Keskiviikko-ravit

08.01.2020 18:00

Keskiviikko-ravit

T64, TherMidas VET Tammatähti, Karanor Teräsmiesliiga, Paluu voittokantaan -lähtö. Ravit alkavat klo 18. Tervetuloa!

TOTO64-VARMAVALINNAT

Myös Kuuman Keskiviikon jälkeinen keskiviikko tarjoaa päävoittoluokkaan jackpot-rahaa. Tällä kertaa summa on 64 000 euroa. Kohteet ovat haastavia, joten isoakin rahaa voi olla tarjolla. Molemmilla systeemien tukipilareillakin on riskitekijänsä. Kolmantena kohteena ravattavassa lämminveristen avoimessa Tammatähdessä 6 HER ROYAL HIGHNESS on juoksunkulusta riippumatta vahvoilla, mikäli vire on läheskään viime starttien kaltainen. Tilannetta kuitenkin mutkistaa se tosiasia, että viime kilpailusta on vierähtänyt jo neljä ja puoli kuukautta. Esillä olleiden tallikommenttien valossa vireen pitäisi kuitenkin olla kohtuullinen. Toiseksi tukipilariksi valikoituu viidennen kohteen 2 PERFECT RAINMAKER. Se voitti viimeksi Rovaniemellä 75-lähdön johtopaikalta näytöstyyliin. Tätä edeltäneen Vermon kilpailun voitto tuli ryhdikkäällä kirillä 3. ulkoa. Päätöspuolikas sujui kolmatta rataa pitkin 12,0-vauhdilla. Perfect Rainmakerin kohdalla riskitekijöitä ovat lähdön pienin kilpailurutiini sekä uran ensimmäinen kolmen kierroksen kilpailumatka. Hyväkapasiteettinen ruuna osaa kuitenkin voittamisen jalon taidon. Toisena kohteena ajettavassa montélähdössä kaksikko 5 ERIKA KULTAMAA ja 8 VANJALI on vahvoilla, kunhan ei vain sorru laukkoihin.

TOTO64-VIHJESYSTEEMIT

T64-1: 10,6,4,2,9,12,3 + 1,5,8 (7,11)
T64-2: 5 + 8 (3,9)
T64-3: 6 (7,3)
T64-4: 3,11,1,2 + 8,10,5,9,12,6,4,7
T64-5: 2 (7,3)
T64-6: 5,4,7,6,1 + 10,9 (12,2)

Pieni systeemi 140 riviä, hinta 14 euroa.
Suuri systeemi 1680 riviä, hinta 168 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Lähtö 1.

RANKING
A) 1-8-2 B) 3-9-7-4-5-6
GOLDEN PHOTO – HALDIAZ – PRIMA BALANCE – BLUE PATRIK

Ravien avauslähdössä 1 GOLDEN PHOTO kohoaa Porin välistarttinsa myötä suosikiksi. Matti Juutilan suojatti painui johtavan rinnalta kärkeen 400 juostuna ja jatkoi oikein varmaan voittoon. Myös edelliset tauon jälkeiset kilpailut ovat päättyneet totosijaan. Mikäli omintakeisella tyylillä askeltavan tamman ravi pysyy läpi matkan kasassa, vaikuttaa tehtävä sopivalta. Pehmeät radat ovat todennäköisesti Golden Photolle eduksi. 8 HALDIAZ on kilpaillut neljästi ja sijoittunut kolmesti kolmen parhaan joukkoon. Viimeksi Lahdessa Haldiaz sijoittui vähäväkisessä Tammasarjassa johtopaikalta Imakeituptotheskyn sekä Rose Stahlin jälkeen kolmanneksi. Ei Haldiaz mukavasta statistiikastaan huolimatta vielä mitenkään suuremmin ole häikäissyt, mutta tehtävä vaikuttaa taas kärkisijojen suhteen sopivalta. 2 PRIMA BALANCE jäi viimeksi johtavan rinnalle, mistä kesti hyväksyttävästi. Keulasta tai 2. sisältä Prima Balance olisi tähän porukkaan mielenkiintoinen. 3 BLUE PATRIK on kohtuullisessa vireessä, mutta taistelutahtoa saisi olla hieman enemmän. Toissakerralla Vermossa loppusuoran alun laukka saattoi viedä kakkossijan. 9 ARTSI oli perjantaina Porissa 2. ulkoa kohtuullinen kolmas. 7 I KEEP MY WORD ei saanut toissakertaisessa Turun kisassaan sisäratajuoksulla mahdollisuutta, mutta viime perjantaina Porissa tamma oli 4. ulkoa vain tasainen.

Lähtö 2.

