Keskiviikko-ravit - takaisin Vermo Areenalla!

24.06.2020 18:00

Keskiviikko-ravit - takaisin Vermo Areenalla!

Ravit alkavat klo 18. Poikkeusoloissa yleisöä pääsee katsomoalueelle rajoitetusti, tallialueelle ei kulkua. Varmista paikkasi ja osta lippusi ennakkoon! Katso tarkemmat poikkeusajan ohjeet TÄSTÄ LINKISTÄ >>

Pääsyliput ennakkoon Vermo Shopista

Vermo Areenalla ravataan toistaiseksi poikkeusjärjestelyin ja yleisömäärä katsomoalueella on rajoitettu 500 henkilöön. Yleisö- ja tallialueen välillä ei ole kulkua. Pääsyliput myydään ennakkoon verkkokaupassa, johon pääset sivun oikean reunan Vermo Shop -painikkeesta. Myös portilla myydään lippuja, mutta vain mikäli ennakkomyynnistä jää paikkoja jäljelle kokoontumisrajoitusten puitteissa. Nyt myynnissä myös autokatsomolippu, jolla pääsee kätevästi autolla etusuoran alussa sijaitsevaan autokatsomoon. Tällöin kaikkien autossa olevien henkilöiden tulee lisäksi ostaa erikseen pääsylippu. Ravit kuuluvat myös suorana radiosta 87,6 MHz Vermon alueella. Yleisön sisäänkäynti toistaiseksi vain Valjakkotien puolelta pääovista tai niiden vasemmalla puolella olevasta portista (talliportilla ei lipunmyyntiä). Huom. tallialueelle ei pääsyä yleisöalueelta.

Keskiviikkoravien 24.6. pääsylippu

Vermon Areenan keskiviikkoravit 24.6. klo 18-21 (ovet klo 16). Huippuraviurheilun lisäksi tarjolla turvavälit huomioiden yhdessäoloa, elämyksiä ja laadukkaat ravintolapalvelumme. Myös lapsille on mukavaa tekemistä esim. keppariareenalla. Yleisörajoitusten aikana myös lapset alle 16-v. tarvitsevat oman pääsylipun, he pääsevät alennusryhmien lipulla. Pääsylippu sisältää käsiohjelmamonisteen. Myös portilla myydään lippuja, mutta vain mikäli ennakkomyynnistä jää paikkoja jäljelle kokoontumisrajoitusten puitteissa.

  • Hinta 8 €/aikuinen - osta ennakkoon Vermo Shopista >>
  • Alennusryhmät 4 € (eläkeläiset, invalidit, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt, lapset alle 16-v.) - osta ennakkoon Vermo Shopista >>
  • Autokatsomolippu 5 €/auto - osta ennakkoon Vermo Shopista >>
  • Vermon kausikortilla vapaa sisäänpääsy
  • Hippoksen kausikortti, SHKL:n jäsenkortti, Vermo Areenan staff-kortti ja vapaalippu EIVÄT OLE VOIMASSA

TOTO65-VARMAVALINNAT

Viikon selkeä varmavalinta on kolmannen kohteen 2 ALWAYS READY. Vaikka 4-vuotiaiden rahasarja on kerännyt lähtöviivalle muitakin hyviä 4-vuotiaita, nousee Always Ready vielä omaan kastiinsa. Kyseessä on huippulupaus, joka on jopa yksi tämän vuoden potentiaalisista Derbyvoittajista. Kauden avaus Lahdessa sujui tyylikkäästi. Kaukana kärjestä 6. ulkona matkustanut Ready Cashin poika oli vielä loppusuoralle tultaessa selvästi johtavaa Promptusta perässä, mutta niin vain ori ehti vielä jopa varmaan voittoon, vaikkei Tuomas Korvenoja tehnyt loppusuoralla käytännössä elettäkään. Always Readyn 3-vuotiskausihan päättyi hienosti Uudenmaan Upeimman kakkossijaan vain 20 metriä edeltä lähteneelle Mascate Matchille häviten. Kaiken lisäksi Always Ready laukkasi ensimmäiseen kaarteeseen mentäessä. Always Readyn kohdalla juoksupaikkakaan ei ole pääroolissa. Päätöskohteessa Suur-Hollola-ajon alkuerän johtopaikalta voittanut 1 DEANGELO on jälleen tukevasti kiinni keulavoitossa. Voitokas 10 CALLELA EINSTEIN on kuitenkin sekin niin hyvä hevonen, että takarivin lähtöpaikasta huolimatta se nostetaan systeemeihin Deangelon kaveriksi. Ilman apuvarmaa Porukkasysteemin hinta meinaa karata käsistä, joten apuvarmaksi nostetaan neljännen kohteen 1 QUE TAL. Vaikka kyseessä on pitkä matka, ratkeaa paljon heti lähtökiihdytyksessä. Mikäli Hannu Torvisella vahvistuva Que Tal onnistuu puolustamaan ykkösradalta johtopaikan, ei sen ohittaminen tule olemaan laatuvastuksesta huolimatta helppoa.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 1,6,5,2 + 4 (3,7)
T65-2: 1,9,6,5 + 10,2,3,7,12,8 (11,4)
T65-3: 2 (1,9)
T65-4: 1 (5,3)
T65-5: 2,7 + 8,13,5,4,6,16,12,15,9,14 (1,3)
T65-6: 1,10 (8,2)

Pieni systeemi 64 riviä, hinta 6,40 euroa.
Suuri systeemi 1200 riviä, hinta 120 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Lähtö 1.

