Keskiviikko-ravit

11.11.2020 18:00

Keskiviikko-ravit

Pääsyliput ennakkoon Vermo Shopista

Vermo Areenalla ravataan toistaiseksi poikkeusjärjestelyin. Ravitapahtumissa tulee sisätiloissa käyttää kasvomaskia (tai vaihtoehtoisesti visiiriä), kasvomaskin käyttövelvoite ei koske ravintola- ja kahvilatiloja. Yleisö- ja tallialueen välillä ei ole kulkua. Pääsyliput kannattaa ostaa ennakkoon verkkokaupasta, johon pääset sivun oikean reunan Vermo Shop -painikkeesta. Myös portilla myydään lippuja. Nyt myynnissä on lisäksi autokatsomolippu, jolla pääsee kätevästi autolla etusuoran alussa sijaitsevaan autokatsomoon. Tällöin kaikkien autossa olevien henkilöiden tulee lisäksi ostaa erikseen pääsylippu. Ravit kuuluvat myös suorana radiosta 87,6 MHz Vermon alueella. Yleisön sisäänkäynti toistaiseksi vain Valjakkotien puolelta pääovista tai niiden vasemmalla puolella olevasta portista (talliportilla ei lipunmyyntiä). Huom. tallialueelle ei pääsyä yleisöalueelta.

Keskiviikkoravien pääsylippu

Vermon Areenan keskiviikkoravit klo 18-21 (ovet klo 16). Huippuraviurheilun lisäksi tarjolla turvavälit huomioiden yhdessäoloa, elämyksiä ja laadukkaat ravintolapalvelumme. Myös lapsille on mukavaa tekemistä esim. keppariareenalla. Poikkeusolojen aikana lapset alle 18-v. tarvitsevat oman pääsylipun, he pääsevät alennusryhmien lipulla. Pääsylippu sisältää käsiohjelmamonisteen. Myös portilla myydään lippuja, suosittelemme ostamaan liput ennakkoon jonojen välttämiseksi ja turvavälien toteutumiseksi. Oikeus alennukseen osoitettava pyydettäessä.

  • Hinta 8 €/aikuinen
  • Alennusryhmät 4 € (eläkeläiset, invalidit, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt, lapset alle 18-v.)
  • Autokatsomolippu 5 €/auto
  • Vermon kausikortilla vapaa sisäänpääsy
  • Hippoksen kausikortti, SHKL:n jäsenkortti ja Vermo Areenan vapaalippu ovat voimassa, mikäli kortin/lipun haltija käy lunastamassa oman lipputuotteen (0 €) Liveto-lipunmyyntijärjestelmästä viimeistään kyseisen viikon maanantai-iltaan mennessä. Näytä saapuessasi sekä etukäteen hankittu lipputuote että etukortti.
  • Vermo Shopissa maksuvälineenä käy yleisten maksutapojen lisäksi myös Smartum saldo ja Eazybreak.
  • Vermossa maksu käteisellä / pankkikortilla. Vermossa pääsyliput voi maksaa myös Edenredin tai Smartumin virikesetelillä / saldolla.

Järjestäjä pidättää oikeuden rajoittaa yleisömäärää, jakaa yleisön erillisiin sektoreihin ja rajoittaa kulkua sektoreiden välillä voimassa olevien yleisörajoitusten puitteissa.

KÄSIOHJELMAN NÄKÖISPAINOS

11.11.2020 Vermo

Selaa julkaisua

TOTO65-VARMAVALINNAT

Päävoittoluokkaan lisätään 65 000 euroa jackpotrahaa. Tällä kertaa varmavalinnoissa panostetaan vahvuuteen. Toisen kohteen 11 BUSINESS SCHOOL ei ole vielä kilpailukäyttäytymiseltään parasta A-ryhmää, mutta ruunassa on valtavasti potentiaalia. Taulun ainoassa ravistartissaan Teivossa Business School hyökkäsi 5. ulkoa 1200 jäljellä, eteni johtavan rinnalle 550 jäljellä ja oli Nuorten Sarjassa hyvä kolmas Funderbarille sekä Making Matchille häviten. Vermossa 7. päivä viime kuuta Business School hakeutui 4. ulkoa selässä 3. radalle 800 jäljellä, mutta laukkasi samassa pahoin. Laukan jälkeen ruuna väläytteli oikeaa osaamistaan, vaikkei enää kärkitaistoon ehtinytkään. Päätöspuolikas sujui nimittäin ulkoratoja pitkin peräti 10,9-kyytiä. Mikäli vain Business School malttaa ravata koko matkan, ei takarivin lähtöpaikan pitäisi olla este tämän lähdön voittamiselle. Kolmannen kohteen 6 GALILEO WAY on tehnyt vahvoja suorituksia johtavan rinnalta. Vaikka viime startissa nytkin vastassa oleva Handsome Sam punnersi lopussa edelle, on Galileo Way selvä suosikki. Sekään ei ole poissuljettua, että johtopaikkakin voisi tällä kertaa olla lopulta tarjolla. Myös Pienessä systeemissä apuvarmana toimiva neljännen kohteen 5 RUNAWAY NINA on tehnyt jatkuvasti vahvoja juoksuja.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 7,1,6,3,5 + 4 (2,10)
T65-2: 11 (2,4)
T65-3: 6 (10,8)
T65-4: 5 + 6,1,12,3 (2,9)
T65-5: 2,5,8,12 + 11,7 (6,3)
T65-6: 2,1,4 + 7,12,9,6 (10,8)

Pieni systeemi 60 riviä, hinta 6 euroa.
Suuri systeemi 1260 riviä, hinta 126 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Lähtö 1. Ryhmäajo 1620 m