RANKING
A) 11-7-1 B) 8-5-10-12-2 C) 3-9
YSIKYMPPI – LYDIA ARIA – BELLAN PARAS – PORTTIKALLION ÄSSÄ

Keskiviikkoillan toisessa lähdössä 11 YSIKYMPPI on ravia kulkiessaan vahvasti kiinni jo vuoden toisessa Vermon voitossaan. Viime keskiviikkona Ysikymppi menetti johtopaikan 200 juostuna, mutta haki keulapaikan takaisin itselleen runsaat 1800 jäljellä. Hetku haastoi rinnalla, mutta Ysikymppi vastaili varmasti maaliin asti. Tällä kertaa juoksusta tulee erilainen, mutta Ysikympiltä löytyy kyllä kiertämiskykyä. 7 LYDIA ARIA on ravia kulkiessaan suosikin kovin vastustaja. Toissakerralla Lahdessa laukat pilasivat pelin, mutta muuten Juho Ihamuotilan valmennettavan meno on ollut nousujohteista. 1 BELLAN PARAS aloittaa Pertti Puikkosen käsistä ja on loistoasetelmista mielenkiintoinen. 8 PORTTIKALLION ÄSSÄ nappasi joulukuussa kolme kolmatta sijaa ja olisi voinut taistella myös kauden päätöskisassaan Lahdessa totosijasta, mikäli ei olisi laukannut loppusuoralla 2. ulkoa tilaa saatuaan. Voitto vaatisi venymistä, mutta totosijaan on hyvät mahdollisuudet. 5 HAMARILLA parantaa hiljalleen kaiken aikaa. Viimekertainen Jyväskylän voitto tuli kuitenkin tätä helpommasta lähdöstä. 10 TRISTARI etuna on ravivarmuus. Ilman suosikkien epäonnistumista terävimpään kärkeen on kuitenkin vaikea riittää. 

Lähtö 3.

RANKING
A) 7-8-6 B) 5-2-1-3
RUTHLESS CHICK – EXCEPTIONAL – ZIRKONIA COMERY – BOURBON SHARK

Kolmas lähtö on rajattu enintään 7 500 euroa tienanneille lämminveritammoille. Paljon ratkeaa heti avauspuolikkaalla. Mikäli 7 RUTHLESS CHICK pääsee etenemään johtopaikalle, on se vahva voittajakandidaatti. Sen verran tyylikäs viimekertainen Turun keulavoitto oli. Siellä Tapani Jauholan suojatti eteni johtopaikalle ensimmäisen takasuoran lopussa. Väliajat olivat 14,5-16,0-(16,0)-14,0. Kakkoseksi kirinyt suosikki Stoneisle Querida ei kyennyt edes kunnolla haastamaan. Myös 8 EXCEPTIONAL on tiukka voitontavoittelija. Se jäi viimeksi Forssassa keulasta voittaneen Daisy Nashin taakse voimia uhkuen pussiin. Kolmantena A-ryhmään kohoaa 6 ZIRKONIA COMERY. Se kiertyi Forssassa 2. ulkoa johtavan rinnalle 1100 jäljellä ja jaksoi mukavasti Exceptionalin jälkeen kolmanneksi. 5 BOURBON SHARK on nakutellut talven aikana mukavan totoputken, mutta lähtöjen voittaminen edellyttäisi vielä pientä lisäterävyyttä. Kouvolan kauden avauskilpailun kakkossija tuli hyväksyttävällä 600 metrin kirillä 3. ulkoa. 2 CHARMING APRIL on epävarma, mutta muuten kohtuullinen kilpuri. 1 CAN’T BUY ME LOVE lienee lähinnä se, joka voisi estää Ruthless Chickin keulaan pääsyn. 3 RAHANJA parantanee saatuaan tauolta startin kroppaansa, mutta jää silti vielä haastajaosastolle.

Lähtö 4. | Toto64-1

RANKING
A) 10-6-4-2-9-12-3 B) 1-5-8 C) 7-11
CRAZEMAN – BWT DANGER – LADY NIGHTINGALE – WUTAN

Toto64-kierros käynnistyy tasaisella kohteella, joka suorastaan vilisee voittajakandidaatteja. Vermossa kilpailemaan keskittynyt 10 CRAZEMAN on napannut kaksi peräkkäistä vakuuttavaa keulavoittoa. Nyt ruuna on kuitenkin arvottu takarivin lähtöpaikalle. Sinänsä selkäjuoksu sopii Crazemanille siinä missä keulajuoksukin, mutta tietysti takarivin lähtöpaikalta on paljon enemmän muuttuvia tekijöitä, eikä juoksu ole pelkästään omissa käsissä. Kun vastustakaan ei voi väheksyä, ei voittoputken jatkuminen ole mikään itsestään selvyys. Ykkösrankkaus Crazeman kuitenkin on. 6 BWT DANGER on huippumielenkiintoinen, sillä ruuna kilpailee vielä kykyihinsä nähden todella edullisissa sarjoissa. BWT Danger on myös nopea avaaja, eikä edes keulaan pääsy ole poissuljettu vaihtoehto. Ruunaan kannattaa suhtautua heti tauoltakin vakavasti. 4 LADY NIGHTINGALE päätti viime kautensa kahteen tyylikkääseen kirivoittoon. Viimeisin Lahden voitto tuli 800 metrin kirillä 5. ulkoa. Lady Nightingale on yksi perushevosista. Sen kohdalla on kuitenkin huomattava, ettei tamma ole nopea avaaja. 2 WUTAN on huono kaarrejuoksija, mutta muuten kunto on kohdallaan. Kakkosradan lähtöpaikka antaa täydet saumat onnistumiselle. Viimekertainen Jyväskylän kolmossija tuli 700 metrin kirillä 4. ulkoa. 9 BLACK EMPEROR on ottanut voittonsa valtaosin keulasta, mutta viimekertainen ponteva loppukiri kolmanneksi osoitti selkäjuoksunkin sopivan. 12 GILLIAN COMERY on menestynyt viime aikoina mainiosti, mutta asetelmat ovat tällä kertaa haastavat. 3 CASIMIR TOF ei ole parhaimmillaan, mutta hyvältä lähtöpaikalta sekin on silti huomioitava ajoissa. 1 DALTON HOSS avaa lujaa, joten asetelmat suosivat. Lähtöjen voittaminen edellyttäisi kuitenkin pientä lisäpuristusta.

