Keskiviikko-ravit

08.07.2020 18:00

Keskiviikko-ravit

Ravit alkavat klo 18. Poikkeusoloissa yleisöä pääsee katsomoalueelle rajoitetusti, tallialueelle ei kulkua. Varmista paikkasi ja osta lippusi ennakkoon! Katso tarkemmat poikkeusajan ohjeet TÄSTÄ LINKISTÄ >>

Pääsyliput ennakkoon Vermo Shopista

Vermo Areenalla ravataan toistaiseksi poikkeusjärjestelyin ja yleisömäärä katsomoalueella on rajoitettu 500 henkilöön. Yleisö- ja tallialueen välillä ei ole kulkua. Pääsyliput myydään ennakkoon verkkokaupassa, johon pääset sivun oikean reunan Vermo Shop -painikkeesta. Myös portilla myydään lippuja, mutta vain mikäli ennakkomyynnistä jää paikkoja jäljelle kokoontumisrajoitusten puitteissa. Nyt myynnissä myös autokatsomolippu, jolla pääsee kätevästi autolla etusuoran alussa sijaitsevaan autokatsomoon. Tällöin kaikkien autossa olevien henkilöiden tulee lisäksi ostaa erikseen pääsylippu. Ravit kuuluvat myös suorana radiosta 87,6 MHz Vermon alueella. Yleisön sisäänkäynti toistaiseksi vain Valjakkotien puolelta pääovista tai niiden vasemmalla puolella olevasta portista (talliportilla ei lipunmyyntiä). Huom. tallialueelle ei pääsyä yleisöalueelta.

Keskiviikkoravien pääsylippu

Vermon Areenan keskiviikkoravit klo 18-21 (ovet klo 16). Huippuraviurheilun lisäksi tarjolla turvavälit huomioiden yhdessäoloa, elämyksiä ja laadukkaat ravintolapalvelumme. Myös lapsille on mukavaa tekemistä esim. keppariareenalla. Yleisörajoitusten aikana myös lapset alle 16-v. tarvitsevat oman pääsylipun, he pääsevät alennusryhmien lipulla. Pääsylippu sisältää käsiohjelmamonisteen. Myös portilla myydään lippuja, mutta vain mikäli ennakkomyynnistä jää paikkoja jäljelle kokoontumisrajoitusten puitteissa.

  • Hinta 8 €/aikuinen - osta ennakkoon Vermo Shopista >>
  • Alennusryhmät 4 € (eläkeläiset, invalidit, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt, lapset alle 16-v.) - osta ennakkoon Vermo Shopista >>
  • Autokatsomolippu 5 €/auto - osta ennakkoon Vermo Shopista >>
  • Vermon kausikortilla vapaa sisäänpääsy (loppuvuoden kausikortti myynnissä hintaan 59/39 € - osta Vermo Shopista >>)
  • Hippoksen kausikortti, SHKL:n jäsenkortti, Vermo Areenan staff-kortti ja vapaalippu EIVÄT OLE VOIMASSA
  • Vermo Shopissa maksuvälineenä käy yleisten maksutapojen lisäksi myös Smartum saldo ja Eazybreak.
  • Vermossa maksu käteisellä / pankkikortilla. Vermossa pääsyliput voi maksaa myös Edenredin tai Smartumin virikesetelillä.