RANKING
A) 2 B) 6-3-4-1-7-5
PAUHIS – PERTTURI – KIHISEE – ULJAS SUOMALAINEN

Ravien avauslähdössä 2 PAUHIS saa toistamiseen Antti Teivaisen kyytiinsä. Valjakon ensimmäinen kilpailu toi parhaan mahdollisen lopputuloksen, kun Pauhis hallitsi Kouvolassa Teivaisen käskyttämänä lähdön tapahtumia alusta loppuun. Väliajat olivat 23,5-25,0-23,0. Tässä välissä Pauhis kilpaili valmentajansa ajamana Lappeenrannassa, missä sielläkin teki oikein kelpo suorituksen, vaikkei johtavan rinnalta ohi keulassa juosseesta Tähtituulasta päässytkään. Päätöskierros sujui toista rataa pitkin 23,1-vauhdilla. Kouvolan voittojuoksun tavoin keulapaikka olisi paras vaihtoehto, mutta Pauhis pystyy kyllä ottelemaan voitosta muiltakin juoksupaikoilta. 6 PERTTURI on tehnyt tänä vuonna upean kauden. Viimeksi Kouvolassa Pertturi juoksu Pauhiksen takana 2. sisällä, mistä haki välillä vapaata väylää, mutta lopulta jossiteltavaa ei tainnut juurikaan jäädä. Joka tapauksessa suoritus oli edelleenkin ilman muuta positiivinen. Nyt ohjiin palaa valmentaja Roni Waarna, mutta hän on itse asiassa ajanut Pertturin kauden viidestä voitosta kolme. 3 KIHISEE ylsi Porin 75-lähdössä kakkoseksi. Santtu Raitala jatkaa vahvistuksena ohjissa. 4 ULJAS SUOMALAINEN olisi parhaimmillaan, mikäli pääsisi johtopaikalle. Keulasta Uljas Suomalainen olisi pikamatkalla tosi vaarallinen, joten lähtökiihdytys ratkaisee paljon. 1 VINKSA ei ole viime starteissa vakuuttanut, mutta nyt kun ruunalla on muutama startti kropassa, se voi venyä pikamatkalla johtavan takaa yllättävänkin hyvään suoritukseen. 7 HUMIRO on kunnossa, mutta ulkona oleva lähtöpaikka vaikeuttaa tehtävää. 5 PIISPALAN SANTERI on sekin tauluaan parempi, mutta juuri tässä lähdössä onnistumiseen on vaikea uskoa.

Lähtö 2. Tasoitusajo 2120 m

RANKING
A) 6-5-3 B) 9-15-4-10-8-13-16-14-7 C) 1-12-11-2
LAURENZ VON BENTZ - YPÄJÄ O’HANNAH – SHACKHILLS FLASH –NORTH SUNNY

Lämminveristen alokassarjassa ykkösrankiksi kohoaa hyvän välistarttinsa myötä 6 LAURENZ VON BENTZ. Vaikka Ville Mäkelän valmennettava jäi perjantaina Turussa viidenneksi, teki se vaikeista asemista oikein hyvän suorituksen. Laurenz Von Bentz lähti taustalta kiriin jo kierros ennen maalia. Koko päätöskierros sujui 14,6-vauhdilla ja siitä viimeiset 600 metriä peräti 13,0-kyytiä. Nyt Laurenz Von Bentzillä on lähdön onnistuessa hyvät mahdollisuudet edetä johtopaikalle, ja joka tapauksessa juoksun luontuessa voittosaumat ovat korkealla. 5 YPÄJÄ O’HANNAH sijoittui uran avauskilpailussaan perjantaina Turussa Laurenz Von Bentzin edellä neljänneksi. Ypäjä O’Hannah sai kuitenkin huomattavasti suosiollisemman juoksun, sillä ensin ykkösradalta 2. sisälle jäänyt tamma pääsi hakemaan johtopaikan sovinnolla itselleen avauspuolikkaan kohdalla. Kalkkiviivoilla Ypäjä O’Hannah putosi ulos totosta. Todennäköisesti startti vei hevosta eteenpäin, mutta perjantain perusteella Laurenz Von Bentz on kuitenkin suosikki. Uransa ensimmäisen kilpailun juokseva 3 SHACKHILLS FLASH on sitten lähdön kolmas A-hevonen. Se kulki koelähdössä päätöspuolikkaan 14,5-kyytiä. 9 NORTH SUNNY on tauluaan parempi 3-vuotias, mutta jää kuitenkin takarivistä B-ryhmään. 15 CABIN CREW parantaa koko ajan starttien myötä ja lähtee jahtaamaan takamatkaltakin tosissaan totosijaa. 4 ZELLES ATCHIU voi päästä kärjen imuun, jolloin on mahdollinen totohevonen. 10 NAJIM palaa pitkältä tauolta uusiin käsiin siirtyneenä, joten vire on täysi arvoitus.

Lähtö 3. Ryhmäajo 1620 m

RANKING
A) 10 B) 3-7-4-6-9-8 C) 1-5-2
CRISP LOOK – LEON – LUCKY MOOSE – JUNIOR MAGISTRATE

Montélähdössä kaksi peräkkäistä montévoittoa napannut 10 CRISP LOOK on selkeä suosikki. Molemmat voitot ovat tulleet ylivoimatyyliin. Varsinkin viimekertainen Turun suoritus oli vakuuttava. Crisp Look nousi 2. sisältä johtavan Lucky Moosen rinnalle 500 juostuna ja piti tempoa yllä. Ruuna hiillosti itsensä kärkeen 650 jäljellä ja irrotteli vakuuttavaan voittoon, eikä 20 metrin takamatkalta hyvän suorituksen tehnyt Target Kronos pystynyt muodostamaan minkäänlaista uhkaa. Väliajat olivat 16,0-16,0-(13,5)-16,0. Pikamatkalla Crisp Look voi onnistuessaan pystyä melkoisen kovaan tulokseen. 3 LEON aloittaa B-ryhmän. Se oli syyskuussa Vermossa montélähdössä Anette Antti-Roikon luotsaamana johtopaikalta hyvä kakkonen vain hurjavireiselle Selahille häviten. Väliajat olivat 2120 metrin ryhmäajossa 11,1-13,3-(16,8)-16,9. 7 LUCKY MOOSE lannistui viimeksi Turussa johtopaikalta Crisp Lookin käsittelyssä ja tuli päätöspuolikkaan enää ainoastaan 24,6-vauhdilla. Tämä pikamatka sopii kuitenkin ruunalle paljon paremmin, ja Joni-Petteri Irrin valmennettava tulee rankingissa hyvinkin tasapäin yhdessä Leonin kanssa. 4 JUNIOR MAGISTRATE jaksoi Teivossa kohtuullisesti neljänneksi noustuaan 2. sisältä johtavan rinnalle 1400 metriä ennen maalia. Startin jälkeen Junior Magistrate on siirtynyt Janita Antti-Roikon valmennukseen, ja maisemanvaihdos on voinut piristää. 6 CARAMEL KID kiri syyskuussa Vermossa montélähdössä lopussa haastamaan keulasta kakkoseksi sijoittunutta Leonia sijoittuen kolmanneksi.

