Keskiviikko-ravit

09.10.2019 18:00

Keskiviikko-ravit

T64, Lämminveristen Tammasarja, III Divisioona -karsinta, Karanor Teräsmiesliiga, Kylmäveristen I- ja IV Divisioona -karsinnat. Ravit alkavat klo 18. Tervetuloa!

KÄSIOHJELMAN NÄKÖISPAINOS

9.10.2019 Vermo

Selaa julkaisua

TOTO64-VARMAVALINNAT

Tällä kertaa molempia läpivarmoja ohjastaa kotiradan ”pumpulisormi” Ari Moilanen. Edellä mainitun lempinimen kaltaiset otteet ovatkin tarpeen, sillä niin kolmannen kohteen 9 BORGMESTER kuin viidennen kohteen 7 LISSUN EERIKKI eivät ole mitään ravivarmoja tapauksia. Muutenkaan ne eivät vaikuta olevan ajettavuudeltaan sieltä helpoimmasta päästä. Erityisesti Borgmesterin ongelmana on ollut turha kuumeneminen. Tällä hetkellä niin Borgmesterin kuin Lissun Eerikin tilanne vaikuttaa kuitenkin hyvältä. Molemmat ovat vahvoja menijöitä, joilla voi tehdä tarpeen vaatiessa jo ajoissa ratkaisuja. Ainakin Lissun Eerikin kohdalla pidämme aika suoraviivaista taktiikkaa todennäköisenä vaihtoehtona, sillä Lissun Eerikille paikka johtavan rinnallakin sopii mainiosti. Pienen systeemin kolmantena tukipilarina toimii avauskohteen 2 IMMERSIVE WORKOUT. Mika Forssin suojatti on aloittanut uransa lupaavilla suorituksilla, joten jatkoa odotetaan mielenkiinnolla.

TOTO64-VIHJESYSTEEMIT

T64-1: 2 + 1,5,10,6,8 (7,3)
T64-2: 4,11,2 + 12,1 (5,6)
T64-3: 9 (2,4)
T64-4: 16,4,5,11,15 + 13,6,7,10,14 (3,9)
T64-5: 7 (10,6)
T64-6: 6,7,4,12,10 (3,1)

Pieni systeemi 75 riviä, hinta 7,50 euroa.
Suuri systeemi 1500 riviä, hinta 150 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Lähtö 1.

RANKING
A) 1 B) 5-3-2-6-4 C) 9-10-7-8
ALIEN SCOUT – GALWAY GIRL – ARCTIC FUN – FABIAN JOURNEY

Ravien avauslähdössä paaluhevoset vaikuttavat jo lähtökohtaisestikin takamatkalaisia paremmilta hevosilta, joten olisi iso yllätys, mikäli voittaja tulisi takamatkalta. Tuomas Korvenojan 1 ALIEN SCOUT esiintyi koelähdössä edukseen, ja haavereitta uran alkaminen heti voitolla on lähellä. Kolmevuotias tekaisi koelähdössä yksinään hyvän tuloksen 18,2 väliaikojen ollessa 24,0-21,0-(18,0)-13,5. Myös Juho Ihamuotilan käsistä tuleva 5 GALWAY GIRL vaikuttaa oikein kelpo aloittelijalta. Se oli koelähdössä maalissa selvänä ykkösenä. 3 ARCTIC FUN pilasi uran avauskilpailunsa laukkoihin, mutta ravilla Pekka Korven valmennettavalla on sanansa sanottavana. 2 FABIAN JOURNEY on edellisiä vuotta vanhempi, mutta sekin vaikuttaa koelähdön perusteella kehityskykyiseltä menijältä. Ohjastaja Oona Halmeella on urallaan hevoslähdöistä vasta kolme kilpailua, mutta niistä on tullut jo yksi voitto. 6 RARITY RED laukkaili uran avauskilpailussaan hylkäykseen, mutta ruuna paransi kuitenkin taustalla loppua kohden hylättynä menoaan. 4 SUMMITIE suoritti koelähtönsä jo toukokuussa, joten hyväsukuinen kolmevuotias on voinut kehittyä selvästi. Niinpä senkään menestys ei saa tulla kovin isona yllätyksenä.

Lähtö 2.

RANKING
A) 6-7-13-12-9-1-2 B) 10-11-15-14-3-5-8-4
ISSAKAN VALO – VONKARI – SULOVIIMA – KROMAUS

Illan toisesta lähdöstä löytyy todella monta realistista voitontavoittelijaa. A-ryhmään nostetaan peräti seitsemän hevosta. 6 ISSAKAN VALO on lahjakas 4-vuotias, joka on voittanut uran kuudesta kilpailustaan neljästi. Nyt vastassa on kuitenkin paljon rutinoidumpia menijöitä, eikä tehtävä missään tapauksessa ole helppo. 7 VONKARI riittää ehdottomasti kykyjensä puolesta, mikäli vain ravi on kohdallaan. Viimeksi Vermossa Vonkari hyökkäsi 2. ulkoa 600 jäljellä, mutta laukkasi tototaistosta 400 jäljellä. Vonkari latoi loppua sen verran vauhdikkaasti, että ravilla ori olisi ollut vähintään kolmas, mutta ravi ei ollut vieläkään täysin sulavaa. 13 SULOVIIMA aloittaa Teemu Okkolinin käsistä ja on tosi mielenkiintoinen. Ruuna on esiintynyt läpi uransa todella epävarmasti, mutta kyvyt kyllä riittäisivät tällaisiin lähtöihin. 12 KROMAUS on kankea kiihdyttäjä, mutta vauhti kiihtyy loppua kohden. Forssan voittojuoksussa viimeiset 800 metriä sujuivat 24,7-vauhdilla. 9 EL TIMOTEI on vaikea veikattava. Se teki Vermon kakkossijassaan hyvän suorituksen johtavan rinnalta, mutta viimeksi Forssassa ruuna ei ottanut vauhtia lähtölaukkansa jälkeenkään. Viimeiset 1300 metriä taittuivat ainoastaan 32,9-vauhdilla. 1 KOPSU on aloittanut uransa 11-vuotiaana kahdella voitolla. Vastus on nyt aiempaa kovempi, mutta asetelmat suosivat. A-ryhmään kelpuutetaan myös Jouko Tarvaisen käsistä kolmannen starttinsa suorittava 2 NO JOO.

Lähtö 3.