KÄSIOHJELMAN NÄKÖISPAINOS

24.6.2020 Vermo

Selaa julkaisua

TOTO65-VARMAVALINNAT

Toto65-systeemeihin nostetaan kaksi läpivarmaa, joiden kummankin uskotaan juoksevan keulassa. Neljännen kohteen 4 IMAKEITUPTOTHESKY on kulkenut koko ajan hyvin, ja viimeisin suoritus Härmässä oli uran toistaiseksi paras. Suunta on siis koko ajan ylöspäin. Imakeituptothesky joutui torjumaan kanssakilpailijan uhittelut ensimmäisellä puolikkaalla ja tempo pysyi jatkossakin tasaisen reippaana. Väliajat olivat 14,5-15,0-(13,5)-14,0. Kakkoseksi kiri niinkin kova hevonen kuin Troopers, ja Christa Packalenin valmennettava vastasi tälle oikein rehdisti maaliin asti. Nyt vastassa ei ole läheskään Troopersin tasoista menijää, ja muu kuin voitto olisi pettymys. Myös keulaan pääsy vaikuttaa erittäin todennäköiseltä. Toisen kohteen 5 SELENE LUNE kohdalla keulaan pääsy ei ole omissa käsissä. Harri Koivusen valmennettava on kuitenkin suorittanut koko ajan niin väkivahvasti, että tuskinpa kenelläkään tämän lähdön osallistujalla on halukkuutta lähteä Selene Lunea vastaan urheilemaan. Tämän jälkeen kuudes peräkkäinen voitto on normaalina vahvasti haarukassa. Kolmas tukipilari Pieneen systeemiin on avauskohteen 2 TANPOPO. Sen aloitus Matias Salon käsistä oli oikein mallikas. Ruuna hävisi Lahdessa 2. ulkoa hyvällä ajalla vain Mark Morelle sekä Ypäjä Louvrelle.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 2 + 9,5,3,4 (10,6)
T65-2: 5 (1,9)
T65-3: 8,5,7,11,4 + 2,12,9,1 (3,10)
T65-4: 4 (1,7)
T65-5: 12,9,8,10,5,3 + 11,7,1 (2,6)
T65-6: 1,7 + 10,12 (6,9)

Pieni systeemi 60 riviä, hinta 6 euroa.
Suuri systeemi 1620 riviä, hinta 162 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Lähtö 1.

RANKING
A) 8-2-9-3-7 B) 5-6-1-10 C) 4
AN-ANDREE – DARK ALLEY – LUCKY MOOSE – CARBON CRYSTAL

Ravi-ilta käynnistyy varsin haastavalla montélähdöllä. A-ryhmään nostetaan lopulta viisi hevosta. 8 AN-ANDREE pilasi viimeksi laukkoihin, mutta näistä ensimmäinen johtui häirinnästä, mistä kanssakilpailija sai ajokiellonkin. Porissa Anna Hiltusen ajokki jyräsi varmaan voittoon 2. radalta ilman vetoapua. 2 DARK ALLEY kilpailee hienossa vireessä ja hakee tiukasti kolmatta peräkkäistä voittoa sekä peräti seitsemättä peräkkäistä kaksarisijoitusta. Viimekertainen Seinäjoen voitto irtosi täysin hallitusti. 9 LUCKY MOOSE ei ollut viimeksi Lahdessa parhaimmillaan, mutta normaalisti ruuna ottelee montélähdöissä kärkisijoista. Pikamatka on Lucky Mooselle ehdottomasti plussaa. Porin pikamatkalla Lucky Moose sijoittui johtopaikalta An-Andreen jälkeen kakkoseksi. 3 CARBON CRYSTAL on arvoitus, sillä kyseessä on uran ensimmäinen montéstartti. Joka tapauksessa Carbon Crystal on hyvä hevonen tähän lähtöön. 7 GEREMI BOKO ei ole kilpaillut tänä vuonna raviratsastuksessa, mutta viime vuoden kaksi montéstarttia Vermossa toi yhden kakkossijan nimenomaan Liisa Nummen ratsastamana. Niinpä Geremi Bokoonkin pitää suhtautua vakavasti. B-ryhmän käynnistävät 5 GROUSE MAN ja 6 MAESTRO KEMP ovat hyviä haastajia.

Lähtö 2.

