Keskiviikko-ravit

28.10.2020 18:00

Keskiviikko-ravit

Pääsyliput ennakkoon Vermo Shopista

Vermo Areenalla ravataan toistaiseksi poikkeusjärjestelyin. Ravitapahtumissa tulee sisätiloissa käyttää kasvomaskia (tai vaihtoehtoisesti visiiriä), kasvomaskin käyttövelvoite ei koske ravintola- ja kahvilatiloja. Yleisö- ja tallialueen välillä ei ole kulkua. Pääsyliput kannattaa ostaa ennakkoon verkkokaupasta, johon pääset sivun oikean reunan Vermo Shop -painikkeesta. Myös portilla myydään lippuja. Nyt myynnissä on lisäksi autokatsomolippu, jolla pääsee kätevästi autolla etusuoran alussa sijaitsevaan autokatsomoon. Tällöin kaikkien autossa olevien henkilöiden tulee lisäksi ostaa erikseen pääsylippu. Ravit kuuluvat myös suorana radiosta 87,6 MHz Vermon alueella. Yleisön sisäänkäynti toistaiseksi vain Valjakkotien puolelta pääovista tai niiden vasemmalla puolella olevasta portista (talliportilla ei lipunmyyntiä). Huom. tallialueelle ei pääsyä yleisöalueelta.

Keskiviikkoravien pääsylippu

Vermon Areenan keskiviikkoravit klo 18-21 (ovet klo 16). Huippuraviurheilun lisäksi tarjolla turvavälit huomioiden yhdessäoloa, elämyksiä ja laadukkaat ravintolapalvelumme. Myös lapsille on mukavaa tekemistä esim. keppariareenalla. Poikkeusolojen aikana lapset alle 18-v. tarvitsevat oman pääsylipun, he pääsevät alennusryhmien lipulla. Pääsylippu sisältää käsiohjelmamonisteen. Myös portilla myydään lippuja, suosittelemme ostamaan liput ennakkoon jonojen välttämiseksi ja turvavälien toteutumiseksi. Oikeus alennukseen osoitettava pyydettäessä.

  • Hinta 8 €/aikuinen
  • Alennusryhmät 4 € (eläkeläiset, invalidit, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt, lapset alle 18-v.)
  • Autokatsomolippu 5 €/auto
  • Vermon kausikortilla vapaa sisäänpääsy (loppuvuoden kausikortti myynnissä hintaan 44/33 € - osta Vermo Shopista >>)
  • Raviliiga Tapparan kortilla vapaa sisäänpääsy
  • Hippoksen kausikortti, SHKL:n jäsenkortti ja Vermo Areenan vapaalippu ovat voimassa, mikäli kortin/lipun haltija käy lunastamassa oman lipputuotteen (0 €) Liveto-lipunmyyntijärjestelmästä viimeistään kyseisen viikon maanantai-iltaan mennessä. Näytä saapuessasi sekä etukäteen hankittu lipputuote että etukortti.
  • Vermo Shopissa maksuvälineenä käy yleisten maksutapojen lisäksi myös Smartum saldo ja Eazybreak.
  • Vermossa maksu käteisellä / pankkikortilla. Vermossa pääsyliput voi maksaa myös Edenredin tai Smartumin virikesetelillä / saldolla.

Järjestäjä pidättää oikeuden rajoittaa yleisömäärää, jakaa yleisön erillisiin sektoreihin ja rajoittaa kulkua sektoreiden välillä voimassa olevien yleisörajoitusten puitteissa.

KÄSIOHJELMAN NÄKÖISPAINOS

28.10.2020 Vermo

Selaa julkaisua

TOTO65-VARMAVALINNAT

Viikon molemmat läpivarmat tulevat Harri Koivusen tallista. Kierroksen ehdottomasti todennäköisin voittaja on toisen kohteen 6 MAKING MATCH. Kyseessä on oikein kovaluokkainen 3-vuotias, joka on suorittanut viime aikoina koko ajan nousujohteisesti. Alla on kaksi helppoa keulavoittoa, ja jo Kriteriumin karsintalähdön suoritus oli jatkoa ajatellen toiveita nostattava, vaikkei huonolta lähtöpaikalta kovassa lähdössä menestystä herunutkaan. Making Match voi hyvinkin edetä viime kilpailujen tavoin johtopaikalle, ja ainakaan silloin sen ei pitäisi normaalina hävitä. Kolmas kohde on Salamakypärät-osalähtö, ja siinä Patri Filatoffin ohjastama 10 SAMURAI COMERY toimii toisena läpivarmana. Samurai Comery on aloittanut Koivusen tallista käsin kahdella niin kovalla suorituksella, että on tähän lähtöön takarivistä huolimatta iso suosikki. Samurai Comerylla olisi ollut täydet edellytykset kilpailla kierroksen huipentavassa Glenn Kosmos Memorialissakin. Siinä lauantaina Porin St. Legerissä neljänneksi sijoittunut Derbykakkonen 2 ALWAYS READY toimii yhtenä Pienen systeemin neljästä varmasta. Kierros käynnistyy 5-vuotiaiden suomenhevosten lähdöllä, ja siinä Derbykakkonen 4 STALLONE hakee tiukasti kauden avausvoittoaan, kun ikäluokan suvereeni hallitsija Parvelan Retu on jo vetäytynyt talvitauolle.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 4 + 2,6,3 (7,1)
T65-2: 6 (1,11)
T65-3: 10 (2,5)
T65-4: 6,2,4,7,12,1,8,10 (9,11)
T65-5: 9,4,6,7,11 (2,8)
T65-6: 2 + 9,1,10,7,8,3,11 (6,12)

Pieni systeemi 40 riviä, hinta 4 euroa.
Suuri systeemi 1280 riviä, hinta 128 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Lähtö 1. Ryhmäajo 2120 m