Lähtö 5. | Toto64-2

RANKING
A) 5-8 B) 3-9-12-14-13-11-6-1-10 C) 4-7-2
ERIKA KULTAMAA – VANJALI – PUKSIN POIKA – PETROLI

Toinen Toto64-kohde on kylmäveristen Monté Talvimeeting –karsinta. Siinä 5 ERIKA KULTAMAA on ravia kulkiessaan erittäin todennäköinen menestyjä. Tamma kilpaili viime kaudella raviratsastuksessa kolmesti. Maaliskuinen Vermon kilpailu toi ”vain” viidennen sijan, mutta molemmat marraskuun montéstartit päättyivät ykkössijaan. Lahdessa Erika Kultamaa eteni kärkeen 300 metriä ennen maalia ja irtosi vielä ylivoimaiseen voittoon. Turussa Erika Kultamaa kierteli puolimatkassa kärkiparin rinnalle, pääsi laskeutumaan johtavan rinnalle 800 jäljellä ja punnersi lopussa äärimmäisen niukkaan voittoon. Myös 8 VANJALI hakee ravia kulkiessaan tiukasti menestystä. Viime vuonna peräti seitsemän montévoittoa napannut ruuna kulki Turun kolmossijassaan päätöskierroksen 28,5-vauhtia. 3 PUKSIN POIKA tähtää pieneltä paalulta johtopaikalle. Viimeksi Turussa Puksin Poika hävisi keulasta Erika Kultamaalle äärimmäisen niukasti. Nyt etumatkaa Erika Kultamaahan on kuitenkin 20 metriä vähemmän kuin silloin. 9 PETROLI on nopea avaaja. Aina veto ei kanna maaliin asti, mutta hyvän päivän sattuessa ruuna on vaarallinen. 12 HUMIRO kilpaili viime kaudella raviratsastuksessa kahdesti ja sijoittui molemmilla kerroilla kolmanneksi. Derby-voittaja lähtee jahtaamaan 80 metrin takamatkaltakin totosijaa. 14 VINKSA, 13 TEJAS ja 11 MÖKIN TÄHTI ovat kaikki osoittaneet lajin sopivan hyvin. Sen sijaan 6 I.P. MUSKOTTI ja 1 PYÖRIÄN WIISING suorittavat montédebyyttinsä.

Lähtö 6. | Toto64-3, Toto4-1

RANKING
A) 6 B) 7-3-2-8-5 C) 4-1
HER ROYAL HIGHNESS – LOLO LEE – MERIT – ICE WINE

Toto4-pelin avaavassa lämminveristen avoimessa Tammatähdessä 6 HER ROYAL HIGHNESS on iso suosikki alla olevasta neljän ja puolen kuukauden tauosta huolimatta. Mikäli 7-vuotiaaksi kääntyneen tamman iskukyky on edes sinnepäin kuin viime kaudella, on tämä lähtö voitettavissa monenlaisella juoksunkululla. Tiina Poikolaisen valmennettava kun on pystynyt täysipainoisiin suorituksiin johtavan rinnaltakin. Tietysti tauko on riskitekijä, mutta Her Royal Highness on siis silti selvä suosikki. 7 LOLO LEE on aloittanut talvikautensa ihan mukavilla suorituksilla ja kohoaa kakkosvihjeeksi. 3 MERIT ja 2 ICE WINE avaavat lujaa ja napannevat alussa piikki-selkä –asetelmat. Jatkossa on mielenkiintoista nähdä, päätyykö Harri Koivunen Meritillä keulataktiikkaan, vai onko johtopaikka esimerkiksi suosikille tarjolla. Aina joskus Meritillä ajetaan rohkeasti, ja esimerkiksi tamman viimeisin voitto kesäkuussa Teivossa tuli johtopaikalta. 8 L DEES MAGGIESBEST on aika varma suorittaja. Sille olisi eduksi, että matkalla pidettäisiin vauhtia. Myös 5 COCKTAIL PRINCESS kärkkyy tiukasti suosikin epäonnistumista. Kyseessä on muuten hyvä tamma, mutta lähtönopeutta saisi olla enemmän. Kauden avauksessa Cocktail Princess jäi ykkösradalta 4. sisälle. Tilaa saatuaan tamma kiri terävästi ja ehti viidenneksi.

