Keskiviikko-ravit

29.09.2021 18:00

Keskiviikko-ravit

Vermo Areenan laajoissa tiloissa yleisötapahtumat voidaan järjestää terveysturvallisesti hygienia- ja maskisuosituksia noudattaen. Saavuthan tapahtumiimme paikalle vain terveenä. Ovet klo 16.

Keskiviikkoravit (ennakko / ovelta)

  • Pääsylippu aikuinen 8 € / 10 €
  • Pääsylippu alennusryhmät 4 € / 5 €  - eläkeläiset, SHKL-kortti, opiskelijat, invalidit, työttömät, varushenkilöt, lapset 13-17-v.
  • Autokatsomolippu 5 €/auto
  • Käsiohjelma 2,50 €
  • Vapaa sisäänpääsy: Vermon kausikortilla ja vapaalipuilla, Team Vermon osakkaat, Hippoksen kausikortilla sekä alle 13-vuotiaat

Alueella on avoinna katsomoravintolat Ravilla ja Street Bar Voltti sekä Tallitupa. Käynti pääovista ja autokatsomoon pääovien vasemmanpuoleisesta portista. Liput Vermo Shopista, Appista tai vermo.fi/liput >>

OHJEITA OSTAJILLE

Ennakkoon pääset ostamaan liput sivun oikean reunan Vermo Shop -painikkeesta. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankissa. Maksuvälineenä toimii myös Smartum saldo ja Eazybreak. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin. Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöstä tai voit halutessasi tulostaa ne. Kysymykset koskien lipunmyyntiä voi osoittaa suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.io. Vermossa maksu käteisellä / pankkikortilla. Vermossa pääsyliput voi maksaa myös Edenredin tai Smartumin virikesetelillä / kortilla.

Oikeus muutoksiin pidätetään. Muutoksista tiedotetaan vermo.fi-nettisivuilla sekä sosiaalisen median kanavissamme.

KÄSIOHJELMAN NÄKÖISPAINOS

29.9.2021 Vermo

Selaa julkaisua