RANKING
A) 3-11-9-12 B) 4-5-2-8-7 C) 1-6-10
MERRAN PETRA – SARMÖÖRI – MILRID – MERRAN TAHTI

Keskiviikkoravit käynnistävässä suomenhevosten lyhyessä ryhmäajossa A-ryhmään nostetaan neljä hevosta. Näistä 3 MERRAN PETRA pääsee ainoana lähtemään liikkeelle eturivistä, minkä ansiosta kohoaa ykkösvihjeeksi. Lähdön onnistuessa Merran Petran keulaan pääsy vaikuttaa selviöltä, ja ainakin pikamatkalla keulataktiikan pitäisi sopia hyvin, vaikka tamma usein aika ”virkeä” onkin. Vaikka alla on huonoja sijoituksia, osoitti viimeisin kilpailu Teivossa vireen olevan kohdallaan. Merran Petralla oli vielä hyvin voimia jäljellä, kun se käännettiin loppusuoran alussa johtavan takaa ahtaasti toiselle radalle ikävä kolaritilanne aiheuttaen. 11 SARMÖÖRI kärsii ilman muuta takarivin lähtöpaikastaan, sillä pikamatkalla kovasta matkavauhdista pitävä ori voisi kestää ykkösenä hurjankin tempon jälkeen. Eiköhän Juhani Heikkinen pyri ajamaan takarivistäkin aggressiivisella taktiikalla. Lauantaina Härmässä Sarmööri aiheutti lähdön uusinnan rynnättyään takarivistä eturiviin, ja niinpä Juhani Heikkinen oli oikeastaan pakotettu jättäytymään muista hyväksytyllä lähtöyrityksellä. Vaikka Sarmööri pysyi taustalla, osoitti se kuntonsa pitävyyden. Myös 9 MILRID kärsii takarivin paikastaan, varsinkin kun edessä olevat eivät ole mitään starttiraketteja. Viime Vermon vierailu toi kolmannen sijan, ja nyt vielä kuskina on vahvistuksena Santtu Raitala. 12 MERRAN TAHTI on omalaatuinen tapaus, mutta vauhdit riittävät menestykseen. B-ryhmän avaava 4 SUVIRUUSULI voi saada nappireissun kärjen imussa. Ainakin totosijaan on pikamatkalla hyvät mahdollisuudet.

Lähtö 2.

RANKING
A) 4-2 B) 6-1-11-5-13-7-3-8-12 C) 10-9
CALLELA EDITH – MASK OFF – PERFECT STORM – LOVESTORY

Illan toisena lähtönä ajetaan oikein kiinnostava 3-vuotislähtö, joka vilisee lahjakkaita aloittelijoita. 4 CALLELA EDITH vaikuttaa oikeinkin luokkatammalta, ja Callela Elizan täyssiskon uran jatkoa on mielenkiintoista seurata. Viimeksi Teivossa Callela Edith lähti matkaan piippuhyllyn paikalta, mutta marssi silti kolmatta rataa pitkin kärkeen 1400 jäljellä. Alun tapahtumat huomioiden oli täysin ymmärrettävää, että Markku Niemisen suojatti joutui lopulta tyytymään viidenteen sijaan. Mikäli Callela Edithin kiihdytysvaihe sujuu kunnialla, se edennee nytkin johtopaikalle. 2 MASK OFF kiri samaisessa Teivon lähdössä 6. ulkoa mallikkaasti kolmanneksi. Ori on ollut koko ajan hyvä ja vaikuttaa hyvinkin kehityskelpoiselta. 6 PERFECT STORM parantaa starttien myötä kaiken aikaa. Viimekertainen laukka ensimmäisessä kaarteessa johtui kolaroinnista, mistä kanssakilpailijalle langetettiin ajokieltokin. 1 LOVESTORY hivuttautui Teivossa 3. ulkoa viimeisellä takasuoralla 3. radalle ja marssi lopulta Kriterium-kokeessa varmaan voittoon. Onnistuneen suosikin kukistaminen ei ole helppo juttu, mutta loistavat lähtöasetelmat antavat hyvät saumat taistella kärkisijoista. 11 ARCIE’S ARSENAL oli Forssan 3-vuotislähdössä johtopaikalta täysin suvereeni. Lovestory sijoittui kakkoseksi. Lähtöasetelmat laskevat kuitenkin tällä kertaa selvästi voitonmahdollisuuksia. 5 ARTFUL DROP voitti jo 2-vuotiaana. Timo Korvenheimon valmennettava on hyvä haastaja. 13 FULL PICTURE on vauhtikestävä menijä, mutta takamatkalta näin laadukkaan lähdön voittaminen on ravillakin haastavaa.

Lähtö 3.

RANKING
A) 6-9 B) 3-8-4-5-2 C) 10-7-1
FASTE VIKING – KUJANPÄÄN JYRÄYS – HEVILLÄ – VIXELI

Kolmannen lähdön ideasuosikiksi nostetaan 6 FASTE VIKING. Sen Suomen debyytti Kajaanissa oli lupauksia herättävä. Faste Viking lähti ykkösradalta niin lujaa, että se torjui jopa helposti suoraan rinnaltaan kiihdyttäneen Camrin. Faste Viking luovutti paikkansa Koskelan Akselille 1700 jäljellä ja juoksi lopulta 3. sisällä. Vaikka kirivaihe ei mennyt sujuvasti, sijoittui Faste Viking avoimessa ryhmäajossa Koskelan Akselin kanssa tasapäin neljänneksi. Edellä maaliin tuli kova kolmikko Polara, Vaellus ja Vixen. Eiköhän Faste Vikingillä päästellä tällä kertaa pikamatkalla keulasta, kun selvästi kovin vastustaja on takarivissä. Viime Kajaanin suorituksen perusteella Faste Viking voi keikkua kärjessä maaliin asti. 9 KUJANPÄÄN JYRÄYS on vakuuttanut kahdessa viime keulavoitossaan. Eturivistä keulassa viihtyvä ori olisi heittämällä ykkössuosikki, mutta näiltä lähtöpaikoilta Faste Viking nostetaan niukaksi ykkösrankiksi. 3 HEVILLÄ on suoritusvarma menijä, jolla on jälleen hyvät totosaumat. Viimeksi Mikkelissä totosija taisi mennä kuskin ajovirheeseen. 8 VIXELI on niin lahjakas 6-vuotias, että se voi olla joskus jopa ravikuningas. Valttikorttina on kuitenkin vauhtikestävyys, joten tällä pikamatkalla vieläpä kasiradalta juoksu voi mennä vaikeaksi. Saa nähdä, ehtiikö Vieskerin poika tässä lähdössä mukaan totomatsiin. 4 VINKSA avaa lujaa, ja ainakin johtavan takaa se olisi mahdollinen totohevonen. 5 LILIN JYTKY sai Lahdesta startin kroppaansa, mutta ihan huippukunto edellyttänee vielä pitkän tauon jälkeen muutamaa lisäkilpailua.

