. 

Lähtö 5

Väliajat 325-300-275-310
SÄFÖÖRI: Eteni heti kärkipaikalle. Luopui paikastaan 750 juostuna ja jatkoi johtavan kannassa. Nousi viimeisen takasuoran alussa toisen radan vetojuhdaksi. Eteni pian kärkeen ja oli lopussa selvä voittaja, vaikka kokikin 300 ennen maalia heikkoja hetkiä. Viim. 700 m 28,9. 
FRIIVIRI: Lähti tasaisesti. Nousi 650 juostuna 3. ulos. Sai pian paikan toisesta ulkoa. Oli sieltä lopussa tasainen kakkonen. 
KROMAUS: Juoksi 6.-5. ulkona. Lähti 350 ennen maalia kiriin ulkoradoille ja tuli lopun aivan juosten. 
MAISTERI JUTILA: Juuttui alussa keskijoukkoihin 3. radan kiertäjäksi. Pääsi puolikas juostuna pudottamaan toiseen ulos. Jäi siitä 750 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Tuli aivan juosten maaliin asti, vaikka putosikin päätössatasella toton ulkopuolelle. 
KEMPPELI: Lähti lauman hänniltä toiselta radalta kierros ennen maalia kiriin 3. radalle. Kirin terä vähän katkesi päätössatasella, mutta tuli silti asiallisesti pitkän kirinsä. Viim. 1000 m 29,2. 
NORAN POT: Nousi aivan lauman hänniltä sisäradalta puolimatkassa toiselle radalle. Sai edetä sujuvasti ja tuli tasaisesti. 
VALHALLA: Juoksi 5. sisällä. Kirikaista pysyi viimeisellä takasuoralla pitkään kiinni. Löysi vapaan radan loppukaarteen alussa, minkä jälkeen tuli lopun kohtalaisesti. 
RIINAN KIRMA: Juoksi 5.-4. ulkona. Lähti 350 ennen maalia kiriin ja otti maksimit. 
LAARENI: Ajoi 3. rataa pitkin eteenpäin. Sai 400 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Painui siitä 800 juostuna kärkeen. Jäi 550 ennen maalia johtavan kantaan, mistä taipui jatkossa selvästi. 
BELLAN PARAS: Juoksi 2.-3. sisällä. Oli seurailemassa maksimaaliseen sijoitukseen, mutta jäi päätössatasella vielä väsyneemmän kanssakilpailijan selkään kiinni. 
MÖLINÄ: Seuraili taustalta vailla suurempaa virtaa. 
ELEVIS: Juoksi 2. ulkona. Otti 450 juostuna pahan laukan ja menetti samassa pelinsä.
FAKTORI: Juoksi 3.-4. sisällä. Taipui sieltä selvästi viimeisen takasuoran puolivälissä ja oli heikko. 
SITKU: Juuttui nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Laukkasi siinä 400 juostuna pitkäksi. 
IERIKKA: Juoksi 4. ulkona. Otti ensimmäisen takasuoran puolivälissä laukan ja putosi taustalle. Laukkaili siellä 400 ennen maalia vahvasta noususta hylkäykseen. 
VIETÄVÄN PATUKKA: Juoksi 4. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Eteni asiallisesti. Otti loppusuoran alussa laukan. Laukkasi päätössatasella vielä hylkäykseen. 