RANKING
A) 7-1-3-6 B) 5-2-8-4
VENNELMON VARMA – MELLUN MYRSKY – AATSI – SIPPIMIES

Tämän keskiviikon ravit käynnistyvät harvinaisen isorahaisten hevosten lähdöllä, kun heti ensimmäinen lähtö on enintään 60 000 euroa tienanneiden kylmäveristen ryhmäajo. Siinä voidaan hyvinkin nähdä 7 VENNELMON VARMA ja 1 MELLUN MYRSKY välinen uusintaottelu. Tämä kaksikkohan otti yhteen Vermossa jo 17. päivä tätä kuuta. Silloin johtopaikalle 1500 metriä ennen maalia edennyt Vennelmon Varma voitti tiukan kamppailun ennen 3. ulkoa samaan aikaan johtavan rinnalle kiertänyttä Mellun Myrskyä. Myös Malkkin ja Vilju kamppailivat tasaisessa rintamassa voitosta. Molemmat suosikit esiintyivät edukseen myös viimeisimmässä kilpailussaan. Vennelmon Varma sijoittui Vermon Tammatähdessä kakkoseksi 500 metrin kirillä 2. ulkoa. Lähdön voitti keulapaikalla juossut Metsärinteen Valta. Mellun Myrsky taas kierteli lauantaina Porissa 75-voittoon kierroksen kirillä 6. ulkoa. Esitys oli mallikas, mutta vauhdinjakokin oli Mellun Myrskyn puolella, sillä sen ei tarvinnut tulla päätöskierroksen kuin 26,8-vauhdilla. Vennelmon Varman osakekurssi olisi korkeimmillaan, mikäli se pääsisi johtopaikalle. Keulaan pääsy ei ole kuitenkaan täysin omissa käsissä. Mellun Myrsky on kankea kiihdyttäjä, mutta pienessä lähdössä ykkösradan paikka ei ole ongelma. 3 AATSI suoritti Porin tauoltapaluussaan lupaavasti. Ruuna laukkasi lähtösuoralla pahoin, mutta eteni vielä lopussa Mellun Myrskyn voittamassa lähdössä aivan kärjen tuntumaan. Nimenomaan Aatsi on se hevonen, jolla voidaan ajaa Vennelmon Varmaa vastaan keulasta. 6 SIPPIMIES on sitten lähdön neljäs A-hevonen. Oikein epävarma ori omaa ravilla ilman muuta täydet menestyssaumat. Lauantaina Porissa Sippimiehelle jäi 4. sisältä rutkasti jossiteltavaa. 5 YPÄJÄ LUOTSI kärkkyy kuumimpien suosikkien epäonnistumista. 2 T.T. AVOT palaa niin pitkältä tauolta, että eiköhän huippuvireen löytyminen edellytä muutamaa starttia.

Lähtö 2. Tasoitusajo 2120 m

RANKING
A) 3 B) 2-5-4-8-14-7-11-15-9-13-16-12-10 C) 1-6
SAVON KINGI – PARAPARA – LUMI-OLIVER – USVATTAVA

Toisesta lähdöstä löytyy vain yksi suosikki. 3 SAVON KINGI on aloittanut uransa komeasti; seitsemän kilpailua on tuonut kuusi voittoa ja yhden kakkossijan. Suoritukset kohenevat kaiken aikaa, ja viimekertainen Vermon vierailu toi oikein tyylikkään keulavoiton. Päätöspuolikas sujui 25,6-vauhdilla, ja missään tapauksessa kaikki ei ollut pelissä. Mikäli Savon Kingi jatkaa viime starttien kaltaisena, ei se ole nytkään lyötävissä. Myös B-ryhmän aloittava 2 PARAPARA kilpailee tällä hetkellä varsin hyvässä kehityssuunnassa. Tamma on tavannut viime aikoina menestyä laukattomissa kilpailuissaan. 5 LUMI-OLIVER on suorittanut läpi vuoden erittäin ailahtelevaisesti. Mikäli ruuna kulkee ravia ja esittää parasta osaamistaan, se kyllä riittää paalulta totoon. Syyskuisessa Kaustisen voitossaan Lumi-Oliver eteni avauspuolikkaan aikana johtopaikalle, mutta selkäjuoksu käy ihan yhtä hyvin. 4 USVATTAVA hävisi toiseksi viimeisimmässä kilpailussaan Vermossa keulapaikalta vain Vuaran Suvettarelle. Santtu Raitalan ajokki lähtee taas metsästämään tiukasti totosijoja. 8 ISOSALON IHME nousee takamatkan hevosista rankingissa korkeimmalle. Kumen tytär olisi kyllä riittänyt viimeksi Villinmiehen Tammakilpailussa korotetuille rahoille (kuuden parhaan joukkoon), mikäli ei olisi laukannut lähdössä. Nyt tamman oli tyydyttävä seitsemänteen sijaan. 14 USKO EEVERTTI kierteli viimekertaisessa Vermon kolmossijassaan todella väkevästi, mutta 40 metrin takamatkalta ei ole silti helppo ehtiä ihan terävimpään kärkeen.

Lähtö 3. Ryhmäajo 2120 m

RANKING
A) 9-3 B) 10-7-8-6-4-1 C) 5-2
NITRO DIABLO – TROT KRONOS – REVEREND DRED – TARGET KRONOS

Montélähdössä A-ryhmään erottuu helposti kaksi hevosta. 9 NITRO DIABLO voitti viimeksi Turussa PM-lähdön lopulta ylivoimaisesti, sillä eroa kakkoseksi sijoittuneeseen Popeen kertyi lopulta kilometriajassa peräti 1,1 sekuntia. Myös tätä edeltäneessä Jyväskylän pitkän matkan montélähdössä Pia Huusarin valmennettava irtosi lopulta vakuuttavaan voittoon. Olisi melkoinen pettymys, mikäli Nitro Diablo jäisi ulos kaksarista. Lähinnä 3 TROT KRONOS pyrkii haastamaan kovan suosikin. Trot Kronos aloitti Nina Pettersson-Perklenin valmennuksesta kirimällä kärrylähdössä ihan pirteästi kakkoseksi, ja nämä montélähdöt ovat tavanneet sopia ruunalle vielä paljon kärrylähtöjä paremmin. Kauden seitsemän montéstarttia on tuonut kaksi voittoa, kolme kakkossijaa sekä yhden kolmossijan. Viimeisimmässä montélähdössään 4. päivä syyskuuta Vermossa Trot Kronos sijoittui Nitro Diablon sekä Remote Controlin jälkeen kolmanneksi. Kuukausi sitten Jyväskylässä vain Nitro Diablolle hävinnyt 10 REVEREND DRED aloittaa B-ryhmän. 7 TARGET KRONOS on taipunut jatkuvasti kärrylähdössä, mutta montélähdön suoritus Teivossa 8. päivä elokuuta oli lupauksia herättävä, sillä neljänneksi sijoittunut ruuna tuli varsin mukavasti maaliin asti. Ainakaan vauhtivarojen puuttumisesta homma ei jää kiinni. 8 SEBASTIAN JOURNEY on mahdollinen totohevonen, mikäli ottaa homman koko ajan tosissaan. 6 VAN KRONOS kiri sunnuntaina Vermon paikallisraveissa montélähdön ykköseksi ja loppusuoralle tultaessa kärkeen edennyt 4 SOCIAL NETWORK sijoittui toiseksi.