Lähtö 7. | Toto64-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 3-11-1-2 B) 8-10-5-9-12-6-4-7
HEPORIX – SYNERI – SYKLONI – ALVAR HEM

Illan ensimmäisestä troikkalähdöstä ei löydy yhtään täyttä statistia, ja ainakaan troikkasija ei tulisi kenenkään kohdalla minkäänlaisena yllätyksenä. A-ryhmään päädytään nostamaan neljä valjakkoa. 3 HEPORIX ei ole välttämättä mielimatkallaan, mutta kyseessä on oikein nouseva 6-vuotias, jolla on allaan kaksi hallittua keulavoittoa. Eiköhän keulataktiikka ole aiempaa pidemmästä matkasta huolimatta nytkin lähtökohtainen ykkösvaihtoehto. 11 SYNERI on tottunut menestymään, mutta viimeksi peli pilaantui ratkaisevan pahaan laukkaan jo ennen lähtölinjaa. Synerillä on kiihdytysvaiheessa aina laukkariski, mutta ravilla se kykenee vahvoihin suorituksiin. 1 SYKLONI ei pysty hyödyntämään lähtöpaikkaansa, mutta fyysinen vire on kohdallaan. Viimeksi Kuopiossa Sykloni kiertyi 2. ulkoa johtavan rinnalle kierros jäljellä ja jyräsi 75-voittoon. Vaikka kaksi viime kilpailua on sujunut ravilla, on Syklonilla edelleen laukkariski. 2 ALVAR HEM nosti Mauri Jaaran valmennuksessa tuntuvasti profiiliaan. Viimeksi Oulussa Alvar Hem hävisi johtopaikalta vain 22-kyytiä päätöspuolikkaan tykittäneelle eri sarjan Vaellukselle. Mikäli iskukyky on säilynyt maisemanvaihdoksesta huolimatta entisenlaisena, on Alvar Hem huippupaikalta yksi kovista. 8 MATTILAN MIINA voi päästä kasiradaltakin hyviin iskuasemiin, jolloin omaa täydet totosaumat. 10 TOHTORI on menestynyt viime aikoina varsin mukavasti. 5 M.A. PISTE jyräsi viimeksi vahvasti ykköseksi, mutta lähtö on nyt merkittävästi kovempi. Missään tapauksessa voittosaumat eivät ole yhtä suuret kuin viimeksi.

Lähtö 8. | Toto64-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 2 B) 7-3-9-4-10-12-11-6 C) 1-8-5
PERFECT RAINMAKER – PRODIGY SHARK – HIDALGO BOKO – ESTELLE NORDIQUE

Duon käynnistävässä lämminveristen Teräsmiesliigassa 2 PERFECT RAINMAKER on suuri voittajasuosikki. Kyseessä on todella voitokas hevonen, sillä yksitoista kilpailua on tuonut yhdeksän ykkössijaa. Rovaniemellä Perfect Rainmaker irrotteli johtopaikalta helposti ylivoimaiseen 75-voittoon. Tätä edeltäneessä Vermon kilpailussa Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettava kiri 3. ulkoa päätöspuolikkaalla näyttävästi ykköseksi. Päätöspuolikas sujui ulkoratoja pitkin 12,0-vauhdilla. Todennäköisesti Perfect Rainmaker etenee Antti Teivaisen hoputtamana takamatkaltakin nopeasti johtopaikalle. Jos suursuosikin voitolle haluaa hakea riskitekijöitä, niin kyseessä on hevosen uran ensimmäinen kolmen kierroksen kilpailu. Suosikin jälkeen esille nousee kolmen hevosen ryhmä. 7 PRODIGY SHARK on suorittanut tasaisen vahvasti, ja matkan luulisi olevan pelkästään plussaa. Kuskikin vahvistuu. Viimekertainen Teivon neljäs sija tuli tasokkaasta 75-lähdöstä. 3 HIDALGO BOKO suoritti Turussa lupaavan Suomen debyytin. Se menetti pelinsä loppukaarteen hässäkässä, mutta kiri taustalla loppusuoraa mallikkaasti. 9 ESTELLE NORDIQUE ei ole täysin suoritusvarma, mutta hyvänä päivänään se pystyy paljoon. Viimeksi Jyväskylässä Estelle Nordique ylsi kuukauden paussilta 4. ulkoa ihan positiivisella suorituksella neljänneksi. 4 MAS BELLA jäi viimeksi pussiin. Tamma voi saada nappireissun, jolloin totosija on mahdollinen. 10 ALBINO BRAVE laukkasi Kouvolassa loppusuoran alussa johtavan rinnalta kärkitaistosta. Neljänkympin pakilta ei ole kuitenkaan helppo nousta ihan kärkeen. Samat sanat pätevät 12 EDWARD SISU kohdalla, vaikka se voittikin torstaina Kouvolassa kierroksen kirillä 4. ulkoa.