Lähtö 4. | Toto65-1

RANKING
A) 1-6-5-2 B) 4-3-7-8
COM MILTON – LE GROS BILL – BIG MAN EV – WORKOUT WONDER

Toto65-kierros käynnistyy lämminveristen lyhyen matkan avoimella ryhmäajolla, missä paljon on pelissä heti kiihdytysvaiheessa. 1 COM MILTON palasi tauolta loistovireessä. Ruuna punnersi Mikkelissä kalkkiviivoilla väkisin ohi johtaneesta Thai Profitista, vaikka taivalsi koko kirikierroksen johtavan rinnalla. Samalla syntyi hieno kauden kotimainen kärkitulos 10,3. Com Milton avaa lujaa, mutta eturivissä on muitakin niin tulisia avaajia, että johtopaikan pitääkseen kiihdytysvaiheen on mentävä täysin nappiin. Ei keulapaikan menettäminen toki missään nimessä tarkoittaisi lähdön häviämistä, mutta sen jälkeen juoksunkulku ei olisi enää omissa käsissä. 6 LE GROS BILL sijoittui Killerin Eliitissä hienosti kolmanneksi, ja ehti jopa näyttää hetken aikaa voittajaltakin. Le Gros Bill on yksi lähdön starttiraketeista, mutta voi olla, ettei Antti Teivainen lataa näin ulkoa lähtöön tosissaan. Keulaan pääsy ei nimittäin vaikuta kovinkaan todennäköiseltä. 5 BIG MAN EV on sekin tulinen avaaja. Kari Rosimon ajokki piti viimeksi Killerin Eliitissä ykkösradalta vaivatta johtopaikan. Ruuna kuitenkin laukkasi keulasta 400 jäljellä, ja näin todellinen iskukyky jäi näkemättä. Eiköhän Rosimo panosta tälläkin kertaa starttiin. Mikäli Big Man Ev on ottanut tauon jälkeiset kilpailut oikealla tavalla, voi se kyetä jo varsin kovaan suoritukseen. 2 WORKOUT WONDER floppasi Killerin Eliitissä, mutta edellisen lähdön voitto tuli tyylikkäällä suorituksella. Kakkosradalta luvassa voi olla nappireissu kärjen imussa. 4 THAI PROFIT kamppaili Mikkelissä Com Miltonia vastaan johtopaikalta sitkeästi. Kunto on huipussaan, mutta vastuskin on tosi kova, eikä keulaan pääsy ole omissa käsissä.

Lähtö 5. | Toto65-2

RANKING
A) 1-9-6-5 B) 10-2-3-7-12-8-11-4
GILLIAN COMERY – PRODIGY SHARK – DONATO HYRDEHÖJ – HERZOG GREENWOOD

Toisessa Toto65-kohteessa mitellään Salamakypärät –osalähdön merkeissä. 1 GILLIAN COMERY on esittänyt viime starteissaan lähdön parasta virettä, ja mikäli uusi kuski saa tammasta irti samat tahot kuin normaalisti ajava Olli Koivunen, on voitto lähellä. Sunnuntainen Porin keulavoitto tuli näytöstyyliin väliajoin 12,5-15,0-(14,0)-13,5. 9 PRODIGY SHARK teki viimeksi Teivossa uransa toistaiseksi parhaan suorituksen ja kamppaili hienosti kakkoseksi, vaikka taivalsi valtaosan matkasta 2. rataa ilman selkää. Kenkien riisuminen on tuonut selvästi lisätehoja, joten kenkäinfoa on syytä seurata. Toki Prodigy Shark on mahdollinen menestyjä kengät jalassakin. 6 DONATO HYRDEHÖJ ei riittänyt Lahden kovavauhtisessa lähdössä johtavan takaa viidettä sijaa parempaan, mutta nyt vastassa ei ole Mark Moren, Ypäjä Louvren sekä Tanpopon kaltaisia menijöitä. Ohjastaja Jesse Piiraisellakin on varmasti itseluottamus kohdallaan, sillä hän voitti perjantaina Härmässä Salamakypärät –osalähdön keulapaikalta Hesporilla. 5 HERZOG GREENWOOD kiertyi viime Vermon vierailullaan johtavan rinnalle 1500 jäljellä ja jaksoi ihan mukavasti viidenneksi. Startti kropassa suoritustason luulisi nyt olevan vielä parempi. 10 ALBINO BRAVE riitti GLi Grand Prix –finaalissa 2.  ulkoa 700 metrin kirillä viidenneksi. Ylivauhtinen juoksu nostaisi tietysti takarivistä starttaavan ruunan osakkeita. 2 WESTCOAST SKIPPER ja 3 JACK FIRE pystyvät hyödyntämään nopeina avaajina lähtöpaikkansa. Sen sijaan 7 QUARTAM DE VICTOR, 12 RANCH PRONTO ja 8 YEEZUZ kohdalla lähtöasetelmat laskevat selvästi osakkeita.

Lähtö 6. | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 2 B) 1-9-6-7-8 C) 10-5-3-4
ALWAYS READY – MORRIS – SKYFALL SHINE – Q-REX OAK

Toto4-pelin käynnistävä enintään 20 000 euroa tienanneiden 4-vuotiaiden lämminveristen lähtö on kerännyt viivalle laadukkaan porukan. Silti vielä yksi erottuu selvästi muusta porukasta. 2 ALWAYS READY on niin lahjakas 4-vuotias, että se pitää laskea jopa yhdeksi Derbyn suosikeista. Viime kausi päättyi Uudenmaan Upein –kilpailuun. Siinä Always Ready laukkasi ensimmäiseen kaarteeseen mentäessä, mutta viimeiset 1700 metriä sujuivat hienosti 13,7-kyydillä ja Tuomas Korvenojan valmennettava nousi vielä näyttävästi kakkoseksi keulasta voittaneen Mascate Matchin jälkeen. Myös 4-vuotiskauden avaus sujui oikein lupaavissa merkeissä. Always Ready kohottautui 6. ulkoa selässä 3. radalle kierros jäljellä. Korvenoja käänteli suojattinsa 4. radalle loppusuoralle tultaessa. Vielä siinä vaiheessa Promptus oli kaukana edellä, mutta niin vain Always Ready ehti vielä jopa varmaan voittoon. Alku-urasta on tullut jonkin verran laukkoja, mutta eiköhän syynä ole ollut rutiinin puute. Haavereitta Always Ready on voitossa kiinni millä juoksunkululla tahansa. 1 MORRIS kohoaa lähtöasetelmien ansiosta rankingin kakkosnimeksi. Oriilla on ykkösradalta hyvät saumat juoksupaikkaan joko keulassa tai Always Readyn takana 2. sisällä. 9 SKYFALL SHINE on aina mennyt hyvin, mutta Markku Niemisen käsissä ruunasta on kehittynyt tänä vuonna ikäluokkahevonen. Skyfall Shine voitti viimeksi Jyväskylässä Kasvattajakruunu-alkuerän johtopaikalta näytöstyyliin ennen Marschall Matchia. Lähtöpaikat pudottavat ruunan rankingissa Morrisin takapuolelle. 6 Q-REX OAK ei ole kovinkaan pätkänopea, mutta se on vauhtikestävä, joten keskipitkä matka on eduksi. 7 RIVER KING voitti Turussa selvästi tämänkertaista helpomman lähdön johtopaikalta vakuuttavasti. 8 STONECAPES SETH on kyvykäs, mutta vaikeaa tuntuu nyt olevan.