RANKING
A) 1 B) 5-6-8-3-4-10-11-7 C) 12-2
ORVAR IVER – FARBELLA JOURNEY – ARCTIC DARK – MICHAEL

Kolmannessa lähdössä A-hevoseksi nostetaan 1 ORVAR IVER. Se voitti viimeksi Porissa hallitusti koko matkan johdon jälkeen. Ori on vaikuttanut läpi uransa tavallista rivimenijää lahjakkaammalta tapaukselta, vaikkei onnistumisia ole aina tullutkaan. Nyt vielä ohjissa nähdään mielenkiintoisena vahvistuksena Ari Moilanen. Orvar Iverillä on hyvät menestyssaumat riippumatta siitä, saako se pidettyä johtopaikan vai ei. 5 FARBELLA JOURNEY on tehnyt kahdessa viimeisessään mukavat suoritukset 2. radalta ilman selkää. Keulasta tai 2. sisältä Esa Holopaisen suojatti olisi tiukka voitontavoittelija. 6 ARCTIC DARK sijoittui Porin tauoltapaluussaan Nuorten Sarjassa johtopaikalta kakkoseksi. Todennäköisesti startti vei vielä hieman eteenpäin, joten ruuna on yksi suosikeista. 8 MICHAEL on aloittanut uransa hienolla statistiikalla, sillä neljästä kilpailusta on tullut kolme voittoa. Nyt asetelmat ovat kuitenkin sen verran haastavat, ettei voiton nappaaminen ole helppoa. Vastuskin on suosikkien osalta aiempaa kovempi. 3 FAR FROM HOME avaa reippaasti ja voi saada hyvän juoksun. Totosija on täysin mahdollinen, mutta voitto vaatisi venymistä. 4 PRADA NIGHTS hävisi Porissa 2. sisältä vain Orvar Iverille, mutta nyt vastus on kokonaisuudessaan selvästi laadukkaampi, eikä kaksarisijan uusiminen tule olemaan helppoa.

Lähtö 4. | Toto64-1

RANKING
A) 2 B) 1-5-10-6-8-7-3-4-9
IMMERSIVE WORKOUT – DAISY NASH – EXCEPTIONAL – JANIS JOPLIN BOKO

Toto64-kierros käynnistyy 3-4-vuotiaiden lämminveristen Tammasarjalla. Siinä A-vihjeeksi kohoaa uransa mukavilla suorituksilla aloittanut 2 IMMERSIVE WORKOUT. Mika Forssin suojatti laukkasi uransa avauskilpailussa lähtösuoralla johtopaikkaa puolustaessaan, mutta kiri vielä kolmanneksi. Viimeiset 1700 metriä sujuivat 14,5-vauhdilla. Viime keskiviikkona Immersive Workout kiertyi 2. ulkoa kärkeen 1400 jäljellä ja hallitsi jatkossa vaivatta. Startit vievät 4-vuotiasta tammaa koko ajan eteenpäin. Kiihdytysvaiheen sujuessa voltin kakkosradalta kunnialla, on toiseen peräkkäiseen voittoon hyvät mahdollisuudet. 1 DAISY NASH on nakutellut taulunsa täyteen totosijoja. Loistopaikalta Anniina Lindforsin valmennettavalla on hyvät saumat juosta joko keulassa tai Immersive Workoutin takana 2. sisällä, ja juoksunkulkupsyykin ansiosta Daisy Nash on suosikin ykköshaastaja. 5 EXCEPTIONAL on kehityskelpoinen 3-vuotias. Se oli mukana Tammakriteriumin finaalissakin. 10 JANIS JOPLIN BOKO tuskin pääsee Vermon voittojuoksunsa tavoin johtopaikalle, mutta on silti takamatkaltakin oikein realistinen menestyjä. 6 LEX LIBERTY oli Exceptionalin tavoin mukana Tammakriteriumin finaalissa. Myös viimekertainen Kritieriumin karsintalähdön suoritus 3. sisältä oli oikein täysipainoinen. Kuskin onnistuessa kaikki on mahdollista. Myös 8 QUEEN OF PIRATES lukeutuu pelihevosiin. Muiden voitto olisi iso yllätys.

Lähtö 5. | Toto64-2

RANKING
A) 4-11-2 B) 12-1-5-6-9-3 C) 10-8-7
MOPOHEIKKI – SYNERI – VILLIKAMU – NUGA ROLS

Toinen Toto64-kohde on kylmäveristen IV Divisioona –karsinta. Siinä A-ryhmään nostetaan kolme hevosta. 4 MOPOHEIKKI hylättiin Kouvolassa pitkästä laukasta, mutta Teemu Okkolin ajeli ruunalla porukan mukana maaliin asti, ja olemus oli oikein positiivinen. Viimeksi Teivossa Mopoheikki kamppaili Toto75-voitosta 2. sisältä. Mopoheikki on starttiraketti, mutta vaikuttaisi siltä, että hyvällä selkäjuoksulla ruunan kilpailumotivaatio riittää keulajuoksua varmemmin. On siten mielenkiintoista nähdä, millä taktiikalla Okkolin on tällä kertaa liikkeellä. 11 SYNERI kärsii tällä hetkellä käsittämättömän huonosta lähtöratatuurista, mutta siitä huolimatta kovakuntoinen ruuna menestyy jatkuvasti. Takarivistä on tietysti omat riskitekijänsä, mutta on täysin mahdollista, että Syneri pääsee Mikorin vanavedessä ihan mukaviin asemiin. 2 VILLIKAMU avaa lujaa ja juossee joko keulassa tai 2. sisällä. Hieman puristusta saisi olla lopussa lisää, mutta säännöllisen starttirytmin myötä kuntokäyrä ei osoita tällä hetkellä ainakaan alaspäin. 12 NUGA ROLS on jonkin verran epävarma, mutta ravilla ruuna voi kiriä piippuhyllyn lähtöpaikaltakin korkealle. 1 USKO EEVERTTI on loistopaikalta mahdollinen yllättäjä. Ori pääsee ravilla reippaasti liikkeelle, eikä ole niin vaaraton kuin taulusta voisi päätellä.