Lähtö 4. Tasoitusajo 2620 m | Toto65-1

RANKING
A) 4 B) 2-6-3-7-1-5
STALLONE – SUVEN SAMETTI – VILKKEEN VELMU – HUJAKE

Toto65-kierros käynnistyy 5-vuotiaiden suomenhevosten kohtaamisella. Keskipitkän matkan tasoitusajossa tammat saavat 20 metrin hyvityksen. Parvelan Retu on jo vetäytynyt talvitauolle, mikä tekee kilpailusta tasaväkisempää. 4 STALLONE ei ole voittanut tänä vuonna Parvelan Retun puristuksessa vielä kertaakaan, mutta nyt Ossi Nurmosen valmennettavalla on siihen mainio mahdollisuus. Fransin pojan lyhyen kauden paras meriitti on tietysti Derbyn kakkossija. Siinä Stallone avasi ensin lujaa 2. sisälle ja jatkoi 1500 metriä ennen maalia 3. sisällä. Ruuna vaihtoi runsas kierros ennen maalia 2. radalle ilman selkää, huilasi loppukaarteessa 3. sisällä ja punnersi lopussa kakkoseksi ohi Vilkkeen Velmusta. Porin Satakunta Seniorissa tilaa tuli säästöreissun jälkeen niin myöhään, ettei ruunalla yksinkertaisesti ollut enää mahdollisuutta neljättä sijaa parempaan. Voi olla, että Iikka Nurmonen tarkkailee pienessä lähdössä alkumatkan ja iskee sitten vasta lopussa. Joka tapauksessa Stallone on selkeä ykkösrankkaus. Paalulta matkaan pääsevä 2 SUVEN SAMETTI aloittaa sitten B-ryhmän. Tapio Perttusen suojatti voitti Villinmiehen Tammakilpailun ylivoimaisesti, vaikka joutui taivaltamaan ensimmäisen kierroksen johtavan rinnalla. Derbyn finaalipaikka pilaantui karsintalähdössä pahaan lähtölaukkaan. Derbyssä kolmanneksi sijoittunut 6 VILKKEEN VELMU on tottunut menestymään. Kauden kaikki kahdeksan kilpailua ovat päättyneet totosijaan. Tuntuisi kuitenkin, että Stallonelle tämänkertainen matka sopii Vilkkeen Velmua paremmin. 3 HUJAKE kilpailee huomattavasti edellisiä pienemmällä voittosummalla, mutta ruuna on väläytellyt hyvää kapasiteettiaan. Hujake oli Derbyssäkin hyvä viides. Sen jälkeen ruuna ei ole itse asiassa kilpaillutkaan, joten se palaa nyt kahden kuukauden tauolta. 7 ISSAKAN VALO hyötyy juostavasta matkasta, mutta silti voiton nappaaminen tästä lähdöstä edellyttäisi todellista huippusuoritusta.

Lähtö 5. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-2

RANKING
A) 6 B) 1-11-9-3-4-8-2-7-12-10
MAKING MATCH – ARNIE’S EMILIE – GALILEO WAY – SULTAN OF SOPRANO

Toto65-kierroksen todennäköisin voittaja löytyy toisesta kohteesta. Jo Kriteriumin karsintalähdössä kuudennesta sijastaan huolimatta hyvän suorituksen tehnyt 6 MAKING MATCH on napannut sen jälkeen Turussa kaksi vakuuttavaa keulavoittoa. Kyseessä on oikein lahjakas 3-vuotias, joka kilpailee tällä hetkellä hyvässä kehityssuunnassa. Making Match edennee nytkin johtopaikalle, minkä jälkeen Harri Koivusen valmennettava ei ole normaalina lyötävissä. 1 ARNIE’S EMILIE tuskin pystyy puolustamaan ykkösradalta keulapaikkaa, mutta mikäli se onnistuisi pitämään Making Matchin selän, olisi kakkossija lähellä. Alla on kaksi oikein positiivista suoritusta, ja todennäköisesti kuntokäyrä osoittaa edelleen ylöspäin. 11 GALILEO WAY on vahva vääntäjä, mutta varsinkin näistä asetelmista suosikin kukistaminen on haastavaa. Mikäli tempo menee matkalla kovin maltilliseksi, lähtenee Ari Moilanen ajamaan Galileo Wayllä siinä tilanteessa eteenpäin. 9 SULTAN OF SOPRANO on kohdannut Arnie’s Emilien kahdessa viime startissaan. Niiden kilpailujen perusteella kaksikko on keskenään melkoisen tasavahva, joten näistä asetelmista Arnie’s Emilie pitää rankata Sultan Of Sopranon edelle. 3 NORTHERNLIGHT GENIUS ylsi viime keskiviikkona sisäratajuoksulla ihan mukavasti kolmanneksi. Juoksun luontuessa totosija on nytkin mahdollinen. Myös 4 HANDSOME SAM, 8 MAX MILI ja 2 ICE QUEEN BIRDLAND omaavat juoksun luontuessa täydet totosaumat tässä suosikin jälkeen varsin tasaisessa lähdössä.

