Keskiviikko-ravit & Derby- ja SM-voittojuhlat

15.09.2021 18:00

Keskiviikko-ravit & Derby- ja SM-voittojuhlat

Keskiviikon ravien yhteydessä palataan vielä hetkeksi puolentoista viikon takaisiin tunnelmiin. Raviurheilulegenda Pekka Korpi saavutti ohjastajana ja valmentajana voiton sekä Suuressa Suomalaisessa Derbyssä Magical Princessillä että Suomen mestaruudessa American Heron kanssa. Kaiken lisäksi talliin tuli Suomen mestaruudessa kaksoisvoitto Run For Royaltyn kakkossijan myötä.

Pekka Korpi on vermolaisikoni, jolla on ollut pitkään talli Vihdin kotitilan lisäksi myös Vermossa. Suuria kotivoittoja juhlitaan vielä keskiviikkona 15.9. jolloin 300 nopeimmalle on luvassa kakkukahvit katsomoravintola Ravillan alatasanteella.

Illan lähtöjen väleissä haastatellaan American Heron ja Magical Princessin omistajia. Suomen mestari American Heron omistaa Team AA, johon kuuluu mm. jääkiekkoilija Antti Pihlström ja mediapersoona Jaajo Linnonmaa. Derby-voittaja Magical Princessin omistajat ja kasvattajat ovat Pekka Korven yhtiö Star-Racing Oy ja Jokikunnan Tila Oy, jonka taustalla ovat Tapio Lehtoranta ja Tiina Kinnunen.

Suomen mestari nähdään keskiviikkona myös tositoimissa, sillä American Hero kilpailee lähtönä 4 klo 19.10 ajettavassa Isokengässä. Vastassa on mm. tallikaveri Hotshot Luca ja kestomenestyjä Grainfield Aiden.

Kakkukahvit ovat tarjolla keskiviikkona 17 alkaen Ravillassa, jonne voi jäädä ilman erillistä maksua seuraamaan illan mielenkiintoisia raveja. Klo 17.25 alkaen ravintolan jättiscreeniltä näytetään Suuri Suomalainen Derby ja Suomen mestaruus videotallenteelta.

Pääsymaksu on 8 euroa etukäteen ostettuna ja 10 euroa portilta (alennusryhmät ja lapset 13-17-v. hinta 4 ja 5 euroa), autokatsomo 5 euroa/auto. Kausikortit, alennuskortit ja vapaaliput ovat voimassa. Team Vermon jäsenet sisään ostokuittia näyttämällä. Suomen Hippoksen kausikortilla ja lapset alle 13-v. vapaa sisäänpääsy. Ovet klo 16.

Alueella on avoinna katsomoravintolat Ravilla ja Street Bar Voltti sekä Tallitupa. Käynti pääovista ja autokatsomoon pääovien vasemmanpuoleisesta portista. Liput Vermo Shopista, Appista tai vermo.fi/liput >>

Oikeus muutoksiin pidätetään. Muutoksista tiedotetaan vermo.fi-nettisivuilla sekä sosiaalisen median kanavissamme.

KÄSIOHJELMAN NÄKÖISPAINOS

15.9.2021 Vermo

Selaa julkaisua