Lähtö 6. | Toto64-3, Toto4-1

RANKING
A) 9 B) 2-4-5-10-1-3-8-6-11 C) 7-12
BORGMESTER – OTHELLOS MAGI – LADY LUCK – FERNANDO VIXI

Toto4-pelin avauskohteessa suosikin viitta puetaan 9 BORGMESTER ylle. Kolmesti taukonsa jälkeen kilpaillut ruuna on esiintynyt joka kerta edukseen. Viimekertainen heikko sijoitus johtuu siitä, että ruuna jäi 4. sisälle kaikki voimat tallella pussiin. Tällä kertaa Ari Moilanen tuskin hakee ajolinjoja sisäradalta. Vaikka pidemmät matkat kävisivätkin paremmin, on Borgmesterillä hyvät saumat jyrätä ykköseksi. 2 OTHELLOS MAGI on kilpaillut Marja Haakanan käsistä viidesti, ja tuloksen on ollut kolme voittoa. Lahden tyylikäs voitto tuli 2. radalta ilman selkää. Kakkosradan lähtöpaikka on ruunalle paras mahdollinen. 4 LADY LUCK palaa tauolta ja on arvoitus. Joka tapauksessa toukokuun Suomen kilpailut sujuivat sen verran lupaavasti, että tammaan on syytä suhtautua vakavasti. Kyseessä on niin nopea avaaja, että Kari Venäläinen päässee valitsemaan haluamansa taktiikan. 5 FERNANDO VIXI teki viime keskiviikkona 5. ulkoa kelpo kirin, vaikkei ihan terävimpään kärkeen yltänytkään. Ruuna on ilman muuta perushevosia. 10 ALBINO BRAVE epäonnistui viime keskiviikkona pelisuosikkina. Voittoon vaadittaisiin täydellinen nappionnistuminen, mutta totosija ei yllättäisi lainkaan. 1 HIGH FLYING on pitkästä aikaa loistopaikalla ja omaa siksi pienet yllätyssaumat. Yllätyksen mahdollisuus kasvaa, mikäli ruunalta päästään riisumaan kenkiä.

Lähtö 7. | Toto64-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 16 B) 4-5-11-15-13-6-7-10-14-3-9-12 C) 2-8
CACSHOT – HOCUSPOCUS AVENGER – LAURILA’S GIMLI – CRAGGANMORE

Illan ensimmäisessä troikkalähdössä suosikiksi kohoaa haastavista alkuasetelmista huolimatta 6 CACSHOT. Derbyn finaalissakin mukana olleelta 4-vuotiaalta löytyy kapasiteettia tähän lähtöön. Laukkariski on aina läsnä, mutta ravilla Tapio Perttusen suojatilla on hyvät saumat kiertää koko porukka. Pitkä matka sopii ilman muuta vahvalle menijälle. Viimeksi Lappeenrannassa Cacshot iski 75-lähdössä 5. ulkoa 1200 jäljellä, mutta pilasi samassa pelinsä pahaan laukkaan. Laukka meni pitkäksi, mutta ori saapui vielä maaliin keskijoukoissa vahvalla loppuvedolla. 4 HOCUSPOCUS AVENGER on kohonnut Anniina Lindforsin käsissä elämänsä iskuun. Forssassa tyylikkäästi voittanut tamma pinkoi viime keskiviikkonakin oikein positiivisesti, vaikka 3. sisältä viidenneksi jäikin. Hocuspocus Avenger avannee ravilla kärkeen, mutta varsinkin tällä matkalla selkäjuoksu lienee tammalle paljon keulataktiikkaa parempi vaihtoehto. 5 LAURILA’S GIMLI ei ollut enää kahdessa viimeisessään parhaimmillaan, vaikka menestyikin ja on saanut huilata hetken. Ruuna käynnistyy voltin viitosradalta kankeasti, mutta silti tässä voisi olla jonkinlainen mahdollisuus päästä etenemään lopulta johtopaikalle. Silloin osakkeet nousisivat selvästi. Juoksusta voi tosin tulla vaikeakin. 11 CRAGGANMORE voitti viimeksi selvästi ja jatkanee edelleen nousuvireessä. 15 GASHAW BOKO pystyy väkevään loppurynnistykseen, mikäli tyyli on yhtään kohdallaan. 13 MASCOT MATCH toivoo reipasvauhtista juoksua.

Lähtö 8. | Toto64-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 7 B) 10-6-2-1-5-4-3 C) 9-8
LISSUN EERIKKI – VAELLUS – VINKSA – HEVILLÄ

Duo-pelin avauskohteessa 7 LISSUN EERIKKI on ravilla vahva voittajaehdokas. Vaikka kahdesta viime kisasta ei ole irronnut menestystä, jatkaa Pekka Luukkosen valmennettava mainiossa vireessä. Viimeksi Lappeenrannassa pikamatka oli oriille jo lähtökohtaisesti väärä kilpailumatka, ja kun kärki lopetti päätöspuolikkaan 18,5-kyytiä, oli tehtävä 4. ulkoa toivoton. Oriin ravi oli kuitenkin hyvinkin täysipainoista. Myös tätä edeltäneessä Vermon kilpailussa matkavauhti oli 3. ulkona taivaltanutta oriitta pahoin vastaan. Johtavan rinnallekaan ei voinut kiertää, koska siellä oli A.T. Veeti. Päätöspuolikas oli 20,5-vauhtinen, ja kun loppusuoralla kyyti oli vieläkin kylmempää, menivät Lissun Eerikin jalat solmuun taistelussa totosijasta. Tällä kertaa tehtävä vaikuttaa sopivalta, kun kovin vastustajakin on takarivissä. Tässä lähdössä pystyy myös tarpeen vaatiessa tekemään jo matkalla ratkaisuja, ja eiköhän taktiikka ole varsin suoraviivainen. 10 VAELLUS piti Forssassa A.T. Veetin johtopaikalta loppuun asti takanaan. Takarivin lähtöpaikka pudottaa kuitenkin rankingissa selkeästi Lissun Eerikin takapuolelle. 6 VINKSA hävisi Lappeenrannassa 2. sisältä vain Josveisille. Viimeksi Teivossa edellä maalissa olivat vain Välähdys ja Josveis. Ruuna hyötyi näissä pikamatkasta, mutta kyllä kovakuntoinen menijä voi tässä täydelläkin matkalla otella ihan kärjessä. 2 HEVILLÄ on kulkenut jo pitkään suoritusvarmasti, ja tuskinpa kuukauden starttiväli kauheasti vaikuttaa vireeseen. 1 TEE WEE PARONI pyrkinee keulataktiikkaan.

Lähtö 9. | Toto64-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 6-7-4-12-10 B) 3-1-5-8-9-11-2
LOOK COMPLETE – AMAZING WARRIOR – HILL YES – JOYRIDE LUXI