Lähtö 6. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 10 B) 2-5-12-8-11-7-9-4-6-3-1
SAMURAI COMERY – GILLIAN COMERY – PRODIGY SHARK – BOMBARD

Toto4-peli käynnistyy Salamakypärät-osalähdöllä. Suosikit tulevat Harri Koivusen tallista. Sarjassa neljäntenä olevalla Patri Filatoffilla on loistava tilaisuus täyteen pistepussiin, sillä 10 SAMURAI COMERY on aloittanut Koivusen tallista tähän lähtöön ylivertaisilla suorituksilla. Debyyttistartissaan Koivusen käsistä Samurai Comery irrotteli keulapaikalta loppusuoralla ylivoimaiseen voittoon ennen Hudson Webiä sekä Santo Grialia. Väliajat olivat 12,5-16,5-(13,5)-12,5. Viimekertainen lähtö oli tasokas ja vauhdikas Kasvattajakruunu-alkuerä. Siinä Samurai Comery iski 2. ulkoa 600 jäljellä, eteni johtavan rinnalle 450 jäljellä ja oli hyvä kolmas vain koville American Herolle sekä Main Stagelle häviten. Väliajat olivat 10,0-12,5-(13,0)-12,5. Nyt vastus on oikein sopiva. Tietysti takarivin lähtöpaikalta voi matkaan tulla aina itsestä riippumattomiakin häiriötekijöitä, mutta haavereitta voitto on väkisinkin lähellä. 2 GILLIAN COMERY on Koivusen tallin toinen edustaja. Riku Lehtonen on ajanut Gillian Comerylla Salamakypärät-lähdössä Vermossa kerran aiemminkin, ja silloin tuloksena oli tyylipuhdas keulavoitto. Keulapaikka olisi ilman muuta nytkin paras vaihtoehto. 5 PRODIGY SHARK sijoittui tuossa kesäkuisessa Gillian Comeryn voittamassa lähdössä Niko Riekkisen ajamana kakkoseksi. Kilpailusarjaa johtava Niko Riekkinen on nytkin ruunan ohjissa. Viime startti jätti ilmaan vähän kysymysmerkkejä, sillä Prodigy Shark taipui Porissa johtavan rinnalta ihmeen pahoin. Normaalina Prodigy Shark ottelee kuitenkin mitalisijoista. 12 BOMBARD on ollut tämän vuoden juoksuissaan todella epäonninen. Vireessä ei ole vikaa, mutta tällä kertaa lähtöpaikka on tympeä. Myöskään jo kolme peräkkäistä totosijaa napanneen 8 LANGEN’S AIRBORNE kohdalla lähtöasetelmat eivät ole parhaat mahdolliset. 11 THE RECTOR ja 7 YEEZUZ saavat yllättäjäosastolta pienen maininnan. 

Lähtö 7. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 6-2-4-7-12-1-8-10 B) 9-11-5-3
VALIANT DREAM – ZEUS KEMP – POR NIE ROCK – ARCTIC LOVER

Illan ensimmäisessä troikkalähdössä kohtaavat enintään 150 000 euroa tienanneet lämminveriset. Lähtö on koko Toto65-kierroksen tasaisin, eikä mukana ole yhtään täydellistä statistia. A-ryhmään päädytään lopulta nostamaan peräti kahdeksan valjakkoa. 6 VALIANT DREAM jäi viimeksi Suomen Mestaruudessa takajoukkoihin, mutta suoritus ei ollut lainkaan nolo. Kiihdytysvaihe ratkaisee paljon. Mikäli Valiant Dream onnistuu pääsemään johtopaikalle, on se voiton suhteen vahvoilla. Mikäli taas kiihdytysvaihe ei mene nappiin, voi juoksusta tulla ylivaikea. 2 ZEUS KEMP on mielenkiintoisella lähtöpaikalla, ja siihen pitää suhtautua ilman muuta vakavasti. Teivon Tammer-ajossa Zeus Kemp kiertyi 3. ulkoa johtavan rinnalle jo 2100 metriä ennen maalia. Zeus Kempillä oli loppusuoralla hetken aikaa kiinnitys voittoonkin, mutta lopulta päätössatanen oli hieman liikaa. 4 POR NIE ROCK osoitti viimekertaisella Teivon voitollaan jatkavansa huippuvireessä, joten juoksun luontuessa kaikki on mahdollista. 7 ARCTIC LOVER kohdalla juoksu meni viimeksi täysin pieleen. Sama riski on toki nytkin olemassa, mutta kuntonsa puolesta ori pystyy ottelemaan kärkisijoista. 12 KNOWS BEST jäi Turun avoimessa 5-vuotislähdössä 2. sisälle pussiin. Lähtöpaikka on haastava, mutta valmentajan TotoTV:n 65-vihjevideon haastattelun mukaan huippukunto on nyt löytynyt. 1 CELEBRITY LANE tuli viimeksi 5. sisältä hännillä voimia tallella maaliin. Nyt lähtöpaikka on merkittävästi parempi ja antaa mahdollisuuden otella kunnon sijoituksista. 8 SAHARA SANDSTORM on rehti työmies. Kasiradan lähtöpaikalta juoksunkulkukin näyttelee isoa roolia. 10 JACK VADER nappasi viimekertaisen kakkossijansa keulasta voittaneen Thai Profitin takaa. Nyt juoksusta tulee paljon haastavampi.

Lähtö 8. Tasoitusajo 2120 m | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 9 B) 4-6-7-11-2-8-1-3 C) 10-5
BWT CAESAR – LOOK COMPLETE – MAINIO – MATTER OF FACT

