Ilmaisravit & Helsinki-Ajo

12.04.2023 18:00

Ilmaisravit & Helsinki-Ajo

Helsinki-Ajo on kevään perinteinen profiililähtö, joka on toiminut suomalaishevosille ponnahduslautana kansainvälisiin suurkilpailuihin. Kisan voittaja saa kutsun kansainväliseen Finlandia-Ajoon.

Jo Finlandia-Ajoon kutsuttu Global Withdrawl arvottiin takarivin numerolle yhdeksän, ja mikäli Matias Salon suojatti onnistutaan kukistamaan, saadaan keskiviikkona tietoon uusi Finlandia-Ajon suomalaisosallistuja. Ravien päälähtö, Helsinki-Ajo, ajetaan klo 20.30.

Tapahtumaan on kaikilla ilmainen sisäänpääsy. Ravit starttaavat klo 17.40 ponien Helsinki-Ajolla ja hevoset pääsevät vauhtiin klo 18. Päivän viimeinen lähtö on klo 21.10.

Ravikoulun poni Pätmän käy tervehtimässä yleisöä klo 18-18.30 piha-alueella. Lapsille on päärakennuksen tuloaulassa pomppulinna ja kepparirata vapaaseen harjoitteluun.

Illan aikana yleisöä palvelee ravintola Ravilla, jossa on tarjolla herkkuja joka makuun, mm. perinteiset Vermo burgerit sekä kana-jambalaya, parsaa hollandaise tai ylikypsää karitsan potkaa. Keskikerroksessa sijaitsee Street Bar Voltti, jossa on nälkäisille kahvilatuotteita, kanakorit ja makkaraperunat. Tallialueen Tallituvassa on kotiruokabuffaa, burgereita ja tuoretta pullaa.

Tervetuloa, ravit ovat parasta paikan päällä!

Keskiviikkona 12.4. Vermo Areenalle on ILMAINEN sisäänpääsy

  • Autokatsomolippu 5 €/auto - autokatsomoon vapaa pääsy inva-kortilla
  • Käsiohjelma 3 € (mobiilisovelluksella maksaessa 2,50 €)

Oikeus muutoksiin pidätetään. Muutoksista tiedotetaan vermo.fi-nettisivuilla sekä sosiaalisen median kanavissamme.