Toto64-kierroksen päättävässä lämminveristen III Divisioona -karsinnassa A-ryhmään nostetaan viisi hevosta. 6 LOOK COMPLETE saa ykkösvihjeen. Se kiri viimeksi Kouvolassa loppusuoraa tulisesti, muttei aivan ehtinyt ykköseksi seikkailtuaan loppukaarteessa sisäradalla. Kouvolan edellinen keulavoitto oli tosi helppo. Look Complete tekee Iikka Nurmosen käsistä vahvaa nousua ja jatkoa odotetaan mielenkiinnolla. 7 AMAZING WARRIOR hävisi viimeksi avoimessa 5-vuotislähdössä vain Le Gros Billille sekä Hotshot Lucalle. Taakse jäivät BWT Caesar ja Mark More. Saa nähdä, satsaako Mika Forss seiskaradalta starttiin. 4 HILL YES on lähdön todennäköisin keulahevonen. Ruuna pitää tasaisen reippaasta temposta, mutta siinä on riskinsä, että tempo voi mennä liiankin vauhdikkaaksi. Vastus on kuitenkin tasaisen kova. 12 JOYRIDE LUXI on ollut viime starteissa epäonninen saman hevosen toimesta. Derbyn finaalissa Joyride Luxi menetti viimeisen kaarteen lopussa hyvän sijoituksen laukatessaan Lewis Alen aiheuttamasta häslingistä. Viimeksi taas Joyride Luxi ei päässyt 2. sisältä Lewis Alen selästä edes kakkoseksi, koska Lewis Alella ei ajettu alta pois. Kunto on kohdallaan, mutta lähtöpaikka on synkkä. 10 BOMBARD sai Porissa ansaitsemansa onnistumisen, sillä ruuna on jo aiemmissa starteissaan esittänyt arkisista sijoituksista huolimatta vahvaa virettä. 3 RIPASSO CLASSICO käynnistää laadukkaan B-ryhmän.

Lähtö 10.

RANKING
A) 3-4-5-8 B) 6-7-1-12-2 C) 9-11-10
PERFECT RAINMAKER – FIONA NORR – MY WAYS NOT YOURS – MIDLETON

Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama 3 PERFECT RAINMAKER on aloittanut uransa hienosti, sillä seitsemän kilpailua on tuonut kuusi voittoa. Näistä viimeisimmässä voitossaan Teivossa Perfect Rainmaker lähti kiertämään 5. ulkoa 3. rataa jo kierros jäljellä, pääsi laskeutumaan 2. radalle ilman selkää 300 jäljellä ja punnersi lopulta oikein varmaan voittoon. Hyvältä lähtöpaikalta uran komea voittoprosentti voi kohentua entisestään. 4 FIONA NORR saa melkoisena vahvistuksena ohjiinsa Ari Moilasen ja on ravia kulkiessaan mielenkiintoinen tapaus. Kyseessä on pätkänopea tamma. Myös 5 MY WAYS NOT YOURS kuuluu ehdottomasti perushevosiin, vaikka alla on kaksi epäonnistumista. Viimekertaisen keskeyttämisen saa kuitenkin sivuuttaa täysin, sillä se johtui varusterikosta. 8 MIDLETON on huonolla lähtöpaikalla, mutta kunto on kohdallaan ja vaikuttaisi olevan jopa nousussa. Viimeksi Lappeenrannassa Midleton oli hyvä kolmas 500 metrin kirillä 3. ulkoa. 6 JILLIAN BOKO oli viimeksi johtopaikalta pettymys ja putoaa sen perusteella selkeästi haastajaryhmään. Kykyjä olisi kyllä paljon parempaankin. 7 CRAZEMAN nappasi viimekertaisen Lahden kakkossijansa selvästi tämänkertaista helpommasta lähdöstä. Suosikeille on niiden onnistuessa vaikea riittää.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 9 (2,4)
T4-2: 16,4,5,11,15,13,6,7,10,14 + 3,9,12 (2,8)
T4-3: 7 (10,6)
T4-4: 6,7,4,12,10 + 3,1,5,8,9,11,2

Pieni systeemi 50 riviä, hinta 10 euroa.
Suuri systeemi 156 riviä, hinta 31,20 euroa.

PÄIVÄN DUO | L8-L9

7
6,7,4,12,10

Yhteensä 5 yhdistelmää.

TROIKKA | LÄHTÖ 7

16
4,5,11,15,13,6,7,10,14
4,5,11,15,13,6,7,10,14

Yhteensä 72 yhdistelmää, hinta 36 euroa.

TROIKKA | LÄHTÖ 9

6,7
6,7,4,12,10
kaikki

Yhteensä 80 yhdistelmää, hinta 40 euroa.

Vihjeet Jouni Toroska

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT 

Ari Moilanen

L2/4 TÄHTIHIPPU: Hiukan on taukoa alla. Tammalta löytyy vauhtia ihan mukavasti, mutta laukkoja tulee vähän missä sattuu.

L2/5 AALE: Ori teki aivan kelpo juoksun viimeksi. Se antaa alussa vähän liikaa tasoitusta. Hevonen on ensi askelilla aika epävarma. Vauhti parani loppua kohti, mutta sitten tuli jo maalikin vastaan.

L3/4 PRADA NIGHTS: Päästiin Porissa ajamaan johtavan takaa. Ruuna ei pystynyt ohittamaan keulahevosta. Ihan hyvässä vireessä se jatkaa.

L3/6 ARCTIC DARK: Varsa palasi Porissa tauolta. Se oli mennyt paljon eteenpäin siitä, kun edellisen kerran ruunalla ajoin. Kyseessä oli tasokas Nuorten Sarja, eikä 1.16-tulos riittänyt voittoon saakka. Kun hevonen saa lisää lähtöjä alle, se varmasti parantaa edelleen.

L5/12 NUGA ROLS: Hevonen teki Kouvolassa vahvan esityksen. Se laukkasi johtavan rinnalta vajaa kierros jäljellä. Ruuna polki hyvin loppua ja nousi vielä neljänneksi. Kunto on mallillaan. Lähtöpaikka on hankala, mutta hevonen pystyy silti ravatessaan pärjäämään.

L6/9 BORGMESTER: Jäätiin viimeksi pussiin. Hevosella oli kaikki tallella maalissa. Olisin päässyt 1400 jäljellä nousemaan johtavan ulkopuolelle, mutta ajettiin tällä kertaa näin. Ruuna menee pikkuhiljaa yhä eteenpäin ja se palkitsee vielä, kun saa välillä säästeliäämmän reissun.

L8/7 LISSUN EERIKKI: Vermossa tuli laukka loppusuoran alkuun. Matkalla mentiin hiljaa ja vauhti kiihtyi hurjasti lopussa. Oriilla tuli vähän kiire ja ravi katosi. Kyseesä on hyvä polle lähtöihinsä ja se on aina pelihevosia.

Juha Utala

L3/3 FAR FROM HOME: Hevonen petrasi aika paljon viimeksi, jos edelliskisaan vertaa. Samanlaisella suorituksella se voisi kolkutella totosijoja.

L4/3 TIRELESS SURVIVOR: Forssassa hevonen ei vielä oikein vakuuttanut. Oli siellä kyllä kurakelikin. Se kuitenkin paransi Lappeen kisaan jonkun verrankin. Tuskin siitä silti ihan voittajaksi on. Sopivalla sisäratareissulla jonnekin sijoille 3-5.

