Keskiviikko-ravit - tapahtuma etäyleisölle

31.03.2021 18:00

Keskiviikko-ravit - tapahtuma etäyleisölle

Keskiviikkona on luvassa hienot Toto65-ravit. Voitokkaita menijöitä riittää, ja urheilullinen taso on hyvä.

Derby-sarja ajetaan Toto65-kolmosena. Aripekka Pakkasen valmentama Moniman on aloittanut 4-vuotiskauden räväkästi, neljä starttia ja kolme voittoa. Nyt Pakkasen kasvattaman oriin luokka punnitaan, vastus on kova.

Ashley Face vakuutti keskiviikon Teräsmiesliigassa ja näytti, että pitkä matka sopii. Erkki-Pekka Mäkisen Fango Jettillä on kaksi Vermon voittoa alla. EL Indeed ja Lady Rock tiedetään erittäin kyvykkäiksi. Believer, Gyro Gearloose ja Yolo Savoy pystyvät myös kamppailemaan ihan kärkisijoista. Komea lähtö kokonaisuudessaan.

Tammatähti juostaan Toto65-pelin vitoskohteena. Kolmikko, Peanuts, Willow Pride ja Stonecapes Queila, on ottanut tiukasti yhteen viime viikkoina. Anne Kankaan Peanuts voitti lähtörata-arvonnan. BWT Divine on vahvasti tulossa ja voi loistopaikalta haastaa suosikit. Stonecapes Poe voitti Kouvolassa 75-lähdön ja kilpailee nyt avoimia tammoja vastaan.

Valtra Sisusarja päättää Toto65-kierroksen. Mirva Janatuisen Tähtitie tulee Pohjois-Savosta. Se voitti maanantaina Oulussa. Tähtitie on edellisen kerran kilpaillut Vermossa vuoden 2016 elokuussa. Tähtitie ja toinen paaluhevonen Porttikallion Ässä vetävät pitkään juoksua.

Qepe Pointti pääsi voitonmakuun lauantaina Kouvolassa. Virin Urho on vahva ja vaarallinen aina ravatessaan. Tinderi ja Rallin Muisto lähtevät 60 metrin takamatkalta. Ne ottivat yhteen helmikuun Sisusarjassa. Silloin Tinderi vei voiton ja Rallin Muisto oli kolmas.

Vermon keskiviikko käynnistyy 3-vuotislähdöllä, joka starttaa klo 18.07.

Ravien käsiohjelman näkee TÄSTÄ LINKISTÄ >>