Lähtö 7. | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 1 B) 5-3-11-10-13-7-6-4-15-16-14-8-9 C) 12-2
QUE TAL – TZUBODAI – CHAPITRE UN – BARON BOX

Vaikka illan ensimmäinen troikkalähtö ajetaan 3120 metrin perusmatkalla, ratkeaa heti kiihdytysvaiheessa paljon. Mikäli Hannu Torvisella vahvistuva 1 QUE TAL onnistuu pitämään ykkösradalta keulapaikan, ei sen ohittaminen tule olemaan todellakaan helppoa. Que Tal kilpailee juuri tällä hetkellä kovassa kehitysvaiheessa. Viimekertainen Turun keulavoitto tuli todella helposti, eikä läheskään kaikki ollut 12,5-vauhtisessa lopetuksessa pelissä. Tätä edeltäneessä Turun kisassa Que Tal jäi keulavoittajan taakse oikein hyvävoimaisena pussiin. Haastajien lauma on todella tasainen sekä leveä, ja rankingjärjestyksen laatiminen on poikkeuksellisen haastavaa. 5 TZUBODAI olkoon marginaalinen kakkosrankkaus. Se on selvästi tauluaan parempi hevonen. Viimekertaisella pitkällä matkalla jäi runsaasti jossiteltavaa, eikä sijoitukseen kannata tuijottaa. 3 CHAPITRE UN on ensimmäistä kertaa urallaan pitkällä matkalla, ja kaiken järjen mukaan matka on pelkästään plussaa. 11 BARON BOX on kohonnut Kari Lehtosen käsissä loistovireeseen, eikä laukkojakaan ole enää tullut. Viimeksi Teivossa Baron Box joutui tyytymään hurjassa lähdössä neljänteen sijaan, vaikka kiri viimeiset 700 metriä 11,9-vauhdilla ja saavutti täyden matkan ryhmässä kilometriajan 13,0. 10 REDEMPTION kokee viime starteista tuntuvan kuskinvahvistuksen, kun maamme ykköskuski Santtu Raitala kohoaa ruunan ohjiin. 13 QUICK DIABLO on nakutellut tänä vuonna pelkkiä totosijoja, eikä matkan pitäisi olla ainakaan haitaksi. 7 FUSCUS H.L. laukkasi viimeksi alussa häirittynä, mutta vaikutti muuten normaalilta. Myös 6 SUEJEDI, 4 BATT MATCH, 15 RANCH QUIJOTE, 16 CHIQUE ja 14 MY WAYS NOT YOURS ovat kaikki hevosia, joiden menestyminen ei tulisi minkäänlaisena yllätyksenä.

Lähtö 8. | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 2 B) 7-8-13-5-4-6-16-12-15-9-14-1-3-11-10
LAYLA – SIPPIMIES – DRAKEN – TUVIKER

Duon avauskohteessa ajatuksena on, että 2 LAYLA voisi päästä etenemään lopulta sovinnolla johtopaikalle. Paalulta Laylaa nopeammin avaavilla nimittäin tuskin kaavaillaan tällä matkalla keulajuoksua. Layla jatkaa huippuvireessä, ja johtopaikalta vauhtikestävän tamman ohittaminen ei todellakaan olisi helppo juttu. Viimeksi Teivossa Layla jäi 2. sisälle miljoonan näköisenä pussiin. Tätä edeltänyt Porin kakkossija tuli rehdillä suorituksella 2. radalta ilman selkää. 7 SIPPIMIES on toivottoman epävarma, mutta ravilla se voisi olla lähdön jokerikortti. Kunto on nimittäin hyvällä tolalla, vaikka viime kilpailujen sijoitukset eivät sitä kerrokaan. 8 DRAKEN ei pystynyt vastaamaan Kajaanin tynkälähdössä johtopaikalta Rupeltajalle. Tauko huomioiden suoritus oli kuitenkin positiivinen, ja eiköhän ruuna nyt startti kropassa paranna ainakin hieman. 13 TUVIKER tavoitti muut Kouvolassa 60 metrin takamatkalta kierros ennen maalia, lähti samassa selässä kolmannen radan kiertoon, iski neljättä rataa runsaat 300 jäljellä ja marssi lopulta hallittuun voittoon. Vastus on nyt toista maata, mutta Tuviker viihtyy näillä pidemmillä matkoilla. 5 PIIRRON TUISKU ei saanut viimeksi Kouvolassa mahdollisuutta 3. sisältä. 4 KORVEN LIIDERI kilpailee nousuvireessä ja keskipitkä matkakin suosii. Laukkariski on kuitenkin aina konkreettinen. Sekä Korven Liiderin että Piirron Tuiskun osakkeita nostaisi tuntuvasti Laylan etupuolelle kiihdytysvaiheessa pääseminen, mutta tämä ei vaikuta kovin todennäköiseltä. 6 LARVAN HERTTA suoritti viimeksi Teivossa todella pitkä tauko huomioiden ihan lupaavasti. Nappireissulla kärjen takaa tamma voi olla jopa totossa. 16 NAPUTUS tulee aina rehdisti maaliin asti. 12 SOKKER osoitti viimeksi huippukuntoa, mutta laukkariski kiihdytysvaiheessa on todella iso. Lähtö on muutenkin selvästi viimekertaista kovempi.