Lähtö 4. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-1

RANKING
A) 7 B) 1-6-3-5-4-2-10 C) 9-8
AUROTAR – NAPUTUS – VENNELMON VARMA – TÄHTITUULA

Toto65-kierros käynnistyy kylmäveristen avoimella Tammatähdellä. Lähdöstä löytyy kuusi realistista voitontavoittelijaa. Näistä 7 AUROTAR nostetaan hieman muiden yläpuolelle. Tuomo Ojanperän ajokki avaa kuskin halutessa niin lujaa, että voi edetä seiskaradaltakin johtopaikalle. Saa sitten nähdä, valitseeko Ojanperä keula- vai selkätaktiikan, mutta joka tapauksessa Aurotar juossee kärkiryhmässä. Vaikka viime starteista ei ole irronnut voittoja, jatkaa Kuningatarkilpailun kolmonen edelleen hyvässä vireessä. Viimeksi Teivossa väkivahva Rokin Maxi pääsi etenemään täysin sujuvasti johtavan rinnalle, joten sille ei missään tapauksessa ollut häpeä hävitä. 1 NAPUTUS on askelten osuessa lankulle auton takaa mainettaan nopeampi avaaja. Ei se toki mistään keulapaikasta taistele, mutta kun rinnalta kiihdyttävä Vieskerin Virva ei ole mikään starttiraketti, voi Naputus päästä tuurien ollessa kohdallaan nousemaan sujuvasti toiselle radalle. Naputus kilpailee fyysisesti vahvassa vireessä, ja ainakin alustavan jakauman perusteella Pertti Puikkosen ajokki on avauskohteen pelimielessä kiinnostavin merkki. 6 VENNELMON VARMA kohdalla osakkeet nousevat tuntuvasti, mikäli tamma pääsee johtopaikalle. Tässä on kuitenkin myös konkreettinen riski joutua taivaltamaan johtavan rinnalla. Vennelmon Varma pystyy täysipainoiseen suoritukseen siitäkin, mutta voitto olisi kyllä johtavan rinnalta tiukassa. 3 TÄHTITUULA piti viimeksi Lappeenrannassa johtopaikalta rinnallaan taivaltaneen Pauhiksen varmoin ottein kurissa. Jussi Suomisen valmennettava on esittänyt muutenkin mukavaa virettä. 5 TAKSVENLA avaa lujaa, mutta voi tyytyä suosiolla selkäjuoksuun, vaikka onkin jäänyt kahdessa viime startissa pussiin. 4 TUTUN IMPI tulee aina vahvasti perille. Saa sitten nähdä, mille sijalle tuskaisen hidas avaaja tällä kertaa ehtii.

Lähtö 5. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-2

RANKING
A) 11-2-4 B) 8-1-6-7-3-9-10-5-12
BUSINESS SCHOOL – EKO LACONDA – BELIEVE IN DREAM – WILLE WIND

Toisen Toto65-kohteen ykkösrankkaus 11 BUSINESS SCHOOL ei ole missään tapauksessa varma onnistuja, mutta hevosessa on niin paljon potentiaalia, että se toimii 65-vihjesysteemeissä läpivarmanakin. Business School ei ole vielä kilpailukäyttäytymiseltään parasta A-ryhmää, mutta ruunassa on tosiaan valtavasti potentiaalia. Taulun ainoassa ravistartissaan Teivossa Business School hyökkäsi 5. ulkoa 1200 jäljellä, eteni johtavan rinnalle 550 jäljellä ja oli Nuorten Sarjassa hyvä kolmas Funderbarille sekä Making Matchille häviten. Vermossa 7. päivä viime kuuta Business School hakeutui 4. ulkoa selässä 3. radalle 800 jäljellä, mutta laukkasi samassa pahoin. Laukan jälkeen ruuna väläytteli oikeaa osaamistaan, vaikkei enää kärkitaistoon ehtinytkään. Päätöspuolikas sujui nimittäin ulkoratoja pitkin peräti 10,9-kyytiä. Mikäli vain Business School malttaa ravata koko matkan, ei takarivin lähtöpaikankaan pitäisi olla este tämän lähdön voittamiselle. 2 EKO LACONDA ei ole kyvyiltään läheskään edellisen veroinen, mutta on merkittävästi suoritusvarmempi. Eko Laconda päässee myös viime Kouvolan voittojuoksunsa tavoin keulapaikalle. 4 BELIEVE IN DREAM on tehnyt näppäriä suorituksia. Tällä kertaa kengät on tarkoitus riisua ensimmäistä kertaa uralla, mistä pitäisi tulla selvästi lisätehoja. Tämän varusteinfon myötä Believe In Dream kohoaa kolmanneksi A-hevoseksi. 8 WILLE WIND vaikuttaa kehittyvältä 3-vuotiaalta. Lähtöasetelmat ovat kuitenkin sellaiset, että voiton nappaaminen edellyttäisi täydellistä nappionnistumista. 1 UNIQUE MIRACLE, 6 UP EASY ja 7 CASHMAN GO havittelevat onnistuneella juoksulla mukaan tototaistoon. Voitto olisi kuitenkin ilman muuta yllätys.

Lähtö 6. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 6 B) 10-8-7-2-9-1-4-5 C) 3-11
GALILEO WAY – HANDSOME SAM – NASHVILLE NANCY – MAZE MATCH

Toto4-avauksen kuumimmat suosikit 6 GALILEO WAY ja 10 HANDSOME SAM kohtasivat toisensa jo viimeksi Vermossa kaksi viikkoa sitten. Silloin Handsome Sam punnersi ykköseksi 600 metrin kirillä 3. ulkoa ohi vahvan suorituksen tehneestä Galileo Waystä. Galileo Way kiertyi 4. ulkoa johtavan rinnalle toisen kaarteen lopussa ja tuli maaliin asti rehdisti. Nyt Galileo Wayllä on kuitenkin mainio mahdollisuus nopeaan revanssiin. Galileo Way ei ole starttiraketti, mutta pääsee kuitenkin liikkeelle kohtuullisesti ja voi hyvinkin edetä lopulta aina johtopaikalle asti. Ainakaan keulapaikalta Galileo Wayn ei kuuluisi normaalina hävitä, mutta isokokoinen 4-vuotias olisi vahvin voittajasuosikki johtavan rinnaltakin, vaikka siitä viimeksi Handsome Samille hävisikin. Myös Handsome Sam on suosikin tavoin koko ajan kehittyvä 4-vuotias, mutta silti Galileo Way tuntuu pykälää vahvemmalta. 8 NASHVILLE NANCY ei ole voittanut vielä koskaan urallaan, vaikka on esiintynyt koko ajan edukseen. Viime keskiviikkona Vermossa Nashville Nancy nousi 3. sisältä 2. radalle ilman selkää runsaat 1300 jäljellä ja oli rehti kakkonen vain keulassa juosseelle Self Taught Beautylle häviten. Totosijaan on taas täydet mahdollisuudet, mutta kasiradalta uran avausvoiton ottaminen ei tule olemaan helppoa. 7 MAZE MATCH on juoksun luontuessa mahdollinen totohevonen. Kuukauden takainen Porin kakkossija tuli 3. sisältä loppusuoran mittaisella kirillä. 2 MAKE A WISH H.C. ei ole ylisarjassa ihan kuumimpia suosikkeja, mutta hyvältä lähtöpaikalta totosija ei tulisi yllätyksenä. 9 ANYTHING GOES ei ole sekään kuumimpia suosikkeja, mutta ruuna on kyllä ehdottomasti tauluaan parempi.