L6/12 WILD CARD S: Lähtöpaikka on hankala. Hommaa vaikeuttaa vielä se, että ruuna ei ole takaa parhaimmillaan. Jos rahaa saadaan, hyvin on mennyt.

L8/6 VINKSA: Hevonen oli lauantaina hienosti kolmas ja meni 1.22-tuloksen. Se kilpailee mainiossa kunnossa. Vastaavana ruuna pystyy jatkamaan pärjäämistä. Sillä on nyt alla avoimista lähdöistä kaksi totosijaa. Kyllä se jollain lailla kykenee menestymään tässäkin. Ennen tämän kanssa oli tyydyttävä rahasijaan.

L9/4 HILL YES: Ruuna kilpailee ihan hyvässä kunnossa. Viimeksi meni vähän hankalaksi. Päätösrinki kierreltiin 3.-4. rataa. Hyvin hevonen tuli perille asti. Teivossa se voitti johtopaikalta aika sopivan porukan. Eiköhän me yritetä tässäkin keulaan. Jos sinne päästään, siitä olisi tarkoitus myös ajaa. Johtopaikalta tämä voisi olla aika lähellä voittoakin.

Aripekka Pakkanen

L4/8 QUEEN OF PIRATES: Villinmiehen Tammakilvan karsinnassa tuli yllättävä laukka. Tämä on aika iso hevonen ja Lappeessa lähtölinja tulee suht äkkiä kurvin jälkeen. Vauhdin kanssa tuli varmaankin vähän kiire. Ei tammalla ole ollut tapana laukkailla. Pientä huoltoa on tehty tässä välissä ja hevonen on aivan normaalin tuntuinen. Vastustakin on Vermossa ja meillä takamatka. Ei tätä silti kannata ihan unohtaa peleistä. Yritetään ajaa ainakin ilman etukenkiä.

L7/3 BWT DICTATOR: Ruuna on ollut vasta parisen viikkoa tässä meillä. Se treenaa ihan mukavan oloisesti. Kovaa ei ole ajettu, mutta omistajan mukaan entisessä paikassa sillä laskettiin aika äskettäin aivan reipas hiitti. Hevonen ei ole hirveän nopea, mutta jaksoa löytyy mukavasti. Päätettiin kokeilla pitkää matkaa. Tässä näkee missä mennään. Katsellaan sitten jatkosuunnitelmia.

L9/10 BOMBARD: Porissa tuli vihdoin onnistuminen. Hevonen on ollut hyvässä kunnossa jo pitkään, mutta mukana on ollut paljon huonoa tuuria. Vaikka pieni ylisarja Vermossa onkin, pitäisi ruunan silti riittää korkealle.

Terho Rautiainen

L5/2 VILLIKAMU: Ei oriin vireessä pitäisi olla muutoksia. Vastassa on ollut koko ajan asiallisia hevosia ja siksi voitot puuttuuvat taulusta. Lähtöpaikka on mainio. Tämä pääsee ihan hyvin liikkeelle. Keli ratkaisee lopullisen balanssin. Kyllä hevosen pitäisi olla kärkikamppailussa. Syneri on vastustajista sellainen, että onnistuessaan on kenenkään vaikea sitä lyödä.

L8/9 TULI-RITARI: Suht matalalla profiililla ollaan tämän kanssa liikkeellä. Ysirata on aivan hyvä paikka. Sisäratajuoksu kävisi oriille ja rahasijaa lähinnä tavoitellaan.

Teemu Okkolin

L1/2 FABIAN JOURNEY: Mielenkiintoinen aloittelija on kyseessä. Hevonen pystyy aika paljon parantamaan koelähdön tuloksestaan. Ennen sitä oli ajettu kovimmillaan 1.35-kyytiä läpi. En yllättyisi sijoituksesta kolmen porukassakaan. Toimiva alokas. Voltin kakkonen tuskin on ongelma.

L2/13 SULOVIIMA: Ruuna tuli tänne meille heti tuoreimman startin jälkeen. Hevonen on kyvykäs. Kuten taulu kertoo, se osaa myös laukata. Ravia polkeminen olisi tässä vaiheessa ykköstavoite. 

L5/4 MOPOHEIKKI: Lauantain suoritus oli tosi hyvä. Hevonen avasi keulaan ja luovutettiin sitten johtopaikka Mustamanille. Loppusuoralla noustiin rinnalle, mutta ohi ei ollut tällä kertaa asiaa. Lyhyt starttiväli tuskin haittaa. Ruuna pääsee reippaasti liikkeelle. Taktiikka ratkeaa tilanteen mukaan. Ainakin pyritään ajamaan vähintään ilman etukenkiä.
 

Lähtö  1
Väliajat 190-190-140-125

GALWAY GIRL: Eteni nopeasti kuolemanpaikalle, minne sai kierros ennen maalia vetoavun eteensä. Pudotti loppukaarteen alussa johtavan kantaan. Nousi loppusuoran puolivälissä ulos ja ehti lopussa niukkaan voittoon. Viim. 700 m 11,8. 
ALIEN SCOUT: Nousi nopeasti toiseen ulos. Lähti 1200 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Pääsi kierros ennen maalia kuolemanpaikalle, mistä tuli erinomaisesti sisään asti, vaikka jäikin aivan lopussa niukasti toiseksi. Tuli dödsistä uran avauksessa viimeisen kierroksen 13,4. 
ARCTIC FUN: Kiihdytti heti kärkipaikalle, missä sai toisella ringillä kovaa painetta. Tuli hyvin sisään asti, vaikka antoikin päätössatasella hieman periksi. 
RARITY RED: Matkasi 3. ulkona, mistä tuli mukavasti maaliin asti. Ehti lopussa lähes kolmanneksi. 
FABIAN JOURNEY: Juoksi johtavan kannassa. Jäi päätöspuolikkaan alussa 3. sisälle. Tuli asiallisesti sisään asti. 
KOM IGEN MOLLY: Seuraili 5.-4. sisältä tasaisesti sisään asti. Oli 350 ennen maalia hetken vailla kiritilaa, mutta tällä ei ollut vaikutusta sijoitukseen. 
DON'T TELL MAMA: Nousi 4. sisältä 700 juostuna 3. ulos. Oli sieltä kirivaiheessa tasainen. 
BAKETAMON FRIDO: Laukkasi lähdössä pahoin ja jäi selvästi. Suoritti jatkossa lauman hänniltä sisäradalta mukavasti. Viim. 1800 m 15,1. 
SPARKLING MILE: Seuraili 3. sisältä maksimaaliseen sijoitukseen. 
SUMMITIE: Otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 