Lähtö 9. | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 1-10 B) 8-2-3-12-9-7-5-6-11-4
DEANGELO – CALLELA EINSTEIN – MALECON – HIJACK’EM

Ravien toisessa troikkalähdössä arvontakone ratkaisi sen, että 1 DEANGELO on iso suosikki. Viimeksi vastaavalta lähtöpaikalta Suur-Hollola-ajon alkuerää läpi matkan oikein varmaan tyyliin kontrolloinut ruuna omaa taas loistosaumat koko matkan hallintaan. Myös maamme viime vuoden voitokkain hevonen 10 CALLELA EINSTEIN on kuitenkin niin hyvä hevonen sekin, että myös se halutaan nostaa systeemeihin suosikin rinnalle. Toki siis näistä asetelmista Deangelo on kuitenkin selvästi todennäköisempi voittaja. Callela Einstein palasi Teivossa tauolta valmiissa vireessä. Se iski 2. ulkoa ensimmäisellä takasuoralla ja painosti itsensä keulaan ohi In Royalty Bokosta 1400 jäljellä. In Royalty Boko iski kimppuun viimeisen kaarteen lopussa, mutta Callela Einstein piti pintansa maaliin asti 11-kyytisellä päätöspuolikkaalla. Suosikkikaksikon jälkeen tuleekin sitten todella tasaista, ja marginaalit tullevat olemaan pieniä. 8 MALECON pääsi Seinäjoella etenemään johtopaikalle ennen avauspuolikkaan täyttymistä ja voitti tyylipuhtaasti. Viimeksi Lahdessa ruuna jäi kuitenkin 2. radalle ilman selkää, mistä väsyi kovassa lähdössä 500 jäljellä. Kasiradalta juoksunkululliset riskitekijät ovat taas konkreettiset. 2 HIJACK’EM tähtää johtavan selkään, mistä omaisi täydet totosaumat. 3 SANTO GRIAL epäonnistui GLi Grand Prixin finaalissa pilattuaan pelinsä heti alkulaukkaan. Suosikkikaksikko tuntuu tässä ylisarjassa liian kovalta, mutta muita vastaan ruuna on täysin kilpailukykyinen. 12 RIGHT BROLINE on vahvassa nousuvireessä, mutta lähtöpaikka on tympeä. 

Lähtö 10.

RANKING
A) 2-3-4-9-1-10 B) 11-8-5-12 C) 6-7
THE DUDE – PIECE OF ROCK – ULK DELLE SELVE – VIXPRESS LI

Keskiviikkoilta päättyy varsin kimuranttiin pelipähkinään, missä monella osallistujalla on täysin realistiset menestymismahdollisuudet. Vaikka A-ryhmään nostetaan peräti kuusi hevosta, ei voittajan löytyminen A-hevosten joukosta ole yhtään varmaa. 2 THE DUDE on lähdön ykkösrankkaus, vaikka tauon jälkeiset sijoitukset eivät ole olleet ollenkaan totutun hyviä. The Dude ei ollut Turussa jostain syystä tasollaan, mutta molemmissa Lahden starteissa juoksut ovat menneet sen verran epäsuotuisasti, ettei oikeastaan parempaan ole ollut realistista mahdollisuuttakaan. Nyt asetelmat ovat kerrankin Ville Tonttilan suojatin puolella, joten menestyskantaan paluuseen on hyvät mahdollisuudet. 3 PIECE OF ROCK on nopea avaaja ja voi päästä keulaan tai 2. sisälle, jolloin osakkeet olisivat pikamatkalla korkealla. 4 ULK DELLE SELVE koki kauden avauksessaan varusterikon, ja viimeksi juoksusta tuli yliraskas. Juuso Holttisen valmennettavaa ei ole syytä aliarvioida. Varsinkin keulasta Ulk Delle Selve olisi kova tekijä. 9 VIXPRESS LI hävisi Suur-Hollola-ajon alkuerässä vain Club Nord Elitille sekä Knows Bestille, jotka molemmat olisivat tässä lähdössä suursuosikkeja. 1 GOLDEN ELEVEN sijoittui sekin Suur-Hollola-ajon alkuerässä kolmanneksi. Ruuna kiri 4. ulkoa edestään voittoon edenneen Twist Of Faten vanavedessä. Jack Vader sijoittui keulasta toiseksi. 10 QUESTIONMARK ME jäi ennen koronataukoa 5. sisältä voimissaan pussiin. Takarivistä tarvitaan huippunopeissa olosuhteissa pikamatkalla toki vähän tuuriakin. 11 PUKETORPS JULIUS pujotteli viimeksi Teivossa 4. sisältä mukavasti kakkoseksi, mutta lähtöasetelmat pudottavat ruunan B-ryhmään.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 2 (1,9)
T4-2: 1 + 5,3,11,10,13,7,6,4,15,16,14 (8,9)
T4-3: 2,7 + 8,13,5,4,6,16,12,15,9,14 (1,3)
T4-4: 1,10 (8,2)

Pieni systeemi 4 riviä, hinta 0,80 euroa.
Suuri systeemi 288 riviä, hinta 57,60 euroa.

PÄIVÄN DUO | L8-L9

2,7
1,10

Yhteensä 4 yhdistelmää.

TROIKKA | LÄHTÖ 7

1
3,4,5,6,7,10,11,13
3,4,5,6,7,10,11,13,14,15,16

Yhteensä 80 yhdistelmää, hinta 40 euroa.

TROIKKA | LÄHTÖ 9

1,10
1,10
kaikki

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

Vihjeet: Jouni Toroska


 

Lähtö 1 


Väliajat 20,0-23,0-28,5

HILUN VIPINÄ: Matkasi 4. sisällä. Nousi viim. takasuoralla 3. ulos. Käänteli loppukaarteessa kolmannelle ja kiri ykköseksi. 
MIKIMANI: Aivan vahva esitys toiselta ilman vetoapua. 
SUVIRUUSULI: Panosti alkuun muttei päässyt keulaan. Pudotti 1. kaarteessa johtavan taakse ja jatkoi pian 3. sisällä. Nousi viim. takasuoralla 2. ulos. Nappireissu. Kohtalainen. 
HÄYRILÄN HERO: Matkasi 4. ulkona. Käänteli viim. takasuoralla 3. radalle. Asiallinen kiri. 
ROKKOFF: Juoksi toisena toista rataa keskijoukoissa. Tasaisesti perille. 
MERRAN PETRA: Avasi johtopaikalle. Alkumetrit paineltiin reipasta. Jatkoi 2. sisällä 1200 jäljellä. Nousi loppukaarteessa toiselle. Takaisin sisälle maalisuoran alussa. Pehmeä viime metreillä. 
ADVEN TURE: Laukkasi kiihdytykseen. Juoksi sitten viimeisenä sisärataa. Nousi toiselle viim. takasuoralla. Käänteli loppukaarteessa takajoukoissa 3.-4. radalle. Kohtalainen. 
MILRID: Lähti 3. ulkoa viim. takasuoran alussa 3. radalle. Nousi loppukurvissa neljännelle. Hieman kiri taittui lopussa. 
MERRAN TAHTI: Eteni 1. kaarteessa vauhdilla 3. rataa ja eteni johtopaikalle saakka 1200 jäljellä. Alkoi taipua loppukaarteessa ja hiljensi varsin pahoin.
TOSI-TONNI: Juoksi 5. sisällä. Ei esittänyt mitään. 
TOHTORI: Laukkasi 1. kaarteessa. Hylättiin jatkossa liioista laukoista.
SARMÖÖRI: Poissa.