Duon avauskohteessa 9 BWT CAESAR kohoaa ainoaksi A-hevoseksi. Tuomas Korvenojan suojatti kilpailee luotettavassa vireessä. Viimeksi Turussa BWT Caesar hyökkäsi 2. ulkoa viimeisen kaarteen lopussa ja kiri varmaksi kakkoseksi voimatta mitään keulasta suvereenisti hallinneelle Amazing Warriorille. Nyt vastassa ei ole yhtä hurjaa menijää. Toki vastus on nytkin sen verran laadukas, ettei voiton ottaminen mitenkään helppoa ole. Joka tapauksessa totosijoilta ulos jääminen olisi jo iso pettymys. 4 LOOK COMPLETE aloittaa haastajien ryhmän. Iikka Nurmosen suojatti olisi huippumielenkiintoinen, mikäli pääsisi mielipaikalleen keulaan. 6 MAINIO palaa tauolta arvoituksena. Kyseessä on joka tapauksessa oikein hyvä hevonen näihin sarjoihin. Vaikka tämä kausi on sujunut ihan mukavasti, odotettiin tältä vuodelta vielä paljon enemmän. 7 MATTER OF FACT voitti maanantaina Teivossa tämänkertaista selvästi helpomman lähdön johtopaikalta näytöstyyliin. Kyseessä on kovan kapasiteetin omaava 4-vuotias tamma. Saa nähdä, panostaako Olli Koivunen tällä kertaa tosissaan starttiin. 11 DOUBLE REVENGE kilpailee hienossa vireessä, mutta tamma on arvottu takariviin jo kolmannen kerran peräkkäin. Niinpä ilman ylivauhtia ihan voittotaistoon nouseminen ei tule olemaan helppoa. 2 MY SWEDEN avaa ravilla lujaa ja voi saada nappireissun. Iskukyky on kuitenkin arvoitus, koskapa Suomen debyytti pilaantui heti pitkäksi menneeseen lähtölaukkaan.

Lähtö 9. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 2 B) 9-1-10-7-8-3-11-6-12-5-4
ALWAYS READY – SLIPPERY RUNWAY – RASKOLNIKOV FRIDO – AMERICAN HERO

Keskiviikkoilta huipentuu hienotasoiseen 4-vuotiaiden lämminveristen Glenn Kosmos Memorialiin. 2 ALWAYS READY on selkeä suosikki, vaikka joutuikin tyytymään lauantaina Porin St. Legerissä johtopaikalta neljänteen sijaan. Vieläkin parempaa odotettiin, mutta oli suoritus nytkin ehdottomasti hyvä. Ei kolmikolle MAS Champ, Lexus Dream ja Stonecapes Queila ollut ollenkaan häpeä hävitä. Vielä 100 metriä ennen maalia Always Ready kamppaili tiukasti voitosta. Mikäli Always Ready on ehtinyt palautua lyhyellä starttivälillä kunnolla, niin jo Porin kaltaisella suorituksella voitto on lähellä. 9 SLIPPERY RUNWAY oli todella vakuuttava Suomen debyytissään ja voitti keulapaikalta yläpystyyn. Väliajat olivat 14,1-14,1-(14,8)-10,8. Koska lähtöpaikka on kuitenkin Always Readyn takana, on Always Readyllä ilman muuta etulyöntiasema. 1 RASKOLNIKOV FRIDO ylsi lauantaina St. Legerissä 4. sisältä mukavasti kuudenneksi. Ori ei todennäköisesti pysty pitämään Combatant Motionia kiihdytyksessä ulkopuolellaan, minkä vuoksi ykkösradan lähtöpaikka ei ole tällä kertaa niin hyvä kuin voisi olla. 10 AMERICAN HERO voitti viimeksi Turussa Kasvattajakruunu-alkuerän johtopaikalta vakuuttavasti. Keulasta American Hero olisi ollut tähänkin lähtöön huippukiinnostava. Nyt lähtöasetelmat laskevat mahdollisuuksia, mutta eivät toki vie niitä. 7 BWT ECHO kohdalla kiihdytysvaihe ratkaisee paljon. Siinä voi tulla laukkakin, mutta mikäli ori onnistuisikin pääsemään johtopaikalle, olisi se lähdön jokerikortti. 8 MARSCHALL MATCH on asetelmista huolimatta yksi monesta mahdollisesta menestyjästä. 3 SAMVAIS väsyi viimeksi Turussa johtavan rinnalta. Se on helppo antaa anteeksi, sillä tempo oli aika raastavaa. Väliajat olivat 10,0-12,5-(13,0)-12,5. 11 PITERAQ mahtuu sekin mukaan suurempiin systeemeihin. Hevonen ja taulu ovat kunnossa, mutta lähtöpaikka ei ole toiveita nostattava.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 10 (2,5)
T4-2: 6,2,4,7,12,1,8,10 (9,11)
T4-3: 9,4,6,7,11 + 2,8,1 (3,10)
T4-4: 2 + 9,1,10,7,8,3,11 (6,12)

Pieni systeemi 40 riviä, hinta 8 euroa.
Suuri systeemi 512 riviä, hinta 102,40 euroa.

PÄIVÄN DUO | L8-L9

9
2

Yhteensä 1 yhdistelmä.

TROIKKA | LÄHTÖ 7

6,2
6,2,4,7,12,1,8,10
6,2,4,7,12,1,8,10

Yhteensä 84 yhdistelmää, hinta 42 euroa.

TROIKKA | LÄHTÖ 9

2
9,1
kaikki

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

Vihjeet Jouni Toroska

 

Ponilähtö

Lähtö  1. 


Väliajat 224-254-242-258

VENNELMON VARMA: Eteni nopeasti kuolemanpaikalle. Löi kovaa painetta ja eteni 600 juostuna väkisin kärkipaikalle. Sai hieman rauhoittaa toisella puolikkaalla. Vastaili lopussa hienon juoksun päätteeksi voittoon.
MELLUN MYRSKY: Matkasi 3. ulkona. Lähti 1250 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni puolimatkassa kuolemanpaikalle. Kiritti siitä voittanutta vahvasti, eikä hävinnyt voittoakaan paljoa. Viim. 700 m 24,6. 
AATSI: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Jäi paineen alla 550 juostuna johtavan kantaan. Nousi loppusuoran alussa toiselle radalle ja oli tasainen kolmas. 
SIPPIMIES: Laukkasi lähdössä ja jäi lauman hännille 4. ulos. Lähti 1200 ennen maalia selkään 3. radalle. Jäi 900 ennen maalia vapaalle radalle. Tuli rehdisti sisään asti. Viim. 1900 m 25,8. 
T.T. AVOT: Juoksi 2.-3. sisällä. Otti lopussa aivan maksimit. 
OIVA-SOINTU: Jäi toisesta ulkoa 600 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Sai vetoavun eteensä päätösringin alkaessa. Taipui toisesta ulkoa loppusuoralla ja otti maksimit. 
YPÄJÄ LUOTSI: Seuraili pienen lauman hänniltä vailla suurempaa virtaa. 
YPÄJÄ JALLU: Poissa.