Lähtö  2
Väliajat 365-325-285-285

ISSAKAN VALO: Jäi puolikas juostuna toisesta ulkoa kuolemanpaikalle. Puristi siitä hyvin sisään asti ja nappasi lopussa voiton, kun edellä ollut levisi 50 metriä ennen maalia laukalle. 
KEMPPELI: Matkasi 3. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos. Lähti loppusuoran alussa kiriin 3. radalle ja tuli asiallisesti maaliin asti. 
VIKSU VILPERI: Juoksi 4. ulkona. Tuli sieltä aivan juosten maaliin asti.
VONKARI: Juoksi 3. ulkona. Lähti 1150 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Haparoi lyhyesti 900 ennen maalia. Otti viimeisen takasuoran puolivälissä taas 3. radalle pienen haparoinnin. Tuli lopun vielä mukavasti. Ravi ei ole aivan kauneinta. 
KOPSAHOVIN HUMMA: Matkasi aivan taustalla, mistä tuli asiallisesti sisään asti. 
WALMISS: Eteni nopeasti kärkipaikalle. Jäi 450 juostuna johtavan kantaan. Taipui sieltä selvästi loppukaarteessa. 
VILUNKIPELI: Laukkasi 50 juostuna pahoin ja jäi taustalle 3. radan kiertäjäksi. Pääsi lopulta 800 juostuna pudottamaan lauman hännillä toiselle radalle. Suoritti jatkossa tasaisesti. 
KROMAUS: Matkasi 5. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Otti 550 ennen maalia laukan ja menetti pelinsä. 
KOPSU: Menetti pelinsä pahalla lähtölaukallaan. Suoritti jatkossa asiallisesti. Viim. 1900 m 29,7. 
NO JOO: Laukkasi lähdössä ja matkasi jatkossa 4. sisällä. Seuraili sieltä lähinnä tasaisesti. 
TÄHTIHIPPU: Matkasi toisessa ulkona. Putosi kierros ennen maalia kärjen vauhdista. Laukkasi loppusuoralla kuitenkin vielä rahasijan. 
AALE: Laukkasi ensimmäisellä takasuoralla pitkäksi. 
EL TIMOTEI: Painui puolikas juostuna kuolemanpaikalta kärkeen. Oli lopussa etenemässä kohden varmaa voittoa, mutta 50 ennen maalia tullut laukka vei voiton. 
SIIRI VEI: Laukkasi keskijoukoissa 700 juostuna pitkäksi
SULOVIIMA: Otti kulisseissa useita laukkoja ja meni hylkäykseen.

Lähtö  3
Väliajat 120-165-140-14

FARBELLA JOURNEY: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai toisella ringillä painetta osakseen, mistä huolimatta piti lopussa varmaan voittoon. 
ONE WHO RUN: Juoksi 3. sisällä. Sai 750 juostuna paikan johtavan kannasta. Nousi viimeisen takasuoran lopulla toiseen ulos. Kiri sieltä lopussa varmasti toiseksi. 
ORVAR IVER: Nousi johtavan kannasta 750 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Löylytti siinä kärkihevosta toisella ringillä. Tuli hyvin maaliin asti, vaikka jäikin lopussa kolmanneksi. 
MICHAEL: Otti 200 juostuna laukan ja jäi selvästi. Teki jatkossa hyvän suorituksen ja nousi vielä neljänneksi. Viim. 1500 m 14,5. 
BRAVISSIMO KESS: Matkasi 2.-3. ulkona. Seuraili sieltä tasaisesti sisään asti. Teki sieltä asiallisen 500 metrin kirin. 
PRADA NIGHTS: Juuttui nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Sai 750 juostuna vetoavun eteensä. Seuraili jatkossa toisesta ulkoa maksimaaliseen sijoitukseen. 
AMADEUS POSSIBLE: Juuttui alussa keskijoukkoihin 3. radan kiertäjäksi. Peruutti 400 juostuna lauman hännille toiselle radalle 5. ulos. Lähti sieltä viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Eteni mukavasti, mutta loppusuoran alun lyhyt laukka vei pari sijoitusta. 
FAR FROM HOME: Matkasi pääosin 3. sisällä, mistä ei vain riittänyt lopussa. 
ROSY'S EXPRESS: Juoksi 5. ulkona. Pudotti päätösringin alkaessa sisäradalle ja seuraili lopussa aika vaisusti. 
ARCTIC DARK: Oli 4. ulkoa ajoissa vaikeuksissa ja oli melko vaisu. 
MALONEY: Poissa.
MISTER CANNON: Poissa.

Lähtö  4
Väliajat 150-150-175-135

IMMERSIVE WORKOUT: Matkasi johtavan kannassa. Nousi kierros juostuna kuolemanpaikalle. Erkani loppusuoralla luokkahevosen ottein muista ja oli vakuuttava voittaja. 
QUEEN OF PIRATES: Juoksi 4.-3. sisällä. Nousi 800 ennen maalia toiseen ulos. Oli sieltä lopussa varmasti toinen. 
DAISY NASH: Kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä tuli aivan hyvin maaliin asti, vaikka jäikin päätössatasella kolmanneksi. 
LEX LIBERTY: Juoksi 3.-4. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3. radalle. Nousi 300 ennen maalia kiriin 4. radalle ilman vetoapua ja tuli lopun aivan juosten. 
HAZELLA: Juoksi 6. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran lopulla 3. ulos. Seuraili sieltä lopun tasaisesti. 
MAS CALYPSO: Juoksi 4.-3. sisällä. Oli siellä päätöspuolikkaan alussa vailla kiritilaa. Pääsi 350 ennen maalia nousemaan toiselle radalle. Pudotti loppusuoran puolivälissä sisäradalle ja eteni hyvin, mutta jäi taas viime metreillä vaille kiritilaa. 
EXCEPTIONAL: Juoksi 2.-3. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Kirin terä katkesi loppusuoralle tultaessa, mutta ei silti kokonaan luovuttanut. 
JANIS JOPLIN BOKO: Juoksi 4.-5. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3. radalle. Tuli kirinsä asiallisesti maaliin saakka, vaikka ei isommin ohitellutkaan. Viim. 700 m 15,1. 
TIRELESS SURVIVOR: Matkasi 3. sisällä. Sai kierros juostuna paikan johtavan kannasta. Taipui sieltä loppukaarteessa ja oli varsin vaisu. 
ROSE LA FEMME: Juuttui nopeasti kuolemanpaikalle. Sai kierros juostuna vetoavun eteensä. Taipui hieman samassa ja laukkasi viimeisen takasuoran alussa väsyneenä pitkäksi. 

