Keskiviikko-ravit - TalviCup starttaa

13.01.2021 18:00

Keskiviikko-ravit - TalviCup starttaa

Talvi tuli todenteolla myös pääkaupunkiseudulle. Aiheeseen sopivasti TalviCup -karsinnat juostaan keskiviikkona.

Karsinnat ajetaan erikseen oriille/ruunille ja tammoille, enintään 15 000 euroa voittaneille. Mari Kolkkisen Callela Socrates (kuvassa) on ensimmäisen oriiden/ruunien karsinnan suosikki. Antti Veteläisen valmentama Astrum nousee toisen karsinnan eniten pelatuksi.

Tammojen molemmat karsinnat ajetaan 65-kohteina. Arnie’s Emilie ja Por Nie Blues ovat hanakimmin kiinni finaalipaikoissa ensimmäisessä karsinnassa. Hienovireiset Touch Me Too ja Motivated Match saivat loistoradat toiseen karsintaan ja ovat suosikkeja. Karsintojen kuusi parasta jatkaa finaaleihin, jotka ajetaan lauantaina 30. tammikuuta. Lue lisää TalviCupista >>

Toto65-kierros alkaa tasokkaalla lämminveristen ryhmällä, vaikka osallistujia on vain kuusi. Hevosten tulostaulut ovat kunnossa, ja ykkösiä näkyy peräti 17. Joseph Boko on noussut nopeasti sarjoissa ja kohtaa nyt kovemman vastuksen kuin aiemmin. Pystyvätkö Tanpopo ja Dickson Shadow haastamaan Markku Niemisen valmennettavan, se nähdään 65-ykkösessä.

Keskiviikon ensimmäinen lähtö esittäytyy klo 18. Toto65-kierros käynnistyy klo 19.10. Vermo Areenan ravit ajetaan ilman yleisöä 30.1.2021 saakka. Kotikatsomoissa raveja voi seurata muun muassa TotoTV:n kautta. Lisäksi Vermo Areenan sosiaalisen median kanavissa välitetään tietoa raveihin liittyen.

Ravien käsiohjelman näkee TÄSTÄ LINKISTÄ >>