Lähtö 2 


Väliajat 15,0-16,0-19,5-11,5

MASK OFF: Puolusti johtopaikan. Helppo voitto. 
LOVESTORY: Nousi 4. sisältä 1. takasuoralla toiselle ilman vetoapua. Sitkeä kakkonen. 
FULL PICTURE: Juoksi 5.-4. ulkona. Käänteli 3. radalle 900 jäljellä. Juuttui ulos kiertämään. Punnersi vahvasti perille saakka. Viim. 800 m 11,5. 
CALLELA EDITH: Yritti hetken keulaan. Pudotti johtavan kantaan 1. kaarteen lopussa. Seurasi kohtalaisesti voittajaa. 
STONEISLE SANDRINE: Juoksupaikka 2.-3. sisällä. Kohtalainen nappireissulla. 
ARTFUL DROP: Matkasi 4. sisällä. Oli viim. kaarteen lopussa hetken pussissa. Nousi maalisuoralla toiselle. Tuli tasaisesti. 
CALLELA LIONEL: Oli 3. ulkona viim. takasuoran lopussa väsyvän takana kiinni. Kohosi loppukaarteessa 3. radalle. Kohtalainen. 
ARCIE'S ARSENAL: Laukkasi 2. kaarteessa 4. ulkoa. Otti hyvin vauhtia taustalla. Viim. 900 m 12,9.
ALL STAR MINT: Matkasi hännillä sisärataa. Ei vakuuttanut. 
REDSKIN DO: Juoksupaikka 2. ulkona. Taipui loppumatkasta. 
PERFECT STORM: Eteni lähtölaukan jälkeen 5. ulos. Myöhemmin 4. ulkona, mistä hyökkäsi selässä 3. radalle viim. takasuoralla. Kiri ei kantanut mukaan kamppailuihin.
QUITE A LOVER: Poissa.
ZOLA BUD: Poissa.


Lähtö 3 


Väliajat 22,5-23,0-21,0

FASTE VIKING: Suhahti keulaan ja lopetti lujaa. Vakuuttava voitto. 
VIXELI: Pakitteli taustalle. Nousi viim. takasuoran alussa 3. radalle ja polki hyvin perille. Viim. 700 m 20,2. 
LILIN JYTKY: Nousi 3. sisältä 350 jäljellä toiselle. Hetken kiinni 100 ennen maalia. Kiri mukavasti viime metrit. 
KUJANPÄÄN JYRÄYS: Ajoi 1. kaarteessa eteenpäin ja eteni toiselle ilman vetoapua 1100 jäljellä. Taipui lopussa.
HEVILLÄ: Sai toisella radalla selän eteensä etusuoralla. Kohosi 600 jäljellä 3. radalle. Kiri vähän katkesi loppumetreillä.
TEJAS: Juoksupaikka 5. sisällä. Tasaisesti perille. 
VIRIORI: Juoksi 3. ulkona. Tasainen. 
VINKSA: Pudotti 1. kaarteen lopussa johtavan kantaan. Taipui loppukaarteessa. 
HANSLANKARI: Nousi 4. sisältä viim. kaarteen alussa toiselle. Laukkasi kurvin lopussa.
SÖRKÄN SÄLLI: Poissa.


Lähtö 4 


Väliajat 09,0-12,5-10,5

LE GROS BILL: Latasi alkuun ja pääsi etenemään keulaan saakka hirmu tykityksellä. Piti haastajaa pitkään pussissa. Oikein helppo voitto. 
COM MILTON: Ei pystynyt puolustamaan keulapaikkaa hurjassa kiihdytyksessä. Matkasi 2. sisällä. Sai vasta myöhään tilaa, eikä ehtinyt enää edes yrittämään haastoa. 
THAI PROFIT: Juoksi 4. sisällä. Oli pussissa loppukaarteessa. Kohosi maalisuoralla 2.-3. radalle ja lopetti lujaa. 
BIG MAN EV: Matkasi 2. ulkona. Nousi 3. radalle 300 jäljellä. Vähän tasaiseksi jäi kiri. 
WORKOUT WONDER: Oli 3. sisällä pussissa loppukaarteessa. Pääsi maalisuoralla etenemään sisärataa. 
TOP OF THE WORLD: Juoksi 5. sisällä. Käänteli loppusuoralla aivan ulos ja tuli hyvin perille asti. 
WILLIAM PINE: Taipui lopussa toiselta ilman vetoapua. 
TWIST OF FATE: Juoksi 3. ulkona. Viim. kaarteen lopussa selässä 3. radalle. Tasapaksu. 
VICTOR QUO VADIS: Poissa.


Lähtö 5 


Väliajat 16,0-17,5-18,0-11,5

GILLIAN COMERY: Puolusti johtopaikan. Sai vetää maltillista. Lopetti lujaa. Varma voitto. 
PRODIGY SHARK: Hyökkäsi 3. ulkoa 650 jäljellä. Nostettiin 4. radalle 50 metriä myöhemmin. Jatkoi viim. kaarteessa selässä 3. rataa. Peri oikeutetusti kakkossijan vastustajan hylkäyksen myötä. 
SPILL THE BEANS: Kohosi 4. sisältä viim. takasuoralla toiselle. Ajautui pussiin. Pudotti takaisin sisälle loppukaarteessa. Lopetti ulkoa terävästi. 
WESTCOAST SKIPPER: Pudotti toiselta johtavan kantaan 1. kaarteessa. Hiljensi lopussa ja vielä hakaustilanne maalin kohdalla. 
JACK FIRE: Matkasi toisella ilman vetoapua. Taipui loppumatkasta.
YEEZUZ: Juoksi 3. sisällä. Nousi viim. takasuoralla toiselle. Tasapaksu. 
DONATO HYRDEHÖJ: Kiersi 1. kaarteen 4. rataa. Pakitteli sitten 5. ulos. Käänteli 500 jäljellä 4. radalle. Kohtalainen kiri. 
RANCH PRONTO: Nousi 5. sisältä viim. takasuoran alussa 6. ulos. Kohosi loppukaarteessa takajoukoissa 3.-4. radalle. Kohtalainen. 
SAMUEL SISU: Juoksi 4. ulkona. Nousi viim. takasuoralla 3. radalle. Ei vakuuttanut. 
HERZOG GREENWOOD: Laukkasi jo ennen lähtölinjaa.
QUARTAM DE VICTOR: Laukkasi 1. takasuoran alussa. Juoksi sitten 6.-5. sisällä. Pääsi etenemään sujuvasti sisärataa, kunnes oli pussissa viim. kaarteen lopussa. Sai tilaa 100 ennen maalia. Hakaustilanne juuri maalilinjalla. Hylättiin loppusuoran laukasta. 
ALBINO BRAVE: Nousi 2. ulkoa ahtaasti kolmannelle 600 jäljellä. Oli maalissa kelpo kakkonen. Hylättiin murtautumisesta lähdön jälkeen. 