Lähtö  2. 


Väliajat 295-300-272-304

KROMAUS: Matkasi alun keskijoukoissa toisella radalla. Eteni 800 juostuna toiseen ulos. Lähti 850 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni 650 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Painui 450 ennen maalia kärkeen ja hallitsi loppumatkaa varmoin ottein. Viim. 800 m 27,5. 
USKO EEVERTTI: Matkasi aivan pääjoukon hännillä. Lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3. radalle. Tuli hyvin ja ehti lopussa varmasti toiseksi. Viim. 1000 m 26,7. 
ISOSALON IHME: Haparoi lähdössä lyhyesti ja jäi lauman hännille. Teki jatkossa taustalta vahvan kierroksen mittaisen kirin. Viim. 1800 m 27,5. 
VALSSAUS: Juoksi 3. ulkona. Otti 850 ennen maalia yllättäen laukan ja jäi selvästi. Tuli lopun vielä mukavasti. 
CARMENIINA: Seuraili lauman hänniltä sisäradalta lähinnä tasaisesti. 
PARAPARA: Juoksi 4. sisällä. Jäi sinne 400 ennen maalia pahoin vailla kiritilaa ja menetti selvästi asemiaan. Tuli lopun vielä aivan asiallisesti. 
SUSAN PRINSSI: Juuttui nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Putosi siitä viimeisen takasuoran puolivälissä kärjen kyydistä ja tuli lopun tasaisesti. 
KRISTA: Laukkasi lähdössä ja putosi lauman hännille. Suoritti jatkossa taustalta aivan hyvin. 
ILON VILISTYS: Juoksi 5. sisällä. Menetti siellä loppukaarteessa hieman asemiaan. Tuli lopun lähinnä tasaisesti. 
USVATTAVA: Juoksi johtavan kannassa. Jäi sinne loppukaarteen alussa hetkeksi pakettiin. Pääsi pian vapaalle radalle. Taipui 300 ennen maalia pahoin ja oli heikko.
AIKA-VALTTI: Otti sata juostuna taustalla laukan ja menetti samassa pelinsä.
SAVON KINGI: Eteni nopeasti kärkipaikalle. Sai vetää haluamaansa tahtia. Menetti motivaationsa täysin loppukaarteen alussa ja aiheutti äkkinäisellä hidastamisellaan vaaratilanteen. Ajautui samassa sisäkentän puolellekin. Innostui lopussa taas ja tuli hienosti sisään. Oli oikeastaan vaarallinen kanssakilpailijoille. Oli siis hylätty radalta poistumisesta. 
RAPSANTERI: Juoksi 3. sisällä. Jäi loppukaarteen alussa pahoin vaille kiritilaa. Laukkaili 450 ennen maalia kiritilaa hakiessaan hylkäykseen asti. 
PUKSIN POIKA: Laukkasi lähdössä pitkäksi.
NORAN POT: Laukkasi ainakin kolme kertaa ja meni hylkäykseen. 
LUMI-OLIVER: Poissa.

Lähtö  3. 


Väliajat 127-139-136-156

NITRO DIABLO: Ajoi voimalla eteenpäin ja painui lopulta 450 juostuna kärkeen. Veti tasaisen reippaasti ja oli vakuuttava voittaja. 
TARGET KRONOS: Eteni nopeasti kärkipaikalle. Jäi 400 juostuna johtavan kantaan. Oli lopussa varsin hyvä kakkonen. 
VAN KRONOS: Jäi ensimmäisen takasuoran alussa 3. sisähevosen kupeelle toisen radan vetojuhdaksi. Pudotti 600 ennen maalia 4. sisälle. Sai edetä jatkossa aika sujuvasti ja tuli tasaisesti. 
REVEREND DRED: Suoritti 3. ulkoa asiallisesti. 
TROT KRONOS: Lähti rauhassa ja jäi 5. sisälle. Sai edetä sieltä suhteellisen sopuisasti ja tuli tasaisesti. 
SOCIAL NETWORK: Juoksi 3. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran lopussa toiselle radalle. Ajautui loppusuoralla ulommas ja siirrettiin lopulta kuudenneksi. 
STRILLOZZO JET: Matkasi 4. sisällä. Oli lopussa aika heikko. 
BANCO DES BORDES: Juoksi toisessa ulkona. Jäi 900 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Taipui jatkossa selvästi ja oli vaisu. 
SPECIAL ENVOY U.S.: Laukkasi 300 juostuna pitkäksi.
SEBASTIAN JOURNEY: Poissa.

Lähtö  4. 


Väliajat 333-308-272-254

STALLONE: Matkasi 4. sisällä. Nousi 1250 enne maalia toiseen ulos. Lähti 300 ennen maalia kiriin ja otti helpon voiton. Viim. 1000 m 24,0. 
HUJAKE: Otti 150 juostuna laukan ja jäi selvästi. Sai rauhallisessa tahdissa pian paikan pääjoukon hänniltä. Nousi viimeisen takasuoran alussa 3. ulos. Siirtyi loppusuoran alussa kiriin ja tuli hienosti sisään asti. Viim. 700 m 23,5. 
SUVEN SAMETTI: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai vetää pitkään sopuisasti. Tuli aivan juosten sisään asti, mutta oli vain liian kovan tehtävän edessä. Jäi aivan linjalla niukasti kolmanneksi. 
VILKKEEN VELMU: Eteni nopeasti 3. sisälle. Nousi siitä 1250 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi ja löi paineen päälle. Putosi loppusuoran puolivälissä voittotaistosta, mutta ei silti kokonaan luovuttanut. 
ISSAKAN VALO: Otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 
SIRPSAKKA: Juoksi johtavan kannassa. Taipui sieltä jo viimeisen takasuoran puolivälissä selvästi, eikä esitys ollut normaali. 
SUVIJUSSI: Lähti hitaasti ja jäi keskijoukkoihin. Otti päätösringin alkaessa laukan ja menetti pelinsä. 

Lähtö  5. 