Lähtö 7. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 5 B) 6-1-12-3-2-9-10-7 C) 8-11-4
RUNAWAY NINA – MAKING MATCH – CALLELA SOCRATES – MR BIG MONEY

Illan ensimmäinen troikkalähtö on lämminveristen V-divisioonakarsinta, ja edellinenkin lähtö on itse asiassa samaa sarjaa. 5 RUNAWAY NINA on tehnyt niin suoritusvarmaa työtä, että kohoaa A-hevoseksi, vaikkei vastusta voi millään muotoa väheksyä, ja kaiken lisäksi alla on kuukauden starttiväli. Viimeisimmässä kilpailussaan Vermossa Runaway Nina jyräsi 2. ulkoa 700 metrin kirillä varmaan voittoon. Runaway Nina on tehnyt oikein täysipainoisia suorituksia myös johtavan rinnalta. Ilman kanssakilpailijoiden apua keulapaikalle ei ole asiaa, mutta normaalitasolla suorittaessaan Liisa Pappisen valmennettava pystyy ottelemaan kärkisijoista monenlaisilla juoksunkuluilla. 6 MAKING MATCH on oikein kehityskelpoinen 3-vuotias. Viime Vermon suoritus oli kylläkin pikku pettymys oriin jouduttua tyytymään isona suosikkina johtopaikalta neljänteen sijaan. Toki avaus oli vauhdikas väliaikojen ollessa 10,1-16,6-(15,2)-14,7. Lähtöön tosissaan panostamalla johtopaikka voisi olla nytkin haettavissa, mutta saa sitten nähdä, että mikä on Olli Koivusen taktiikka tällä kertaa. 1 CALLELA SOCRATES suorittaa jatkuvasti hyvin ja on nytkin ilman muuta yksi perushevosista. On vähän vaikea arvioida, kuinka hyvin Callela Socrates pääsee ykkösradalta liikkeelle, mutta edes keulapaikan pitämistä ei voi poissulkea. 12 MR BIG MONEY oli viimeksi Porissa johtopaikalta pettymys, mutta eiköhän ruuna ole taas lyhyemmällä starttivälillä parempi. Parhaimmillaan ollessaan Mr Big Money on oikein vauhtikestävä hevonen. 3 FABRICE WEB ja 2 STONEISLE SANDRINE hakevat hyviltä lähtöpaikoiltaan yllätystä.

Lähtö 8. Tasoitusajo 3120 m | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 2-5-8-12 B) 11-7-6-3-4-10-9-1
ILOS SANSIBAR – MINECRAFT – JOSEPH BOKO – Q-REX OAK

Duo-peli käynnistyy Karanor Teräsmiesliigalla. A-ryhmään nostetaan neljä hevosta, mutta näistä asetelmista 2 ILOS SANSIBAR on kyllä selkeä ykkösrankkaus. Ilos Sansibar pääsee haavereitta pieneltä paalulta hallinnoimaan lähtöä keulapaikalle, mistä ei tule olemaan helppo kukistettava. Ilos Sansibar menee ulkoradoilla vinoksi, joten sisärataa juokseminen on sille valtava etu. Lahden pitkän matkan keulavoitto tuli todella vaivattomasti, mutta toki vastuskin oli silloin köykäinen. Nyt vastus on ihan toista maata. 5 MINECRAFT epäonnistui Jokimaa Tekee Tähtiä –karsinnassa laukattuaan keulapaikalta ensimmäisellä takasuoralla. Tätä edeltäneissä voittojuoksuissa Harri Koivusen valmennettava esiintyi kovasti edukseen. Volttilähtöä ei ole ajettu aikoihin, mutta ei sen kyllä enää nykyään pitäisi olla minkäänlainen riskitekijä – varsinkaan Vermon leveällä volttipaikalla.  8 JOSEPH BOKO ei ole esittänyt viime starteissaan parasta osaamistaan. Suoritukset ovat olleet ns. virkamiestyyppisiä, ja paras tehokkuus on puuttunut. Kapasiteetti kuitenkin riittää, ja pitkän matkankin pitäisi olla plussaa. 12 Q-REX OAK on hyvä pitkän matkan menijä ja sekin on syytä huomioida ajoissa. 11 MAS BELLA onnistuu harvoin, mutta tamma on kauden muutamassa startissa väläytellyt oikein hyviä otteita. 7 DONATO HYRDEHÖJ aloitti Tommi Kylliäisen käsistä Teivossa ihan mukavalla nelossijalla 3. sisältä. Tarkan juoksun jälkeen ainakaan totosija ei tulisi yllätyksenä. 6 FULLHAND COMERY voi onnistua hakemaan jopa paikan Ilos Sansibarin takana 2. sisällä. Fullhand Comery on kelpo vireessä, mutta puristusta saisi kuitenkin löytyä enemmän.