Lähtö 6

Väliajat 100-135-180-130
TWINQUIT: Lähti aivan hyvin, mutta jäi kuitenkin johtavan kantaan. Jäi lopulta 650 juostuna 4. sisälle. Nousi 1850 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Löi viimeisellä takasuoralla painetta ja eteni päätöspuolikkaan alussa kärkeen. Oli lopussa vakuuttava voittaja. Viim. 700 m 12,6. 
REDEMPTION: Matkasi 3. ulkona. Sai viimeisen takasuoran lopussa paikan toisesta ulkoa. Lähti 300 ennen maalia kiriin ja tuli hienosti sisään asti. Viim. 800 m 13,0.
HIDALGO BOKO: Juoksi 6. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle. Lähti 350 ennen maalia kiriin 3.-4. radalle ja tuli vahvasti sisään asti. Viim. 700 m 11,8. 
EXIT FASTBACK: Juoksi alun 3. ulkona. Sai 800 juostuna paikan toisesta ulkoa. Jäi siitä loppukaarteen alussa toisen radan vetojuhdaksi. Oli lopussa tarkan juoksun jälkeen vähän tasainen neljäs. 
TREASURE OF PIRATE: Sai nopeasti paikan toisesta ulkoa. Pudotti 550 juostuna 5. sisälle. Jatkoi pian 4. sisällä. Nousi 850 ennen maalia 4. ulos. Sai edetä jatkossa sujuvasti ja tuli asiallisesti maaliin asti. 
JE SUIS JUSTINE: Juuttui alussa 3. radan kiertäjäksi. Ajoi tasaisesti eteenpäin ja painui lopulta 600 juostuna kärkipaikalle asti. Sai jatkossa rauhoittaa aika hyvin. Jäi kuitenkin jo viimeisen takasuoran lopussa johtavan kantaan. Tuli lopun lähinnä tasaisesti. 
PT'S REVIT: Juoksi 5. sisällä. Nousi 400 ennen maalia toiselle ja 300 ennen maalia kiriin. Tuli vain tasaisesti. 
GOLD ARROW WEB: Eteni nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Painui puolikas juostuna lopulta kärkeen. Jäi siitä samassa johtavan kantaan. Aloitti viimeisen takasuoran lopussa vajoamisen kohden takajoukkoja ja oli aika vaisu. 
TULIP FACE: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Luopui puolikas juostuna paikastaan ja juoksi 3. sisällä. Jäi loppukaarteen alussa 4. sisälle, mistä oli lopussa vaisu. 
COLD HARD LADY: Oli lauman hänniltä toiselta radalta oikein vaisu ja taipui jo viimeisen takasuoran alussa. 
DONT PRESS SEND: Laukkasi sata juostuna pitkäksi.
LAPTOP ALLEY: Poissa.

Lähtö 7

Väliajat 095-150-150-150
ARCIE'S ARSENAL: Juoksi 5.-4. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3.-4. radalle. Nousi loppusuoralla 5. radalle ja puristi viime metreillä varmaan voittoon. Viim. 1000 m 13,4. 
STAR TOWN KEMP: Juoksi 3. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3. radalle. Siirtyi 350 ennen maalia 4. radalle ja tuli hienosti sisään asti. Viim. 700 m 13,5. 
YOLO SAVOY: Lähti hyvin, mutta jäi kuitenkin 350 juostuna 3. sisälle. Kirikaista pysyi sieltä pitkään kiinni. Nousi 450 ennen maalia 3. ulos. Vapaa rata löytyi lopulta sata ennen maalia ja tuli lopun mukavasti. Voimia jäi jonkin verran tähteellekin. 
LOVESTORY: Juoksi 4. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran alussa toiseen ulos. Kirikaista pysyi pitkään kiinni. Vapaa rata löytyi vasta hieman ennen maalia ja tuli loppua mukavasti. 
MASK OFF: Matkasi lauman hännillä sisäradalla. Nousi kierros juostuna 5. ulos. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin. Nousi loppua kohden aina vain ulommas. Tuli aivan juosten maaliin asti. Viim. 1000 m 13,4. 
ARTFUL DEIMOS: Matkasi toisessa ulkona. Lähti 700 ennen maalia 3. radan vetojuhdaksi. Puristi kirinsä aivan juosten maaliin asti, vaikka aivan lopussa matka hieman painoikin. 
CORE CATCHER: Ajoi voimalla eteenpäin ja pääsi lopulta 300 juostuna kärkeen. Jäi samassa johtavan kantaan. Jäi sinne loppukaarteessa vaille kiritilaa. Vapaa rata löytyi vasta päätössatasella ja voimat jäivät pääosin tuleviin koitoksiin.
STONECAPES THOR: Nousi ensimmäisen takasuoran alussa 4. sisältä toisen radan vetojuhdaksi. Teki pian iskun, mutta joutui 750 juostuna tyytymään kuolemanpaikkaansa. Teki aivan mukavan suorituksen, vaikka päätössatasella matka ymmärrettävästi hieman painoi. 
ARTFUL DROP: Lähti heti ajamaan eteenpäin ja painui lopulta 350 juostuna kärkeen asti. Sai ensimmäisen takasuoran lopussa painostajan rinnalleen. Vauhti tasaantui pian selvästi. Antoi loppusuoralla selvästi periksi. 
BELIEVER: Juoksi 4. ulkona. Lähti 1200 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Laukkasi 900 ennen maalia kärjen kupeelta 3. radalta pahoin ja menetti pelinsä. 
FULL PICTURE: Laukkasi lähdössä pitkäksi. Kulki jatkossa aivan taustalla asiallisesti ja oli maalissa yhdeksäntenä. 
AN-DORRA: Poissa.