Lähtö 6 


Väliajat 13,5-17,5-14,5-12,0

ALWAYS READY: Eteni keulaan ennen 1. kaarretta. Sai viim. takasuoralla tiukan väliprässin. Vastasi siihen ja voitti oikein vakuuttavalla tavalla. 
MORRIS: Oli 2. sisällä viim. takasuoralla vaikeuksissa vauhdin kiihtyessä hetkellisesti hurjasti. Polki aivan hyvin perille kakkoseksi. 
RIVER KING: Taivalsi toista rataa ilman vetoapua. Prässäsi johtavaa hurjasti viim. takasuoralla. Putosi lopussa kolmanneksi. Jälleen kuitenkin vahva suoritus, kovia oli vastassa. 
SKYFALL SHINE: Matkasi 3. sisällä. Nousi maalisuoralla toiselle. Asiallinen. 
Q-REX OAK: Juoksupaikka 2. ulkona. Tasapaksu. 
STONECAPES SETH: Pakitteli hännille 6. sisälle. Nousi 1300 jäljellä 3. ulos. Jatkoi pian 4. ulkona. Kohtalainen. 
SILENOS CLEARSKY: Nousi 4. sisältä 3. ulos etusuoralla. Nousi 300 jäljellä kolmannelle. Tasainen suoritus. 
RARITY RED: Matkasi 5.-4. sisällä. Ei erikoista. 
MOTIVATED SECOND: Pudotti 1. kaarteessa 2. sisälle. Laukkasi 300 juostuna. Uusi laukka hännillä 1700 jäljellä.
MANANA: Poissa.


Lähtö 7 


Väliajat 16,0-18,0-18,0-17,0-16,0

TZUBODAI: Nousi 3. sisältä 2. ulos loppukaarteessa. Kuittasi lopussa ykköseksi. 
QUE TAL: Sai johtopaikalla prässiä 1. kaarteessa. Luopui paikastaan ja eteni uudestaan keulaan 600 juostuna. Asiallinen esitys, vaikka toiseksi lopussa jäikin. 
CHAPITRE UN: Sai toisella radalla selän eteen 1700 jäljellä. Oli viim. takasuoralla pussissa. Pudotti 4. sisälle puoli kierrosta ennen maalia. Nousi loppusuoralla 3. radalle ja polki mukavasti perille. 
BARON BOX: Lähti 7. ulkoa etusuoralla selissä 3. radalle. Nousi viim. takasuoran lopussa 4. radalle. Hiukan kiri hiipui lopussa. Aivan vahva esitys silti. Viim. 800 m 14,0. 
SUEJEDI: Vaati johtavalta vauhtia 1. kaarteessa ja pääsi keulaan 400 juostuna. Jatkoi 2. sisällä 200 metriä myöhemmin. Kohtalainen. 
MY WAYS NOT YOURS: Lähti 5. ulkoa etusuoralla 3. radan kiertoon. Eteni viim. takasuoralla vauhdilla johtavan rinnalle 650 jäljellä. Puutui pikkasen lopussa. 
BATT MATCH: Juoksupaikka 4. sisällä. Nousi maalisuoralla toiselle ja tuli tasaisesti. 
REDEMPTION: Juoksi 2.-3. ulkona. Oli viim. takasuoralla pussissa. Edelleen kiinni loppukaarteessa. Sai vapaata 250 ennen maalia ja polki kohtalaisesti perille. 
FUSCUS H.L.: Matkasi aivan hännillä. Liittyi etusuoralla 3. radan letkaan. Käänteli viim. takasuoran lopussa selässä 4. radalle. Kiri ei täysin kantanut.
RIM BAY FLEUR: Matkasi 5. sisällä. Ei vakuuttanut. 
CHIQUE: Lähti hänniltä 3. radalle 2200 jäljellä. Eteni toiselle ilman vetoapua 1700 ennen maalia. Taipui viim. takasuoralla.
ATHLETIC STYLE: Matkasi hännillä sisärataa. Kehno. 
ROCKTOWN WITNESS: Juoksupaikka 3.-4. ulkona. Ei esittänyt mitään. 
RANCH QUIJOTE: Lähti 6. ulkoa etusuoralla selässä 3. radalle. Juuttui kiertämään. Kiri katkesi viim. kaarteeseen.
REHAB: Kohosi etusuoralla 6. sisältä 5. ulos. Nousi 300 jäljellä 4. radalle. Laukkasi 150 ennen maalia ja hylättiin loppusuoran laukasta.
QUICK DIABLO: Laukka 1. kaarteessa. Hylättiin.