Lähtö 9. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 2-1 B) 4-7-12-9-6-10-8 C) 5-3
QUICK VALD – MUSCLEMAN – DIABLO SISU – QUITE A BOY

Toto65-pelin päätöskohteessa lähdetään liikkeelle piikki-selkä –kaksarista. Lähtökohtainen ajatus on, että 2 QUICK VALD juoksee keulassa ja 1 MUSCLEMAN tämän takana, mutta ei ole myöskään poissuljettu vaihtoehto, että Muscleman juoksisikin keulassa ja Quick Vald tämän takana. Vermossa 21. päivä viime kuuta Quick Vald täräytti keulaan ohi sisempää lähteneestä Musclemanista, mutta silloin Quick Valdin lappu putosi kiihdytysvaiheessa silmille, mikä toi hevoseen ylimääräistäkin painetta. Quick Vald sijoittui kyseisessä Vermon lähdössä johtopaikalta kakkoseksi ja Muscleman tämän takaa kolmanneksi. Lähdön voitti Deangelo 500 metrin kirillä 2. ulkoa. Väliajat olivat 10,8-15,2-(16,6)-11,2. Perjantaina Turussa Quick Vald haki johtopaikan ennen avauspuolikkaan täyttymistä, mutta putosi kalkkiviivoilla ulos totosta. Turussa väliajat olivat 10,0-12,5-(15,0)-15,0. Myös 4 DIABLO SISU pystyy avaamaan reippaasti ja se on ehdottomasti suurin uhka sille, ettei edellä mainittu kaksikko juoksisikaan piikki-selkä –asetelmassa. Diablo Sisu kilpailee nousuvireessä ja omaa ainakin 2. tai 3. sisältä hyvät totosaumat, vaikka vastus onkin laadukas. Lähtökohtainen psyykkaus on, että Diablo Sisu voisi onnistua hakemaan asemat 3. sisältä. 7 QUITE A BOY on hyvä kirihevonen, joka hyötyisi kovasta matkavauhdista. 12 BISMARCK COMERY on tottunut menestymään. Näistä asetelmista sen tilanne on kuitenkin sama kuin Quite A Boyllakin, eli sopuisassa juoksunkulussa ihan terävimpään kärkeen on tosi vaikea nousta. 9 INTUTO kilpailee nousuvireessä, mutta porukka on nyt merkittävästi viimeaikaisia menestysstartteja kovempi. 

Lähtö 10. Tasoitusajo 2120 m

RANKING
A) 1-5-4 B) 2-3
EL INDEED – MAHATMA GEE – MR REDDINGTON – KWAKIUTI BOKO

Ilta päättyy kolmevuotiaiden lämminveristen tasoitusajoon, missä viivalla on vain viisi hevosta. Lähtö ei ole silti ollenkaan helppo veikattava. A-ryhmään kelpuutetaan kolme hevosta. 1 EL INDEED aloitti uransa kesällä kahdella voitolla, mutta viimekertaisessa Lahden tauoltapaluussa Love Youn tyttären oli tyytyminen kolmanteen sijaan. Esitys oli kaksijakoinen. EL Indeed hyökkäsi 2. ulkoa 500 jäljellä. Ensin näytti, ettei tamma etene mihinkään, mutta loppusuoraa se tuli kuitenkin vauhdikkaasti. Mikäli EL Indeed keskittyy tällä kertaa koko matkan olennaiseen, voi se pystyä startti kropassa tosi kovaan suoritukseen. 5 MAHATMA GEE sijoittui Kymenlaakso-ajon karsintalähdössä kolmanneksi, eikä aivan selviytynyt finaaliin. Lohdutuslähdöstä irtosi kuitenkin voitto. Mahatma Gee iski kakkossijalta kärkeen vajaat 1500 jäljellä ja piti 14-vauhtisessa lopetuksessa niukkaan voittoon ennen aivan rinnalle kirinyttä Ranch The Rockia. 4 MR REDDINGTON on kilpaillut urallaan neljästi, ja suoritustaso on pysynyt koko ajan laadukkaana. Juha-Pekka Ahosen suojatti on latonut jokaisella kerralla täyden matkan voltista 1.16-alkuisen tuloksen, kerran kylläkin hylättynä loppusuoran laukasta. 2 KWAKIUTI BOKO ei ole vielä voittanut, mutta on sijoittunut jatkuvasti mukavasti. Sellaista loistoa otteissa ei ole kuitenkaan ollut, että koko kovan suosikkikolmikon kukistaminen tuntuisi todennäköiseltä. Toki Santtu Raitala on tällä kertaa vahvistuksena ohjissa. 3 FERRARI FASTBACK kiri viimeksi Turussa 3. sisältä kakkoseksi, mutta vastus on nyt tuntuvasti kovempi.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 6 (10,8)
T4-2: 5 + 6,1,12,3 (2,9)
T4-3: 2,5,8,12 + 11,7,6,3,4,10 (9,1)
T4-4: 2,1,4 + 7,12,9,6 (10,8)

Pieni systeemi 12 riviä, hinta 2,40 euroa.
Suuri systeemi 350 riviä, hinta 70 euroa.

PÄIVÄN DUO | L8-L9

2,5
2

Yhteensä 2 yhdistelmää.

TROIKKA | LÄHTÖ 7

5
6,1,12,3
6,1,12,3,2,9,10,7

Yhteensä 28 yhdistelmää, hinta 14 euroa.

TROIKKA | LÄHTÖ 9

2,1
2,1,4,7
2,1,4,7,12,9,6,10,8

Yhteensä 42 yhdistelmää, hinta 21 euroa.

Vihjeet Jouni Toroska
 

Ponilähtö

Lähtö  1. 


Väliajat 249-259-229

PERTTURI: Juuttui nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Dominoi siitä lähtöä ja oli vakuuttava voittaja. Viim. 400 m 23,0. 
HUMIRO: Sai nopeasti paikan toisesta ulkoa. Nousi 350 ennen maalia toiseen ulos. Siirtyi loppusuoralle tultaessa kiriin 3. radalle ja puristi lopussa varmasti toiseksi. 
KIHISEE: Eteni nopeasti kärkipaikalle. Sai vetää pitkään rauhallisesti. Tuli asiallisesti sisään, vaikka jäikin lopussa kolmanneksi. 
ULJAS SUOMALAINEN: Laukkasi lähdössä ja jäi hieman pääjoukosta. Säilytti oman tahtinsa ja tuli asiallisesti sisään asti. 
PIISPALAN SANTERI: Juoksi toisessa ulkona. Jäi loppukaarteessa hieman ja otti loppusuoralla jo hieman väsyneen oloisena laukan. Menetti samassa pelinsä.
VINKSA: Laukkasi lähdössä pitkäksi.
PAUHIS: Poissa.

Lähtö  2. 