RANKING
A) 11-6-9 B) 10-12-3-1-5-8-2 C) 16-14-13-4-7-15
TAPSAN TOIVO – AIKA-SINKO – UKKOHERRA – TEPPO TUISKU

Toisessa lähdössä A-ryhmään kohoaa kolme lahjakasta 5-vuotiasta. 11 TAPSAN TOIVO on palannut koronatauon jälkeen radoille entistä ehompana. Heti Teivon Nuorten Sarjan kakkossijassaan ori kiri viimeiset 800 metriä peräti 25,2-vauhdilla. Kouvolassa Tapsan Toivo oli laukkapäällä, mutta viimeksi Teivossa Siporin poika eteni avauspuolikkaan kohdalla johtopaikalle ja hallitsi vakuuttavasti. Laukan uhkaa ei voi sulkea pois, mutta ravilla Tapsan Toivo ottelee ilman muuta kärkisijoista. 6 AIKA-SINKO on suorittanut taukonsa jälkeen nousujohteisesti. Viimeksi Turussa ori haki kakkossijalta johtopaikan ensimmäisessä kaarteessa ja sooloili koko loppumatkan ylhäisessä yksinäisyydessään. Tällä kertaa Jukka Torvinen hyppää Taisto Bordin valmennettavan kärryille. Mikäli Aika-Sinko tekee läpi matkan täyttä totta, se kyllä pärjää. Myös 9 UKKOHERRA on lahjakas 5-vuotias. Se aloitti kautensa Mikkelissä ylivoimaisella voitolla, vaikka laukkasi ensimmäiseen kaarteeseen mentäessä. Viimeksi Jyväskylän Nuorten Sarjassa Ukkoherra laukkasi pahoin lähtöön, mutta nousi vielä neljänneksi. 10 TEPPO TUISKU kuuluu sekin lahjakkaiden 5-vuotiaiden kastiin. Kuntokäyrä osoittaa ylöspäin, mutta kovalle suosikkikolmikolle rahkeet eivät taida näiden onnistuessa riittää. 12 RIINAN KIRMA on aloittanut taukonsa jälkeen sijoituksia paremmilla suorituksilla. Ensiksi Riinan Kirma jäi keulavoittajan taakse pussiin ja joutui tyytymään tasaisessa lähdössä viidenteen sijaan. Viimeksi kaksi alkulaukkaa vei mahdollisuudet. Viimeiset 1200 metriä sujuivat 27,8-vauhdilla. Näin kovan lähdön voittaminen 40 metrin takamatkalta edellyttää kuitenkin suosikkien epäonnistumista.

Lähtö 3.

RANKING
A) 2 B) 7-1-3-8-5-10 C) 6-4-9
HEPORIX – DIORI – DRAKEN – VIRIN VEIJARI

Mika Mäkelän valmennettavalle meni ykkösvihje jo toisessa lähdössä, ja tähän lähtöön Mäkelän tallista löytyy vielä paljon selvempi suosikki. 2 HEPORIX on esiintynyt läpi kauden edukseen, ja pikamatkalla nopealla oriilla on loistosaumat keulavoittoon. 7 DIORI on sekin tosi nopea avaaja. Viimeksi Kouvolassa Diori avasi Heporixin sisäpuolelta ensin keulaan ja päästi sitten Heporixin ensimmäisessä kaarteessa eteensä. Heporix kamppaili loppuun asti 75-voitosta, kun taas Diori taipui päätöspuolikkaalla taustalle kuudenneksi. Tämä pikamatka on ilman muuta Diorille plussaa. Paikka Heporixin takana 2. sisällä lienee nytkin Jukka Torvisen tähtäimessä. Mikäli Diori sinne pääsee, on kakkossija lähellä. 1 DRAKEN ei ole vielä huippuiskussa, mutta startit vievät sitä tällä hetkellä koko ajan eteenpäin. Ruunalla on loistopaikalta hyvät totosaumat. 3 VIRIN VEIJARI väsyi Kouvolassa 4. sisältä, mutta lähtee sekin jahtaamaan totosijaa tosissaan. 8 SIPPIMIES on fyysisesti hyvässä vireessä, mutta laukkoja tulee turhan paljon. Tälläkin kertaa laukka on onnistumista todennäköisempi vaihtoehto. 5 VENNELMON VARMA kilpailee nousuvireessä. Tamma olisi kaikkein sitkeimmillään keulapaikalta, mutta sinne ei pitäisi olla mitään asiaa.