Lähtö  5
Väliajat 210-225-265-285

SYNERI: Lähti taas hyvin ja eteni heti toiseen ulos. Lähti 400 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Nappasi loppusuoralla eleettömän voiton. 
NUGA ROLS: Matkasi aivan lauman hännillä 5. ulkona. Lähti sieltä viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.-4. radalle ilman vetoapua. Tuli vahvasti maaliin asti. Viim. 700 m 24,9.
KAAPPI: Matkasi keskijoukoissa toisella radalla. Lähti loppukaarteen alussa kiriin 3.-4. radalle ilman vetoapua. Tuli kirinsä rehellisesti sisään asti. 
VILLIKAMU: Juoksi johtavan kannassa. Nousi 300 ennen maalia toiselle radalle. Tyytyi jatkossa seurailuun.
HILIPEE: Matkasi 5. ulkona. Sai edetä sujuvasti toista rataa pitkin. Nousi loppusuoran puolivälissä kiriin 3. radalle ja tuli asiallisesti sisään asti. 
HELUN KUVA: Matkasi aivan lauman hännillä 7. ulkona. Tuli sieltä lopun aivan juosten. 
MIKORI: Juuttui nopeasti kuolemanpaikalle. Putosi siitä päätöspuolikkaan alussa voittotaistosta, mutta ei kuitenkaan täysin luovuttanut. 
JILIAN LAX: Ei vain riittänyt 3. sisältä. 
TOSI-TONNI: Juoksi 3. ulkona. Pudotti kierros juostuna 4. sisälle. Tuli lopun vailla suurempaa virtaa. 
MOPOHEIKKI: Kiihdytti heti kärkipaikalle, missä vauhti jäi pahasti päälle. Taipui loppusuoralla selvästi. 
USKO EEVERTTI: Laukkasi lähdössä pitkäksi.
TOSKAN VIRKKU: Laukkasi 4. sisällä ensimmäisen takasuoran puolivälissä pitkäksi. Poistui samalla turvakaistalle ja laukkaili siellä loppuun asti. 

Lähtö  6
Väliajat 120-145-155-130

BORGMESTER: Juoksi 4. ulkona. Lähti sieltä viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Eteni vahvasti ja painui 350 ennen maalia kärkipaikalle. Oli lopussa varsin vakuuttava voittaja. 
BLUE FLASH: Juoksi 5. sisällä. Nousi 550 ennen maalia selkiin 3. radalle. Tuli kirinsä mukavasti ja oli lopussa varmasti toinen. 
ALBINO BRAVE: Juoksi 3. ulkona. Oli siellä viimeisen takasuoran lopulla vailla kiritilaa. Löysi vapaan radan 400 ennen maalia, minkä jälkeen tuli lopun aivan juosten. 
HAZELHEN HEMERA: Juoksi 4. sisällä. Nousi sieltä viimeisen takasuoran puolivälissä selkään 3. radalle. Pääsi 400 ennen maalia pudottamaan toisen radan vetojuhdaksi. Tuli asiallisesti sisään asti. 
LADY LUCK: Jäi 250 juostuna johtavan kantaan. Oli siellä jatkossa pitkään vailla kiritilaa. Löysi vapaan radan 350 ennen maalia, minkä jälkeen tuli lopun tasaisesti.
BASSWOOD GROVE: Lähti heti ajamaan 3. rataa ilman vetoapua eteenpäin. Saikin lopulta 550 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Piti siinä tempon tasaisen reippaana. Painui loppukaarteen alussa kärkeen. Jäi 350 ennen maalia johtavan kantaan ja antoi päätössatasella ymmärrettävästi hieman periksi. 
CALLELA EVEREST: Painui 300 juostuna kuolemanpaikalta kärkeen. Sai koko ajan kovaa painetta osakseen ja jäi lopulta 450 ennen maalia johtavan kantaan. Tuli sieltä lopun tasaisesti. 
HIGH FLYING: Juoksi 3. sisällä, mistä ei vain riittänyt lopussa. 
LEON: Oli toisesta ulkoa rehellisen heikko. 
OTHELLOS MAGI: Laukkasi 150 juostuna neljänneltä sijalta pitkäksi. 
FERNANDO VIXI: Poissa.
WILD CARD S: Poissa.

Lähtö  7
Väliajat 185-10-180-150

HOCUSPOCUS AVENGER: Kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä jäi 450 juostuna johtavan kantaan. Nousi 650 ennen maalia toiseen ulos. Jäi siitä sata metriä myöhemmin toisen radan vetojuhdaksi. Puristi siitä päätössatasella varmaan voittoon. 
CRAGGANMORE: Lähti hyvin matkaan ja eteni nopeasti toiseen ulos. Jäi siitä puolikas juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Löi viimeisen takasuoran alussa painetta ja painui 550 ennen maalia kärkipaikalle asti. Tuli siitä mukavasti maaliin asti, vaikka jäikin lopussa toiseksi. 
INFLAMMABLE JAM: Nousi 4. sisältä 800 juostuna 3. ulos. Pudotti loppukaarteen alussa sisäradalle ja oli aivan hyvä kolmas. 
CACSHOT: Juoksi 5. ulkona. Lähti 1300 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Pudotti loppusuoran alussa toiselle radalle ja oli loppuun asti taistossa kolmansista rahoista. 
MASCOT MATCH: Lähti oikein hitaasti ja matkasi hieman pääjoukoista jääneenä kuudentena sisäradan jonossa. Tuli sieltä aivan asiallisesti sisään asti. 
SALTY FAIRYTALE: Juoksi 3. sisällä. Haparoi siellä 550 ennen maalia pari askelta. Nousi 400 ennen maalia toiselle radalle ja tuli lopun aivan asiallisesti. 
GASHAW BOKO: Matkasi 5. sisällä. Nousi sieltä 1300 ennen maalia 5. ulos. Lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Eteni 400 ennen maalia viidenneksi. Antoi päätössatasella hieman periksi. 
GLOBAL TUG OF WAR: Juoksi 4. ulkona. Seuraili sieltä tasaisesti sisään asti. 
DONATELLO HOSS: Laukkasi lähdössä ja jäi lauman hännille. Suoritti siellä jatkossa tasaisesti. 
MOUNTAIN SMOKE: Juoksi 4. sisällä. Oli sieltä lopussa rehellisen riittämätön. 
LAURILA'S GIMLI: Painui puolikas juostuna kuolemanpaikalta kärkeen. Taipui siitä pahoin loppukaarteen alussa. 
SUNDSVIK GODIVA: Sai ensimmäisen takasuoran puolivälissä paikan toisesta ulkoa. Taipui sieltä selvästi viimeisen takasuoran alussa ja oli varsin vaisu. 
BWT DICTATOR: Lähti 3. ulkoa 2250 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Laukkaili jatkossa nopeasti hylkäykseen asti. 
WARGAME: Jäi lähdössä selvästi lisää. Sai kuitenkin kierros juostuna paikan lauman hänniltä sisäradalta. Taipui 5. sisällä pahoin viimeisen takasuoran puolivälissä. Keskeytti pian. 
RAPIDO FOLLO: Poissa.
MOVES LIKE JAGGER: Poissa.