Väliajat 207-201-169-143

SHACKHILLS FLASH: Matkasi johtavan kannassa. Nousi viimeisen takasuoran alussa toisen radan vetojuhdaksi. Puristi siitä lopussa vahvasti niukkaan voittoon. Viim. 700 m 13,5. 
LAURENZ VON BENTZ: Eteni heti kärkipaikalle. Sai vetää avausringin rauhassa. Viimeisellä takasuoralla tahti kiihtyi. Tuli hyvin maaliin asti, vaikka jäikin aivan lopussa toiseksi. 
YPÄJÄ O'HANNAH: Sai nopeasti paikan 3. sisältä. Nousi viimeisen takasuoran alussa toiseen ulos. Oli sieltä lopussa aivan hyvä kolmas. 
CABIN CREW: Juoksi 3. ulkona. Tuli sieltä asiallisesti sisään asti. 
ZELLES ATCHIU: Juoksi 4. sisällä. Sai edetä vapaasti sisärataa pitkin ja seuraili maksimisijoitukseen. 
SLUMDOG: Juoksi 4. ulkona. Pudotti viimeisen takasuoran alussa sisäradalle ja otti lopussa maksimit. 
NAJIM: Oli aivan pääjoukon hänniltä melko vaisu. 
SPEED UP ZINE: Sai ensimmäisen takasuoran puolivälissä paikan toisesta ulkoa. Taipui selvästi viimeisen takasuoran alussa ja oli heikko. 
TESSIE: Otti pahan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 
QUEEN LOVES ROAD: Matkasi hieman pääjoukosta jääneenä sisäradalla. Otti ensimmäisen takasuoran lopulla pahan laukan ja menetti samassa pelinsä.
SAMUEL DOM BYE: Otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 
GAME OF LOVE: Laukkasi alkumetreillä pitkäksi.
FEARLESS WINNER: Laukkasi 5. sisällä 900 juostuna pitkäksi. 
MIRACLE MYSTAR: Laukkasi 150 juostuna pitkäksi. 
WHISKEY IN THE JAM: Lähti mukavasti ja eteni ensimmäisen takasuoran alussa toisen radan vetojuhdaksi. Laukkasi siinä 850 ennen maalia pitkäksi. 
NORTH SUNNY: Poissa.

Lähtö  3. 


Väliajat 119-139-153

CRISP LOOK: Juuttui heti keskijoukkoihin 3. radan kiertäjäksi. Puristi lopussa raskaasta juoksusta huolimatta niukkaan voittoon. Viim. 700 m 13,8. 
CARAMEL KID: Matkasi 4.-3. sisällä. Lähti päätöspuolikkaan alussa kiriin ja puristi lopussa lähes voittoon asti. Viim. 500 m 13,5. 
LEON: Matkasi johtavan kannassa. Nousi 800 ennen maalia kärkihevosen kupeelle. Eteni 300 ennen maalia kärkeen. Tuli aivan juosten sisään asti, vaikka jäikin lopussa kolmanneksi. 
TWENTYONE: Matkasi 3. sisällä. Sai viimeisen takasuoran alussa paikan johtavan kannasta. Nousi loppusuoran alussa toiselle radalle ja oli loppuun asti tototaistossa. 
LUCKY MOOSE: Lähti kovaa matkaan ja eteni nopeasti kärkipaikalle. Jäi loppusuoran alussa hieman alakynteen ja oli tasainen viides. 
TONNERRE D'INVERNE: Seuraili pääjoukon hänniltä toiselta radalta vailla suurempaa virtaa. 
WILD CARD S: Matkasi kärjen tuntumassa toisella radalla, mistä taipui loppukaarteessa selvästi ja oli vaisu. 
CASA ROMA: Lähti hitaasti ja putosi heti lauman hännille. Oli heikko. 
JUNIOR MAGISTRATE: Matkasi 3. ulkona. Laukkasi siellä viimeisen takasuoran alussa pitkäksi.
HERAKLEITOS F.: Laukkasi lähdössä pitkäksi.

Lähtö  4. 


Väliajat 231-261-274-263

TAKSVENLA: Eteni nopeasti kärkipaikalle. Sai vetää pitkään rauhallisesti ja piti lopussa niukkaan voittoon. 
VENNELMON VARMA: Puristi kuolemanpaikalta vahvasti sisään asti, vaikka jäikin lopussa toiseksi. 
TÄHTITUULA: Matkasi johtavan kannassa. Jäi sinne lopussa täysin vaille kiritilaa. 
TUTUN IMPI: Lähti 5. ulkoa 1200 ennen maalia kiriin 3. radalle. Jäi 800 ennen maalia vapaalle radalle. Tuli rehdisti sisään asti ja puristi lopussa tototaistoon. Viim. 1000 m 25,7. 
AUROTAR: Matkasi toisessa ulkona, mistä ei saanut lopussa lainkaan kiritilaa. 
KOMENTO: Juoksi 3. sisällä. Ei saanut lopussa lainkaan kiritilaa. 
NAPUTUS: Juoksi 3. ulkona. Lähti puolimatkassa kiriin 3. radalle. Otti 850 ennen maalia laukan ja jäi jonkin verran. Jatkoi 3. rataa pitkin eteenpäin ja tuli asiallisesti sisään. Viim. 700 m 25,0. 
ELIAS JUONETAR: Matkasi 4. sisällä. Nouzi 900 ennen maalia 3. ulos. Otti lopussa aivan maksimit. 
LAKSIN LYYTI: Oli lauman hänniltä rehellisen riittämätön. 
VIESKERIN VIRVA: Juoksi 4. ulkona. Pudotti 900 ennen maalia sisäradalle ja oli melko vaisu.

Lähtö  5. 


Väliajat 138-165-167-153

WILLE WIND: Ajoi 3. rataa pitkin eteenpäin. Pääsi lopulta 400 juostuna pudottamaan johtavan kantaan. Nousi 550 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Puristi siitä lopussa niukkaan voittoon. Viim. 500 m 13,5. 
EKO LACONDA: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai vetää pitkään varsin sopuisasti. Loppukaarteessa tahti kiihtyi ja vastaili hienosti sisään asti, vaikka jäikin aivan lopussa niukasti toiseksi. 
UP EASY: Matkasi 5. ulkona. Lähti loppukaarteessa kiriin. Tuli lopun hyvin ja kiri lopussa takajoukon parhaaksi. Viim. 700 m 14,0. 
UNIQUE MIRACLE: Matkasi johtavan kannassa. Jäi 400 juostuna 3. sisälle. Seuraili lopussa tasaisesti. 
RANCH TQUILA: Sai edetä 5. sisältä sujuvasti ja tuli tasaisesti. 
REBECCA FACTOR: Matkasi 4. sisällä, mistä otti maksimit. 
SANDY MORNING: Juoksi 4. ulkona. Lähti 700 ennen maalia kiriin. Siirtyi 400 ennen maalia vapaalle radalle. Tuli lopun lähinnä tasaisesti. 
CASHMAN GO: Peruutti 300 juostuna 6. ulos. Pudotti loppukaarteessa sisäradalle ja otti maksimit. 
BUSINESS SCHOOL: Otti pahan lähtölaukan ja jäi runsaasti. Sai 700 juostuna paikan lauman hänniltä ja lähti samassa kiriin 3. radalle. Pääsi 600 ennen maalia pudottamaan kärjen tuntumaan toiselle radalle. Taipui samassa ja putosi hännille. Laukkaa näköjään mielellään. 
FARNORTH CHAP: Juoksi 3. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Kiri katkesi loppukarteen alussa ja oli aika vaisu. 
BOM SHAKA LAKA: Juuttui nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Sai 650 juostuna vetoavun eteensä. Taipui sieltä viimeisen takasuoran puolivälissä. Laukkasi 450 ennen maalia lopulta väsyneenä pitkäksi. 
BELIEVE IN DREAM: Matkasi toisessa ulkona. Kiertyi toisen kaarteen alussa toisen radan vetojuhdaksi. Laukkasi siinä viimeisen takasuoran puolivälissä yllättäen pitkäksi. 