Väliajat 100-166-152-147

HANDSOME SAM: Juoksi 2.-3. ulkona. Lähti 600 ennen maalia kiriin 3. radalle. Tuli vahvasti ja jyräsi viime metreillä varmaan voittoon. Viim. 700 m 12,7.
GALILEO WAY: Juoksi 4. ulkona. Lähti 1450 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni 850 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Löi jatkossa painetta kärkihevoselle ja tuli vahvasti sisään asti, vaikka jäikin aivan lopussa niukasti toiseksi. Ajautui loppusuoralla ainakin puoli rataa ulommas.
ARNIE'S EMILIE: Lähti hyvin, mutta luopui paikastaan 350 juostuna ja jatkoi johtavan kannassa. Oli siellä pitkään vailla kiritilaa, eikä saanut lopussakaan kunnon mahdollisuutta, vaikka pääsikin aivan lopussa nousemaan toiselle ja ehti kolmanneksi. 
MAKING MATCH: Lähti hyvin ja painui 400 juostuna kärkeen. Sai rauhoittaa tahtia toisella puolikkaalla erittäin paljon. Jatkossa tahti kiihtyi. Oli loppusuoralla pieni pettymys, kun jäi niukasti toton ulkopuolelle. 
NORTHERNLIGHT GENIUS: Matkasi 3. sisällä. Kirikaista pysyi pitkään kiinni. Nousi loppusuoran puolivälissä toiselle radalle ja tuli aivan mukavalla tyylillä maaliin. 
ICE QUEEN BIRDLAND: Juoksi 3.-4. ulkona. Oli sieltä kirivaiheessa tasainen.
WHITE CROSS DIEGO: Juuttui 400 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Sai 850 juostuna vetoavun eteensä. Oli sieltä lopussa tasainen. 
ZOLACE: Matkasi 5. ulkona. Lähti loppukaarteessa kiriin ja tuli kohtalaisesti. Viim. 700 m 13,9. 
SULTAN OF SOPRANO: Ei vain riittänyt lopussa 4. sisältä. 
NEW SENSATION: Taipui lauman hänniltä 5. sisältä jo puolimatkassa, eikä oikein ollut edes kilpailukunnossa. Keskeytti lopulta. 
EXMOOR: Poissa.
MAX MILI: Poissa.

Lähtö  6. 


Väliajat 123-169-157-130

PRODIGY SHARK: Lähti heti ajamaan eteenpäin. Pääsi lopulta 300 juostuna kärkipaikalle asti. Sai vetää erittäin sopuisasti ja hallitsi luonnollisesti vaivattomasti maaliin asti. 
LANGEN'S AIRBORNE: Jäi ensimmäisen takasuoran alussa toisen radan vetojuhdaksi. Pudotti loppusuoralla johtavan kantaan ja oli lopussa hyvä kakkonen. Viim. 600 m 13,0.
THE RECTOR: Matkasi 5. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin ja tuli hyvin sisään asti. Viim. 700 m 12,2. 
GUILTY PLEASURE: Pudotti kuolemanpaikalta 450 juostuna 3. sisälle. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Tuli lopun tasaisesti. 
SAMURAI COMERY: Sai ensimmäisen takasuoran alussa paikan toisesta ulkoa. Lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3. radalle. Eteni hetken mukavasti, mutta löi loppukaarteessa pään vinoon ja menetti tahtiaan. Tuli lopunkin vain tasaisesti, eikä ollut läheskään parhaimmillaan. 
HERE I GO AGAIN S: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Jäi 300 juostuna johtavan kantaan. Putosi loppukaarteessa kärjen kyydistä ja seuraili tasaisesti. 
FUNDOVER MATCH: Matkasi 5. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle ja tuli lopun asiallisesti. Viim. 500 m 13,7. 
YEEZUZ: Laukkasi lähdössä ja jäi hieman. Sai ensimmäisen takasuoran alussa paikan 4. ulkoa. Laukkasi siellä 650 ennen maalia yllättäen pahoin. Tuli lopun vielä vahvasti ja kilpailee kovassa kunnossa. 
BRISSAC RAPIDE: Matkasi 3. ulkona. Taipui sieltä viimeisen takasuoran lopulla ja oli aika vaisu.
GILLIAN COMERY: Laukkasi vajaa sata metriä juostuna ja jäi selvästi. Mahdollisuudet menivät samassa.
GEREMI BOKO: Juoksi 4. sisällä. Laukkasi siellä 700 ennen maalia yllättäen pitkäksi. Laukka oli aika kummallisen näköinen. 
BOMBARD: Poissa.

Lähtö  7. 


Väliajat 085-124-133-169

KNOWS BEST: Juoksi 6. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.-4. radalle. Jyräsi pitkän kirinsä päätteeksi vahvasti selvään voittoon. Viim. 800 m 12,3.
SAHARA SANDSTORM: Juoksi 5. sisällä. Nousi 400 ennen maalia kiriin ulkoradoille ja tuli lopun vahvasti. Ehti lopussa toiseksi. Ylivauhti tosin tasoitti tehtävää merkittävästi. Viim. 700 m 13,9. 
POR NIE ROCK: Matkasi 4. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran alussa 3. ulos. Kirikaista aukeni vasta loppusuoran alussa, minkä jälkeen tuli lopun hienosti. 
JACK VADER: Juoksi 3. ulkona. Sai viimeisen takasuoran alussa paikan toisesta ulkoa. Kirikaista aukeni vasta päätössatasella ja voimia jäi kyllä jäljellekin. 
LET'S TAKE A SELFIE: Juoksi 5. ulkona. Lähti 800 ennen maalia selkiin 3.-4. radalle. Tuli aivan asiallisesti sisään asti. 
FREE ME: Matkasi 4. ulkona. Lähti 850 ennen maalia selkään 3. radalle. Oli kirissään tasainen.
VALIANT DREAM: Juuttui alussa 3. radan kiertäjäksi. Pääsi 450 juostuna pudottamaan toiseen ulos. Lähti päätösringin alkaessa kiriin 3. radalle. Eteni päätöspuolikkaan alussa kärkeen. Taipui päätössatasella lopulta raskaan juoksun jälkeen, mutta esitys oli silti oikein hyvä. 
SHOTPROOF: Juoksi 3.-4. sisällä. Kirikaista aukeni vasta aivan viime metreillä ja voimat jäivät pääosin käyttämättä. 
ARCTIC LOVER: Peruutti ensimmäisen kaarteen lopulla 7. ulos. Lähti 1250 ennen maalia kiriin. Jäi loppukaarteen alussa vapaalle radalle. Kirin terä katkesi hieman lopussa, mutta ei silti kokonaan luovuttanut. 
WILLIAM PINE: Juuttui ensimmäisen takasuoran puolivälissä toisen radan vetojuhdaksi. Taipui siitä loppusuoran alussa hieman, mutta ei silti kokonaan luovuttanut. 
ZEUS KEMP: Painui 550 juostuna kuolemanpaikalta väkisin kärkeen. Tahti pysyi todella reippaana. Jäi loppukaarteen alussa alakynteen ja tuli lopun vailla virtaa.
CELEBRITY LANE: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Jäi puolikas juostuna paineen alla johtavan kantaan. Ei kunnolla pysynyt selässään, mutta jäi silti päätössatasella tekniseen pussiin. 