Lähtö 9. | Toto64-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 5-4-7-6-1 B) 10-9-12-2-11 C) 3-8
BRING ME BRODDE – DEANGELO – HUDSON WEB – MR CHANCE

Ravi-ilta päättyy hyvätasoiseen lämminveristen pikapyrähdykseen. 5 BRING ME BRODDE päätti viime kauden kolmeen vakuuttavaan voittoon. Ruuna on ansaittu suosikki, muttei tämänkertainen tehtävä tule olemaan millään lailla mikään läpihuutojuttu. Kyllä juoksunkin jollain lailla on onnistuttava. 4 DEANGELO osoittautui viimeisimpään starttiinsa kipeäksi. Sitä ennen alla oli hyviä suorituksia. Deangelo on yksi lähdön mahdollisista keulahevosista. 7 HUDSON WEB on ollut Emma Väreen valmennuksesta käsin koko ajan hyvä. Niin viimeksikin, vaikka jäikin johtopaikalta suosikkina kolmanneksi. Avauspuolikas oli nimittäin peräti 08,5-kyytinen, ja kolmannella puolikkaalla tuli taas uutta painetta. 6 MR CHANCE on lähdön ideahevonen. Ori on kohonnut Joni-Petteri Irrin valmennuksessa hienoon vireeseen, ja nyt vielä Antti Teivainen nousee kuskin pukille. 1 TITAN AS kohdalla paljon ratkeaa heti lähtökiihdytyksessä. Mikäli ruuna onnistuisi puolustamaan johtopaikan tai saisi vähintään paikan jonkun hyvän hevosen takana 2. sisällä, olisi menestyminen mahdollista. Muuten homma menee vaikeaksi. Viimekertainen Kaustisen kakkossija tuli keulasta voittaneen Smiley Matchin rinnalta. 10 BLACK ICE BOOST ja 9 MUSCLEMAN ovat hyviä kirihevosia, joten sikäli takarivin sisempien ratojen lähtöpaikat sopivat niille hyvin. Lähtö on kuitenkin sen verran kovatasoinen, ettei voittaminen takarivistä tule olemaan helppoa.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 6 + 7,3,2,8,5 (4,1)
T4-2: 3,11,1,2 + 8,10,5,9,12,6,4,7
T4-3: 2 (7,3)
T4-4: 5,4,7,6,1 + 10,9 (12,2)

Pieni systeemi 20 riviä, hinta 4 euroa.
Suuri systeemi 504 riviä, hinta 100,80 euroa.

PÄIVÄN DUO | L8-L9

2
5,4,7,6,1

Yhteensä 5 yhdistelmää.

TROIKKA | LÄHTÖ 7

3,11,1,2
3,11,1,2
kaikki

Yhteensä 120 yhdistelmää, hinta 60 euroa.

TROIKKA | LÄHTÖ 9

5
4,7,6,1,10,9
4,7,6,1,10,9

Yhteensä 30 yhdistelmää, hinta 15 euroa.

Vihjeet Jouni Toroska
 

 

Lähtö 1 


Väliajat 17,0-20,0-20,5-15,0

GOLDEN PHOTO: Iski 1. takasuoralla 3. ulkoa ja eteni toiselle ilman vetoapua 700 juostuna. Runttasi maalisuoralla ykköseksi. 
HALDIAZ: Juoksi 2.-3. ulkona. Käänteli viim. takasuoralla 3. radalle. Teki kelpo kirin ja olisi ehkä ohittanutkin voittajan, jos ei olisi mennyt loppumetreillä niin vinoksi. Viim. 700 m 13,7. 
ARTSI: Kohosi 4. sisältä viim. takasuoralla toiselle. Tasaisesti perille. 
I KEEP MY WORD: Sai toisella radalla selän eteen 700 juostuna. Pudotti loppumatkasta sisälle. Ei päässyt tulemaan sujuvasti koko maalisuoraa. 
PRIMA BALANCE: Avasi keulaan. Pehmeä loppusuoralla. 
BOM SHAKA LAKA: Pudotti 1. kaarteen alussa johtavan kantaan. Oli vaikeuksissa jo viim. takasuoralla. 
DARIV STREAMLINE: Juoksi 3. sisällä. Jäi viim. takasuoralla hetkeksi väsyvän taakse kiinni. Ei vakuuttanut lainkaan tilaa saatuaan. Oikein vaisu. 
BLUE PATRIK: Nousi 1. takasuoralla 3. ulos. Jatkoi 2. kaarteessa 4. ulkona. Käänteli viim. takasuoralla 3. radalle. Kiri tasaisesti, kunnes laukkasi loppusuoralla. Hylättiin.
MILAGRO: Poissa.