Lähtö  6. 


Väliajat 087-162-191-148

NASHVILLE NANCY: Lähti kovaa, mutta jäi toisen radan vetojuhdaksi. Tahti pysyi todella raikkaana ja painui puolikas juostuna väkisin kärkeen. Jäi 650 juostuna johtavan kantaan. Löysi vapaan radan loppusuoran alussa ja puristi lopussa varmaan voittoon. Viim. 400 m 13,6.
MAKE A WISH H.C.: Lähti hyvin ja sai pidettyä kärkipaikan. Jäi kuitenkin 450 juostuna kovan paineen alla johtavan kantaan. Nousi lähes samassa toiselle ja painui hieman myöhemmin kärkeen. Sai rauhoittaa jatkossa erittäin paljon ja oli lopussa hyvä kakkonen. 
SUNLIT TREASURE: Matkasi 4. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran alussa 3. ulos. Siirtyi 350 ennen maalia kiriin ja tuli lopun aivan pirteästi. Viim. 400 m 14,0. 
MAZE MATCH: Peruutti 300 juostuna 6. sisälle. Nousi puolimatkassa 4. ulos. Lähti viimeisen takasuoran alussa selkiin 3. radalle. Pudotti loppukaarteen alussa takaisin 4. ulos. Teki sieltä lopussa aivan hyvän 250 metrin kirin. 
ANYTHING GOES: Nousi 7. sisältä 550 juostuna 6. sisähevosen kupeelle toisen radan vetojuhdaksi. Eteni päätösringin alkaessa kärkihevosen kupeelle. Putosi siitä loppusuoran alussa kärkitaistosta, mutta säilytti kuitenkin oman tahtinsa. 
RAHART: Matkasi 5.-4. sisällä. Kirikaista pysyi pitkään kiinni. Löysi vapaan radan lopulta 150 ennen maalia, mutta tyytyi vain säilyttämään asemansa. 
CAZIMIER: Haparoi lähdössä lyhyesti ja putosi lauman hännille. Nousi toisessa kaarteessa toiseen ulos. Sai edetä sujuvasti ja otti maksimit. 
PRINS GÖRAN: Juoksi 3. sisällä. Otti sisäradan vetäessä maksimit. 
WIIPURI: Lähti haparoiden matkaan ja otti sata juostuna laukan. Jäi selvästi. Sai toisen kaarteen lopulla paikan 3. ulkoa. Lähti 650 ennen maalia kiriin. Ravi oli vähän kateissa ja kiri suuntautui lähes pelkästään taaksepäin. Oli kaikkiaan aika vaisu. Viim. 1900 m 17,6. 
GALILEO WAY: Poissa.
HANDSOME SAM: Poissa.

Lähtö  7. 


Väliajat 110-152-182-127

RUNAWAY NINA: Matkasi alun noin toisessa ulkona. Jäi ensimmäisen takasuoran lopussa toisen radan vetojuhdaksi. Puristi siitä lopussa jykevästi varmaan voittoon ja oli pieneltä paussilta vain aiempaa parempi. Viim. 700 m 12,0.
CALLELA SOCRATES: Nousi 3. sisältä 450 juostuna toiselle ja painui hieman myöhemmin kärkipaikalle asti. Sai rauhoittaa tahtia jatkossa merkittävästi. Tuli hyvin sisään asti, vaikka jäikin päätössatasella toiseksi. 
FABRICE WEB: Juuttui toisen radan vetojuhdaksi, mistä pudotti 450 juostuna johtavan kantaan. Jäi 600 juostuna 3. sisälle. Nousi 350 ennen maalia toiselle ja loppusuoralla kiriin 3. radalle. Puristi lopussa kolmanneksi. Viim. 400 m 13,0. 
ZAGAT: Juoksi 3. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Pääsi 500 ennen maalia pudottamaan toiseen ulos, mistä tuli asiallisesti sisään asti. Viim. 700 m 12,6. 
MAKING MATCH: Lähti hyvin, mutta juuttui 3. radan kiertäjäksi. Peruutti lopulta 450 juostuna 5. sisälle. Nousi 800 ennen maalia 3. ulos. Lähti loppusuoralle tultaessa kiriin ja tuli asiallisesti sisään. Viim. 400 m 12,5. 
MR BIG MONEY: Juoksi 5. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin. Siirtyi 450 ennen maalia vapaalle radalle. Tuli kirinsä vahvasti sisään asti. Viim. 800 m 12,5. 
JETSET VICE: Otti 150 juostuna laukan ja jäi selvästi. Sai ensimmäisen takasuoran lopussa paikan lauman hänniltä 6. sisältä. Nousi viimeisen takasuoran alussa 4. ulos. Sai edetä sujuvasti ja tuli mukavasti sisään asti. Viim. 1500 m 15,0. 
RAINBOW GIANT: Juoksi 6. ulkona. Suoritti sieltä kirivaiheessa asiallisesti.
GOLF WIDOW TEMPLE: Juoksi 4. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin. Kirin terä vähän katkesi loppukaarteessa ja tuli lopun lähinnä tasaisesti. 
CASH ON GO: Matkasi 4. sisällä. Taipui viimeisen takasuoran lopulla ja oli vaisu. 
CALLELA ULRICA: Matkasi keskijoukoissa toisella radalla, mistä sai ensimmäisen takasuoran lopussa paikan toisesta ulkoa. Pudotti 450 ennen maalia sisäradalle ja seuraili lopussa maksimisijoitukseen. Otti loppusuoran alussa väsyneen oloisena laukankin. 
STONEISLE SANDRINE: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Luopui paikastaan 550 juostuna ja jatkoi johtavan kannassa. Hevosen ravi meni viimeisellä takasuoralla vähän huonoksi ja laukkasikin lopulta 400 ennen maalia pitkäksi. 