Lähtö 8

Väliajat 175-160-150-150
BETTER BOSS: Nousi heti toiselle radalle. Pääsi 2050 ennen maalia pudottamaan toiseen ulos. Nautiskeli siellä pitkään. Lähti lopulta 250 ennen maalia kiriin ja otti erittäin helpon voiton. Viim. 700 m 13,5. 
ONE MEMPHIS: Juoksi 4. sisällä. Nousi 1300 ennen maalia 3. ulos. Sai jatkossa seurailla Better Bossia ja tuli mukavasti maaliin asti. Oli lopussa hyvä kakkonen. Viim. 600 m 14,0. 
POR NIE ROCK: Juoksi lauman hännillä 7.-6. ulkona. Lähti sieltä päätösringin alkaessa selkään 3. radalle. Nousi loppukaarteessa vapaalle radalle ja tuli hyvin maaliin asti. Viim. 1000 m 13,3. 
Q-REX OAK: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai vetää alun aika rauhassa. Kierros juostuna painostaja eteni rinnalle ja vauhti kiihtyi. Piti kiinni paikastaan ja tuli oikein hyvin maaliin asti, vaikka jäikin päätössatasella niukasti neljänneksi. 
ULK DELLE SELVE: Laukkasi lähdössä ja jäi lauman hännille 5. sisälle. Nousi 1050 ennen maalia 4. ulos. Pudotti loppukaarteen alussa sisäradalle ja tuli mukavasti maaliin asti. Viim. 2400 m 13,8. 
JUGADOR: Juoksi 4.-5. ulkona. Lähti 1050 ennen maalia kiriin 3. radalle. Tuli pitkän kirinsä aivan hyvin sisään asti, vaikka ei aivan kärkitaistoon asti noussutkaan. 
DON CORLEONE TROT: Juoksi 3.-4. ulkona. Lähti 300 ennen maalia kiriin ja tuli aivan juosten maaliin asti. 
ARCTIC LOVER: Sai nopeasti paikan toisesta ulkoa. Lähti 2350 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni nopeasti toisen radan vetojuhdaksi ja painosti kärkihevosta. Piti tahdin tasaisen reippaana, mihin nähden päätössatasen taipuminen oli ymmärrettävää. 
LASSIC POINT: Juuttui alussa takajoukkoihin 3. radan kiertäjäksi. Sai puolikas juostuna paikan lauman hänniltä. Ei vain riittänyt lopussa lainkaan. 
DONATO HYRDEHÖJ: Matkasi johtavan kannassa, mistä taipui selvästi viimeisen takasuoran alussa. Oli aika vaisu. Viim. 600 m 21,4. 
WASA WINDY: Matkasi johtavan kannassa, mistä taipui selvästi viimeisen takasuoran alussa. Oli aika vaisu. Viim. 600 m 21,4. 
RED GUY USER: Sai kuolemanpaikalle vetoavun kierros juostuna. Taipui toisesta ulkoa jo 1500 ennen maalia ja valui taaksepäin. Otti 1250 ennen maalia väsyneenä pahan laukan ja menetti pelinsä.  
THREE DEE NODO: Laukkasi 250 juostuna johtavan kannassa pitkäksi. 
THE DUDE: Laukkasi lähdössä pitkäksi.
AN-ANDREE: Poissa.
PRODIGY SHARK: Poissa.