Lähtö 2 


Väliajat 35,5-35,0-31,5-32,0

LYDIA ARIA: Nousi 3. sisältä 2. kaarteessa toiselle ilman vetoapua ja painui keulaan 1200 jäljellä. Varma voitto. 
PORTTIKALLION ÄSSÄ: Hakeutui 3. ulkoa loppukurvissa 3. radalle. Polki kohtalaisesti perille. 
TRISTARI: Nousi 4. sisältä 2. kaarteessa 2. ulos. Jatkoi ilman vetoapua 1200 jäljellä. Hävisi täpärästi kakkosen. 
BELLAN PARAS: Menetti alussa keulat. Eteni johtopaikalle 450 juostuna. Jatkoi 2. sisällä 1200 jäljellä. Pehmeä lopussa. 
YSIKYMPPI: Haparoi lyhyesti 1. kaarteeseen mentäessä. Hyökkäsi 3. ulkoa 600 jäljellä, mutta laukkasi samassa. Lopetti vielä asiallisesti. Viim. 500 m 30,2.
VILMAN VILPPI: Käänteli parijonosta selässä 3. radalle loppukaarteessa. Tasapaksu kiri. 
KOIVUN TUISKU: Eteni keulaan. Jatkoi 1. takasuoralla 2. sisällä. Edelleen etusuoralla 3. sisällä. Ei vakuuttanut. 
HAMARILLA: Avasi haparoiden ja pilasi pahaan lähtösuoran laukkaan.
MOPOLI: Laukka 1. takasuoralla.
TUTUN TUOMAS: Poissa.
PYRKIVÄN VESKU: Poissa.
VAPUN JEKKU: Poissa.


Lähtö 3 


Väliajat 14,0-15,5-19,0-17,5

BOURBON SHARK: Alkumetrit 3. rataa. Pudotti 300 juostuna 2. ulos. Tiputti sisäradalle 1. takasuoralla. Nousi myöhemmin 3. ulos, mistä lähti viim. takasuoralla selässä 3. radalle. Iski neljännelle 400 ennen maalia ja kiri vahvasti perille asti. Viim. 700 m 15,7. 
RUTHLESS CHICK: Latasi keulaan. Veti avauskierroksen varsin reipasta. Hiljensi hiukan loppumetreillä ja jäi kakkoseksi. 
CHARMING APRIL: Taivalsi toista rataa ilman vetoapua. Tuli asiallisesti perille asti. 
EXCEPTIONAL: Matkasi 2.-3. ulkona. Hyökkäsi 700 jäljellä 3. radalle. Kiri jäi tasaiseksi. 
ZIRKONIA COMERY: Matkasi 4. sisällä. Kohosi 700 jäljellä toiselle ja hakeutui viim. kaarteen lopussa 3. radalle. Kohtalainen. 
RAHANJA: Ei esittänyt erikoista 3. sisältä. 
CAN'T BUY ME LOVE: Taipui loppumatkasta johtavan takaa. 
WIVIAN PII: Poissa.


Lähtö 4 


Väliajat 11,0-12,5-19,5-17,0

LADY NIGHTINGALE: Hyökkäsi 3. ulkoa viim. takasuoralla. Kiri pontevasti perille saakka. Vauhdinjakokin paransi tilannetta. 
OILSHEIK: Matkasi taustalla 6. sisällä. Nousi 700 ennen maalia toiselle. Hyökkäsi 550 jäljellä 3. radalle. Pudotti loppukaarteessa takaisin toiselle. Ei päässyt maalisuoran alkupuolella tulemaan täysin sujuvasti. Polki asiallisesti perille. 
BWT DANGER: Täräytti keulaan. Jatkoi 2. sisällä 550 juostuna. Aivan asiallinen paluustartti. 
WUTAN: Painui toiselta ilman vetoapua keulaan 550 juostuna. Ensimmäinen tuhat mentiin tosi reipasta. Kesti siihen nähden aivan asiallisesti. 
GILLIAN COMERY: Juoksupaikka 4. ulkona. Käänteli viim. takasuoralla selässä 3. radalle. Tuli vain kohtalaisesti. Vauhdinjako oli kuitenkin suosiollinen. 
RANCH PRONTO: Juoksi 5. sisällä. Oli vailla väyliä, kunnes kohosi toiselle 400 jäljellä. Nousi maalisuoralla 4. radalle ja tuli lopun aivan mukavasti. 
CASIMIR TOF: Matkasi 4. sisällä. Oli viim. takasuoralla kiinni väsyvän takana ja menetti täysin asemansa. Tuli kohtalaisesti loppua. Tämän startin voi unohtaa.
DALTON HOSS: Pehmeä johtavan takaa. 
MILTON CRUZ: Juoksi taustalla. Käänteli viim. takasuoralla selissä 3. radalle. Ei vakuuttanut kirivaiheessa. 
BLACK EMPEROR: Laukkasi 2. ulkoa lyhyesti 2. kaarteessa. Hyökkäsi 800 jäljellä 3. radalle. Uusi laukka 700 ennen maalia.
CRAZEMAN: Kiersi alun 3. rataa. Pääsi 1. takasuoralla toiselle ilman vetoapua. Vauhti oli avaustuhannella reipasta ja reissu meni raskaaksi. Taipui loppumatkasta.
ELEGANT PRAYER: Laukkasi 2. kaarteeseen. Hylättiin liioista laukoista.