Lähtö  8. 


Väliajat 229-208-162-152

ILOS SANSIBAR: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai vetää haluamaansa tahtia ja oli vakuuttava voittaja. Varaakin jäi vaikka miten paljon. 
Q-REX OAK: Nousi 5. sisältä kierros juostuna toiseen ulos. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin. Eteni nopeasti kärkihevosen tuntumaan. Pudotti pian johtavan kantaan ja oli aivan hyvä kakkonen. Viim. 800 m 15,0. 
DONATO HYRDEHÖJ: Juoksi 7. sisällä, mistä sai kierros juostuna paikan 5. sisältä. Oli loppukaarteessa hetken vailla kiritilaa. Mahtui loppusuoran alussa nousemaan toiselle ja oli tasainen kolmas. 
SALTY FAIRYTALE: Juoksi johtavan kannassa. Jäi 450 ennen maalia 3. sisälle. Seuraili tasaisesti sisään asti. 
JOSEPH BOKO: Juoksi 4. ulkona. Lähti 1650 ennen maalia kiriin 3. radalle. Juuttui sinne ja tuli juoksu huomioiden mukavasti sisään, eikä ollut lopussakaan vielä aivan tyhjä. Pärjää väkisin pian. 
FERUS GALAX: Juoksi 4. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran alussa 4. ulos. Lähti loppukaarteen alussa kiriin ja tuli lopun tasaisesti. 
FOX LOVER: Juoksi 3. sisällä. Nousi 1050 ennen maalia 3. ulos. Oli jatkossa tasainen. 
FULLHAND COMERY: Otti pahan lähtölaukan ja jäi aika paljon. Suoritti jatkossa asiallisesti. Viim. 2900 m 16,1. 
E.V. MICI: Laukkasi lähdössä ja jäi aivan lauman hännille sisäradalle. Oli jatkossa lähinnä tasainen. 
EDWARD SISU: Nousi kierros juostuna sisäradan jonosta 3. ulos. Jäi päätösringin alkaessa 4. ulos. Taipui viimeisen takasuoran lopulla ja oli vaisu. 
MAS BELLA: Oli lauman hänniltä toiselta radalta lopussa aika vaisu. 
MINECRAFT: Nousi 4. sisältä kierros juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Taipui siitä selvästi jo viimeisen takasuoran puolivälissä ja laukkasikin pian väsyneenä pitkäksi. 

Lähtö  9. 


Väliajat 108-151-149-123

QUICK VALD: Pudotti 250 juostuna johtavan kantaan. Nousi 800 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Löi viimeisellä takasuoralla painetta. Liukui loppusuoralla vahvasti eleettömään voittoon. Viim. 700 m 12,2.
DIABLO SISU: Juoksi 3. sisällä. Sai 800 juostuna paikan johtavan kannasta. Nousi 550 ennen maalia toiseen ulos. Lähti loppusuoran alussa kiriin ja oli hyvä kakkonen. Viim. 600 m 11,3. 
NOBLE BOY S: Matkasi 3. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3. radalle. Siirtyi 350 ennen maalia vetämättömästä selästä vapaalle radalle. Tuli hyvin maaliin asti. Viim. 700 m 11,3. 
MUSCLEMAN: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai vetää avausringin rauhassa. Tahti kiihtyi viimeisellä takasuoralla. Suoritti aivan hyvin, vaikka jäikin päätössatasella neljänneksi. 
QUITE A BOY: Pudotti 300 juostuna 5. sisälle. Nousi loppukaarteen alussa vetämättömästä selästä toiselle. Kiri loppua oikein pirteästi ja jatkaa vahvassa iskussa. 
BISMARCK COMERY: Juoksi 5. ulkona. Lähti loppukaarteessa kiriin ulkoradoille ja tuli vahvasti maaliin asti. Viim. 700 m 11,1. 
AMOUR AVENGER: Juoksi 4. ulkona. Sai edetä oikein sujuvasti ja tuli aivan juosten sisään asti. 
INTUTO: Juuttui 250 juostuna 4. sisähevosen kupeelle toisen radan vetojuhdaksi. Sai 800 juostuna vetoavun eteensä. Lähti toisesta ulkoa 550 ennen maalia kiriin 3. radalle. Pudotti 300 ennen maalia takaisin toiselle radalle ja tuli tasaisesti. 
EL DIRTYMAN: Juoksi 6. ulkona. Sai edetä pitkään sujuvasti. Ei saanut kuitenkaan enää päätössatasella vapaata rataa. Viim. 700 m 11,1. 
CAVALIER BRODDE: Juoksi 4. sisällä. Jäi sinne viimeisellä takasuoralla pahoin pakettiin. Löysi vapaan radan 350 ennen maalia lauman hänniltä. Tuli lopun sijoitustaan paremmin. Viim. 400 m 12,5. 
GRESILLE BOKO: Matkasi 4.-3. sisällä. Taipui sieltä selvästi viimeisen takasuoran alussa ja oli vaisu. 
WIDE GAME: Poissa.

Lähtö  10. 


Väliajat 200-190-158-138

EL INDEED: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai vetää varsin sopuisasti. Kiihdytti tahtia päätösringillä ja oli vakuuttava voittaja. Viim. 700 m 13,8. 
KWAKIUTI BOKO: Matkasi 3. sisällä. Nousi sieltä loppukaarteen alussa toiseen ulos. Jäi siitä vapaalle radalle ja oli varmasti toinen. Viim. 600 m 13,9. 
FERRARI FASTBACK: Matkasi johtavan kannassa. Putosi viimeisen takasuoran puolivälissä kärkihevosen kyydistä. Tuli lopun vaisusti ja oli selvästi viimeinen, mutta oli silti pienessä lähdössä yhden laukan ansiosta vielä kolmas. Viim. 400 m 21,3. 
MR REDDINGTON: Jäi alussa 4. sisälle. Nousi 750 juostuna 3. sisähevosen kupeelle toisen radan vetojuhdaksi. Pääsi 350 ennen maalia pudottamaan kakkoskeulaksi. Oli lopussa ottamassa kolmansia rahoja, mutta hieman ennen maalia tullut laukka johti vielä hylkäykseen. Viim. 1000 m 15,0. 
MAHATMA GEE: Poistettiin toimimattomana.