Keskiviikko-ravit & TalviCup-karsinnat

20.01.2021 18:00

Keskiviikko-ravit & TalviCup-karsinnat

Talvi jatkuu ja niin myös TalviCup-karsinnat. Ravit ajetaan pikkupakkasessa ja hyväkuntoisella, lumipintaisella talviradalla. Pitkä hokit ovat tarpeen.

Kotiradan valmentaja Harri Åkerlund, voittovireessä ohjastava Samuli Innanen ja monen hevoskimpan vetäjä Antti Perttunen ovat keskiviikon Toto65-kierroksen 3vihjaajat.

Harri Åkerlundin tallista kilpailee kierroksen päätöskohteessa Wild Action, joka voitti kaksi viikkoa sitten Vermossa 65-lähdön. Åkerlund luottaa omaansa, se on hänen rivinsä varma. Myös muut 3vihjaajat rastaavat Wild Actionin. Samuli Innasella on kaksi hienosti menestynyttä hevosta keskiviikkona. Jack Vader ja Rysky kuuluvat lähtöjensä suosikkeihin. Luottoa on Innasella ja pelaajilla. Antti Perttusen osaomistama Frankenstein Am kohtaa Wild Actionin päätöskohteessa. Frankenstein Am ostettiin Ruotsista huutokaupasta, ja se on menestynyt hienosti Suomessa. Antti Perttunen rastaa isä-Tapion valmentaman ja ajaman ruunan ykkösvihjeeksi.

Toto65-kierros käynnistyy lähdöstä neljä. Ensimmäinen kohdelähtö starttaa klo 19.10. 3vihjaajien pelit löytyvät myös Veikkauksen valmispeleistä.

Ravien käsiohjelman näkee TÄSTÄ LINKISTÄ >>

Ravit käyntiin klo 18. Tapahtuma järjestetään ilman paikalla olevaa yleisöä. Raveja voi seurata TotoTV:stä ja Vermon Youtube- ja Facebook-kanavilla.