Lähtö 4. | Toto65-1

RANKING
A) 2 B) 9-5-3-4-10-6-12 C) 7-8-11-1
TANPOPO – YANK MATCH – TARTAURUS FACE – CROSSOVER

Toto65-kierroksen avauskohteessa A-hevoseksi kohoaa 2 TANPOPO. Se on kilpaillut kerran Matias Salon valmennuksesta käsin, ja suoritus oli heti oikein hyvä. Tanpopo hävisi Lahdessa 2. ulkoa vain kovalle kaksikolle Mark More ja Ypäjä Louvre saavuttaen samalla hyvän täyden matkan tuloksen 12,9. Starttiväliä on taas kuukauden verran, mutta jo viime kerran kaltaisella suorituksella tämän lähdön voittaminen saattaa onnistua. On mielenkiintoista nähdä, kuinka tosissaan Tommi Kylliäinen panostaa kakkosradalta starttiin. 9 YANK MATCH on aloittanut taukonsa jälkeen hyvillä suorituksilla. Takarivistä ori ei kuitenkaan pääse hyödyntämään hyvää lähtönopeuttaan ja putoaa siksi rankingissa Tanpopon takapuolelle. 5 TARTAURUS FACE tulee Heikki Mikkosen kovakuntoisesta tallista. Viimeksi Härmässä Tartaurus Face eteni takamatkalta ensimmäisellä takasuoralla 2. ulos, ja ruuna säesti kirivaiheessa hyvin Imakeituptotheskytä sekä Troopersia. Ruuna keikkunee kärkikahinoissa alusta loppuun. Myös 3 CROSSOVER pääsee reippaasti liikkeelle. Viime Vermon startissaan Crossover jäi ensin johtavan rinnalle, mistä hiillosti itsensä väkisin johtopaikalle runsaat 900 jäljellä. Lopussa Gillian Comery ja Yank Match vyöryivät edelle, mutta Crossover jaksoi kunniakkaasti kolmanneksi. 4 NOTABLE sai viimeksi myöhään tilaa, eikä päässyt käyttämään kaikkia voimiaan. Kunto on kohdallaan, mutta pikamatka ei ole ruunan bravuuri. Itse asiassa Notable ei ole kilpaillut Suomessa koskaan aiemmin pikamatkalla. Takaisin Suomeen palannut 10 CRAZEMAN on arvottu takariviin, mistä ihan voittotaistoon nouseminen yllättäisi.

Lähtö 5. | Toto65-2

RANKING
A) 5 B) 1-9-3-4-7-6-2-8
SELENE LUNE – SUE’S PHOTO – LILY’S STAR – HER ROYAL HIGHNESS

Toisen Toto65-kohteen itseoikeutettu suosikki on 5 SELENE LUNE. Väkivahvalla tammalla on taulussaan pelkkiä voittoja. Itse asiassa tammalla on allaan jo peräti kymmenen kilpailun mittainen kaksariputki. Selene Lune ei ole ensimetreillä mikään raketti, mutta on se silti saanut selvästi lisää lähtönopeuttakin. Muutenkin meno on entisestään jykevöitynyt, eikä haparoivia askeleita ole enää juurikaan nähty. Omin avuin Selene Lune ei pääse nytkään johtopaikalle, mutta luulisi, että johtopaikka on kaikilta tämän lähdön valjakoilta haettavissa suosiolla. Sen jälkeen voittoputken pitäisi saada jatkoa. Ei paikka johtavan rinnallakaan toki missään tapauksessa veisi vahvan tamman voittosaumoja. 1 SUE’S PHOTO on kirinyt viimeisissään mukavasti. On hyvinkin mahdollista, että Sue’s Photo avaa ensin keulaan ja päästää sitten lopulta Selene Lunen eteensä. Tällaisella juoksuskenaariolla Sue’s Photo on selkeä kakkosrankkaus. 9 LILY’S STAR hävisi viimeksi Turussa vain Selene Lunelle avattuaan ensin keulaan ja päästettyään sitten Selene Lunen eteensä avauspuolikkaan kohdalla. Nyt ideaalijuoksupaikka olisi Selene Lunen ja Sue’s Photon takana 3. sisällä. 3 HER ROYAL HIGHNESS on lähinnä se hevonen, joka voi kyseenalaistaa vihjeissä ennakoidun juoksujärjestyksen. Myös Her Royal Highness on nimittäin nopea avaaja. Lähtökohtaisena oletuksena kuitenkin on, ettei se pääsisi kiihdytyksessä ohi Sue’s Photosta. Muutenkin huippukuntoon tuntuisi vielä olevan matkaa. 4 CARLEMAN on vahva lopuntulija, mutta sisäradan vetämässä lähdössä tehtävä ei tule olemaan helppo.

