Kansainvälinen rotukissanäyttely

02.10.2022 09:00

Kansainvälinen rotukissanäyttely

Junnut & Sennut Special Show. Lauantaina erikoisluokkia pennuille ja sunnuntaina veteraaneille.

Näyttely on Drive In -näyttely. Kaksi erillistä kansainvälistä näyttelyä, kaikki kategoriat ja kotikissat molempina päivinä. Näyttelyssä noudatetaan FIFén ja Kissaliiton sääntöjä. Eläinlääkärintarkastus suoritetaan pistokokein.

Näyttelypaikka: Vermon Ravirata, Helsinki. HUOM! Käyntiosoite Valjakkotie 1, 02600 Espoo
Ilmoittautuminen ja eläinlääkärintarkastus alkaen kello 9 Arvostelut alkavat lauantaina kello 10, sunnuntaina kello 9:30

Tulonsa vahvistaneet tuomarit:
Anna Wilczek (PL) All Breed
George Dorgiakis (GR) 1, 2
Kristiina Rautio (FI) 1, 2, D
Martin Urban (CZ) 3, 4
Sara Ojaniemi (FI) 3, 4
Tellervo Kass (FI) 1, 2
Vladimir Isakov (BY) All Breed
Sara Moroni (IT) 1, 2
Yan Roca Folch (FR) All Breed
Pia Nyman (FI) B, 2, 3, 4

Yhdistys varaa oikeuden muutoksiin

Näyttelymaksu 40 e/kissa/pvä, ERY-SYDin alennukseen oikeutetuille jäsenille 30 e/kissa/päivä. Lauantaina pennuille ja nuorille näyttelymaksusta 10 euron alennus ja sunnuntaina veteraaneille 10 euron alennus veteraaniluokan maksusta. Kasvattaja- ja siitosluokat ovat maksuttomia, mikäli kissa osallistuu muuhun luokkaan, muuten normaali näyttelymaksu. Tarkistusluokka ja veteraaniluokka muun luokan yhteydessä 20 €, muuten normaali

näyttelymaksu 40€/30€. Näyttelymaksun voi maksaa leimakortilla 16.8.2028 asti. Leimakortti on lähetettävä välittömästi ilmoittautumisen jälkeen ja korttiin on kirjoitettava näyttelyn päivämäärä ja ilmoitetun kissan nimi.

Ilmoittautumisaika Omakissassa 8. – 28.8.2022. Näyttelyyn osallistuvien kissojen määrä on rajoitettu 330 kissaan/päivä. Mahdollinen karsinta tapahtuu maksettujen ja hyväksyttyjen ilmoittautumisten saapumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen jälkeen vain luokka- ja värimuutokset veloituksetta, muista muutoksista veloitetaan muutosmaksu 5 euroa/kissa. Lomakkeella ilmoitetut kissat maksetaan ERY-SYDin tilille FI85 5789 2320 0712 20 viitenumerolla 1216, ERY-SYDin jäsenet viitenumerolla 1229.

Lauantaina Junnut Special Show

· Best of Best -pentu ja –nuori kaikkien kategorioiden pennuista ja nuorista

· Jälkeläisluokka kategorioittain, jossa tuomari arvostelee kissan jälkeläiset kokonaisuutena. Jälkeläisluokkaan voi osallistua, mikäli uroksella tai naaraalla on luokassa vähintään kolme, korkeintaan 5 jälkeläistä iästä riippumatta. Jälkeläisluokka on maksuton, mutta kaikkien siihen osallistuvien kissojen tulee osallistua näyttelyssä myös muuhun luokkaan. Jälkeläisluokkaan ilmoittaudutaan valitsemalla näyttelyilmoittautumisessa kullekin osallistuvalle kissalle tuotteista jälkeläisluokka.

Sunnuntaina Sennut Special Show

· Best of Best –veteraani kaikkien kategorioiden veteraaneista

· Erikoisluokka kaikille yli 10-vuotiaille senioreille, joista paras palkitaan kaikissa kategorioissa Best in Show Senior-palkinnolla (epävirallinen BIS-tulos). Luokka ei vaadi erillistä ilmoittautumista.

Näyttelyssä on käytössä vain sähköinen näyttelyluettelo. Sähköinen luettelo julkaistaan näyttelypäivänä kotisivuilla.

Näyttelyssä jaetaan ruusukkeet kaikille pennuille ja nuorille sekä värin ja tuomarin parhaille kissoille. Muut ruusukkeet voi ostaa hintaan 4 €/kpl.

Myyntipaikat ja ilmoitukset näyttelyluetteloon varataan näyttelypäälliköltä.

Assistentit voivat ilmoittautua pääassistentille. Muihin toimihenkilötehtäviin voi ilmoittautua näyttelypäällikölle. Assistenteille ja toimihenkilöille maksetaan 30 € päiväraha.

Lisätietoja:
Näyttelypäällikkö Viivi Viuha, p. 040 338 0107, puheenjohtaja@ery-syd.net
Näyttelysihteerit show@ery-syd.net (yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla) Marika Landen p. 040 504 2592 ja Anu Hyvönen 040 561 7901
Pääassistentti Havu Kontinen, havukontinen@gmail.com

Majoitus www.hotels.com

TERVETULOA NÄYTTELYYMME!