Lähtö  8
Väliajat 225-230-235-230

VAELLUS: Sai ensimmäisen takasuoran alussa paikan 3. ulkoa. Sai viimeisen takasuoran puolivälissä paikan toisesta ulkoa. Lähti loppusuoralla kiriin ja nappasi lopussa hallitun voiton. 
TEE WEE PARONI: Juoksi johtavan kannassa. Nousi päätösringin alkaessa toiseen ulos. Jäi siitä viimeisen takasuoran puolivälissä toisen radan vetojuhdaksi. Oli siitä lopussa hyvä toinen. 
HEVILLÄ: Juuttui nopeasti kuolemanpaikalle. Painui 650 ennen maalia kärkipaikalle. Tuli hyvin maaliin asti, vaikka putosikin päätössataselle kolmanneksi. 
PIISPALAN SANTERI: Juoksi 4. ulkona. Sai edetä sieltä sujuvasti ja tuli aivan juosten maaliin asti. 
LISSUN EERIKKI: Matkasi toisessa ulkona. Lähti sieltä 1750 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Laukkasi puolikas juostuna ja jäi jatkossa 3. radan kiertäjäksi. Taipui 400 ennen maalia kärkitaistosta, mutta ei kuitenkaan luovuttanut. 
HANSLANKARI: Seuraili 4. sisältä tasaisesti sisään asti. 
TULI-RITARI: Laukkasi lähdössä ja jäi hieman. Matkasi jatkossa 5. sisällä. Taipui sieltä viimeisen takasuoran lopussa ja oli varsin vaisu. 
TEJAS: Matkasi toisessa ulkona. Pudotti päätösringin alkaessa sisäradalle ja tuli lopun melko heikosti. 
VINKSA: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Taipui siitä pahoin viimeisen takasuoran puolivälissä ja oli rehellisen heikko. 
EIKFAKSEN: Juoksi 3. sisällä. Taipui sieltä selvästi päätösringin alkaessa. Keskeytti myöhemmin. 

Lähtö  9
Väliajat 100-130-140-120

HILL YES: Käynnistyi oikein rivakasti ja sai alussa kovassa kiihdytyksessä pidettyä kärkipaikan hallussaan. Tuli siitä vahvasti sisään asti ja piti lopussa niukkaan voittoon. 
BOMBARD: Juoksi 3. ulkona. Lähti sieltä viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Eteni loppusuoran alussa kärkihevosen kupeelle ja kiritti voittanutta hyvin. Viim. 700 m 12,0. 
JOYRIDE LUXI: Juoksi 5. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3. radalle. Tuli kirinsä aivan juosten maaliin asti. 
PUCE TANIC E.: Juoksi johtavan kannassa. Taipui sieltä loppusuoralla jonkin verran ja oli tasainen neljäs. 
HONORARY CONSUL: Juoksi 4. ulkona. Lähti 400 ennen maalia selkään 3. radalle. Oli jatkossa lähinnä tasainen. 
CALLAWAY SCOOP: Sai nopeasti paikan toisesta ulkoa. Jäi sinne viimeisen takasuoran lopussa vaille kiritilaa. Löysi vapaan radan loppusuoran puolivälissä, minkä jälkeen tuli lopun hieman sijoitustaan paremmin. 
ROSE COGER: Juoksi 4. sisällä. Ei saanut sieltä lopussa kiritilaa. 
LOOK COMPLETE: Lähti kovaa, mutta juuttui 300 juostuna kuolemanpaikalle. Taipui siitä viimeisen takasuoran lopulla selvästi ja tuli lopun vain tasaisesti.
RIPASSO CLASSICO: Lähti hieman haparoiden matkaan ja putosi lopulta 6. ulos. Oli sieltä kirivaiheessa tasainen. 
FRANKEL D.E.: Juoksi 5. sisällä. Oli siellä pitkään vailla kiritilaa. Nousi päätössatasella toiselle radalle, mutta jossiteltavaa jäi.
CARLOS LA RENTA: Oli 3. sisältä rehellisen riittämätön. 
AMAZING WARRIOR: Lähti hyvin, mutta laukkasi 250 juostuna kärjen kupeelta pitkäksi. 

Lähtö  10
Väliajat 130-165-160-125

PERFECT RAINMAKER: Juoksi 3. ulkona. Lähti sieltä 1650 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Eteni 700 juostuna kärkipaikalle asti. Sai vetää haluamaansa tahtia ja irtosi lopussa ylivoimaiseen voittoon. 
MY WAYS NOT YOURS: Kiihdytti nopeasti kärkipaikalle. Luopui paikastaan 650 juostuna ja jatkoi johtavan kannassa. Oli sieltä lopussa sisäradan vetäessä hyvä toinen. 
E.V. MICI: Juuttui alussa keskijoukkoihin 3. radan kiertäjäksi. Ajoi tasaisesti eteenpäin ja sai lopulta 800 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Tuli siitä mallikkaasti sisään asti. 
FIONA NORR: Matkasi 3.-4. ulkona. Lähti sieltä viimeisen takasuoran puolivälissä selkään 3. radalle. Nousi 400 ennen maalia kiriin 4. radalle ilman vetoapua. Tuli rehellisesti sisään asti. Viim. 700 m 12,3. 
DRAGON LADY: Matkasi johtavan kannassa. Jäi 700 juostuna 3. sisälle. Tuli sieltä sisäradan vetäessä aivan juosten maaliin asti. 
AMAZING CRUISE: Juoksi 3.-4. sisällä. Seuraili sieltä tasaisesti sisään asti. 
CRAZEMAN: Matkasi 2.-3. ulkona. Lähti sieltä loppukaarteen alussa selkään 3. radalle. Siirtyi loppusuoran puolivälissä ulkoradoille ja tuli lopun tasaisesti. 
MIDLETON: Juoksi 6. ulkona. Suoritti sieltä kirivaiheessa aivan mukavasti. 
GRAPETSIINASINE: Juoksi 6.-5. sisällä. Lähti loppusuoralle tultaessa kiriin ja tuli lopun asiallisesti. 
JILLIAN BOKO: Juuttui nopeasti kuolemanpaikalle. Sai 750 juostuna vetoavun eteensä. Lähti toisesta ulkoa loppukaarteen alussa kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Kirin terä katkesi loppusuoran alussa ja tuli lopun vain tasaisesti. 
TOO IT FOR YOU: Oli taustalta sisäradalta rehellisen riittämätön. 
ELI WALLACH: Laukkasi lauman hännillä viimeisen takasuoran puolivälissä pitkäksi.