Lähtö 6. | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 8-5-7-11-4 B) 2-12-9-1-3-10-6
FUSCUS H.L. – HADES – BATT MATCH – QUE TAL

Toto4-peli käynnistyy tasaisella lämminveriryhmällä. Ykkössuosikin nimeäminen on todella vaikeaa. Sellainen olkoon huonosta lähtöpaikasta huolimatta 8 FUSCUS H.L.. Se ei viimeksi jaksanut kiertää kärkitaistoon, mutta kyllä juoksukin meni vaikeaksi. Lisäksi vastus oli kovempi, ja sarja jo lähtökohtaisesti epäedullisempi. Heikkoon sijoitukseen ei kannata siten ylireagoida. 5 HADES on suorittanut ihan mukavasti, vaikkei aivan kärkeen ole riittänytkään. Hades voi kiihdytyksen onnistuessa päästä keulaan tai 2. sisälle, ja näiltä juoksupaikoilta kaikki olisi mahdollista. Vastus ei ole nyt aivan niin kova kuin kahdessa viime Teivon kisassa. 7 BATT MATCH riitti kaksi viikkoa sitten säästöreissulla seitsemänneksi. Kyseessä on kuitenkin niin kovaluokkainen hevonen, että mikäli urallaan ongelmista kärsinyt ruuna otti startin oikealla tavalla, se voi parantaa aika paljonkin. 11 QUE TAL on esiintynyt taukonsa jälkeen koko ajan edukseen. Hannu Torvisen ajokki olisi ollut eturivistä keulapsyykillä selkeä ykköshevonen, mutta takarivin lähtöpaikka mutkistaa tilannetta. Nyt Que Tal on ”vain” yksi suurimmista suosikeista. Myös 4 ALWS LILY nostetaan mukaan A-ryhmään. Se ei ollut viimeksi Turussa keulapaikalta ihan parhaimmillaan, mutta ehkäpä selkäjuoksu sopii muutenkin paremmin. 2 FLASHDANCE SISU tekee suoritusvarmaa työtä, mutta näiden lähtöjen voittamista ajatellen tammasta saisi löytyä vielä yksi lisäpykälä. 12 ARCTIC PASTOR kiri Riihimäellä 2. ulkoa varmaan voittoon. Asetelmat ovat kuitenkin tällä kertaa haastavat. Myös 9 COMBATANT MOTION ja 1 PROUD MS CANTAB mahtuvat mukaan revitykseen.