Lähtö 8 


Väliajat 26,0-26,0-27,0-29,0

TUVIKER: Käänteli 5. ulkoa 1100 jäljellä selässä 3. radalle. Jatkoi viim. takasuoralla kolmatta ilman vetoapua ja eteni loppukurvissa johtavan rinnalle. Jyräsi väkevästi perille asti ja puristi ykköseksi. 
SIPPIMIES: Lähtölaukka. Lähti sitten 3. ulkoa 1500 jäljellä 3. radalle ja eteni toiselle ilman vetoapua 1100 ennen maalia. Painui keulaan 200 metriä myöhemmin. Vastasi hyvin perille asti, vaikka toiseksi jäikin. 
NAPUTUS: Käänteli 6. ulkoa selissä 3. radalle 900 jäljellä. Lyhyt laukka häiriötilanteessa viim. takasuoralla. Polki mukavasti loppua kolmanneksi. 
HOLARI: Nousi 7. ulkoa 900 jäljellä selissä 3. radalle. Pudotti sisälle 600 ennen maalia. Eteni mukavasti, mutta ajautui viim. kaarteessa keskijoukoissa liikenneruuhkaan. Menetti siinä reilusti metrejä. Kiri vielä asiallisesti. 
DRAKEN: Laukka lähtökiihdytykseen. Käänteli 4. ulkoa 3. radalle 1100 jäljellä. Eteni johtavan ulkopuolelle 700 ennen maalia. Paras meno hiipui lopussa. 
LAYLA: Matkasi 2.-3. sisällä. Nousi toiselle ilman vetoapua 1700 jäljellä. Jatkoi 600 metriä myöhemmin 2. ulkona. Taas ilman selkää 900 jäljellä. Viim. takasuoralla jälleen 2. ulkona ja alkoi samalla taipua. 
KOIVUN TÄHTI: Eteni 1400 jäljellä 2. ulos. Ei päässyt loppusuoralla tulemaan täysin sujuvasti. Tasaisesti maaliin tilaa saatuaan. 
KORVEN LIIDERI: Laukka 1. kaarteeseen mentäessä. Kulki mukavasti raville selvittyään.
PIIRRON TUISKU: Juoksi toista ilman vetoapua. Prässäsi keulaa hetken 1. etusuoralla. Lopullinen juoksupaikka 3. sisällä. Oli viim. kaarteen alussa hetken vailla vapaata. Ei esittänyt erikoista tilaa saatuaan. 
LORUTYTTÖ: Laukkasi 300 juostuna.
MOPOHEIKKI: Sai johtopaikalla hetken prässiä 1. etusuoralla. Veti tasaisen reipasta tempoa kaksi kierrosta. Antautui pahoin loppumatkasta.
LARVAN HERTTA: Laukkasi etusuoralla 3. sisältä. Ei vakuuttanut lainkaan sen jälkeen. 
SOKKER: Laukka kiihdytykseen.
SIINAN TÄHTI: Juoksi 4. sisällä. Jatkossa 3. ulkona. Oli varhain pahoissa vaikeuksissa ja päätyi keskeytykseen. 
INTOIIVARI: Laukkasi alkumatkasta. Hylättiin.
OIVA-SOINTU: Laukka kiihdytykseen. Keskeytti.


Lähtö 9 


Väliajat 12,0-13,5-13,0-12,0

DEANGELO: Piti vaivatta keulat. Veti tasaisen reipasta tempoa ja voitti varmasti. 
ANGEL RAZIEL: Kiersi 1. kaarteen 4.-3. rataa. Eteni 600 juostuna toiselle ilman vetoapua. Kesti hienosti kakkoseksi. 
CALLELA EINSTEIN: Hyökkäsi 4. ulkoa 800 jäljellä. Polki aivan hyvin perille. Viim. 700 m 11,4. 
MALECON: Lähti 5. ulkoa 800 jäljellä selässä 3. radalle. Asiallinen kiri. 
MISTER LANE: Matkasi 3. sisällä. Nousi 650 jäljellä 2. ulos. Tuli tasaisesti. 
MR CHANCE: Alku 3. rataa. pakitteli sitten 6. sisälle. Käänteli viim. takasuoralla selissä 3. radalle. Maalisuoralla jo neljännelle. Aivan asiallisesti perille saakka. 
SANTO GRIAL: Matkasi 4.-3. sisällä. Kohosi 550 jäljellä 3. ulos. Oli loppukaarteessa pussissa. Ei saanut koskaan kunnolla tilaa.
MUSCLEMAN: Laukkasi lyhyesti 1. takasuoralla. Juoksupaikka 5. sisällä. Jatkoi 550 jäljellä 3. sisällä. Hakeutui maalisuoralle kaarruttaessa 3. radalle ja lopetti kohtalaisesti. 
HIJACK'EM: Nappireissu johtavan takana. Ei vakuuttanut. 
RIM BAY KICKAPOO: Alku toisella ilman vetoapua. Juoksi lopulta 3. ulkona. Oli viim. takasuoralla pussissa. Pudotti sisälle puoli kierrosta ennen maalia. Ei esittänyt lopussa erityistä.
NEWPORT BRODDE: Kiertyi 3. radan kautta toiselle ilman vetoapua 400 juostuna. Sai selän eteen 200 metriä myöhemmin. Taipui viim. takasuoralla.
RIGHT BROLINE: Poissa.


Lähtö 10 


Väliajat 09,0-12,5-10,5

ULK DELLE SELVE: Kiersi 1. kaarteen 3. rataa. Pääsi etusuoralla etenemään toiselle ilman vetoapua. Jyräsi lopussa ykköseksi upean esityksen päätteeksi. 
REAL RED: Lähti lujaa ja eteni johtopaikalle 1. kaarteen alussa. Ei pystynyt loppusuoralla vastaamaan voittajan paineen alla. 
GOLDEN ELEVEN: Jäi pussiin johtavan taakse. Voimia jäi käyttämättä.
PIECE OF ROCK: Juoksi 2.-3. ulkona. Hyökkäsi viim. takasuoralla 3. radalle. Viim. 700 m 11,3. 
VIXPRESS LI: Juoksi 3.-4. ulkona. Nousi viim. takasuoralla selässä 3. radalle. Käänteli 300 ennen maalia neljännelle. Viim. 700 m 11,1. 
HAMIS FAMERAISER: Avasi johtavan rinnalle. Sai selän eteen etusuoralla. Oli viim. kaarteessa pussissa. Ei kuitenkaan pysynyt lopussa edellään matkanneen voittajan kyydissä. 
GRIMINAL JACK: Pudotti parijonon hännillä 7. ulkoa 4. sisälle etusuoralla. Nousi viim. takasuoralla 3. ulos. Pussissa maaliin.
QUESTIONMARK ME: Juoksi 3. sisällä. Oli loppukaarteessa pussissa. Ei päässyt lopussa tulemaan sujuvasti.
M.T.LARA CROFT: Juoksupaikka 5. ulkona. Nousi viim. takasuoralla selissä 3. radalle. Kohtalainen. 
PUKETORPS JULIUS: Matkasi 6. ulkona. Pysyi taustalla. 
THE DUDE: Poissa.
RAMBO RIVNER: Poissa.