Lähtö 9

Väliajat 090-120-095
NEXT DIRECTION: Lähti mukavasti ja eteni lopulta 250 juostuna kärkeen. Sai vetää varsin sopuisasti. Kiihdytti tahtia 300 ennen maalia ja otti erittäin helpon voiton. 
HOTSHOT LUCA: Juoksi 4. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3. radalle. Siirtyi loppusuoran alussa 4. radalle ja tuli vahvasti maaliin asti. Viim. 700 m 09,3. 
THAI PROFIT: Juoksi 3. ulkoa. Lähti 700 ennen maalia kiriin 3. radalle. Tuli kirinsä oikein hyvin maaliin asti. 
LEXUS DREAM: Otti sata juostuna lyhyen laukan ja jäi 5. ulos. Lähti loppusuoran puolivälissä kiriin ulkoradoille ja tuli hienosti. Viim. 1400 m 11,5. Loppu sujui selvästi kovempaa. Viim. 700 m 09,3.
LE GROS BILL: Pääsi 3. radalta etenemään puolikas juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Tuli siitä rehdisti sisään asti, vaikkakin aivan kovin rähinä oli poissa. 
EXPRESS DUO: Johti alkumetrit. Jäi 200 juostuna johtavan kantaan. Oli sieltä lopussa ajettuna tasainen. 
JUSTICE ÅS: Juuttui 250 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Sai puolikas juostuna vetoavun eteensä. Ei saanut toisesta ulkoa lopussa lainkaan kiritilaa ja voimia näytti kyllä jäävän runsaasti. 
DARTAGNAN SISU: Juoksi 4. sisällä. Ei saanut lopussa rintaman takaa lainkaan kiritilaa. 
WORKOUT WONDER: Juoksi 3. sisällä. Jäi lopussa täysin vaille kiritilaa. 
SOBEL CONWAY: Poissa.

Lähtö 10

Väliajat 130-130-170-135
BEACH GIRL: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Luopui 550 juostuna paineen alla paikastaan. Jäi lopulta 900 juostuna 3. sisäpariin. Nousi 700 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Jyräsi siitä päätössatasella varmaan voittoon. Viim. 700 m 12,7. 
UNIQUESINE: Sai nopeasti paikan toisesta ulkoa. Jäi siitä 700 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Lisäsi tahtia ja painui 900 juostuna kärkipaikalle asti. Tuli hienosti sisään asti, vaikka jäikin lopussa toiseksi. 
ALWS LILY: Matkasi 3. sisällä. Jäi lopulta 900 juostuna 5. sisäpariin asti. Sai edetä viimeisellä takasuoralla sisärataa pitkin. Nousi 350 ennen maalia toiseen ulos ja tuli oikein hyvin maaliin asti. Viim. 700 m 12,5. 
HEELYS ANDORRA: Matkasi lauman hännillä sisäradalla, mistä sai edetä sujuvasti ja tuli asiallisesti maaliin asti. 
ESSIE GONZALES: Juoksi 4. ulkona. Sai puolimatkassa paikan toisesta ulkoa. Lähti toisesta ulkoa viimeisen takasuoran alussa vetämättömästä selästä 3. radalle. Pääsi pian pudottamaan 3. ulos. Siirtyi 350 ennen maalia taas 3. radalle. Tuli lopun asiallisesti. Viim. 700 m 13,6. 
SHE WILL BE: Juuttui nopeasti kuolemanpaikalle. Eteni 650 juostuna kärkipaikalle asti. Luopui paikastaan 200 metriä myöhemmin. Putosi johtavan kannasta loppusuoralle tultaessa. Säilytti kuitenkin oman vauhtinsa. 
COSETTA RAI: Matkasi 2.-4. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos. Seuraili sieltä tasaisesti. 
GRAPETSIINASINE: Juoksi 3. ulkona. Jäi lopulta 900 juostuna 4. sisähevosen kupeelle toisen radan vetojuhdaksi. Taipui siitä selvästi viimeisen takasuoran alussa ja oli vaisu. 
RAHANJA: Juoksi sisäradan jonossa 4.-5. hevosena. Nousi kierros juostuna 3. ulos. Laukkasi siellä hieman myöhemmin yllättäen pitkäksi. 
CLUB NORD YANKEE: Poissa.
EYES ON ALLEY: Poissa.