Lähtö 5 


Väliajat 33,0-32,0-31,0-33,0

VANJALI: Hyökkäsi 1200 jäljellä 4. radalle ja eteni johtavan rinnalle. Painui keulaan 600 jäljellä. Hallitsi kisaa vaivatta perille saakka. 
ERIKA KULTAMAA: Nousi 2. kaarteessa 3. radalle, mutta laukkasi etusuoralla. Paikkasi erheensä mallikkaasti ja kiri vielä kakkoseksi. Viim. 1000 m 30,3. 
PUKSIN POIKA: Veti joukkoa alkumatkan. Jatkoi 2. sisällä 600 jäljellä. Ihan mukavasti perille. 
VINKSA: Lähti kaukaa 80:n pakilta. Eteni viim. takasuoralla vauhdilla 3. rataa. Paras meno hiipui lopussa. 
PYÖRIÄN WIISING: Laukkasi etusuoralla sijalta neljä. Polki aivan kohtalaisesti loppumatkan. 
TEJAS: Tasapaksu suoritus 80:n pakilta. 
PETROLI: Matkasi keskijoukoissa. Putosi kauas hännille. 
I.P. MUSKOTTI: Juoksi toista rataa ilman vetoapua. Pudotti etusuoralla sisälle ja alkoi samassa taipua. 
HUMIRO: Laukkasikin matkalla. Pysyi taustalla.
MÖKIN TÄHTI: Juoksi keskijoukoissa. Jäi hännille.
KIVAN KUUMIS: Hiljensi voimakkaasti jo 1. takasuoralla ja laukkasikin pian. Hylättiin.
KARMAN JAROMIR: Lähtölaukka. Hylättiin liioista laukoista.
VIEHERI: Laukka 1. takasuoralla. Hylättiin.
JOTTEI: Laukkasi lähtösuoralla. Hylättiin.


Lähtö 6 


Väliajat 11,0-13,5-13,5-17,0

ICE WINE: Eteni keulaan ennen 1. kaarretta. Jatkoi 2. sisällä 450 juostuna. Kohosi maalisuoralla toiselle ja kiitti nappireissusta kirimällä ykköseksi. 
MERIT: Painui johtavan rinnalta keulaan 450 juostuna. Piti tempon reippaana ja kesti asiallisesti. 
COCKTAIL PRINCESS: Lähti 3. ulkoa selässä 3. radalle 600 jäljellä. Selkä ei vetänyt ja jatkoi loppukurvin 3. rataa ilman vetoapua. Tuli aivan hyvin, mutta kärkipari oli jo karussa. Viim. 500 m 14,1. 
AN-VALPURI: Matkasi 2.-3. sisällä. Kohtalainen nappireissulla. 
L DEES MAGGIESBEST: Matkasi hännillä 5. sisällä. Käänteli viim. kaarteen lopussa takajoukoissa 3. radalle. Tasaisesti perille. 
BLOWMYWHISTLE: Ei esittänyt erikoista 4. sisältä. 
HER ROYAL HIGHNESS: Hyökkäsi 2. ulkoa 600 jäljellä. Pääsi pian pudottamaan toiselle. Taipui lopussa varsin pahoin. Vielä kaukana parhaastaan pitkän tauon jälkeen.
LOLO LEE: Jäi taivaltamaan toista rataa ilman vetoapua. Antautui loppumatkasta.


Lähtö 7 


Väliajat 30,0-33,5-30,0-26,5

ALVAR HEM: Nousi 2. sisältä 2. ulos 450 jäljellä. Kiri lopussa varmasti ykköseksi. 
SYNERI: Nousi 2. ulkoa selässä 3. radalle 1100 jäljellä. Jatkoi kolmatta ilman vetoapua 850 ennen maalia ja eteni 750 jäljellä toiselle ilman vetoapua. Ei pystynyt lopussa vastaamaan nappireissun saaneen voittajan iskuun. Asiallinen esitys kuitenkin. 
SYKLONI: Laukkasi lähtökiihdytykseen. Juoksi sitten 6. ulkona. Käänteli etusuoralla jonossa 3. radalle. Nousi viim. takasuoralla neljännelle. Pääsi pudottamaan loppukaarteessa toiselle. Teki varsin väkevän esityksen. Viim. 700 m 24,1. 
VEKRAUS: Alkumatka kuolemanpaikalla. Jatkoi 850 jäljellä 2. ulkona. Asiallisesti perille. 
TOHTORI: Juoksupaikka 4. ulkona. Nousi viim. takasuoralla selässä 3. radalle. Suoritti tasaisesti vauhdin kiihtyessä lopussa. 
HEPORIX: Pamautti keulaan. Sai vetää matkalla todella maltillista vauhtia. Taipui silti loppusuoralla varsin pahoin.
KAAPPI: Matkasi 4. sisällä. Koki viim. takasuoralla pientä häiriötä laukkaavan takana. Sama toistui loppukaarteen alussa eri vastustajan perässä. Ei päässyt lopussa tulemaan täysin sujuvasti.
MATTILAN MIINA: Laukka kiihdytykseen. Juoksi sitten 5. sisällä. Tasainen. 
A.T. ERIKA: Juoksi 6. sisällä. Nousi toiselle kierros jäljellä. Tasainen suoritus. 
OHIKIITÄVÄ: Lähti 5. ulkoa etusuoralla selissä 3. radalle. Viim. takasuoralla kiri ei kunnolla vetänyt. Laukkasi loppukaarteeseen.
M.A. PISTE: Juoksi 3. sisällä. Laukkasi viim. takasuoralla. Lopetti hylättynä hännillä asiallisesti.
UKKOSEN JYMY: Nousi 3. ulkoa 3. radalle 1350 jäljellä. Eteni toiselle ilman vetoapua 850 ennen maalia. Jatkoi pian 2. ulkona. Pudotti sisälle puoli kierrosta ennen maalia. Laukkasi 450 jäljellä ja hylättiin.


