Keskiviikko-ravit & TalviCup-karsinnat - tapahtuma ilman yleisöä

24.02.2021 18:00

Keskiviikko-ravit & TalviCup-karsinnat - tapahtuma ilman yleisöä

Tammikuun onnistunut TalviCup-konsepti saa jatkoa helmi-maaliskuussa. Keskiviikkona ajetaan neljä kylmäveristen TalviCup-karsintaa, joiden parhaat nähdään lauantaina 13. maaliskuuta ajettavissa finaaleissa.

Karsinnat ajetaan volttilähtöinä, kuten myös finaalit. Enintään 18 000 euroa tienanneiden tammojen karsinta juostaan ennen Toto65-aloitusta. Juhani Inkisen Siriliisi voitti tammikuun TalviCupin ja lähtee hakemaan kakkosradalta uutta finaalipaikkaa. Tammikuun finaalin kakkonen Lissun Assi on kova haastaja.

Enintään 30 000 euroa ansainneiden oriiden/ruunien karsinta aloittaa Toto65-pelin. Kimmo Niemelän treenaama Tuuskanen on hienossa vireessä ja menestyy myös kymppiradalta. Marjut Eero ja Vilkkaan Tuuri saapuvat Rovaniemeltä. Ykköspaikalta valjakko on varmasti vaarallinen. Enintään 30 000 euroa voittaneiden tammojen karsinta aloittaa puolestaan Toto4-pelin. Teemu Okkolinin Maatian Tähti ja Arkenttiina ovat huippuvireessä ja suosikkeja.

Enintään 18 00 euron tienanneiden oriiden/ruunien karsinta ajetaan ensimmäisenä troikkakohteena. Seppo Suurosen Ierikka sijoittui tammikuun finaalissa kakkoseksi. Vastus on nyt huippuluokkaa. Larvan Iisu, Maisteri Jutila Ja Viisori ovat viime starteissa esittäneet hienoja otteita. Viimeksi Ierikka kukisti Larvan Iisun ja Viisorin.

Toto65-kohteista puolet ajetaan suomenhevoslähdöillä. Päätöskohde on lämminveristen enintään 48 000 euroa voittaneiden ryhmä. Mukana on monta viime viikkojen menestyjää Slippery Runwayn johdolla.

Lämminveristen TalviCup-karsinnat ajetaan maaliskuun ensimmäisenä keskiviikkona. Oriit/ruunat ja tammat juoksevat omissa karsintalähdöissään. Myös lämminveristen finaalit ovat vuorossa Toto75-päivänä superlauantaina 13. maaliskuuta.

Ravien käsiohjelman näkee TÄSTÄ LINKISTÄ >>

Keskiviikon 24.2. ravit ajetaan jääpolanneradalla. Kengissä pitkät hokit ja uudet naulat ovat tarpeen. Sää lauhtuu illaksi, ennuste + 3 C.