Keskiviikko-ravit - tapahtuma etäyleisölle

17.03.2021 18:00

Keskiviikko-ravit - tapahtuma etäyleisölle

Kevättä on ilmassa Vermo Areenalla keskiviikkona. Ravit päästään ajamaan tämän hetken ennusteilla kesäradalla, jossa kaikki balanssit ovat mahdollisia. Tallialue hiekoitetaan kauttaaltaan. Lämpötila on nollan tienoilla.

Derbyn Talvisuosikissa lähtöauton taakse kerääntyy viisi osallistujaa, mutta laatu korvaa määrän. 7 000 euron ykköstä tavoittelee kolme Kriteriumfinalistia. Reino Palomäen An-Dorra teki huikean kauden. Kriteriumissa tamma sijoittui kakkoseksi, Timo Nurmoksen Sahara Jaeburn oli edellä, ja keräsi yli 200 000 euron tienestit. An-Dorran 3-vuotiskausi päättyi Uudenmaan Upeimman täysosumaan.

Pekka Korven Magical Princess otti Kriteriumissa pronssia. Loistokausi toi sille yli 100 000 euron ansiot. Antti Teivaisen ja Miia Salmisen Core Catcher oli Kriteriumissa kuudes. Ruuna keräsi palkintorahoja yli 50 000 euroa ja oli finaalien vakio-osallistuja. Arcie’s Arsenal ja Full Picture kuuluivat myös 3-vuotisikäluokan kärkikastiin. Derbyn Talvisuosikissa nähdään ensimmäistä kertaa, miten voimasuhteet ovat kehittyneet, kun uusi kausi on edessä.

Kivikylä Voimaliiga aloittaa illan Toto65-pelin. Tapio Mäki-Tulokkaan valmentama William Birdland voitti helmikuun Voimaliigan. Santtu Raitalan ajama 10-vuotias ori on jälleen suosikki. Tutut kilpakumppanit Ubertino Grif, Sahara Sandstorm ja Hazelhen Hermes toimivat haastajina. Perusmatkalta pyrkivät karkuun Italiano Boko ja Q-Rex Oak.

Ravien käsiohjelman näkee TÄSTÄ LINKISTÄ >>