Lähtö 7. | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 4 B) 1-7-12-11-8-10-2-3-14-9-6-16-15-13-5
IMAKEITUPTOTHESKY – ZIZZY HIGHNESS – AMAZATO – ONE POINT

Illan ensimmäisessä troikkalähdössä on todella vaikea uskoa 4 IMAKEITUPTOTHESKY tappioon. Varsinkin viimekertainen Härmän keulavoitto oli sen verran vakuuttava. Edes niinkin kova hevonen kuin Troopers ei onnistunut Christa Packalenin valmennettavaa kukistamaan. Imakeituptothesky vastaili tälle oikein rehdisti maaliin asti saavuttaen samalla hienon täyden matkan volttituloksen 14,3. Keskipitkän matkan ei pitäisi olla Imakeituptotheskylle minkäänlainen ongelma, ja keulavoitto vaikuttaa enemmän kuin todennäköiseltä. 1 ZIZZY HIGHNESS voi hyvinkin onnistua saalistamaan loistopaikaltaan juoksupaikan Imakeituptotheskyn takana 2. sisällä. Tällaisella juoksunkululla Zizzy Highness olisi todennäköinen totohevonen. 7 AMAZATO jäi vielä kuukausi sitten Teivossa 4. ulkoa taustalle. Kyseessä on kuitenkin luokkatamma, jolla on kyllä parannuspotentiaalia viime starttiin nähden. 12 ONE POINT sinnitteli viimeksi Teivossa kunnialla noustuaan 1300 metriä ennen maalia 3. sisältä 2. radalle ilman selkää. 11 FULLHAND COMERY pakotti Night Guardin perjantaina Porissa peräti 08-kyytiseen avaukseen ennen kuin tyytyi tämän selkään. Night Guardia revittely ei haitannut, mutta Fullhand Comerylta alun kaahailu vei todennäköisesti totosijan. 8 HILARIOUS HANGOVER kilpailee elämänsä kunnossa. Viimeksi Turussa tamma revitteli alussa keulaan, mistä hävisi vain Matter Of Courselle. Mikäli Zizzy Highness pystyy nappaamaan johtavan selän, olisi se myös Hilarious Hangoverille eduksi. 10 MARY HOTSHOT on kilpaillut jo maaliskuusta asti Pia Huusarin valmennuksesta, vaikka ei ole aiemmin Suomessa juossutkaan.

Lähtö 8. | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 12-9-8-10-5-3 B) 11-7-1-2-6-4
BILETTÄJÄ – KIIRILLA – ANNAN – VAROITUS

Duo-peli käynnistyy enintään 30 000 euroa tienanneiden suomenhevostammojen ryhmäajolla, joka suorastaan vilisee hyväkuntoisia hevosia. 12 BILETTÄJÄ nostetaan lähtöpaikasta huolimatta rankingin ykkösnimeksi, mutta on kuitenkin huomioitava, että absoluuttisesti parhaimmillaan Bilettäjä on keulasta. Tapio Perttusen suojatti pystyy kuitenkin takaakin hyviin suorituksiin, mistä tuoreimpana osoituksena viimekertainen Kouvolan 11-radalta tullut IV-divisioonakarsinnan kakkossija. Se tuli 4. ulkoa 1100 metrin kirillä ilman selkää. 9 KIIRILLA on saanut Heikki Mikkosen käsissä tuntuvasti lisää ryhtiä otteisiinsa. Lähtöpaikka takarivissä keskinkertaisten avaajien takana ei ole paras mahdollinen, mutta viime kilpailujen perusteella tamma pystyy kirimään hyvän selkäjuoksun jälkeen terävästi. 8 ANNAN on rehti puurtaja. Viimeksi Kouvolassa Annan marssi kolmatta rataa pitkin johtavan rinnalle runsaat 1500 jäljellä ja sijoittui Bilettäjän jälkeen kolmanneksi. 10 VAROITUS on toivottoman epävarma, mutta fyysinen kunto on hyvä. Joensuun voitto tuli vaativalla reissulla, sillä alussa laukannut tamma joutui kiertämään kolmatta rataa, kunnes pääsi laskeutumaan johtavan rinnalle vasta 600 metriä ennen maalia. Silti Jouni Heimalan suojatti jaksoi vääntää ykköseksi ohi keulassa juosseesta Tutun Tiltusta. 5 MARMARDU on edellisen tavoin kyvykäs, mutta epävarma. Teivon tammalähdön kolmossijassaan Marmardu matkasi 3. sisällä, mistä ei löytänyt kirivaiheessa vapaata väylää. Siitä huolimatta vain Lakan Leija ja Varjonova olivat maalissa edellä. 3 MINSKAUS on mainiolta paikaltaan lähdön todennäköisin keulahevonen ja mahtuu sekin mukaan A-ryhmään. Haastajaosastolta ainakin 11 HOLLAUS, 7 MILRID ja 1 M.A. PISTE ovat myös realistisia totohevosia.