Lähtö 8

 
Väliajat 23,0-20,5-22,0-16,5-14,5

PERFECT RAINMAKER: Iski 1. takasuoran alussa 3. radalle ja eteni 2. kaarteessa keulaan. Kiihdytti tempoa päätöstuhannella ja voitti oikein helposti. Varaa tuntui jäävän ihan reilustikin. 
PRODIGY SHARK: Painui keulaan 1. kaarteen lopussa. Jatkoi 2. kaarteessa 2. sisällä. Nousi 1300 jäljellä toiselle ilman vetoapua. Ei pystynyt haastamaan voittajaa, mutta oli hyvä kakkonen. 
QUEEN ADELE: Eteni 2 kierrosta jäljellä vauhdikkaasti johtavan rinnalle. Sai sen verran porukkaa repeämään, että pääsi pudottamaan 3. sisälle. Seurasi sieltä totosijalle. 
EDWARD SISU: Lähti parijonosta reissuun 1600 jäljellä ja eteni johtavan rinnalle. Jatkoi 2. ulkona 1300 ennen maalia. Kohtalainen. 
ALBINO BRAVE: Nousi kierros jäljellä 6. sisältä toiselle. Hakeutui 200 ennen maalia ulos ja polki kohtalaisesti viime metrit. 
HIDALGO BOKO: Matkasi 4.-5. sisällä. Haki lopussa rataa.
MAS BELLA: Alkumetrit 3. rataa. Pakitteli 1. takasuoralla ja juoksi 4. ulkona. Käänteli kireihin 600 jäljellä. Tuli tasaisesti. 
ESTELLE NORDIQUE: Juoksupaikka 5.-6. ulkona. Lähti 900 jäljellä selässä 3. radalle. Yritti loppukurvissa aivan ulkoa. Hiukan nahkeaksi jäi kiri.
EL MEJOR: Matkasi 5.-6. sisällä. Ei vakuuttanut. 
DEAL BOOST: Lyhyt laukka ennen 1. kaarretta. Lähti hänniltä 3. radalle etusuoralla. Uusi laukka viim. takasuoran alkuun.
NEW GROVE STORM: Matkasi 3. ulkona. Hakeutui loppukurvissa 3. radalle. Laukkasi 200 ennen maalia. Hylättiin loppusuoran laukasta.
GRANITE: Eteni jo lähtösuoralla johtopaikalle. Juoksi jatkossa 3.-4. sisällä. Jälleen 3. sisällä 1300 jäljellä. Laukkasi viim. takasuoralla ja hylättiin.


Lähtö 9 


Väliajat 12,0-14,5-13,0

DEANGELO: Painui keulaan 300 juostuna rajussa avauksessa. Voitti vaivatta ja teki mainion paluun tauolta. 
BRING ME BRODDE: Sai toisella radalla selän eteen 1200 jäljellä. Hyökkäsi 3. radalle 600 ennen maalia. Hyvä esitys, vaikkei voittajalle mitään mahtanutkaan. Viim. 600 m 12,8. 
WILLE'S RAINMAKER: Eteni keulaan 1. kaarteessa. Jatkoi johtavan takana 300 juostuna. Oli mukana rajussa avauksessa. Kelpo kolmas maalissa. 
MUSCLEMAN: Matkasi 4. sisällä. Nousi kirikaistoille 400 jäljellä ja kiri asiallisesti. Viim. 400 m 13,6. 
TOKAREV: Juoksupaikka 3. ulkona. Käänteli loppukaarteessa 3. radalle ja tuli mukavasti. 
WONDER WOMAN: Nappireissu 3. sisällä. 
TITAN AS: Nousi 4. sisältä 1200 jäljellä toiselle ilman vetoapua. Taipui lopussa, mutta sinnitteli kuitenkin suht asiallisesti. 
LEEMARK'S GISELLE: Nousi 5. sisältä 4. ulos 800 jäljellä. Palasi takaisin sisälle ja oli vaisu. 
MR CHANCE: Poissa.
HUDSON WEB: Poissa.
BLACK ICE BOOST: Poissa.
JOHNNY FLAME: Poissa.