Lähtö  8. 


Väliajat 092-131-185-139

LOOK COMPLETE: Jäi ensimmäisen takasuoran puolivälissä toisen radan vetojuhdaksi. Kontrolloi siitä lähtöä ja nappasi lopussa erittäin hienolla esityksellä vakuuttavan voiton. Viim. 400 m 14,0. 
MAINIO: Juoksi 5. ulkona. Sai viimeisen takasuoran puolivälissä paikan 3. ulkoa. Kirikaista pysyi kuitenkin tiukasti kiinni. Löysi päätössatasella vapaan radan ja tuli lopun hienosti. 
MATTER OF FACT: Juoksi 5. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.-4. radalle. Tuli kirinsä vahvasti maaliin asti. Viim. 800 m 11,8. 
BWT CAESAR: Sai puolikas juostuna paikan toisesta ulkoa. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Joutui loppukaarteessa vähän passailemaan, mutta tuli suoraa taas mukavasti. Ajautui päätössatasella radan verran ulospäin ja aukaisi yhdelle kanssakilpailijalle vapaan väylän. 
DOUBLE REVENGE: Juoksi 3. ulkona. Sai viimeisen takasuoran alussa paikan toisesta ulkoa. Oli pitkään vailla kiritilaa, mutta sai kuitenkin lopussa tilaa, eikä voimia näyttänyt hirveästi jäävän. 
MY SWEDEN: Lähti hyvin. Meinasi pudottaa 250 juostuna 3. sisälle, mutta painoi liikaa päälle ja ajoi eteenpäin. Painui 450 juostuna kärkeen. Sai rauhoittaa tahtia merkittävästi kolmannella puolikkaalla. Antoi lopulta päätössatasella jonkin verran periksi. 
MILLSTONE'S VIVID: Juoksi 4. sisällä. Jäi sinne viimeisen takasuoran alussa vaille kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoralle tultaessa ja tuli lopun ulkoratoja pitkin sijoitustaan paremmin. 
TRUE DEVOTION: Suoritti 6. ulkoa kirivaiheessa asiallisesti. 
L DEES MAGGIESBEST: Matkasi 5. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Sai edetä sujuvasti ja tuli asiallisesti. 
ONE BREAK BROLINE: Matkasi 2.-3. sisällä. Oli pitkään vailla kiritilaa. Löysi vapaan radan lauman hännillä loppusuoran alussa. Tuli aivan juosten viime metrit ja voimat säästyivät. 
BRAND NEW KEY: Kiihdytti nopeasti kärkipaikalle. Jäi 450 juostuna johtavan kantaan. Taipui sieltä selvästi loppukaarteessa ja oli aika vaisu. ´

Lähtö  9. 


Väliajat 126-143-109-133

ALWAYS READY: Juoksi 3. ulkona. Lähti 1650 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni 550 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Löi siinä toisella ringillä kovaa painetta kärkihevoselle. Painui loppusuoran alussa kärkeen ja oli erittäin vakuuttava voittaja. Viim. 800 m 11,4. 
SLIPPERY RUNWAY: Juoksi 4. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin. Tuli pitkän kirinsä vahvasti ja oli erinomainen kakkonen. Viim. 800 m 11,4.
RASKOLNIKOV FRIDO: Matkasi 3. sisällä. Kirikaista pysyi pitkään kiinni. Löysi vapaan radan loppusuoran alussa ja tuli lopun pirteästi ehtien kolmanneksi. 
PITERAQ: Juoksi 5. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran lopulla kiriin. Tuli kirinsä mukavasti maaliin asti. 
AMERICAN HERO: Pääsi takarivistä hyvin läpi ja painui jo 200 juostuna kärkeen. Sai vetää avausringin sopuisasti. Jatkossa tahti tiukkeni. Tuli hyvin sisään asti, vaikka matka päätössatasella hieman painoikin. 
BATTLE JACK: Seuraili 4. sisältä tasaisesti ja sai vielä lopussa rahaa. 
FIRST CLASS LADY: Juuttui alussa keskijoukkoihin 3. radan kiertäjäksi. Peruutti lopulta 450 juostuna 5. sisälle. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Lähti 350 ennen maalia kiriin ja tuli aivan juosten sisään. Viim. 800 m 11,8. 
SAMVAIS: Juoksi 2.-3. ulkona. Jäi viimeisen takasuoran puolivälissä vaille kiritilaa. Vapaa rata löytyi 300 ennen maalia, minkä jälkeen tuli lopun tasaisesti. 
BWT ECHO: Lähti hyvin, mutta juuttui 250 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Sai toisen kaarteen alussa paikan toisesta ulkoa. Putosi sieltä viimeisen takasuoran alussa kärkiparin kyydistä. Taipui loppukaarteessa hieman ja oli pieni pettymys. 
COMBATANT MOTION: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Jäi 200 juostuna johtavan kantaan. Putosi viimeisen takasuoran alussa kakkoskeulaksi. Laukkasi 350 ennen maalia lyötynä pitkäksi.  
MARSCHALL MATCH: Matkasi lauman hännillä, missä laukkasi loppusuoralla hylkäykseen. 
MUCKELYMIMMY: Poissa.