Lähtö 9. | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 1-7 B) 10-12-6-9-2-5-11 C) 4-8-3
MARK MORE – QUITE SPECIAL – BRING ME BRODDE – ANGEL RAZIEL

Päätöslähdön suosikki 1 MARK MORE saapuu Vermoon kaksi vakuuttavaa voittoa allaan. Ensiksi Lahdessa Mark More kiri 3. ulkoa hallittuun voittoon ohi keulassa juosseesta Ypäjä Louvresta. Myös viimeksi Kouvolassa Mark More matkasi 3. ulkona. Ruuna kiertyi 4. radan kautta vauhdilla johtavan rinnalle 400 jäljellä ja lipui loppusuoralla selvään voittoon ennen keulasta kakkoseksi sijoittunutta BWT Dangeria. Pikamatkalla ja vieläpä ykkösradalta ensisijainen taktiikka lienee ajaa keulasta. Heti alussa tullee kuitenkin kovaa painetta, ja muutenkin kiihdytyksen on ykkösradalta aina onnistuttava. Ainakin 7 QUITE SPECIAL kohdalla taktiikka oli viimeksi Turussakin todella aktiivinen. Ruunalla prässättiin 07,5-vauhtisessa avauksessa niin kauan, että johtopaikka suosikki Dickson Shadowilta irtosi. Dickson Shadow pääsi kuittaamaan lopussa, mutta Quite Special oli hyvä kakkonen. Keulapaikalta Quite Special olisi tosi mielenkiintoinen, mutta Mark More on kuitenkin lähtökohtainen keulahevonen. Mikäli edellä mainitut ottaisivat alussa tiukasti yhteen, olisivat 10 BRING ME BRODDE ja 12 ANGEL RAZIEL suurimmat hyötyjät. Molemmat ovat iskussa, mutta toki lähtöasetelmat ovat pikamatkalle haastavat. Bring Me Brodde laukkasi Kouvolassa ensimmäisessä sekä viimeisessä kaarteessa, mutta kulki muuten mukavasti. Vermon kaarteissa ruunan ei luulisi laukkaavan. Angel Raziel eteni viime Vermon kisassaan johtavan rinnalle 600 juostuna ja oli tosi rehti kakkonen Deangelon hallitessa keulapaikalta. 6 LOVETOWN kohdalla paikka johtavan takana olisi ideaali. Pikamatka sopii ruunalle hyvin. 9 BWT DANGER ei voinut viimeksi johtopaikalta mitään Mark Morelle, ja nopean revanssin ottaminen on tiukassa.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 8,5,7,11,4 + 2,12,9,1 (3,10)
T4-2: 4 (1,7)
T4-3: 12,9,8,10,5,3 + 11,7,1 (2,6)
T4-4: 1,7 + 10,12 (6,9)

Pieni systeemi 60 riviä, hinta 12 euroa.
Suuri systeemi 324 riviä, hinta 64,80 euroa.

PÄIVÄN DUO | L8-L9

12,9,8,10,5,3
1,7

Yhteensä 12 yhdistelmää.

TROIKKA | LÄHTÖ 7

4
1,7,12
kaikki

Yhteensä 42 yhdistelmää, hinta 21 euroa.

TROIKKA | LÄHTÖ 9

1,7
1,7,10,12
1,7,10,12,6,9,2,5,11

Yhteensä 42 yhdistelmää, hinta 21 euroa.

Vihjeet Jouni Toroska